Коментари - ЦИК: Да се махнат билбордовете с ген. Борисов | Днес.dir.bg

ЦИК: Да се махнат билбордовете с ген. Борисов

ЦИК разпореди предизборните билбордове с лика на Бойко Борисов в генералска униформа да бъдат премахнати. От ГЕРБ заявиха, че нямат нищо общо с таблата.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК: Да се махнат билбордовете с ген. Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Значи с ген. Радев може, а с ген. Борисов не може . Това не е ли двоен аршин другарко Нинова....

..на народа български генерал и политик!

Някой е решил да си направи лоша шега с ББорисов.

ЦИК отново доказа, ЧЕ е най-вредната институция в изборния процес. Как не се само сезира и как не намери нищо противоконституционно в турските маршове гъмжащи от рейсове???!!!

хубавец си ни е бате ,никакво сваляне на плакатите на новия премиер

Трябва да е обект на едни други доктори,щом е разрешил да го сложат на билборд с генералска униформа.Да го събират с бившият му министър на здравеопазването и да ги лекуват както трябва ,а не според средсвата отпуснати по здравни пътеки за техните болести,все пак здравето на нажията зависи от тях-колкото по задълго за затворени ,толко ,по-нормална нация ще имаме

А ти на какви доктори трябва да си обект, след като пишеш в 3 през нощта бе олигофрен.

Враговете му вече се насраха.

Пожарникарите си мерят маркучите

Генерал на калинките.

АСЕН АЛЕКС., ПОЗДРАВИ, МАЙНАТА Й НА ТАЗИ ПАПЛАЧ

Не е лошо, нека видим как властта се отразява на управляващите, снимката сигурно е преди десетина години.

това, че борисов изглежда смешен, и жалък, е верно. по-смешното в случая, е отговора на герб. че видите ли, на някой съвсем случаоно му е хрумнало да поръча и плати за направата на тези бордове, после да плати за местата на които са поставени, и накрая да плати за тяхното поставяне. и този никой разбира се няма нищо общо с герб, а го е направил просто ей така, за удоволствие, или от скука...или защото е влюбен в борисов в униформа. преценете сами...

фактура. Този някой има Булстат, данъчен номер и евентуално регистрация по ДДС. Този някой може да бъде намерен за 3 минути от НАП и Държавата. А, ако няма фактура? .... Жална им майка, на собствениците на билбордовете/По Закон/!!! А, ако са фалшиви данните? Жална им майка, на "феновете", когато се включи боп,нсбоп,мвр,мвнр,данс, вкр, прокуратура, адвокатура и съд-1-ви, втори, трети...Ще се побъркат от плащане на пари... Заслужава си да се накажат виновните, но заслужава ли си да е само за една картинка, която единствено говори: "Е, точно тоя не трябва да бъде повече властимащ"?! :) :) :)

герб е единствената партия, която няма нито един билборд в софия..

Но, плакатите с кандидат депутатите от Герб са залепени по ел.табла,огради и стълбове.

Правилно, дрогарю. Може другото да не ти харесва -тогава пишиш к`вото ти харесва - може и без връзка с него! Може и без връзка с главния мозък

НА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА ПОЖАРНИКАР.

На мен ми прилича на "бивш пожарникар", който си е загубил шлема и затова е сложил тази "високо ритната фуражка". Човекът е обгорял от раните си по батальоните и нещо трябва да си облече... И иска да Ви каже: Я, сеа ,стани мирно бе .... И да Ви запее: "Батальона се строява" и да ви рецитира избрани стихове от "Винету". Кратка литературно-музикална програма,, така да се каже. От друга страна тази форма е приоритет на БКП? Ясноооо... Коалиционно правителство от Генерали ни чака! Добре, че не са ефрейтори и полковници/като в Гърция,,, 70-те години/.....

За такова козируване навремето разжалваха на място. Ама този палячо може да ръкомаха както си иска, защото е измислен генерал.

Присмял се хърбел на щърбел. Тази Колтуклиева в едно предаване за измислени ВИПове извади от куфара си такива луксозни кожи и дрехи, които едва ли се купуват с чествна журналистика. Без да съм фен на Борисов, нищо чудно нейният "сигнал" да е част от добре платена акция по омаскаряване.

