Бойко Борисов: Без ГЕРБ правителство в следващия парламент не може да има

Полицейският ботуш на Рашков беше използван за разправа с опонента, заяви Цвета Караянчева, водач на листата на ГЕРБ в Кърджали

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Без ГЕРБ правителство в следващия парламент не може да има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Граждани за Ербабско Развитие на България. Главният ербаб, Татовия Гавазин, пак се прави на велик.

отказване от суджуци, евра и кюлчета....чекмвджето ден след ден ще се изпразни и.....забрави......а трябва отново да се пълни.....абонатите си държат на ангажиментите....

Буци събрал старите бо-клуци и 'айдуци

Горкият бай хой! Толкова е обеднял, че се появява с бандитския си шлифер от преди 20 години!

Крадеца вика дръжте крадеца

Само така!

Не можело да има. Оттеглете се от изборите за да видим дали не може да има. Обзалагам се на 1 средна заплата за 2023. Не е много за губене дори и да съм в грешка.

Ако на предстоящите избори, наистина ГЕРБ и ПП се окажат първите две партии, тогава за България няма бъдеще! Просто е! Това ще означава наистина, че идиоти ще управляват дебили и така до края на робското ни съществуване...

Ареее, пак се появи тоя дебилен шопар, облечен като нацист в коженото си пардесю!... Тъкмо бяхме му забравили физиономията на тоя прост селяк и хоп!, ето го ПАК на сцената!... Но ако банкянския шлангаджия си мисли, че сме забравили КОЙ Е и КАКВО Е, жестоко се лъже!

Откакто ДПС се обявиха за незаобиколим фактор не са били в управлението.

Вакума в Народният с мащането на Сашо Морфов може да се напълни до горе само, ако на негово място се натамани Бонко от Банкя!

Предизборно говорене

Много са се охранили тези субекти на снимките. Хайде и някой друг да седне на тази хранилка, на тези им стига толкова да паразитстват.

Между ПО и БЕДА на снимката липсва едно тире. По-беда! По-беда!

Няма нужда да се добавя нещо, освен "високо интелектуално ниво, изключителен морал и самоуважение на ръководните кадври в герб"

Простак на сцена с простачка! Зала пълна с идиоти, вързани на каишка ,но нахранени!

Психологически профил на един ментално увреден грандоман този народ няма бъдеще

Тикво ди Тути Тикви се здрависва с новоизпечените тиквета...

Харесва кожените неща. Дайте му и една такава инжекция, с бустер.

Секси! Бате Бойко в кожен шлифер! Това се казва "да го хванеш за шлифера"!

Тиквата се е барнала кат нюйоркски мафиотски бос от клана Гамбино през 1970-те години. Хахахахаха.:-))))))))))))))))))))

....колко много го държат за шлифера.....хранилка......власт.....дебили, тикви и празни кратуни с последователи......изпростяла държава......няма да се опра'им....

Ако някой си въобразява, че е по-велик от народа, не иска да се съобразява с неговата воля, нека си гласува за вносната промяна. Тя е лъскава, усмихната ,устремна, не зачита ни конституция, ни закони ,нагла и недосегаема. Мафията на татко Петко вилнее по парцели за строителство и по гори за сечене, никой глас не надига. Ареста на Борисов го ознаменуваха с празнична заря-пресата се прави че не е забелязала. Тая, която градеше огради около НП ГЕРБ сега не се знае дали ще влезе в парламента. Да виждаш единствения начин да победиш НП ГЕРБ като пенсионираш Борисов е по детски наивно. Без правителство съставено от Народна партия ГЕРБ ние сме обречени на геноцид. Народе опълчи се на жълтопаветния преврат на втори Април! Искаме стабилност, толкова много ли е това? Искаме да се спазват законите-престъпление ли е това? Искаме спокойствие и предвидимост-нали това си е наше право! Няма да дадем България на концесия . Гласувайте масово, само така ще се справим с жълтата чума. Обичайте Родината реално а не сами на думи. Ти ще гласуваш ли??? това е твоята отговорност Не вярвай на лъжепророците.

