Меркел: Бойко, благодаря за решителната охрана на границата

Благодаря на България за решителната работа по охрана на границата, заяви канцлерът на Германия Ангела Меркел след срещата си с премиера Бойко Борисо в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Бойко, благодаря за решителната охрана на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата ни трябва ясно да се определи по въпроси като Националния въпрос в ...Покрайната, Турция, Сирия , Македония, Ирак... -там където има междуетнически противопоставяня и борби, войни. ..!

Благодаря ти че дойде ! И аз така казвам на тъщата,но не съм искрен. От куртоазия ще да е. Не,ли ?

е на тука мое стане заварка ..... на тая и са омекнали баджаците

Днес още повече се гордеем с теб! Води ни и за напред към висините на Европа, и мачкай яко тъпаците, които нямат мозък да разберат безкористния ти устрем за нашето благо и просперитет, пази нашата стабилност в района и не се впечатлявай от писаниците за заплати и пенсии на лъжливите румънци - бюджетът им няма да издържи!

охрана, па че и решителна- хаха само дето който не е искал, само той не е минал.... от друга страна, като управляващи и невършещи нищо полезно за страните си, редно е да се подрепят един друг.

Много секс има в това кадро, много....

Доживяхме мома до Борисов! Горчиво и ......

papion

Абе тя не е мома, има там някакъв дето и се води за мъж, но не му е родила деца, та защо ли седи до нея?

Немската дърта пацавура е примряла от щастие - мъж не е я докосвал от 1975г , когато я пратиха на почивка в България от немския Комсомол. Тука и излезе късмета с един манго от Сливянско .

ДоЙчланд юбер алес ин де велт

интилигентен си? А какво е значението на тези думи от 26. Aвгуст 1841 - преди Левски и Ботев. Продължи текста нататък -глупак. Само българите ли да сме патриоти ?

Ох...стига с тия празни приказки! За пазенето на границата от БГ трябва да си плащате г-жо Меркел. Големи тарикати са богатите ЕС държави. А този нашия какво я е гушнал...Боже!

Браво, дираджии, днес се посрахте да ни го показвате с Меркел, сега чакаме Тръмп....

Абе тоя простак банкянски да ни е пуснал ръка отдолу на дъртофелницата, че тя така примира, той, завалията, само с ръка може....

Направо ме разплакаха бившите членове на КП на България и Германия....Добре че е Бойко, то е ясно, без него в БГ няма да съмне, ама май вече и разпърденият отвсякъде ЕС ще се разпадне....Да се смее ли човек, да плаче ли, я бързо по примера на Живков и спретни на дъртата пръдла орденче, после тя, на теб...Срам ме е, че съм българин, от това долно, отвратително 180 килограмово мекотело, което задмина бай Ганьо отвсякъде...Срам!!!!!

"Меркел: Бойко, благодаря за решителната охрана на границата" Боко, колко процента от трафика на талибани даде на Атгелина, за да изрече тези словца?

Най-накрая му се видя масрафа на Тиквата! Като разбра, че у нас далаверата му с рекета на бежанците се скапа като катастрофирал бус, страхливецът Боко изприпка неканен, уж на "официално" посещение, при Бабата и се размаза от лъжи и уверения за "непробиваемата" и "непроходима" китайс...пардон булгаристанска ограда. Тя досущ прилича на оградата на кошара, която е заградила овцете, но вълците си прескачат свободно през нея! Тоя Дебелак, а и оня смешко Валерката, ще я сравняват с...Берлинската стена, където се стреляше без предупреждение и където загинаха над 300 невинни сънародници на гедеерската Баба. Забравихте ли, седесарчета недобити и неокомунистически герберчета, че по нашата граница имаше т.н. кльон, през който и пиле не можеше да прехвръкне и където всеки неканен и без документи "емигрант" биваше арестуван и съден! Предаването на нашата Родина в ръцете на мюсюлманската орда започна със съгласието на предателите на Б-я Борисов и Симеонов!

Меркел, ама красавицата Йончева, която яко ритна в дебелите ѝ задни части Станишев друго разправя. И добре направи използва я като пачавра, а си взе красива жена с много пари, нищо че за тях първият ѝ мъж съсипа банковата ни систева.

Подсетете ме Орешака с кой се видя, а Герджика, а Радев при папата кого закара - Марешки.. Всички комуняги дълбоко под земята!

Недей тъй, че и Бойко, и Лиляна ще трябва за заравяме.

Брао, брао мойто момче! Сичко е тип топ, и сиа сме си супер, нема кво повече да искаме! Е, само ако може да има евроармия,чи нашта ного ни товари. И правилно си рекъл, койт му не аресва прав му път из европата.

papion

Леле нашичкият как я лъже, а и тя как му вярва. Каква охрана, какви 5 лв., орките си минават където и когато си поискат и ако случайно не ги заловят си отиват на Запад. Ако не платят достатъчно ги хващат и остават на отглеждане у нас, с което сме преизпълнили стотици пъти квотите на госпожата.