Ясно е като бял ден - били са Путин и Станишев - те са врагове на герб ! Аз лично не изключвам и друг стар враг на герб - тъщата на цветанов ! Тази успя 6 апартамента да придобие, за да злепостави чистият цветанчо, та един билборд няма да лепне на магистралата ! И това е логично ! Но не е логично герб да си слагат билбордовете - поне така казаха от герб, че не знаели за такъв билборд и не разпонавали кой е на него ... не е ББ, не е ЦЦ ... Тц тц каква демократична мистерия ...

Путин е враг на България в т.ч. и на Бойко. А ти си приятел на Станишев, значи си от другия бряг, нали?

Не, путин е приятел на бойко - забрави ли, че бойко му подари куче ? станишев въобще не ми е интересен, камо ли да съм приятел с него ! Я кажи нещо за тъщата на цветанов - какви са ми отношенията с нея ? Колко сте жалки герберастките подлоги ... Боли ли ?

Активно мероприятие е това.За билборда с ,,генерала" без армия Бойко е виновен Царя Симеон , Станишев,Костов,Тройната коалиция,Орешарски,Радан,Ахмед Доган и патриотите.Те са го окачили тайно през ноща и са облекли насила бившите министри от Герб с бели тенски със същият ,,генералски" портрет.Това е свършено под егидата на Англйската Кралица, Тръмп , Путин и с помоща на ЦРУ,КГБ,Мосад и МИ5.

Бойко Борисов: -бивш член на БКП -при деполитизацията на служба Пожарна безопасност, Борисов напуска службата за да запази членството си в БКП -завършил в Симеоново а там са само най-верните на БКП -баща му член на БКП -личен телохранител на Тодор Живков -присъства на откриване на паметника на Тодор Живков в Правец. За мен г-н Борисов не е КОМУНИСТ той е по-опасен, той е ПРЕДАТЕЛ-КОМУНИСТ. Обръщам се към симпатизантите на ГЕРБ, уважаеми разбирам желанието ви за промяна, за справедливост и за нормален живот.Два пъти опитахте с Борисов и не стана, нима ще рискувате и трети път?

Кажи сега и за Корнелия и СДС.

Аз ако съм на Бойко ще си купя на запад жилище. Ще си взема със себе си щерката, внучето Бойко и шапка на тояга. Роден през далечната 1959/на 58 години. Дори е нахвърлил годинките за пенсия, пенсионират ги военните на 45-50. Има си фирма, има си парите, гледай си живота, той е кратък, колко още ще живееш, а и на друг пост освен депутат не виждам къде могат да те пратят, език не знаеш, а без чужд най-вече английски, немски, френски, дори и турски не ставаш за нищо, освен за резил маскара. Без езици не върви. Поне през тия 27 да се беше хванал да научи поне един, но така по-лесно с ...., той си знае, сик, ипон, имаш ги фирмите, а и в банка може да те наеме Цветелина Бориславова, ама и там вървят езиците, най-вече турски и цигански. Те поне знаят повече от един, а циганите и три езика. Ние будалите не знаем и затова не се кандидатираме за депутати. Всеки освен един трябва да владее още най-малко втори. Ама като им кажем истината и се започва да ни удрят яко, да ни обиждат, и най-милото. След като си се качил на високо, ще има удари от всякъде. Това не трябва да ви накърнява, както някои депутати в града ни. С добри чувства. Жив и здрав бъди, отвън народа вече не толкова млад очаква завръщане в Родината си, а не старата песен на нов глас. Няма значение, но ще има сто тояги по гърбиците/гърбовете ви, който не изпълни обещанията си. Непоносимо е навсякъде. .

Използван презерватив, с униформа! Приказка!

След като постоянно се върти радио реклама за другото недоразумение Цецка Цачева: "Отсейте зърното от плявата", оставам с впечатление че ГЕРБ-авите текстописци здраво са го закъсали...

По-реална е, някак си, а и е от ДИР.БГ връзката, така че може и да не я триете: http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=25457087

Във В.Търново другият (ВТОРИЯТ) "красавец" на Герб ни "гледа" от всяка автобусна спирка!

го видях - прилича на опърпана гугутка и много се ядосах,че е без слушалки! Бойко да мине и да изстрие стъклата,защото горнооряховските лекари го заплюха вече!

ЛИКЪТ НА ББ , А НА ВИНЕТУ, МАСКИРАН КАТО ГЕНЕРАЛ ОТ БГ.

ГЕРБ няма нищо общо, сигурно БСП са турили рекламата...ей тъй от обич.