Правителство ще има когато баце ,соколя ,горанов ,дончев, цонев и другите боклуци окрали бедната ни родина се озовават при бай Ставри, дотогава ще ни управлява за съжаление руското прокси шофьорът на самолета...

Това са общи приказки където другаде може да се осъществят

Никой не е незаменим не бързайте с хвалбите

ПКП Карянчева се гласи за деппутат.Три пъти Кърджали не я избра зарди унизителното и държание пред Бойко.Тази Проста Кърджалйска пу.ка е без капка достойнство поне пред семейството си.Може би е изпила кофи с кафе в Банкя.Бочко ,къде са Цецка Цачева,Фидосиева,Дариткова да ги включиш в системата си? За Цецо Цветанов с който сътворихте ГЕРБ е ясно.Ти го прецака с. три руски часовници и апартаменти за да не ти е конкуренция .

Като чекист !

от ГЕРБ пак сънуват власт!

Не се ли вижда как се е облякъл.

като ДС доносник БУДА!

Тези не трябва никога повече да влезнат в Парламента.Сега е момента да им помогнем.

не само неможе ами ще влезете във затвора крадци гнусни

ГЕРБ, НАЧЕЛО С ВОЖДА СИ ВИНЕТУ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ФРЕНСКИЯТ ВАРИАНТ В МОМЕНТА - БОЙ , БОЙ , БОЙ И САМО БОЙ !!!

Никоя партия или коалиция не иска да управлява, щото трябва да се взимат сложни управленски решения, а това не е лъжица за техните уста. Така им е по-добре: служебните правителства се пънат, а партиите стоят отстрани, дават акъл и критикуват.

заради един тъпанар земята няма да спре да се върти! Политическа мърша!

Ей това е полицейска наглост, ти го плюеш той си мисли че дъжд вали. Явно е обещал на западните идиоти да ни вкара във войната, затова изскачат един по един от блатото да агитират да гласуваме за него, но пък има много заслепени които покрай него също събират кюлчета и не виждат по-далече от носа си. При едно включване във войната София , Варна, Бургас, Пловдив и Плевен ще бъдат сринати до основи само с по една ракетка и то не от най-мощните. ГЕРБ-СДС, ПП и ДБ Господ да ги убие! Амин!

от тулупи и крадливи неща се отвращавам се безплатно

Може, имаше и ще има... На кого са му притрябвали крадливите схеми източващши бюджета и вдигащи данъците, освен на крадливата ГEPБ престъпна гpyпа? И Радeв ги подкрепи източването продължава... Е, радвате ли се?

Малко се беше посмирил покрай драмата с Владито и подкупите срещу удобно законодателство, защото на всички е ясно, че само един човек определя законодателството на ГЕРБ, но гледам, че пак се е нафърцунил до небесата. Както и да си го представям, все повече ми става ясно, че краят му в политиката ще бъде изключително зрелищен и позорен. Я Кьовеши, я Магнитски, нещо такова ще е...

Браво, бе! Велики сте! След като оревахте орталъка как се е крадяло за тези 11 години по 10 млрд на година /Корнелия/, след като размахвахте пред парламента списъци с "незаконно" подслушвани политици /Рашков/, след като го арестуваха посред нощ без никаква нужда/Рашков/, даже Брюксел призна ареста за незаконен, успяхте да "извадите" само един Горанов, който, извинете ме, в никакъв случай не може да се сравнява с шампионите по крадене -Черепа, Цв. Василев,Гр.Ганчев, Арабаджиеви, Баневи, Галеви и търговците с влияние и проводници на руските интереси в България като Бобокови, Николай Малинов и цялата глутница от съветници на президента. Всички тези изброени сигурно са върли гербаджии и затова Главния Прокурор ги подпука по домовата книга. Впрочем Хр. Ковачки дали се завърна от ЮАР? Дълбоко се съмнявам. Ако пропускам някой световен престъпник от ГЕПБ напишете ми го и ще ви се извиня.

