Борисов обеща готова АМ ”Марица” догодина по това време

Бойко Борисов обеща готова магистрала "Марица" до октомври 2015 година.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща готова АМ ”Марица” догодина по това време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Догодина по това време според народните поговорки значи-тоест никога;-)Борисов не се налапа от тия проектчета и още иска не це е лошо да имаме хубави пътища ама да вземат да направят нещо и за доходите на хората че ми писна да затягам колана а те все да дебелеят и да ни залъгват с бъдеще неопределено време!

Tazi 4uma докога ще я показват!това е подигравка с целия народ!по голямо извращение от това не се е случвало!

и какво като е закъсняло строителството,много важно!ако "били те",щяло да е навреме,и какво от това!ами нали ти я почна тази магистралка,нали заради далаверите я спряха,какво се правиш на магистрална к...а!

Тоя, пак ще строи.

Вижте този доказан крадец Б.Б. все гледа натам, където се краде най-масово и тайно. Вместо 25 см. дебелина на асфалта слагат 7-8 см и след 2-3 г. започва масови ремонти на такива пътища. Много важно , той е откраднал каквото е планирал и сега да му мислят тези които са на власт. Тежко им на тези които управляват след ГЕРБ.

В този случай бяха : горкият мамин пеевски, горкият премиер шалварски, горката крадлива съселка, горкият лъжлив съсел, горкият султан и горката му метреса със златното пръстче.. Горките те, заробиха българите с десет милиарда, ама пък каква мъка им беше..ццц..цц.. горките!

Kръгъл кретен си!вие гербепунделите освен да лъжете други способности нямате!за една година правителството на орешарски построи много повече пътища от тиквата.има си официална информация. мутрата само лъже!и без него,стротелството си върви,щом е започнало и парите не са герб,ама че идиоти!

Другари атакомохамеданци, понеже мисленето не ви е сила ще се опитам да ви разясня няколко неща: първо Боко ще го изберат не затова което обещава- а за това което вече е направил второ - всичките ви лъжи срещу него за безсмислени понеже неговия електорат не е малоумен като вашия трето - трудно ще убедите хората, че преди Боко са живели добре четвърто - трудно ще убедите хората, че ГЕРБ са виновни за неколкократното фалиране на държавата от ваша страна пето - на ГЕРБ не им трябват пари за кампания - те ви бият и без кампания, а на вас ви трябват много пари !!!!!!!

много плиткоумици изречени от примитивен индивид!тези фалити,както и настоящия са в главата на банкярскя примат,защото така му изнася!това му е предизборната кампания с която най лесно се стига до първосигнслните и икономически неграмотните!единствено може само той да прави фалити!

и какво е направил тиквун,а да предизвика икономическа и финансова криза,и го изгониха!иначе довърши магистрала с европари,че по лесно се спекулира с тях,ама премиерството не е само да строиш с европари,бе тикви смотани,държавата да не е само една магистрала!

Ние от ГЕРБ сме длъжни да правим магистрали за да може да се поразреди населението и да приемем и интегрираме сириици и други бежанци. Нас САЩ ни задължава да освободим територията от пенсионери и безработни . А и покрай тези чести избори ПАРИ ни трябват - много алчни станахте бе . Ние сме на принципа - садете картофи гледаите прасета яжте филии с мас пасете патки и карайте трошките си по нашите магистрали най- малко със 140 км/ч Който оцелее ще е герой а може и орден да получи. Важното сега е да спечелим изборите и дано не открият подправените протоколи и фалшивите бюлетини. Казах- Винетуууууууууууууууу

И аз искам да правя магистрали, дайте ми готови пари от Европа, аз ще наема моите фирми и ще взема половината и хоп банковата сметка прилична и ще се фукам колко километра съм направил!

друго си е да ги краднат батко и братко още преди първата копка. да е сигурно, че крепостният добитък няма инфраструктура и сътветно няма как да се развива...

Магистралата е хубаво нещо,но няма да ти търпим старите зулуми само заради едната магистрала. Бойо трябва да знае ,че няма да го търпим и 100 дни.Или ще се хваща да прави реформи или да се маха за винаги.Нямаме нужда от цар-кратун нито от БГ путлерче,нито от султан Ердоган.

Вярно е. Само дето някой трябва да му обясни значението на думата "стратегия". И че, за да си истински стратег, не трябва за си сменяш мнението по осем пъти на ден. И да виждаш доста по-далеч от собствения си джоб...опа, грешка -- нос! Така че Борисов е толкова стратег, колкото аз съм цар на Абисиния.

морскикоферровьон73 донякъде си познал. Много точно си дефинирал основния му избирател - тъп селянин!!!