Нямаш място по билбордовете! Едно,че си страхливец да излезеш на дебати,второ,че продаде на Ердоган българските интереси,трето,че си прост и некомпетентен,четвърто,че си манипулатор и лъжец,пето,че си с просташко образование,шесто,че си наистина измислен генерал без заслуги дори и в пожаробезопасноста и седмо,че си БЕЗПОЛЕЗЕН,ВРЕДЕН И ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!

Бойко Борисов трябва да се махне от политиката! Ноември си подаде доброволно оставката, защото не му се работеше с ген. Радев! Сега отново се кандидатира! Какви са тия простотии?! Ясно е - в последните месеци след оставката си си направи допълнителни големи далавери и грабежи. Човек, който сам си е тръгнал от даден пост в полотиката, не би трябвало вече да има право да се кандидатира за този пост отново!

Не трябва да се маха билборда, но да се стимулира всеки, който иска да довърши изображението.

Тия билбордове ми напомнят за комунистическия режим едно време.

за пионерски поздрав, това не е козируване.

Олеле майко ! Ма тая още ли я има бе !

Журналистката Соня Колтуклиева кога обърна палачинката? Тя върло плюеше по БСП и подобни и сега изведнъж билборда на Бойко в униформа и "избоде очите". Колко ли е получила за този си акт? И тя ли заработи за рубли?

Тя се е обадила, защото снимката на бб-то е много грозна, да не му се подронва авторитета на убавец с наднормено тегло.

"Измисленият генерал Борисов" - ми звучи доста свежо. Иначе тази кака не я слушам много, много. Но словосъчетанието ми хареса

То и един друг измислен генерал сега управлява горката ни държавица .........

... или с генералите, ако щете нищо, че него званието му го даде Доган, и честно казано по му отива "Лабут паша"! Ще му се все пак и той да се покаже генералче .... някакво Ама между калинка (или пуяк в случая) и боен генерал има мнооого разлика.

И НЕ СЕ ЗНАЕЛО КОЙ ГИ Е ПОСТАВИЛ...НЕ СЕ ЗНАЕ ЛИ...

Държава в която хората избират измежду военни генерали и полицаи кой да управлява, не е добро място за живеене. Хунтата не е демократично управление. Военните да се занимават със специфичните неща би следвало и е нормално.

Друг би казал същото за юристите. ;)

"...се забранява използването на държавни символи като трибагреника и националния герб в агитационни материали." Каква е тази върховна глупост!? Сега научавам. Хайде за герба да не се използва съм съгласен, но знамето, защо да не може да се използва българското знаме!? Та това показва принадлежност към България! Какво лошо има в това!? П.с. Интересно за турското знаме нищо не се споменава, явно то може да се ползва, така ли?

Предлагам бъдещия министър председател и министрите да минават на тестове за интелигентност, правопис, медицински прегледи с психо тест и т.н. проучване на личността за връзки с криминални или връзки с такива на близки в семейството и рода. Смятате ли че Винету ще мине 1% от посочените по-горе тестове?!?! Кажете хора?

КАТО ГЛЕДАМ ИНТЕРЕСА НА МУРЗИЛКИТЕ ПО ТЕМАТА МАЙ Е РЕДНО ДА НЕ СЕ СВАЛЯТ БИЛБОРДОВЕТЕ.

АКО СИ ИДИОТ-ТО Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

Кой на кого и с какви пари е платил за да се сложат тези реклами? Защо ли не сложиха снимката на Луна например. Надали ще стане ясно

Това е Костинброд 2 .

Жалка мутренско-милиционерска групировка, в която никой няма мнение и никой не смее да понесе отговорност ! От герб нямали нищо общо с билбордовете си - е кой по дяволите ще създава, печата, монтира и плаща за билбордове на друга политическа партия ? Докога ще лъжат и няма да си признават истината ?

Питаш кой, ами точно КОЙ го прави. Манипулация на общественото мнение, така се печелят избори.

вдигат голям шум в държавата и в сайтовете, а като се погледнем пред избирателните секции, червеният електорат е малко под 90г.С никакви напъни и вряскане БСП не могат да добутат повече от 17 процента.

Най много 5% за червенушки!Едва ли има останали толкова гламави да им вярват ,то се вижда и колко им са малоумни и троловете!

Амин!

"Измисленият генерал Борисов" звучи добре и за млади и за стари

До този момент герберската реклама и официална и нелегална е достатъчна антиреклама.