Само Владито сме били изкарали... :) Владито е просто черешката на тортата сервирана директно от най-любимите партньорски служби на човека в шлифера. А за кой прокарвал руско влияние в България, може много да се спори. Добре знаеш кой построи турски поток с няколко милиарда наши пари и с това помогна за стартирането на войната. Същият е и горд собственик на медал от руското посолство за пазител на МОЧА.

Меркурий ,сине мамин поспри се и пий лекарствата си от чичо Доктор редовно . Излагаш фамилията.Те не знаят ,че си с полиран мозък мама.

"Балкански поток" беше цената за главата на Борисов. Той трябваше да избира: или не го строи и главата му хвръква, или го строи и го свалят от власт. Все пак западняците са по-цивилизовани в отношенията си с партньорите. Азиатците режат из дъно - пример: цялото полско правителство беше похарчено в самолетна "катастрофа" -96 души. Съпричастност към случая има и Даналд Туск, който предоставя изцяло разследването на руснаците и Полша така и не получава "черната кутия на самолета" веднага след катастрофата за да проведе пълноценно разследване. Всеки един претендент за властта завършва или в гробищата -ген. Лебед, Борис Немцов или в затвори или психиатрии - Навални. Вече цял свят знае, че в Русия опозиционер не е политическа позиция, а диагноза с летален изход за пациента. Ако греша, поправете ме - назовете едно име на руски опозиционер който не е мъртъв, в психиатрична клиника или затвор. Оцеляват само тези, и то не всички, които са извън Русия. Това по цял свят се нарича фашизъм! "Фашисткият режим може да се разглежда като висша степен от развитието на фашизма. Това е режим, при който съществува една единствена, монополна, партия (съответната фашистка партия, която е заела властта), ръководена от водач и разполагаща с цялата власт в страната. Според фашистката идеология и организация държавата, ръководена от фашистката партия, стои над всичко; тя е всеобща и всеобхватна (т.е. има претенция да премахне социалните и икономически различия), изградена е върху съсловния (корпоративния) принцип (някои от фашистките идеолози говорят за авторитарна демокрация или авторитарна правова държава); обществото е преструктурирано и изяло обхванато от задължителни монополни формации – младежки, професионални, творчески и др., които от своя страна са пряко подчинени (или са афилиации) на партията. Идеологията на единствената партия е издигната в ранг на държавна идеология и съществуването на друга в обществото е абсолютно забранено. Икономическият живот е строго подчинен на партийните директиви и решения. Всички средства за масова информация са поставени под тежка цензура и са длъжни да пропагандират идеологията на партията – държава. Главно на тях се вменява и съществената задача да изграждат обществения култ към партийния лидер. Суровият надзор над обществото се осъществява както от репресивните органи на държавата, така и от многобройните партийни структури, включително и от паравоенните организации, създадени още преди завземането на властта. Тоталитарният режим, в случая фашистки, за разлика от обикновения авторитарен режим, не само не позволява съществуването на никаква опозиция в обществото, включително и в рамките на партията, но също така изисква ентусиазирана подкрепа от населението на провежданата от партията политика. На пръв поглед фашисткият режим е етатистки, той създава впечатление за господство на държавата в обществото. Но всъщност, както и при останалите тоталитарни режими, фашистката държава е буквално обсебена от фашистката партия. Всички държавни институции, вкл. новоучредените такива, като корпоративния парламент, съсловните организации, младежките дружества и пр., са изпразнени от съдържание и буквално служат за камуфлаж на еднопартийната диктатура." И за да не си помислите че е моя приумица, това е мнението на българските историци. Даниел Вачков – Институт за исторически изследвания при БАН Николай Поппетров – Институт за исторически изследвания при БАН Светослав Живков – Софийски университет „Св. Климент Охридски“ Георги Георгиев – Институт за исторически изследвания при БАН Веселин Янчев – Софийски университет „Св. Климент Охридски“ Наум Кайчев – Софийски университет „Св. Климент Охридски“ Илияна Марчева – Институт за исторически изследвания при БАН Иван Илчев – Софийски университет „Св. Климент Охридски“ Лъчезар Стоянов – Нов български университет Ангел Димитров – Институт за исторически изследвания при БАН Росица Лельова – Институт за исторически изследвания при БАН Момчил Методиев – Нов български университет Владимир Станев – Софийски университет „Св. Климент Охридски“ Ивайло Знеполски – Институт за изследване на близкото минало Румяна Чукова – Институт за исторически изследвания при БАН Милко Палангурски – Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ Ангел Джонев – Институт за исторически изследвания при БАН Росица Стоянова – Институт за исторически изследвания при БАН Владимир Златарски – Институт за исторически изследвания при БАН Димитър Гюдуров – Нов български университет Петър Стоянович – Институт за исторически изследвания при БАН Александър Гребенаров – Институт за исторически изследвания при БАН

