ДАНС проверява сигнала за готвен атентат срещу Борисов

Прокуратурата е възложила на ДАНС проверка на сигнала, че е бил подготвян атентат срещу Бойко Борисов с поръчител - Ахмед Доган, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС проверява сигнала за готвен атентат срещу Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се докаже това и се разрази скандала,който ще спомогне ДПС да бъде изметена от парламента,ще призная ББ като най-големия играч на Българската политическа сцена за всички времена и ще гласувам за партията му докато съм жив! :))

А дали ББ ще те чака на територията на страната да гласуваш за него кухарю

ДАНС трябва да провери и Дянков, мнооого внимателно за връзки с голямата братска страна!

Колко удобно да си траеш, а друг толкова яростно да те защитава, все едно е в твойта кожа? Възможно ли е? А редно ли е?

Жалко за този бивш "съдия". Трябва да знае, че ДАНС, няма разледващи функции. А проверка по НПК няма от 2005 год. Е с изключение на една инсрукция............ама айде давай

Колко време им трябва на ДАНС, за да "проверят"? Какво са правили до сега та не знаят дали е подготвян такъв атентат? Може би са били заети с по-важни неща, като това къде да си похарчат незаслужено високите заплати.

проверяват но явно това са пак измишльотини на Буда

Ама че сте всички...Не ви ли прави впечатление,че каквото и да излеле от някъде,все е свързано с доган и бсп.Те са октопода на България.А оня ден слушах /при Карбовски май беше/как един младеж говореше колко е влюбен в партията майка-бсп,защото те си гледали своите хора и им намирали работа...Да се чудиш -да се смееш ли или да плачеш?!

Не се чуди Всички сапунени лоясали и промити мозъци сте еднакви

'къв ДАНС, 'кви 5лв? Щели да проверяват сигнала -ха, ха, ха. Ако си вършеха работата, този проблем отдавна да е решен.

Проверяват за скъпоценния жвот на ББ, а за сметките за ток, очевидно грабителски ,изамни сметки да проверят не искат !!! Защото ще бръкнат в джба свой, няма да има кой да им плаща комисионни!!!

Очаква се подпалване на архивите с класифицираната информация подобно на подпалването на Партийния дом.

Бойко извади един документ срещу тях и пощуряха. Същите тези, дето изсипаха целия държавен архив върху него, ама никой не ги пита как ги вадят тия папки от там. Явно, всеки може и да вади от там, каквото си иска и да дописва, и да показва, и да доказва - 23 години вече ни омръзна да го гледаме този цирк. Веднаж реши да им покаже, че и той го може този прост номер и освирепяха.

Само дето НЕ извади никакъв документ а си разказа фантазиите от трибуната на НС белким изкарвайки се "жертва"събере гласовете на милостивите българи. Само дето се оказа че отвън го подкрепят миризливи прасета и натурални овчици..

... ДА ГИ ОЖАЛИШ НАПРАВО ТИЯ В ДАНС. И КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СЪБИРАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ПО СЛУЧАЯ? ТО ТАМ ОСТАНАХА ЕДНИ МИШЧИЦИ ДРЕБНИ!

Дансиращите да не се подмайват, ---- а просто Да Осигурят Систематичната Превенция срещу появи на Провокатори/Интимидатори във Всенародните протести !

и да има информация за атентат едва ли ще посочат че Доган е поръчител, заради "етническия мир'" пак.. .Нали все тази карта разиграват.. Така че сте замажат нещата и няма да разберем истината.

Буда доносника утре ще каже ,че Доган го поръчал ама не да го убива а да го...

Не си ли спомняте, че Ахмед Емин беше писал в предсмартното си писмо, че се чувства гражданин на България и че не може да бъде предател! Питам се какво от политиката на Доган го е отчаяло така че да посегне на живота си, а подозирам че ако са надушили, че не могат да разчитат на него да са го самоубили!Има ли някакъв резултат от разследването? Не!Нещо подобно подтикна и Октай кък отчаяната му реакция.