Интересно КОЙ след като не е ГЕРБ е финансирал и поръчал тези плакати?А и военния от таблото съвсем тихичко си мълчи.След като наблъскаха с камери цялата държава и доведоха до реална практика полицейщината същите да казват ,че нямат представа КОЙ е качил генерала е доста наивно и смешно.

Определено ГЕРБ не би трябвало да са,то се вижда че е нескопосано скроено!Питай руското посолство те са опитни в тия работи и гъсти с наша курна,тя там се натиска да я огрее ,нали се е заканила да ни сготви!

Така си и знаех. Лично Путин е залепил на тиквата билборда.

Не се учудвайте на смешния вид на Боко. Той е бутафоран генерал и не знае как се отдава чест пред българското знаме.

колко общонародна любов се излива ...:) Колко ли калинки ще отфръкнат от държавни постове не е истина:)?

Че е измислен, измислен е. В Устава пише как се отдава чест, а не като генерал от холивудски филм. Само мерака и пъченето му са истински.

Горките комуняги живи да ги оплачеш. До 26 има време да измислите още простотий.

Само един простотиЙ ли ни разрешаваш?

НЕГРАМОТЕН СИ- КОЙ КЛАС СИ ЗАВЪРШИЛ?

Какво е фалшивото - просто мутра управлявала ни толкова дълго за съжаление. Нищо добро ограбиха народа- 16 милярда заем си прибраха от наше име по мазните джобове. Като знаем как мутрата лъже непрекъснато може и да си е променил мнението и за тези билбордове след няколко дни. Дано след изборите не виждаме често Тиквоний Банкянски при всяко натискане на копчето на ТВ-то. Дано и Свинетка- Л.П. също да мирне малко.

вдигнал ръката както се поздравяваха пионерчетата - "рапорт даден-рапорт приет"

Ей, комунягите евала ви правим. Царе сте на мръсните игри. Пак ще ви смачкаме нещастници. Гладни сте, знам ама ще почакате още 10 години, поне.

Апач, че то Бойко да не е марсианец - чист комунига си е от най-мръсния вид - глупав, прост и амбициозен.

Както казах царе сте на манипулациите.

затова ли правиш евала на комуниста Борисов?

Коментари - ЦИК: Да се махнат билбордовете с ген. Борисов | Днес.dir.bg

ЦИК: Да се махнат билбордовете с ген. Борисов

ЦИК разпореди предизборните билбордове с лика на Бойко Борисов в генералска униформа да бъдат премахнати. От ГЕРБ заявиха, че нямат нищо общо с таблата.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК: Да се махнат билбордовете с ген. Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Значи с ген. Радев може, а с ген. Борисов не може . Това не е ли двоен аршин другарко Нинова....

..на народа български генерал и политик!

Някой е решил да си направи лоша шега с ББорисов.

ЦИК отново доказа, ЧЕ е най-вредната институция в изборния процес. Как не се само сезира и как не намери нищо противоконституционно в турските маршове гъмжащи от рейсове???!!!

хубавец си ни е бате ,никакво сваляне на плакатите на новия премиер

Трябва да е обект на едни други доктори,щом е разрешил да го сложат на билборд с генералска униформа.Да го събират с бившият му министър на здравеопазването и да ги лекуват както трябва ,а не според средсвата отпуснати по здравни пътеки за техните болести,все пак здравето на нажията зависи от тях-колкото по задълго за затворени ,толко ,по-нормална нация ще имаме

А ти на какви доктори трябва да си обект, след като пишеш в 3 през нощта бе олигофрен.

Враговете му вече се насраха.

Пожарникарите си мерят маркучите

Генерал на калинките.

АСЕН АЛЕКС., ПОЗДРАВИ, МАЙНАТА Й НА ТАЗИ ПАПЛАЧ

Не е лошо, нека видим как властта се отразява на управляващите, снимката сигурно е преди десетина години.

това, че борисов изглежда смешен, и жалък, е верно. по-смешното в случая, е отговора на герб. че видите ли, на някой съвсем случаоно му е хрумнало да поръча и плати за направата на тези бордове, после да плати за местата на които са поставени, и накрая да плати за тяхното поставяне. и този никой разбира се няма нищо общо с герб, а го е направил просто ей така, за удоволствие, или от скука...или защото е влюбен в борисов в униформа. преценете сами...