що не му направят склуптура както е на снимката на съветският паметник на освободителите пред народното събрание!Тази партя ГЕРБ, със нейната армия от експерти ,доценти и професори е нещо като слънцето за българските територии!

СТРАННА ДЪРЖАВА СМЕ ! ТОЗИ ИДИОТ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА!! ТОЙ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ ГЛАСИ ДА СТАВА ! ЗНАЧИ , ИДВА РЕД НА БОЖИЕТО ПРОВИДЕНИЕ !

А бре Лойко що си мисли, че имаме ЧАК ТОЛКОВА къса памет?

Като им гледам електората,си обяснявам много неща! Комунистически изчадия,на възраст между 50-70 години! Най - негодното поколение в историята! Политически хамелеони, които са мързеливи и продажни! Тези са изредили всички партии - БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ! Те цял живот чакат,все някой да ги уреди някъде!

Преди години гербавите как викаха : асфалт не се яде ! Е , разбрахме че де яде и то по много. Ако се разровят в язовирите и санирането за милиарди, ще се окаже че и бетон се яде, както и изолацията се яде. За 12 години управление на Бай Хой, България е на последно място във всичко. Най големият грях е че за 10 години се изселиха 1 милион хора. С какъв гьонсурат се каниш пак да управляваш БЕ , тикво ?

Браво! Точно така се говори с толупите, с ръце в джобовете.

Тоя като го видя и рязко , започва да ми се повръща.

Бойко ,облече кожения шлифер от времето си в СИК и като секретар на МВР и тръгна да плаши ,лъже и манипулира Предизборно Народонаселението в Кърджали.До него се лези ПКП Караянчева леко ботексирана.Щом ПКП е на трибуната всичко е наред.Точно в Кърджали преди ооколо 10 години Бойко Борисов изрече,,великата” си фраза пред металурзите в бившия металургичен комбинат ,които стачкуваха срещу закриването му: Вие сте прости и Аз Бойко Борисов съм прост и ще се разберем .Ще Работите в Кукленския комбинат до Пловдив. Питам тези които са на митинга в театъра късопаметни ли са или от ГЕРБ са им дали по 100 лв. да участват в мероприятието.Мисля ,че са късопаметни.

Ами купил си го е човекът - носи го. Нали не е одрал твоята кожа, за да си го ушие? Сега вече две години оня ушатия с неговите кабинети не ви ли одра при това не една , ами по три кожи? Или разсъждаваме така: "Абе, че е мръсник - мръсник е, ама е наш мръсник - Решетников ни го препоръча. Нали си давате сметка,че целта на Решетников е да поддържа кризата и нестабилност в България за да обвини Запада в това.

Кави несвързани неща в коментара на ретроградния Меркурий ! Този с мозъка си бъбрек счупи тъпомера .Явно както каза Бойко при посещението в САЩ ,че в България има много прост и некачествен човешки материал и този,,Мер кур ий” го яко доказа,

Тая, на снимката ...Как и викаше Толупа ...???;) и пак Отново ...рамо до рамо ...Простата Тиква ..със Простата Кърджалийска..."Гугутка"....ОТВРАТ ....ГНУС да повърнеш !!!

Вижте ги , кой се е настървил да ни управлява! Мутра,пу..ка, мутра, к...урва, мутра ....

Да, без ГЕРБ правителство -НЯМА!!!! Но ако ГЕРБ "направи" правителство с ПП+ДБ-нови избори ще има!

Мутропитеци и една ПКП.