като Октай, е отишъл в сараите на Доган, за да му каже, да не се взима сериозно като Сокол -издигнал се и хвърчащ нависоко, а да бъде Човек, стъпил здраво на Земята- като всички! Казал му е, да не краде, или по-малко да лъже и краде, да не разделя и насажда омраза между българи и турци, живеещи на обща територия, добавил е,че лично той е честен човек, с морал, че не е предател като Доган, станал известен с "оня списък"...след което, Доган е кипнал разярен и ... Емин се "саморазстрелял", ама не със своя ръка.. и не баш както трябва да бъде като-"самоубил се.".. Просто не е имал късмета на Октай! Е, това е хипотеза, разбира се! Истината е замазана, но не е изчезнала! Истината не умира! Умират тези, които я знаят и отнасят в гроба!

Това, че не е предател е насочено към Сокола, защото той го държи отговорен за изнасянето на информацията за платените 1,5 милиона лева на "Атака" от ДПС. А това, че Волен и Доган си бъркат нежно по дупките е известно отдавна на широк кръг от хора. Нас обаче няма да ни видите да лаем на Орлов мост.

Не беше ли ПО- ПРАВИЛНО,ДАНС да се занимае с ДАЛАВЕРАТА "Белене","Цанков камък" пък след това с другите "ПОСОЧЕНИ" от "ПОЛИТИЦИ" неща? Не трябва ли да се спазва някакъв РЕД все пак?

И да кажат,кой изнесе информацията за Мишо.Останалото да забравят

И ДАНСаджийджийстото не си е работа! Кой знае как се сучат и гънат за да оправдаят истеричните изблици на Тиквоча

какъв атентат бе братя? как може държавата да се занимава с измишльотините на един неадекватен човек. По-добре ще е прокуратурата да възложи да се направи психиатрично освидетелстване на ББ. Не е ли ясно че той не е със всичкия си.

Ти май позна!

Тиквата донесе за този атентат на 20.02.2013. Днес сме 26.02.2013. Tия прасета от ДАНС, колкото и да са некадърни, за 6 дена все трябваше да я намерят тая папка. Само че как да я намерят като сега трябва да я пишат. И ще им трябва поне 6 месеца да съчинят нещо.

Глупости на търкалета! В ДАНС са проверили всички възможни архиви минутки само след изцепката на Боко. Могат моментално да отговорят, но се чудят на кой господ да се кланят, затова се мотаят!

Е това е ако не е наглост. Изнесъл ли е класифицирана информация!!!?????? Безочие не е ли по важно наистина ли е опитал да подготви убийство самозабравилият се професор инженер геолог и агент от ДС г-н Доган

ДАНС = ДС

кои е лежал в затвора за взривяване на жп линия. тава се класифицира като терористична акция за всички времена. доган е терорист. това е. а какък е сега? лидер, апаш и половина. и кои го подкрепя- б с п?

Kalin

То е смешно точно ДАНС в момента да проверява такова нещо.Резултата е ясен преди това още.Те винаги са служили на нечии интереси а не на България.

Каква извратеност на Системата! Не се проверява дали Доган е поръчал убийство, а дали "поръчката" е "класифицирана информация"! Ако не е вярно - Доган да го съди за клевета, ако е вярно - да съдят Доган като "Киларите"...

Не е извратеност, това е самата Система.

Извратен е самия ви ББ защото си приказва каквото му хрумне беа да си дава сметка че е държавник. Как си мислите че ако е имало такова нещо Буда до сега с помоща на Цвъчко да беше разбил ДПС а не да се опитва чрез фабрикуването на атентат срещу Доган да настройва различните етноси в България..

ако Доган е поръчал - на съд, ако не - Бойко на съд за клевета

Има и друг вариант. Да се провери само дали е 'секретна' информация и да се даде само ББ на съд за разпространяване на секретна информация. Смешно, но вярно!