фактура. Този някой има Булстат, данъчен номер и евентуално регистрация по ДДС. Този някой може да бъде намерен за 3 минути от НАП и Държавата. А, ако няма фактура? .... Жална им майка, на собствениците на билбордовете/По Закон/!!! А, ако са фалшиви данните? Жална им майка, на "феновете", когато се включи боп,нсбоп,мвр,мвнр,данс, вкр, прокуратура, адвокатура и съд-1-ви, втори, трети...Ще се побъркат от плащане на пари... Заслужава си да се накажат виновните, но заслужава ли си да е само за една картинка, която единствено говори: "Е, точно тоя не трябва да бъде повече властимащ"?! :) :) :)

герб е единствената партия, която няма нито един билборд в софия..

Но, плакатите с кандидат депутатите от Герб са залепени по ел.табла,огради и стълбове.

Правилно, дрогарю. Може другото да не ти харесва -тогава пишиш к`вото ти харесва - може и без връзка с него! Може и без връзка с главния мозък

НА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА ПОЖАРНИКАР.

На мен ми прилича на "бивш пожарникар", който си е загубил шлема и затова е сложил тази "високо ритната фуражка". Човекът е обгорял от раните си по батальоните и нещо трябва да си облече... И иска да Ви каже: Я, сеа ,стани мирно бе .... И да Ви запее: "Батальона се строява" и да ви рецитира избрани стихове от "Винету". Кратка литературно-музикална програма,, така да се каже. От друга страна тази форма е приоритет на БКП? Ясноооо... Коалиционно правителство от Генерали ни чака! Добре, че не са ефрейтори и полковници/като в Гърция,,, 70-те години/.....

За такова козируване навремето разжалваха на място. Ама този палячо може да ръкомаха както си иска, защото е измислен генерал.

Присмял се хърбел на щърбел. Тази Колтуклиева в едно предаване за измислени ВИПове извади от куфара си такива луксозни кожи и дрехи, които едва ли се купуват с чествна журналистика. Без да съм фен на Борисов, нищо чудно нейният "сигнал" да е част от добре платена акция по омаскаряване.

Ясно е като бял ден - били са Путин и Станишев - те са врагове на герб ! Аз лично не изключвам и друг стар враг на герб - тъщата на цветанов ! Тази успя 6 апартамента да придобие, за да злепостави чистият цветанчо, та един билборд няма да лепне на магистралата ! И това е логично ! Но не е логично герб да си слагат билбордовете - поне така казаха от герб, че не знаели за такъв билборд и не разпонавали кой е на него ... не е ББ, не е ЦЦ ... Тц тц каква демократична мистерия ...

Путин е враг на България в т.ч. и на Бойко. А ти си приятел на Станишев, значи си от другия бряг, нали?

Не, путин е приятел на бойко - забрави ли, че бойко му подари куче ? станишев въобще не ми е интересен, камо ли да съм приятел с него ! Я кажи нещо за тъщата на цветанов - какви са ми отношенията с нея ? Колко сте жалки герберастките подлоги ... Боли ли ?

Активно мероприятие е това.За билборда с ,,генерала" без армия Бойко е виновен Царя Симеон , Станишев,Костов,Тройната коалиция,Орешарски,Радан,Ахмед Доган и патриотите.Те са го окачили тайно през ноща и са облекли насила бившите министри от Герб с бели тенски със същият ,,генералски" портрет.Това е свършено под егидата на Англйската Кралица, Тръмп , Путин и с помоща на ЦРУ,КГБ,Мосад и МИ5.

Бойко Борисов: -бивш член на БКП -при деполитизацията на служба Пожарна безопасност, Борисов напуска службата за да запази членството си в БКП -завършил в Симеоново а там са само най-верните на БКП -баща му член на БКП -личен телохранител на Тодор Живков -присъства на откриване на паметника на Тодор Живков в Правец. За мен г-н Борисов не е КОМУНИСТ той е по-опасен, той е ПРЕДАТЕЛ-КОМУНИСТ. Обръщам се към симпатизантите на ГЕРБ, уважаеми разбирам желанието ви за промяна, за справедливост и за нормален живот.Два пъти опитахте с Борисов и не стана, нима ще рискувате и трети път?

Кажи сега и за Корнелия и СДС.