ГЛЕДАХ ТАЗИ ТЕРЗИЕВА ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ЕКСПЕРТИЗМА, И СЕ ЧУДЯ, КАК МОЖЕ ТАКИВА ШАНТОНЕРКИ ДА СА МИНИСТРИ. ЯВНО КРИТЕРИЯ В ДЪРЖАВАТА Е МНОГО НИСЪК!!!

Затова от 1.5 година обикаля като гладно коти.

Намират ли се още оскотели лумпени и руски слуги ,които да подкрепят антибългарските партии на султана, а не ГЕРБ ????

дпс=герб=бсп

big_uncle@dir.bg

Лека корекция, колега - Герб=БКП. Така е по-точно.

Хайде пак магистралите,старата песен на нов глас...защото там нашите фирми ще работят с готови европейски пари.Кога ще направиш реформи, подобряване стандарта за живот и регулация на монополите!!? Магистралите както казваше командира са задължение на всяко едно правителство и е незначимо,особено когато е с чужди пари,с това ли ще се хвалим?

Съсипаха държавата тепърва ще им сърбме попарата на БСП и ДПС плюс подлизурковците от АТАКА(турци)!

Поне един партиен ръководител, който говори конкретно по конкретни въпроси от дневния ред на страната, при това в положителен смисъл - градивно и отговорно! Аман от локумите и лицемерните пазарлъци на РъБовете, аман от безкрайните лъжи и голословни обещания на партията-дъртофелница, аман от обтекаемите и неясни, но надути фразеологии на ДПСто ... Нещо конкретно, разумно и позитивно - пътища, работа, перспектива за развитие на другите отрасли, които зависят от добрите пътища и инвестициите в икономиката на страната! )))

той и преди си говореше ,но за 3 години направи точно едно голямо нищо

Боко Шарана още не е в затвора??

Тоя е толкова сигурен в ''победата си и в управлението си'' че НЯМА нужда да харчат пари за избори а направо да му ги дадът:((((Всиччките му приказки напоследък как ще управлява и какво ще направи са поредното доказателство че са си изработили фалшиментото успешно с бардака на роско,,,

А и батката да си припомни онзи доклад, подписан от екип прокурори, дето кисне в ОЛАФ... за АМ "Люлин" става дума... за едни 65 милиона евра става дума.

Преди 10 дни се връщах от Турция по автомагистрала Тракия. Новата магистрала такива имаше участъци между Свиленград и Харманли сякаш израелската авиация е хвърляла бомби по нея. Такива кадри съм виждал само от ивицата Газа. Това е чисто нова магистрала.

Ти чувал ли си тая дума, бе тикво?Народа няма какво да яде, пенсиите са една стотна от хнеобходимите средства за нормален живот, а ти постоянно ми говориш за магистрали/ремонтирани след една година/ и зали и стадиони.Ако има нещо човешко в теб, направи пенсиите достатъчни за нормален живот на хората според европейския стандарт и след това прави пътища за никъде. В противен случай ще се наложи да правиш магистрала към Орландовци!!

Еее, не е WCайдеров Боката, та да прави заплатите по илядо лева и пенциите по 500, наали троле!

Бойко Методиев Борисов е човека.

ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ ИЗГОНИМ ПАК С КАМЪНИ

А га отивате за 2 часа до Бургас, не ривете от Бойко, нали???

Ми то ревът основно тия от северозапъдът и тия дето нямат коли.

М/у другото, за София - Варна вече се предпочита София - Бургас - Варна

хубавото си е хубаво

Ей такива елементарни мозъци кат теб съсипват цялата убавиня! Отишъл веднъж в годината на Златните с Голф-а и отсече "Това е човекът!". А това, че всеки ден хората си трошат колите сутрин и вечер, докато отиват НА РАБОТА и се връщат вкъщи, не се отчита от кухата ти кратуна. Погледни ВСИЧКИТЕ входно-изходни пътища на големите градове и ми кажи колко от тях са годни за употреба от шофьор с нормална психика. После ела пак да фалиш пътя за почиващите на Златните.

Предпочитам да пътувам на юг до Гърция или Турция, там курортите са по хубави ,обслужване на ниво , а и цените са като в България. Не ми трябва МАРИЦА. Искам по-висока заплата , по-висока пенсия за майка ми, и по-високи доходи за дъщерите си.

Изкарай си я. Или смяташ, че правителството трябва да ти я вдигне?

Голям смях!Някои хора наистина или са глупаци или големи манипулатори.Тази страна и всичко в нея се е създавало ДЕСЕТИЛЕТИЯ.Пътищата не са от времето на една партия/Г.../, а са резултат на труда на поколения българи.И всичко останало.Стига с тези манипулации.И защо язовирите ни се късат и давят хора, защото само магистрали не може.Трябва акъл за всичко, иначе лошо, много лошо.