Дори Доган да е поръчал Борисов, тази власт няма да признае пред гражданите факта, че две групировки от политическата класа разчистват терен.

Пак ни правят на луди. Няма какво да се проверява, или го има или го няма в архива. Не е нужно да ни баломосвате и да протакате. Президента да каже: Да или НЕ.

Направо леля Мара от квартала да каже. Тя на наш Бобко найш колко неща му позна!

Ама вярвате ли,че ще бъде изнесена истината след тази проверка.С цел опазване на етническия мир,няма да се каже.А със сигурност Борисов не си прави съчинения..с тези приказки шега не бива..Да спрат БСП,ДПС и всички останали да се ровят като мишки, а да се обединят и да работят в полза на Държавата си.

съчинения сега че яде хурката която му се полага напъъъълно заслужено))))))

БСП/БКП никога не е работила в полза на държавата! На чужда държава - да,но не и на България. А за турците е повече от ясно.

Колко години ще го проверяват,или сега ще изфабрикуват изречения и Дачков ще им помага.

Бившият директор на НРС ген. Димо Гяуров каза, че знае за подобен сигнал, но той се оказал фалшив и контраразузнаването открило, че е подготвен в София.

Ако са честни ще кажат , че е истина , а какво правят с Доган? ДАНС защо не каза и кой уби Кюлев ,Илия Павлов, Доктора, адв. Колев ,Ахмед Амин, знайни и незнайни.

Танцуващите се занимават с простотии.Къде бяха при атентата в Сарафово и след него? Дансиращите са ялова агенция изпълняваща политическа поръчка.

Бившият премиер да ограничи храненето и да намали малко килограмите. Те, а не политическата криза, са причина за високото му кръвно. Стотици хиляди българи имат същите проблеми, но те са следствие от лошо качество на консумираните храни, но нямат възможност да попаднат в Правителствена болница, защото повечето от тях не са осигурени, защото са безработни. За Борисов това е отново онази проява на страх от развоя на политическите събития.

арменсия поп ? Нали сигнала е засечен от Гарабет шпионина, на 4-тия етаж !? леля Койка.

Във мафията босовете не се занимават с поръчка за убииство. При тях присъдата се изпълнява тихо и точно;

и за така знам

БОЕН ГЕРБ-АДЖИЙСКИ МАРШ ГЕРБ-аджия стар е моят татко - ГЕРБ аджия млад съм аз Милиционер е моят татко - милиционер ще съм и аз Краде за трима моят татко - за петима ще крада пък аз Фалшива диплома има моят татко - три дипломи-менте ще имам аз Чувал бюлетини мъкна моят татко - По два чувала таз година ще мъкна аз Три доноса на ден до ДАНС пише моят татко - по десет доноса до ДАНС ще пиша аз

Ех,само да порасна, пък вижте ме тогаз . . .

Олее, да не се окаже, че Боко вече е клиент на Прокуратурата още преди официално да е сдал властта - за разгласяване на държавна тайна. Споко, то винаги държавното обвинение така почва - уж за нещо мъничко, пък после стане страшничко...

Върви по стъпките на неговия приятел гея - проверка, мотане, 1000 лв глоба, обжалване, оправдаване.

Ако няма организация на покушение, НК предвижда сериозно наказание за обявяване на такова. Ако наистина има организирано покушение, оставянето на свобода на поръчителят му заплашва сигурността на много хора, и НК предвижда също сериозно наказание за отговорния за това. Въобще боцо създава нервност, и трябва да бъде изолиран.

ало ,скапаняците от данс след седмица се сетиха да проверяват боко тиквата.боже пази българия боже

Еееххх...Българиооо!!!Продължава твоето иго...и е пълно с ибрикчии и слугинаж ,готови да продадат и майка си ,понеже така им нареждат от партиините централи подплатено с деньги и лири!!!

В какъв срок ДАНС ще отговорят излъгал ли е агент Буда или е издал класифицирана информация?