Правителственият самолет нямал право да вози футболисти

Правителственият Авиоотряд 28 няма лиценз, който му позволява да вози футболни отбори, а може да изпълнява само специални полети.

Обратно в новината

Коментари - Правителственият самолет нямал право да вози футболисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То не са се возили футболисти а група селски момчета, мислещи си че играят футбол. Така, че нарушение няма.

Когато аз наредя, всичко е законно!!! Разбрахте ли??? Или ще се налага да пращам бат'Цецко с неговите хора да ви "убеждават" както си знаят??? А те го могат, защото ще очакват повишаване на своите заплати за послушанието им!!!

А как са го платили този полет, кой е издал фактурата, на кой е платено, изобщо да не питам ... Мога само да си представя какво ще му се случи на европейски висш държавник или пък на американския президент, ако изпрати самолета си да му пренесе любимия футболен отбор от аматьорската лига...трудно ми е да си представя

Как да няма право - само бате Бойко може да каже кой ще кара влака. Е бати кавала, и ще ми говори за тройната коалиция че злоупотребявала с власт.

Откриха топлата вода.Поважно е кой ще поеме финансовата отговорност?

Ех материало, лош материало, от 20 години разграбват заводи, сгради, дворци, природата и още много други, вие се намерихте да ревете, че Боко отишъл да рита със самолета.. Ако това са му кражбите на Боко, евала му кажи и алал да са му!

Изобщо не са му тва кражбите, тва е просто една капка от това което постоянно излиза като информация. По-лошото е, че тоя най-нагло си признава и не прави дори опит да се покаже като честен.

Вдига се шум за самолета, защото няма за какво друго... наизуст всеки знае да плюе, но конкретно от позитано не казват къде и какво е окрал Боко... А стадото дъртаци блее ли блее по зададениа от позитано тон... Баби, дядовци, запомнете - България е на младите и ние искаме инфраструктура, а не да ви даваме пенсии. И ако трябва ще плащаме мачлетата на Боко, за да ни прави магистрали ЗА ВСИЧКИ, наместо столетницата да разпределя всичко сред своите.

Не ми е много ясно кой контролира дейността на Авиоотряд-28 по отношение на безопасността на полетите и спазване на законите и наредбите. Съгласно Закона за гражданско въздухоплаване /ЗГВ/този контрол върху гражданската авиация и въздухоплавателните средства на Р. България се осъществява от Гражданска въздухоплавателна администрация /ГВА/ Но тя е към Министерство на транспорта, а Бойко Борисов прибра Авиоотряд-28 към себе си, т. е. към Министерския съвет. Е как Ивайло Московски ще провери Бойко Борисов? Резултатът ще бъде ясен още преди проверката. Тук от всякъде прозира един от принципите на Остап Бендар, който се явява основен в управлението на Бойко Борисов и неговото правителство а именно:" Ако нещо не трябва, но много ти се иска - може" Ще бъде много интересна позицията на Гражданската въздухоплавателна администрация /ГВА/ за нарушенията в Авиоотряд-28 по отношение незачитане и нарушаване определенията в лиценза, който е издаден от ГВА. А глобите съгласно наказателните разпоредби на ЗГВ са доста солени.

Че ни вози със самолето бате Бойко оти он е цар сега.

"Аз съм го давал поне 20 пъти да пътуват други отбори и не знам кое е тенденциозното в това", каза тогава премиерът"-така е, като е твой, давай го!!!Направо дари държавата на американците!!!

Може, може щом пожарникарът феодал е разпоредил може. На него държавата с този задръстен народ му е бащиния. Ще я дои до последно. Населението ще блее, ибрикчийства и подкрепя мутрите. Като дойдат на власт новите да изваършат 100 % чиска на този отряд. Там е пълно с неподходящи връзкари.

Абе що се дървиш , бате Бойко е спечелил мача преди 3 г. и той че раздава гювеча.

В Германия президента подаде оставка заради това, че жена му е изтеглила кредит при преферинциални условия, а тук една самозабравила се мутра използува цялата държава за собствените си нужди и няма дори да се извини, а какво остава оставка да подаде. Но вината не е негова- той и германеца нямаше да си подаде оставката, ако медиите се държаха като нашите. БГ медии трябва да го смажат с въпроси и да настояват за смислени отговори. Ако беше така мутрата трябваше да отиде в шеста глуха линия още при скандала с Мишо Бирата, но нямаме достойни медии. Приказката, че муха и политик се смачкват с вестник не важи за БГ вестници и политици. У нас вестниците надуват образите на мутрите като балони и затова хората са с изкривена представа за тях.

