Алексей Петров: Премиерът да каже откъде има пари

Алексей Петров призова премиера Бойко Борисов да отговори с какви средства е закупил къщата си в Банкя, както и да отчете източниците си на средства през 90-те години и когато беше главен секретар на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров: Премиерът да каже откъде има пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Петров, не малко и вие преживяхте, но вече ми омръзнахте. Изкарайте на показ всичко каквото знаете и да приключваме. Народът иска промени, промени в своя полза. И той да ги диктува най-накрая. Омръзнахте ми всички!!!

бойко гърми като пиратка, кога му дойде времето - не се напрягайте много да го вардите! ОСТАВИХА ГО ДА ВЛЕЗЕ В ИГРАТА В НАЙ-ТРУДНИЯТ МОМЕНТ, ЗА ДА ОПЕРЕ ПЕшКИРА. ТОЯ МОМЕНТ СИ Е БАЯ ГОДИНИ МАЙ И ГИ ИЗНЕРВЯ. КАК СЕ РАЗВЕДРИ ИКОНОМИчЕСКАТА ОБСТАНОВКА щЕ ВИДИТЕ КВО СТАВА.

Ти си ХА ХА! Даже не ХА ХА а ха хо. Какви ги дрънкаш бе? То и за кьоравите станаха ясни нещата. Само ангажиментите пред американците го крепят това правителство на мутрите.

Този престъпен тип става много досаден и отблъскващ - с милионите си, с претенциите, с ,,многознайството" си. А колко хора е изгорил...

А БЕ ОМРЪЗНА МИ ОТ ТОЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТ. СПРЕТЕ ДА МУ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ.

Един смешник - Янето Янев се покри като мишок.. и предаде щафетата на тоя мърльо- мутрата. Сега той ще "получава" флашки- Патрашки, и ще всява смут в обществото по адрес на Борисов.. Аман от приказвачи вече... Не бе президента Гоце, не бе Янето, СерГей, Костов.. сега и тоя се включва в мача..

А.Петров е РЕЗИДЕНТ НА МОСАД. Всичките му "консултантски" пари са комисион за антибългарската му дейност и са платени от ИЗРАЕЛ. Затова и адвокатите му са ЕВРЕИ. А.Петров НЕ Е БЪЛГАРИН и мрази България и всичко българско.

Да направи проверка във връзка с поголовно изсичане на гори в Тетевенски предбалкан

няма ли да се намери един авджия да грамне помашкия трактор за кеф, така както сирищнишкия разбоиник гарми редките животни у нас и в чужбина.

Много точен коментар според мен.

Предполагам, че Парите на ББ са от картофите, които той и семейството му дълги години произвеждат в Банкя.

АБЕ, "ТРАКТОРЕ", КАКВО СЕ Е. АВ. Ш С ББ? ЗАБРАВИ ЛИ, ЧЕ В ЕДНО И СЪЩО ГЪРНЕ СТЕ П.Р.ДЕ.И, А СЕГА СЕ ОПЛЮВАТЕ КОЙ МАСКАРА И КОЙ Е ЧИСТ. В ЦЯЛОТО БГ, ВЕЧЕ ВИ ЗНАЕМ КОИ СТЕ И НА КАКВИ ИСКАТЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!! МУТРИТЕ СА СИ МУТРИ-ПРИ ТЯХ ПРОГРЕС НЯМА- САМО ИНТЕРЕС!

А Тракторът от къде има пари? От консултации и преподаване ще кажете вие. А консултация се дава со кротце, со благо и со малце кютекь.

Първо обясни ти откъде имаш пари, после и Борисов

Гледахте ли снощи новините кадето Б.Б.СЕ ХИЛЕШЕ КАТО ПУ..А от хьрватско.

Този като ги осъди в Страсбург, нали се сещате кой ще плаща

РАЗХОДЕТЕ СЕ ИЗ БАНКЯ, КРЪЧМИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ!

Защо хеликоптерите не са летели над Банкя е ясно, но като летяха на дрруги места, какъв е резултата-само разход на гориво, амортизации и заплати на пилотите, а НАП аджиите си направиха една екскурзийка....

Щото там къщите са между 300Е-400Е квадрата. Излиза ми по на сметка да си купя там къща,отколкото панелка. Банкя не се слави със скъпи къщи и известни богаташи.

Ти май за Банкя си чувал само по радиото

Как откъде са му на Бойко Б. парите... ами от закуски спестени. Яде само филии с мас и готово! На тези, чиито коментари към Ал.П. са: ти па си много убав, кажи откъде са твоите пари. Нали се вярвате, че Цветанов не е разчоплил и на лелината му шуранайка доходите, за да го обвини, ама на... нищо. Петров е обяснявал в медиите какви и от какво са му доходите. Който има уши, е чул. И още - това, че Петров може да има евентуално незаконни доходи, прави ли напълно праведен Борисов?

Много правилно сте го казали.

Крадецът вика:"Дръжте крадеца...!"

От там откъдето са и твоите пари Асанчо, от волни съчетания с бейзболни бухалки, ютии, бял прашец, нощни пеперуди и много ограбени човешки животи!

Най-точният коментар до сега. Тази държава е "управлявана" от мутра и друга мутра се кани да я загроби.

Направена в периода 1991 -1995 год. Доган, Дал и шайката от ДПС биват охранявани от Бойко Борисов.

МИТОВА като си тъпа и да ти обясня няма да разбереш. А ако бяха в ДСК дали пак щеше да питаш ?