Тъкмо щяхме да отчитаме нула мигранти,те пък катастрофират десетици

Как може тоя да се държи като жиголо!? КАК МОЖЕ ТАКА ДА НИ ИЗЛАГА? КАКВО ОБЩО ИМА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА С ПРОДАЖНИТЕ ГРАНИЧАРИ И МИТНИЧАРИ У НАС??!!

винаги ме е дразнило , когато мъже на отговорни позиции , важи същото и за жените видимо флиртуват...за да постигнан симпатии. Бойко едва ли е провел дълбокомислен разговор с Меркел на англйиски..Да ,на всяка жена и е приятно внимание , но има място и време за това..не е нужно да е прид камерите.

Мдаааа,доктрината " изуй гащи" е евро официализирана-ситият на гладния не вярва.Който може да издържи- ще изкара!

Каквото му поискаха - даде го. Дадоха му - нищо. Обещаха му - едно нищо. Той какво поиска за страната си - нищо. Какво спечели за страната си - нищо. Е, поне целувката ще остане.

papion

Е нека и с целувки да се хвали, че това за 3-те папи дето са го галили по главата вече не стига.

Ами тримата фр.президенти,които са се сменили докато още тъпеем с нашата мутра

КАК СЛАДКО Е ПРИТВОРИЛА ОЧИЧКИ..СЪЩО КАТО МОЯТА КОТКА КОГАТО Я ГАЛЯ, НЕ СЕ ВИЖДАТ РЪЦЕТЕ МУ....НО...ЗНАМ ЛИ......!?

Колко много ми се иска и аз като Тантето да се обърна към собствения си премиер с думите:Скъпи и най -мили,благодаря за хубавия живот-моя,на децата ми и родителите ми...Ама не мога!Мечти...

Меркел само трябва да се наблюдава- не трябва нищо да говори. Какво удоволствие изпитва да се срещне с бате! Това е добре

На всякъде по света телевизиите чакат с нетърпение да отразят срещите на лидерите си, в случая на нашия премиер, само в България измислените уж НАЦИОНАЛНИ-КАНАЛ-1 , БТВ ,НОВА -никаква реакция.Само ЕВРОКОМ и КАНАЛ-3 излъчиха директно срещите и разговорите на Борисов с Макрон и Меркел. Всички в тази държава се питаме защо са ни тези уж национални телевизии да прокарват интересите на Путин и олигарсите ли ,категорично НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ С ТОВА.За това призоваваме СЕМ и отговорните институции да вземат мерки.

Тази дъ.та комунистка и български е научила заради наш боко.Какво и шушука на ухо та толкова се кефи на един ба...т?Затъваме ,ясно е че евроге..те обичат да им се дупят.Жалко за Родината ни.Отвратена съм.

колко са интимни! Макаронщината да не е станала заразна???

Боко итдавна и налита на мутето, па тя го крепи на власт

Да му се доповръща на човек! Лизач и угодник!

Гоуем, гоуем лидер е Баце, бе - дума да няма! Оня ден - кеф ти Париж, кеф ти бон жуар, бай Макарон; Вчера - кеф ти Берлин, кеф ти готен мортен, муте Меркел...;) Днес де сме, бе?

Баба Меркел се е подмокряла от нашия нерез-тиква. Добре, че тя не разбира български, а тиквата не говори други езици, освен пошъл каруцарски

Щом това е решителна охрана на границата ни, не ми се ще да помисля какво значи нерешителна охрана! Смешници!

Затова ли всеки ден хващат трафиканти на бежанци или по магистралите, или на граничните пунктове със Сърбия и Румъния.

Щом ти е толкова на сърце нашия хубостник дръж си го там в Германия. Той е чудесен паж, а и немския ще научи бързо. На нас няма да ни липсва.

Е другари комунисти,след като ББ е толкова прост и глупав,кажете някой от вашите умове:Кутев, Курка, Ерменко,Пелтека, Захари, проф. Митьо Гестапото и много други знайни и незнайни КАПАЦИТЕТИ на БСП(ДС). Като сте толкова кадърни и комунистическите Ви кратуни пръщат от АКЪЛ. ЗАЩО НЕ СПЕЧЕЛИХТЕ ИЗБОРИТЕ ???????????

КАквото и да си говорим ББ и байТошо колкото и да имат общи неща - Тато дори беше на светлинни години и повече неща ще си спомняме. ЗА тези три ужким мандата какво ще си спомня - разните дебели жени с неоправдано самочувствие по министерски постове. И рязането на ленти

ГЕРМАНИЯ ВТОРИ ГАЗОВ ПОТОК СИ ПРОКАРВА,ДОКАТО НАШ ПРОДАЖЕН ФЕОДАЛ С НЯКАКАВ ХЪБ НИ ЗАЛЪГВА!!!ОГРАБИХА НИ И СЕГА ПО НЯКОЯ ТРОХА ЩЕ НИ ДАВАТ ЗА ДА СМЕ "ЛОЯЛНИ"И ДА НЕ ЗАБЕГНЕМ КЪМ БРАТУШКИТЕ,КЪДЕТО РЕАЛНО НИ Е МЯСТОТО!!!