Е затва у Германия правят мерцедесо, аудито и бемвето, па и други рабори, а у нас само далаверки.

Боко оправя България дето е рушена толкова години, ти за един самолет цивриш.

и боко- както царя - оправят ни- ама анално- и то всичките му гъзолизци са били наи-отпред на опашката ,.. ам горките нали са свикнали....

няма ли- я по-добре влез в саита на бивол - и прочети сега е неделя ... не бързаи -има там за всичките му криминални дела на любимата ни тиква..- инфо- такова , че да ти се изправи косата..... просто напиши на гоогле-то - само бивол..- и влез в първия саит ...- саит за независима журналистика !!!!!!!!!!!!!

И какво стана сега? Къде е оставката на основния закононарушител и състезател в едно от отборчетата? И как искат от гражданите да спазваме законите, след като най-главния чиновник в държавата нагло и безнаказано ги нарушава? Ако това се беше случило в нормална европейска страна, премиерът-мутра-футболист щеше да е вече политически труп, изхвърлен от властта и никой повече не би гласувал за подобен политик без морал и принципи. Но все пак живеем в Абсурдистан, тук тези неща са 'нормални'......

Не само трябва да плати всички щети , но трябва незабавно да бъде изхвърлен от властта.България не е мутренска собствена фирма и това трябва да стане ясно на всички управлящите.Иначе , каза им се вчера, ще бъдат изхвърлени от улицата с камъни.Чашата на търпението вече преля.

liusien

ТИКВАТА да плати всички разходи с лихвите по полетите на самолета, включително и наземните разходи, които изобщо не са за подценяване!!! Да плати, но С ЛИЧНИ ПАРИ... изкарани с "пот на челото"!!! :(((((((((((((((((((

много разбирате.....това си е полет сас спецiaлно предназначение....за което самолета си има лиценсе!

Сега да се самосезират компетентните органи и да видим резултати! Моля, журналистите - бъдете така добри, като пускате новини, проследявайте ги до край!

стига сте лали, щом бойко го прави е Правилно

liusien

Боже, колко си задръстена!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((

Само да припомня - бившия шеф на пожарната Кирил Войнов беше подсъдим заради това, че секретарката му ползвала служебен мобилен телефон без основание. Тук цял самолет се ползва без основание, но прокуратурата мълчи!!!??? Може би и за Б. Велчев мълчанието е злато или поне средство, което ще му осигури мандат в КС.

Покрай разходката на ''футболните тигри" лиснаха и разни други някак неспоменато отминали разходки на отговорните другари от БСП - ''говорещия с Галеви американски невизоносец и фонтаниер" г-н Румен Петков и на ''саксийното цвете'' Станишев. Хубаво нещо е властта, вместо да ''скандализира'' с ползването на ''другарски'' частни самолети на уж омразните олигарси, направо си заръчва и ползва държавния самолет за частни пътувания. А и колко са за тях 40-50 000 лева при това разходи. (Обявените цени на олети са другата брутална ''смешка'' , но електората са будали и вярват)

Тежко Герберско оцапване ... Тежко преяждане с власт ... Тежка разсипия на държавата ...

Госпожо, не Христо Гърбов, а председателя на Съюза на артистите в България - Христо Мутавчиев, който преживя тежък инсулт, правете все пак разлика - животоспасяващ случай и футболен отбор.

Комуноидният вожд борисов явно счита всичко в държавата за своя бащиния. Не е ли време някой да му обясни, че правителственият самолет не е там, за да си може борисов да си прави кефа????? То бива кретенизъм, ама това надмина всякакви граници.

Ходи ти му обясни,пък може и да те чуе:)

да вози тикви, щото и премиерът лети с него. Нека се внесе официално запитване. За тигри е ясно, няма право, па били те и бистришки.

В една нормална държава сега ще последват оставки.

А,стига бе...другари!

Вся власт тиквоидам! А МАТРЯЛЪТ търпи ли, търпи...