Ще гласувам за тази партия която освободи България от ръката на Кремъл стиснала за гърлото икономиката и корумпираща политическите партий.Пълна паспортна проверка на статуса на граждани пребиваващи тук от страни извън ЕС.

И като провериш паспортите им и се окаже, че са редовни, какво ще направиш? Ще ги изгониш от страната ли? Ами ако нас по същата логика ни изгонят от Германия, Италия, Франция и Великобритания, ти ще крещиш ли как правата ти били погазени? Каква ще са аргументите ти тогава?

"Партий", научи се първо как се пише думата партия в множествено число и тогава наливай акъл на другите.

АЗ ПЪК ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ТАМ САМО ПЛАЩАМЕ ,А ТЕ НИ ВРЪЩАТ ТРОХИ

и аз искам. само, че искам да остане в сила свободното придвижване от държава в държава. не обичам да чакам по границите и с понижено самочувствие да "черпя" митничари

защо не се спазват сроковете по договорите? лот 1 трябваше да е готов вече. та го отлагаха, че имало две зими, че анасън амъ... стана октомври, след това март 2015 г. сега края на 2015 г.?

някой(Бат Бойко) иска да е черешката на тортата,ако все още беше служенбия кабинет на Орешарски сега щеше да е завършена

ЗАЩОТО ГЕРБ са единствената партия на която може да се вярва! Всичко което направиха се вижда и човек може да го ползва!

куги уришарски хе имъл слушебен ххабинет?

защото сме соцауисти !

Защо ББ има такава подкрепа ? Кой друг би успял да изкара от равновесие и докара до истерия потурчените, нагли комунисти ?

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Демокрация Наближава плебисцит, за един въпрос открит:- Дали искаме сами да решим за бъднини, или хлапе с ниско чело, само Винету прочело, сутрин вечер да припява :- "Батальона се строява..." ??? Туй е важният въпрос, и той никак не е прост! Суверена да решава как да си гради държава!

Хей Пасящото, ма то живо ма! Пак се обажда от "коневъръза" на червените магарета! Здравей марко-паси, опасал си ти - муза та си!

Суверенът ще реши: Само Боко не греши!

... затова, че се задава мор във нашата държава

готова за сметка на кого? на гърба на кого?....пак ли ще докараш новия Дянков който да ореже мизерните доходи на най-бедните хора в държавата за сметка на мутрите в костюми , и после ще ми се биете в гърдите и ще режете ленти......този път 3 години и половина терор няма да има....

Правилно другарю. Какво значение има волята на народа. Щом не ни дава на нас, да си ходи. Ще се организираме пак, с Мишо Лайнара и ДПС ще спретнем потест "на София".

ако е като предишното му управление няма нужда да се организират протести ,те сами ще дойдат,платените протести са запазена марка на герб......тролчета

дано да има. за такива като твоя милост.

всеки се учи от грешките си. този път няма да има дянков. икономистите отдавна са го открили - по-високи заплати и пенсии - повече пари, по-голямо търсене, по-силна икономика, повече данъци. обратното е по-голяма МРЗ, повече помощи за циганите, по-малко пари, по-свито потребление, по-молка печалба, по-слаба икономика и ... хората се спасяват през терминал 2

Борисов строи, а Стойнев кога ще отговаря за милиардите, дето пропиля?!

Боже, прибери си вересиите!

"Бате, аз не искам твойте магистрали! Вкъщи от асфалта никой не яде!" Ясрн Ведрин

А защо, другарите от северозапада ревнаха, че искат асвалт?

Във "Винету" асВалт ли пише?

Боко о дебелата свиня да отидат на Петрохан, да видят, как асфалта е като сирене рокфор и да отговорят къде са парите за обиколното на Берковица?? Асфалта от 73 година в Софииската част си стои здрав, макар и с кръпки, а този към Берковица, дето биеха тъпана, че е върхът, тази зима ще го яде липсата.... И водата тече по пътя и край канавките, но не и в тях. И прокуратурата за не се прави на ощипана мома, без гащички.

брат,но Боко как ще си вземе парички за времето през което не управляваше?С магистрала естествено

аз пък не ям разкопки, но се съобразявам със законите и търпеливо чакам да имаме магистрали. така, че и вие се научете да се съобразявате. това че някой не яде асфалт не означава, че аз трябва да се тормозя по тесните пътища. тези магистрали не са за возене. те са за хора които работят. на мен работата ми е да карам и ми е по-лесно по магистралата

То хубаво ги строи тези пътища, ама като нямам с какво да се повозя по тях, за чий са ми???