Карикатурата е в цял размер. Ама не знам, дали да се смея, или да плача.

Я, как се обичат - ми да вземат да се вземат - парясници дърти.

... ми, те тва и правят... само вземат...

Кой вярва че Фрау Меркел ще каже: Бойко, благодаря ? Че да не говорят на име! Никога, никога така фамилиарно!

Благодаря ти за посещението, Сергей! Благодаря ти за посещението, Пламене! Благодаря ти за посещението, Румене! Благодаря ти за посещението, Корнелия! Май няма как да стане. Нито в Германия, нито някъде из Европа и Америка.

Намекът ти е по-плитък даже от акъла на Баце ти. Протоколът е задължителен и еднакъв за всички. И за посрещане, и изпращане. Ако Меркел е искала да благодари на Баце ти за нещо извънредно, това сигурно е циркът, който е изнесъл с тъпите си приказки.

Боко тръгна да иска разрешение за "хъбче", да моли за дати за влизане в Шенгенското пространство и в еврозоната, да ходатайнства за европеейски паспорти на "балканците". Обаче получи само благодарности, пожелания, обещания и подкрепа във вечните реформи. Щото на Меркел са ѝ докладвали даже и за 16-годишния Манго с буса. Другото тя си го знае. Боко отдавна са го отписали и европейци, и американци, и руснаци, и араби... Бас държа, че само ни гледат сеира докога ще го търпим. В това време го доизползват за изтривалка, щото и като шут им е омръзнал.

О,слънце ясно,ти изгрей и затъмни сега вразите! Хулител твой да онемей, срежи езиците на злите! Ела и разпръсни тъмата тъй,както нощем гръм обгаря мигом небесата и чезне всеки таласъм... Откривай нови магистрали, километрични лентички режи, открий опять "Централни хали" и нов музей ведно с Вежди! И щом пожари забушуват там нейде,вредом по света, и хората със яд запсуват пред страх от пагубна щета прати тогаз пожарникари- с маркучи тежки да гасят, и хиляди овце с овчари от пламък буен да спасят! А щом се върнат,уморени, и кацнат в родната страна, от теб да бъдат наградени със орден "Стара планина"! И нужно е да знае всеки тук, да се не дърпа,а да свиква, че властва не домат,не лук, а мъдра,достолепна Тиква...

Къде сте бе червени кретени от партията мафия БСП, начело с лъжлинвата и крадлива КУРнелия...?!? И кохортата от червени лайномети като Кутев, Арменков ДС-то, Зарев и Симов младите дебили дето не пожалиха с гаврите си жертвите избити от комунистите, Р. Овч и другите червени боклуци... Борисов и ГЕРБ са здравата и с доверието на ЕС политическа сила в България - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!!

Да вземеш да си смениш ника, защото не ти подхожда! Най ще ти пасне TUPAK49! Абре аланколу, абре жмульо заблуден, ГЕРБ са баш комунисти бе мамин! А Бойко още си пази партийната книжка от БКП! Мнооого си объркан бе миличък ...

Цецо попитал радио Ереван, как неговия любим вожд да поумнее. След кратък размисъл радиото отговорило - да си търка главата с тоалетна хартия. Ама помага ли - зарадвал се цвъко. -Помата помага - отговорило радиото. Я виж от такова търкане седалището как е пораснало.

Както е тръгнало, Бойко ще разселува и Тръмп. Бойко е добър ученик. Така бай Тошо е целувал Хрушчов и Брежнев

Бойко Борисов е ТАЛАНТ ! Той е политик 1, УМЕН, ДОСТОЕН, УВАЖАВАН от целият свят ! БРАВО ! Да е жив и здрав и все така упорито и честно да работи за доброто на България !

Това е най голямата простотия която съм виждал

И бабата на мутропожарникаро се появи! До сега само дедо си размахваше като байрак на демокрадцията!

Същите дитирамби се редяха и за правешкия "умник" с 47 тома "трудове", които сега се горят в екирисажите като изгнили трупове! Целият свят знаеше, че е едноличен диктатор, само Саддам, Кадафи и Брежнев го хвалеха!

дкми

Някой малоумник е превел "dear" като "скъпи"... ах, колко романтично!

На английски "dear" се превежда като "драги", това се знае! Но на немски "lieber" може да се преведе като "скъпи", "драги", "мили". Ако използваше официален (Hochdeutsch) език, Меркел трябваше да каже "sehr geherter" (многоуважаеми)!

voknid

Като опазим нашите си граници с бетонна "Берлинска стена", след това баба Меркел ще си назначи наши граничари в Берлин, да я пазят от местните пришълци в Германия от няколко поколения неинтегрирани. Далаверата предстои, и е взамноизгодна, казано на дипломатически език.