Аз ако съм на Бойко ще си купя на запад жилище. Ще си взема със себе си щерката, внучето Бойко и шапка на тояга. Роден през далечната 1959/на 58 години. Дори е нахвърлил годинките за пенсия, пенсионират ги военните на 45-50. Има си фирма, има си парите, гледай си живота, той е кратък, колко още ще живееш, а и на друг пост освен депутат не виждам къде могат да те пратят, език не знаеш, а без чужд най-вече английски, немски, френски, дори и турски не ставаш за нищо, освен за резил маскара. Без езици не върви. Поне през тия 27 да се беше хванал да научи поне един, но така по-лесно с ...., той си знае, сик, ипон, имаш ги фирмите, а и в банка може да те наеме Цветелина Бориславова, ама и там вървят езиците, най-вече турски и цигански. Те поне знаят повече от един, а циганите и три езика. Ние будалите не знаем и затова не се кандидатираме за депутати. Всеки освен един трябва да владее още най-малко втори. Ама като им кажем истината и се започва да ни удрят яко, да ни обиждат, и най-милото. След като си се качил на високо, ще има удари от всякъде. Това не трябва да ви накърнява, както някои депутати в града ни. С добри чувства. Жив и здрав бъди, отвън народа вече не толкова млад очаква завръщане в Родината си, а не старата песен на нов глас. Няма значение, но ще има сто тояги по гърбиците/гърбовете ви, който не изпълни обещанията си. Непоносимо е навсякъде. .

Използван презерватив, с униформа! Приказка!

След като постоянно се върти радио реклама за другото недоразумение Цецка Цачева: "Отсейте зърното от плявата", оставам с впечатление че ГЕРБ-авите текстописци здраво са го закъсали...

По-реална е, някак си, а и е от ДИР.БГ връзката, така че може и да не я триете: http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=25457087

Във В.Търново другият (ВТОРИЯТ) "красавец" на Герб ни "гледа" от всяка автобусна спирка!

го видях - прилича на опърпана гугутка и много се ядосах,че е без слушалки! Бойко да мине и да изстрие стъклата,защото горнооряховските лекари го заплюха вече!

ЛИКЪТ НА ББ , А НА ВИНЕТУ, МАСКИРАН КАТО ГЕНЕРАЛ ОТ БГ.

ГЕРБ няма нищо общо, сигурно БСП са турили рекламата...ей тъй от обич.

Нямаш място по билбордовете! Едно,че си страхливец да излезеш на дебати,второ,че продаде на Ердоган българските интереси,трето,че си прост и некомпетентен,четвърто,че си манипулатор и лъжец,пето,че си с просташко образование,шесто,че си наистина измислен генерал без заслуги дори и в пожаробезопасноста и седмо,че си БЕЗПОЛЕЗЕН,ВРЕДЕН И ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!

Бойко Борисов трябва да се махне от политиката! Ноември си подаде доброволно оставката, защото не му се работеше с ген. Радев! Сега отново се кандидатира! Какви са тия простотии?! Ясно е - в последните месеци след оставката си си направи допълнителни големи далавери и грабежи. Човек, който сам си е тръгнал от даден пост в полотиката, не би трябвало вече да има право да се кандидатира за този пост отново!

Не трябва да се маха билборда, но да се стимулира всеки, който иска да довърши изображението.

Тия билбордове ми напомнят за комунистическия режим едно време.

за пионерски поздрав, това не е козируване.

Олеле майко ! Ма тая още ли я има бе !

Журналистката Соня Колтуклиева кога обърна палачинката? Тя върло плюеше по БСП и подобни и сега изведнъж билборда на Бойко в униформа и "избоде очите". Колко ли е получила за този си акт? И тя ли заработи за рубли?

Тя се е обадила, защото снимката на бб-то е много грозна, да не му се подронва авторитета на убавец с наднормено тегло.

"Измисленият генерал Борисов" - ми звучи доста свежо. Иначе тази кака не я слушам много, много. Но словосъчетанието ми хареса

То и един друг измислен генерал сега управлява горката ни държавица .........

... или с генералите, ако щете нищо, че него званието му го даде Доган, и честно казано по му отива "Лабут паша"! Ще му се все пак и той да се покаже генералче .... някакво Ама между калинка (или пуяк в случая) и боен генерал има мнооого разлика.

И НЕ СЕ ЗНАЕЛО КОЙ ГИ Е ПОСТАВИЛ...НЕ СЕ ЗНАЕ ЛИ...

Държава в която хората избират измежду военни генерали и полицаи кой да управлява, не е добро място за живеене. Хунтата не е демократично управление. Военните да се занимават със специфичните неща би следвало и е нормално.