Кой сега ще понесе наказание и кога. Бойко е наредил значи той трябва да понесе наказание но ми е чудно как ще стане. Никак. Тези не спазват никакви закони - ама никакви , като почнеш от бюджета и стигнеш до насилие над цивилни. Гласявайте.

Занимават се с глупости -защо не вземат самолет за гасене на пожари-в момента гори петрохан гора огромна борова непроходима втората пожарна която е отишла на мястото е аварилала и не може да помогне а огъня е на 5-6 метра от къщите на възрастни хора всички са в див ужас и паника и няма кой да помогне на тия хора .Звъняли на 112 и от там ги препратили на пожарната хората подават сигнал и казват че една пожарна няма да се справи те им отговарят че така са преценили стига им една-хората изгореха няма пожарна нито от Костинброд нито Годеч нито СВоге от никъде помощ

Министър-председателят е пожарникар - да му се обадят, да приплачат. "Ние сме от пенсионерските тигри" - да кажат.

А има ли право да вози баскетболисти, щото тука с колегата разцъкваме след работа, та да скокнем до Варна с аероплана?

Айде стига с тоя аероплан! То манастиро изгоре те кандилото на попа търсят!

Благодаря ти пич, искрено ме расмя ! Ама си болезнено прав !

И какво от това , дами и господа?Кой да осъществи контрола? Какво значи да нарушиш закона? Представяте ли си колко хора издържа държавата /Ваша милост, де / той да се спазва?

След некое време ще харчат пари за нов самалет за дебелите си гъзове, щото този ще е навъртял часове. Ще се мотивират със необходимата по-голяма сигурност за особите.

Ами Бат' Бойко като знае как са строени магистралите не смее да пусне безценните "тигри" по тях...та се налага със самолетчето да прескачат

Нищо ново, Хора. Ерго -- Всички Вън ! Сега и Веднага !!! (Земята-Ни вони.)

Точен си както винаги, сър Секач :)

Благодаря Ви ! ( Pi, dont sir me, Bitte ! :-) )

И кое му е точното на "сър"-а? Може би временната му параноя, скъпа ми зелена (Pseudepidalea viridis) крастава жабо?

Държавата му е бащиния! Ние сме идиоти, че го търпим тоя..

така си е

това не са футболисти. Това са личните приятели на Бойко падишах. Ако той няма право да ги качи на самолете кой има. Аз ли? Негова си е държавата, негов си е самолета.

Така бизнеспарковата мафия си присвоява държавата, почнаха от земите под Бизнес Парка в младост 4 и стигнаха до държавата.

ами да - нормално е един диктатор да се прави на велик и над закона.... лошото е , че няма как да се знае за неговите престъпления в страна в която има пълно информационно затъмнение... които иска да прочете откъде е тръгнал например -и докъде стигна мутрата борисов- да си пусне саита на биволъ- лесно е- написва в търсачката bivol- и влиза в първия излязъл; саит за независима юрналистика...

Присъедините се към групата "Червенотиквеничета пищингясват" в Сураттефтер! Довечера сбирка пред Парламента и да вземем властта! Няма да търпим повече такива безобразия - да се ползва самолета и да се плаща! От утре - да е безплатно!

Не си оригинален, пич! Даже бих казал, че яко простееш. Тук става дума за нещо много сериозно, за което дори в Съветския съюз биха ти потърсили сметка, но в Мутраландия - никога!

Хич и не искам да съм оригинален - чудя се кой е Мунчо - този, който прави напълно измислени скандали или този, които му вярва на измишльотините?! Полетът е платен - какво има повече?! По-добре е този самолет да носи и приходи. Самолетът нееднократно е помагал на обикновени хора и то без заплащане - не че и тогава не мрънкаха уродите като теб.

Това му се вика преяждане с власт.Да си правиш точно каквото си искаш да не се съобразяваш,нито със закони,нито с правила,нито със народа си.Но за ББ народа не са хора.

а преди това е бил - безплатен... така е с всичко за тях , мутрите на герб- вземат от държавната баница дорде могът- а ако ги гепят за нещо- си го платят-ам после земат отново и стократно...

ами сега???глобка няма ли да има?

Чи ко' толкоз! Стоел си Борко на гьола, препекъл му се акъла, доскучал му белота с Емо Димитров - лисицата, и хоп - мачле му се доиграло. И му докарали ритнитопковците с аероплана. Да не щете да се влачи до Бистрица или Етрополе, да си наруши заслужения отдих?