Проблемът си е твой. Но по тия пътища ти идва и папкането. Колкото по-лено достъпен си, толкова по-евтино ще е то. Демек повече пари от социалната помощ ще остават за ракийка.

автомагистрала марица не трябваше ли да е готова през октомври, ама не 2015, а 2014 г.?

Простак или не Борисов скоро от турскочервеното блатото ще ни изведе !

този който с камъни го гониха и човек жив се изпепели заради него ли?Трябва да сме много прост народ за да го изберем отново.Цялата партия трябва да се погребе този и неговите мишки ни докараха до това положение в което сме

а орешарски защо не дигна заплатите и пенсиите? нали обеща? вие червените така ли си спазвате обещанията?

Борисов да осигури изграждането на скоростния път София, Враца, Монтана, Видин, че няма да го пускаме в нашия край, камо ли някой да гласува за него!!! Протежето му Близнашки е стопирал нещата май.

Вашия вожд Мишо нали се цепеше че асфалт не се ядяло? Имате си черни пътища тогава, защо пак се заигравате с Борисов- майстора на асфалта?

Спокоен съм. Бацко и днес се изходил....

Той и АМ "Люлин" я откри предсрочно и за това сега тези 18 км ги ремонтират 5 години постоянно. .........................

Всеки ден Кольо Додука и Боци Тиквуняка сеят изпражнения по медиите. Първият ни засипва с 1 милион работни места, заплати и пенсии "на корем"! А другия пак ни тика да ручаме асфалт, а след асфалта рай и просперитет! Тези смешници ми припомниха вица за циганина, който канел умиращия си баща циганката да му сготви супичка, баница и други благини. Докато го канел стареца предал бого дух, а циганина облекчено въздъхнар: ЕХ, БАРЕМ ГО ПОКАНИХ!

То и дедо Симо обещаваше ама добре,че не направи нищо та да има и сегашните какво да обещават!

Баси колко елеметарни и прозрачни са БГ политиците в днешно време...... дори старите комунистически пролетарятни държавници изглеждат стилни, дипломатични и изтънчени в сравнение....

Аз не разбрах - след година ще е готова, ако ББ дойде на власт или ще е готова така или иначе? Я да уточни, че ха не е спечелил изборите - магистралата се замразява (поне докато внукът му порастне и го изберат за премиер или цар).

Брей този борисов - ако дойде на власт - всеки месец - нова магистрала ще строи ! Много е лесно да се хвалиш с чуждият труд - нито кирка съм го видял да хване, нито парите за АМ Марица е изкарал - да се поклони пред нас данъкоплатците, затова че изкарахме парите за магистралата и на строителите, че я построиха, а не като селски пехливанин намазан с олио да се бие в гърдите какъв е мъж ! Писна ми от самовлюбени комплексари !

ТРОЛОВЕ ПЛАТЕНИ, СЛЕД ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ БОРИСОВ ЩЕ ВИ СМАЧКА ЗА 12-ТИ ПОРЕДЕН ПЪТ. ТОГАВА ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ КАК Е СЪБРАЛ НАРОДНАТА ЛЮБОВ И КОЛКО ВИ МРАЗИ СЪЩИЯТ ТОЗИ НАРОД. ЗАЩО ТАКА, А? ДА НЕ БИ ДА СТЕ КРАЛИ И ЛЪГАЛИ ТОЗИ НАРОД ТВЪРДЕ МНОГО, А?

Ти не си 0007, а си два пъти по две нули, сещаш ли се:)))

Само с магистрали няма да стане. За да развиваш икономика и да задържаш населението си трябва безплатна или поне съвсем ефтина енергия. Такава е геотермалната (виж Уикипедия).

Напред, Боко! Само ти си простичко честен, и, макар да знам, че те насаждам на пачи яйца, ще гласувам за теб!

Ще насадиш най-вече себе си и народеца, а на Боко му пука - той се е оправил отдавна.

а аз ще гласувам за който и да е , само да е срещу герберастката помия !!

По добре помия, отколкото ченгилска света вода ненапита...

Отвратително е коат се онасят с нас като към ,,малоумни,,: Първо, за какво ни е тази магистрала, при условие, че след още една година ще е,,на вълнички,, (примери колкото искаш, Тракия, Цариградко шосе и т.н все ,,успехи,, на Бойко). Второ, това ли е от което държават ни се нуждае най-остро? Завършена магистрала......а и какво от ттова...Според мен това има значение само (най-голямо) значение з Бойко и ,,свитата,, му....Те това умеят това мислят и да правят още някоя друга годинка,...според мен до там се простира интелектуалният и професионален потенциал на ГЕРБ (това са възможностите на т.н ,,дълга скамейка,,)

В качеството си на какъв Борисов обещава.

Кел файда, че ще я построиш, Бареков отсега я блокира!