Борисов: С нов закон ще изясним собствеността на медиите

Премиерът Бойко Борисов коментира, че в България има свобода на словото. Единствено остава да се изясни собствеността на медиите чрез нов закон, посочи той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: С нов закон ще изясним собствеността на медиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако вестник "Телеграф" започне да критикува премиера? Това значи, че собствениците на вестника - дебелото момченце и неговата майчица са в немилост, което значи, че съюзът между ДПС и ГЕРБ по някаква причина е развален. А това е хубава новина за България!!!

Няма вечен Премиер -.............

ЧНГ на нормалните българи и на чичковитечервенотиквеничковчета!Замислих се що за птици са тези "умници",които безогледно злословят по адрес на ПРЕМИЕРА Борисов и установих,че преди всичко те не са се самоопределили.За свинете той е- свиня,за тиквите-тиква,за мутрите-мутра,за неграмотните-неграмотен и т.н.,но само НЕ СА БЪЛГАРИ.Има неписан закон,според който всичко родно ти е мило,изтъкваш всичко ХУБАВО ЗА НЕГО и съдействаш за просперитета му.От психологична гледна точка плюещите Борисов продажни комплексари в желанието си да приличат НА НЕГО го отъждествяват със себе си.Неудобрявайки някай или нещо,резонно е да го ИГНОРИРАШ.Тези малки човечета ОБАЧЕ НЕ ГО ОТМИНАВАТ ПРЕНЕБРЕЖИТЕУЛНО и вече в продължение на една петилетка разкъсвани от долните си страсти продължават да папагалстват безрезултатно.Очеизвадно е,че те са далеч от него на светлинни години,трябва да излезат от кварталната кръчма,да надскочат провинциалният си манталитет.И за да имат адекватна оценка за политиката на БОРИСОВ трябва да го оценяват чрез европейските критерии.Докато празнодумците задоволяват низките си страсти в."Труд" публикува,намеренията на ЕС да направи Борисов шеф.ВИДНО ЕС ВИСОКО ОЦЕНЯВА ДЕЙСТВИЯТА НА БОРИСОВОТО ПРАВИТЕЛСВО,СЪДЕЙСТВА МУ И ГО ПОДКРЕПЯ.МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ СЪЩО МУ ВЯРВАМЕ И ГО ПОДКРЕПЯМЕ.ЖЕЛАЕМ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И БОАГ ДА НИ ПАЗИ!

Цяла България знае на кого са медиите и без закон.

БРАВО ВСЕСЛАВЯНСКО СЛАВО! ГОЛЯМ ГОЛ ПРАЗ, ЧЕ ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО - КЕРВАНЪТ СИ ЛАЕ, КУЧЕТАТА СИ ВЪРВЯТ! ДУМА ДУПКА НЕ ПРАВИ, НАЛИ ПЕХЛИВАНИНО НАМАЗАН!

Много лица, вкл. и у нас, взеха да се правят на масони , но всъщност 99 % от тях не знаят нищо за масонството и същите тзи лица не спазват 10 - те Божи заповеди / не кради, не лъжи, не убивай, ... / , а да не говорим за другите по - висши заповеди, които се спазват при истинските масони . Истински масон е бил Иван Ведър / 18 - 19 век / , който е дарил всичките си пари и имоти за благото на нуждаещите се . Кой у нас е масон или е бил такъв ? Боко ? Гоце ? Цацата ? Маджо ? Луканов ? Емил Кюлев ? Илия Павлов ? Никой от тях ? Кой е дарил всичките си пари и имоти за благото на нуждаещите се ? Никой от тях ? Как тогава хем са масони, хем са милионери и милиардери ? Факт е, че сатрапът Васил Коларов / бкп / също се е самоопределял като масон !!! Всеки тогава да са прави изводите ! Да говорим ли за другите сатрапи от комунистическия режим , чиито синове, дъщери и внуци са по върховете на държавата, дори и по върховете на европейската и световната сцени ? Това е голата истина !

Божа заповед "не лъжи" няма. Има "не лъжесвидетелствай". Помисли малко и светът ще ти се отвори..