Много си прав. Точно така е станало.

Аз съм доволен от Бойко,направи човека Метро и сега си го ползвам от надежда, до центъра за 20 мин,има къде да си паркирам колата пред блока и съм си добре,Преди да плюете по Бойко,се вижте вас си Комуноиди,какво вие сте направили.дали сте засадили едно дърво.

Бойко го направил метрото, така ли?!? Ех, глупав човече... :(

чух че Бойко с мощни мишци лично копал. Еххх, прост народ. Дай му хляб и зрелища и той доволен. Ама че не е работа на мин предс да строи метро, магистрали и пр. работи, а да координира работата на МС, да изгражда стратегия на държавата и да направлява цялата политика, това тъпите мозъци не увират.....

Баш "комуноид" е любимият ти Бойко точно. Ако имаш поне толкова акълец, вземи да отвориш в нета сайтовете на министерва и други и виж цифрите: колко магистрали са направени, например при Станишев и колко при Боко, както и други неща. Щото Баш Бабаита се тупа постоянно по гърдите и ходи да реже лентички на неща започнати и работени преди него, не значи, че той се свършил работата.

Едно е да започнеш нещо, да се оплетеш и да усереш работите. Съвсем друго е да изринеш ла*та и да довършиш нещата. Именно цифрите говорят, но на позитаноидните шизофренични идиоти това не ви харесва, пречи ви СПИН-а!

За дърветата посадени от ГЕРБ, незнам. Но знам за стотици места в страната, където дървета са изсечени - справка: София - южен и западен парк, Студентски град, Витоша, Варна - морска градина... Има ли смисъл да изброявам?

Село мое !

Ами ако в самолета е пътувал и ББ? Той, за разлика от редовите граждани май няма право да ползва обществените линии, или ако се налага трябват специална охрана и мерки за сигурност. И кое е по-лошо за държавата?: Да превозим два селски отбора с правителствен самолет, или да клепаме държавата в ЕС, вместо да я защитаваме?

то можеше и по друг начин да го извъртят :) че те са били охраната в самолета :) и тогава може и на тях да им платят вместо те да плащат. 100% из тигрите има все някой дето работи я като охрана я като СОТ

Поуката от тази статия: 1. Кради смело, тайно от другите 2. Викни още един-двама, че ако те хванат да ги обвиниш 3. Ако те хванат винаги може да кажеш, че го правиш от години и не си знаел, че е грешно 4. Ако много се заядат с теб, дари малко чужди пари /твоите си ги кътай/ 5. Ако от 1 до 4 не сработи: не си цвете и дим да те няма.

Обещаваме ви през втория мандат да возим със самолетчето само Веско Маринов, Комиците и някоя друга чалга силиконка за кеф на шефа.

Такава е днешната власт, незаконна, незаконен президент, незаконен премиер, за това ще бъде гонена с камъни.

И тия писачи форумни са незаконни лентяи.

Ела, танче, в каменоломната да си изработиш камъните. Властта след 09.09.44 правилно се беше ориентирала. Който не е доволен - при нас! Камъни има м изобилие, само трябва да се добиват и употребяват по предназначение. Иначе в Белене, отглеждахте прасета с човешко месо. И то от най-доброто интелектуално качество!

нали сте същия матрял и вие- ко си надскачате сянката бе пич....- начело с тиквата сте по-лоши и от комунистите- нищи че сте техни производни , и от техния цвят...

Е това вече е нагла злоупотреба с власт и пари на данъкоплатците! Не стига че използват служебните автомобили да се разхождат когато и където си искат, да разхождат семействата си, да водят децата си (внучетата си) на училище идетски градини и още къде ли не с парите на данъкоплатеца, а сега и самолет! Селянина от Банкя надмина по простотия селянина от Правец.

Злоупотреба е, и не за сефте. Той от самото начало си ползва държавата като да е негова... и все негова се гласи да му остане.

Цигани са ,а нито един не е ром!!!!

Простотия до шия ! Ей сега си представям как, за кеф на президента, ЕърФорс1 вози отбора по бейзбол от Шиттаун, щат Небраска до Фулиштаун, щата Уисконсин да се срещнат с тамошния отбор, поиграят малко и за кеф и изпият по няколко бири след това.