Друг би казал същото за юристите. ;)

"...се забранява използването на държавни символи като трибагреника и националния герб в агитационни материали." Каква е тази върховна глупост!? Сега научавам. Хайде за герба да не се използва съм съгласен, но знамето, защо да не може да се използва българското знаме!? Та това показва принадлежност към България! Какво лошо има в това!? П.с. Интересно за турското знаме нищо не се споменава, явно то може да се ползва, така ли?

Предлагам бъдещия министър председател и министрите да минават на тестове за интелигентност, правопис, медицински прегледи с психо тест и т.н. проучване на личността за връзки с криминални или връзки с такива на близки в семейството и рода. Смятате ли че Винету ще мине 1% от посочените по-горе тестове?!?! Кажете хора?

КАТО ГЛЕДАМ ИНТЕРЕСА НА МУРЗИЛКИТЕ ПО ТЕМАТА МАЙ Е РЕДНО ДА НЕ СЕ СВАЛЯТ БИЛБОРДОВЕТЕ.

АКО СИ ИДИОТ-ТО Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

Кой на кого и с какви пари е платил за да се сложат тези реклами? Защо ли не сложиха снимката на Луна например. Надали ще стане ясно

Това е Костинброд 2 .

Жалка мутренско-милиционерска групировка, в която никой няма мнение и никой не смее да понесе отговорност ! От герб нямали нищо общо с билбордовете си - е кой по дяволите ще създава, печата, монтира и плаща за билбордове на друга политическа партия ? Докога ще лъжат и няма да си признават истината ?

Питаш кой, ами точно КОЙ го прави. Манипулация на общественото мнение, така се печелят избори.

вдигат голям шум в държавата и в сайтовете, а като се погледнем пред избирателните секции, червеният електорат е малко под 90г.С никакви напъни и вряскане БСП не могат да добутат повече от 17 процента.

Най много 5% за червенушки!Едва ли има останали толкова гламави да им вярват ,то се вижда и колко им са малоумни и троловете!

Амин!

"Измисленият генерал Борисов" звучи добре и за млади и за стари

До този момент герберската реклама и официална и нелегална е достатъчна антиреклама.

Интересно КОЙ след като не е ГЕРБ е финансирал и поръчал тези плакати?А и военния от таблото съвсем тихичко си мълчи.След като наблъскаха с камери цялата държава и доведоха до реална практика полицейщината същите да казват ,че нямат представа КОЙ е качил генерала е доста наивно и смешно.

Определено ГЕРБ не би трябвало да са,то се вижда че е нескопосано скроено!Питай руското посолство те са опитни в тия работи и гъсти с наша курна,тя там се натиска да я огрее ,нали се е заканила да ни сготви!

Така си и знаех. Лично Путин е залепил на тиквата билборда.

Не се учудвайте на смешния вид на Боко. Той е бутафоран генерал и не знае как се отдава чест пред българското знаме.

колко общонародна любов се излива ...:) Колко ли калинки ще отфръкнат от държавни постове не е истина:)?

Че е измислен, измислен е. В Устава пише как се отдава чест, а не като генерал от холивудски филм. Само мерака и пъченето му са истински.

Горките комуняги живи да ги оплачеш. До 26 има време да измислите още простотий.

Само един простотиЙ ли ни разрешаваш?

НЕГРАМОТЕН СИ- КОЙ КЛАС СИ ЗАВЪРШИЛ?

Какво е фалшивото - просто мутра управлявала ни толкова дълго за съжаление. Нищо добро ограбиха народа- 16 милярда заем си прибраха от наше име по мазните джобове. Като знаем как мутрата лъже непрекъснато може и да си е променил мнението и за тези билбордове след няколко дни. Дано след изборите не виждаме често Тиквоний Банкянски при всяко натискане на копчето на ТВ-то. Дано и Свинетка- Л.П. също да мирне малко.

вдигнал ръката както се поздравяваха пионерчетата - "рапорт даден-рапорт приет"

Ей, комунягите евала ви правим. Царе сте на мръсните игри. Пак ще ви смачкаме нещастници. Гладни сте, знам ама ще почакате още 10 години, поне.

Апач, че то Бойко да не е марсианец - чист комунига си е от най-мръсния вид - глупав, прост и амбициозен.

Както казах царе сте на манипулациите.

затова ли правиш евала на комуниста Борисов?