М.Бенатова, еврейка и протестърка на Сорос, зададе много смели директни въпроси на ББ. На два пъти той загуби нерви и каза глупости, които медиите замазаха. Какво значи това. Признавам озадачих се. Вариантите са два - или разиграха сценка "свобода на словото" или Боко си има силен противник. Зад Бенатова. Иначе си ББ си беше ББ. Лъжеше нагло и безотговорно.

Я стига глупости ! Колко са ти платили да напишеш този коментар ? Заради такива гъзолизковци страдаме НИЕ-младото поколение ......

Майтапиш се, нали !

Въпрос: Какво показва снимката (погледът) на Бокич?! Отговор: Виждате ли КОЛКО СЪМ ЗНАЧИМ, че ме поканиха в Париж, да ходя на протест, жалки български нищожества?!

В България всеки говори каквото си иска! НО: 1. Полицията стиска младежите за топките по митингите и бърка на момичетата по дупките както си иска; 2. Полицията разстреля 2 момичета ей така на улицата без нищо и за нищо: единия полицай от Ловеч разстреля момичето демонстративно пред приятелите и в колата, другия от София в центъра посред бял ден на бъл Патриарх Евтимий си стрелял по служба и вбил 16 годишна; 3. В народното събрание зам. председателя се оказа престъпник и се издирва с заповед на МВР; 4. Партийните избраници в НС са подсъдими или са там заради имунитета; 5. Измамниците са също в НС - обещал пред народа да не ходи в ЕВРОПАРЛАМЕНТА, но си тръгна и на прокуратурата хич не и пука, че е престъпник и измамник; Хайде да не продължавам...

Спрете да се стряхувайте и публикувайте! Мутрата си отива защото е вече ненужен. Изигра си отредената му роля и вече е само срамно бреме за бившите му партньори.

"Ало-о-о, Вано, абе сега пак ми се обади оня, Мишо Бирата. некви митничари си му бил пратил да го проверяват. Разкарай ги оттам! Обещал съм му да не го закачаме." Докато героят, изрекъл тези думи ни е премиер, България ще си стои извън Шенген.

Разкриха му исинската мутренаска лъжлива същност на Боко тиквата, излъга на всички въпроси и премълча това за което не му стигнаха лъжите. А за доказателство колко са "свободни" медиите, прекъснаха предаването, а и дира не остана по-назад спирайки достъпа до коментарите, както правеха при Борисо 1. Оставка.

Поредната глупост на Борисов изречена тази сутрин по БТВ:..през моето управление всичко се увеличаваше!..ха...ха...!

самозапалилите се...

Гледах интервюто с Б. Борисов за свободата на словото в предаването на Диков. М.Бенатова задаваше заядливо въпросите си, а в студиото Явор Дачков- протежето на Алексей Петров, се подсмихваше доволно. Борисов отговори доста адекватно. От опитите на Дачков многократно да се говори в защита на руските сепаратисти в Украйна стана пределно ясно на кого служат господата от предаването!Та да не ни говорят те за свободата на словото, чрез която ни манипулират.

Аз очаквах да го видя в първата редица подръка с Меркел и Оланд. Май и тях вече ги е гнус от тоя.

Красавец и жилетката много му отива:-)

А на подставените лица, криещи истинските собственици дали ще се изяснят имената? А на притиснатите по един или друг начин главни редактори и журналисти дали ще се изяснят имената? А на поръчковите т.е. платените слуги на политиците и бизнесмените играещи роля на журналисти дали ще се изяснят имената? А на политиците и бизнесмените притискащи или плащащи на журналисти дали ще се изяснят имената? Мутрата много смело се изказва, но дали е случайно, че той се изявява най-често в една от медиите, за която се говори, че той има собственост? А Люба Кулезич как стана най- върлия адвокат на мутрата и на неговата подлога дето има няколко дела за злоупотреби, дали тунинга по муцуната И не е платен с някакви такива пари? А как така Соня Колтуклиева стана внезапно най-върлия защитник на мутрата и неговото управление и изведнъж се преобърна на 180 градуса и изчезна в чужбина? Дали пък не е секнало кранчето? Точно този недодяланик да обикаля улиците на Париж в името на свободата на словото е кощунство.

Муахаха! Който плаща, поръчва, бе!

Наглоста на този безмозъчен селяк няма граници!Та нали точно под неговия диктат медиите се надпреварваха да го венцеславят и да му лижат задника!И те горките низки и неграмотни журналя го правиха безвъзмездно и от голяма и безпределна любов към един малоумен диктатор!Лошото е това,че този неграмотник си мисли,че всички,включая и западните политици са на неговото ниво-тъпанари и простаци!Господи,отърви България от простака!

не знам чии са медиите в частнос телевизиите ама ... напоследък предаванията са едни и същи по всички телевизии

А междувременно откраднаха колата на племенника на Бойко Борисов - Димитър Борисов. Леле, Боце- какво станало?! Май някой е по- тарикат от теб, а?!

Едно време, обираха мандри, после окрадоха, държавата, станаха "социални"милионери, сега по навик продължават.

Аз съм си променил отношението към медиите, просто не си говоря с тях,каза простата тиква,но слугините го следват .Тово е простата част от журналистите ,харесващи простия.

Шило

Не е свобода на словото, г-н Борисов, а си е жива свободия. Ама трябва вие, "мъдрите" ни политици да вземете преди всичко мерки, а не да чакате на някой друг. Научете се да говорите, говорете обективно, прагматично, забравете кръчмарския език, пък тогава давайте оценки.

Да,вБългария всеки говори каквото си иска,а най-много глупости говори нашият премиер!

Най-манипулируемата и мозъкопромиваща медия е ИНТЕЛНЕТ!И хич не скачайте да ме ругаете,ако сега не го съзнавате ще дойде и това време да разберете.Само отчаяните фанатици,коне с капаци,не ще си признаят това и толкова по-зле за тях!Хайде пишете,съчинявайте и си въобразявайте че сте върха на перото на свободното слово и че никой не ви редактира,следи и насочва.И ме обвинявайте в в конспиратизъм!Блажени са верующите защото тяхно ще бъде царството небесно!НО НЕ ЗЕМНОТО ЦАРСТВО...!

Ти искаше ли да кажеш нещо с този "ИНТЕЛНЕТ", или просто се изкашля?От толкова писане и нищо казване ни е писнало!Все есно,че слушам професор Бойко Тикведжан!

ква свобада бре Боко

"ТОЯ" не е ЧАРЛИ!

Уважавал свободата на словото ? Ха - ха ! Затова ли искаше заедно с др. Корнезов да прокарат закон за 4 години ефективна присъда за журналисти, които казват голата истина за 'чистото' му минало ? Затова ли др. Велчев от неговата партия преди 2 месеца пак повдигна въпроса за ефективна присъда за журналисти, които казват голата истина за тях ? Що е то бивш комунист и има ли такова нещо у нас ?

Лошото е че ти си говориш каквото си искаш.

Боко, пич си, ама си шит кат политик брато.....

Борисов по време на марша има физиономия на Ех, от школата в Семионово та до къде стигнах - обкръжен от световният елит. Не съм ли добЪр!

Борисов също е на марша в Париж. Вдигната яка като охранител на прайд. И до Порошенко. Колко ли снайперисти са го гледали подозрително през оптичните мерници. Богомил БоневБогомил Бонев Бивш вътрешен министър

Труд: Борисов пред избор президент или шеф на ЕС. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов може да се изправи пред дилема - да се кандидатира за президент догодина, или да се опита да изкара пълния мандат на втория си кабинет, по време на който България за първи път ще председателства Европейския съюз (ЕС).

Борисов да внимава,защото когато Путин поиска също да се изясни собствеността на медиите чрез нов закон го обявиха за враг на свободата...

ТИКВАТА вече се има за ВСИЧКИ!!!

БРАВО НА ТИКВЕНИКА!

това, че имало свободно слово в бълхария е откровена лъжа и аз, и вие много, много добре знаем. трябва ли да напомням само за случая на замразените медии по заповед на онез, заради които българия има 4млрд допълнителен дълг? но ако имате предвид свободния бареков, който е евродепутат - да, това е така - всеки говори каквото си поиска, но само ние си знаем, каква е истината, която се крие зад лъжата. но дори да направите още пет закона един върху друг за собствеността на медиите, когато няма прокуратура и съд, които да служат не на личния интерес на кръгове и обръчи от шуро-баджанаци, а на обществения интерес, то ефектът ще е като "борбата" с идил - от една страна ги въоръжават за/срещу петрол и други облаги, а от друга страна се правят митинги за убитите от тях.