Този последствен мафиот за каква институция се мисли в държавата ни и защо му се дават постоянно толкова възможности да ни занимава с нощните си кошмари? Много неприятно става вече - то не бяха патрашки, флашки, фантасмагории, обиди и нападки срещу официални лица и институции, а определени кръгове от медиите и политическите групировки правят всичко възможно да го изобразяват като някакъв герой, дисидент, много умен и много осведомен, когото ние трябва да гледаме по ТВта и да четем по медиите. Досадно е вече, стига са ни натрапвали неговите глупости.

НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ ДА ЗАМЪРСЯВАТЕ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО С ТАЗИ ГНУСНА, МАЗНА, ПОМАШКА ФИЗИОНОМИЯ? ДА КАЖЕ ТОЙ ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ И ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО? КОЛКО ЛИ УБИЙСТВА МУ ТЕЖАТ НА СЪВЕСТТА? АКО ИМА ТАКАВА!

вище происхода на парите на този мошенник вав викилеакс.бившя американски посланник вав бг много добре констатира сас какво се занимава алексеи перов.би трябвало цялото мъ имущество да баде конфискувано от дарявата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цолем нещастник е тоя Асан Омеров /А.Петров/. Накрая не му издържаха нервите и скочи преко на Борисов предизвиквайки го. В началото му беше изодно да го свързват с Бойко като "съдружник","колега в каратето" и тем подобни, сеага обаче не издържа и почна да хапе неистово разярен. Питаме се обаче защо на тоя арестант му се дава трибуна особено след като излезе че дори не е никакъв изпълнителен директор на ССИ.

Интересно за какъв се мислиш....и чии гръб подпираш...с какво ли ще останеш в историята ако изобщо останеш...марионетка комунистическа!!!

Да взема и аз да стана бандит. Пък може и аз да се кандидатирам за президент, премиер и т.н. Така и така никой няма да ме закача, защото ще съм сред свои и във властта и в опозицията.

Нашите "бизнесмени" и "политици" се разправят с милиони и милиарди,един друг си подхвърлят реплики,пък ние ги гледаме като гладни кучета,невярващи на подобни цифри,предвид подрънкващите в джобовете ни стотинки...Даже ме е яд че ги отразяваме тези наглеци...

АСАН ОМЕРОВ ЗАЩО СЕ ПРЕДСТАВЯ КАТО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ? БОЙКО БОРИСОВ ЖИВЕЕ В РОДНАТА СИ КЪЩА В БАНКЯ. ЗАЩО АСАН НЕ ЖИВЕЕ В РОДНОТО СИ СЕЛО ГРАДЕШНИЦА? ЗАЩО Е ЗАТВОРИЛ УЛИЦА НА ПЪПА НА СОФИЯ, ТА ЧАК Я ЗАТВОРИ? КАК СПЕЧЕЛИ ПАРИТЕ ЗА БАРОВСКИТЕ СИ ИМОТИ И КОЛИ? ТОЙ ПИТА, ПИТАМ И АЗ...

Ех какво доживяхме,да слушаме и четем приказките на тоя гангстер. Изглежда без помощ отвън няма да има оправия скоро,всичко отдавна е прогнило.

А защо Алексей Петров не каже откъде са му парите =D

Парите на бойко са от подаяние от добрите българи дето са гласували за неготе гласуваха за него той им обра парите

Много си умен... :) Направо цепиш мрака с бляскав ум...

На нас ни е ясно,че парите на премиера са малко съмнителни,но искаме да знаем от къде и какви са на Ал.Петров?Като полицай,като преподавател и като служител в ДАНС е бил все на държавна заплата ,която в никакъв случай не покрива разходите и стойността на имуществото му.Ако иска да се прави на честен и да обвинява други,нека първо разкрие своите доходи и имоти.Не е тайна,че почти всички от спец .частите на полицията станаха милионери и босове на бандитски формирования.

Червено-кратунковците започнаха и акъл да се опитват да ми дават. Че и на английски да ме учат. От Станишката ли научиха толкова английския или от Агент Гоце. Пък може би и самият доц. д-р Тракторов да им е преподавал английски. Ах, пардон, обърках се - доносник Гоце не знае английски, доц. д-р Тракторов - също. Доц. д-р Тракторов по-скоро би могъл да преподава турски - нали му е майчин език. Или по-скоро бащин. Да, случва се да се каже нещо нелицеприятно за БСП и най-вече за висшия партие ешелон. Но как иначе? Агент гоце като доносник на ДС, който е клепал колегите си не е ли боклук? Боклук е, как иначе. Доц. д-р Тракторов със средно милиционерско образование и Рабфак не е ли тъпанар. Ами тъпанар е, как иначе. Станишката, каквато е шушумига не е ли путьо? Разбира се ч е е. Е, ако някой иска от мен да кажа че тези са пичове - няма да стане.

Какво се нервиш на смешковците ;) Мани какво обясняваш на някой,който въобще няма представа как стоят нещата. А и съм сигурен,че много от пишещите не са от София и си нямат никаква идея за какво иде реч,не са се сблъсквали с "Спартак",Аполо и Болкан", и другите произволни на г-н. доцента Петров. Такива нагли,мръсни гадни боклуци,като трактора трябва да са поне за 30год. на топло. Само майчиците които деца е затрил тоя мръсен боклук знаят какво им е,и техните близки. Много заблудени хора....................много. Но се радвам,че има и много (повече от заблудените :)) нормално мислещи хора за което- БРАВО!!!

Точно защото съм кореняк софиянец и то от елитен квартал не харесвам нито Ал. петров, нито бившата му дружка от мутренските години селяка ББ. Впрочем, ти Nic сигурно си много благодарен на Бойко, че те е докарал в София за да видиш трамвай

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЗАЩО ВСИЧКИ ПРАЩАНИЯ-ДАНЪЦИ,КАТ,ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ МИНАВАТ ПРЕЗ СИБАНК? ТЪПА СЪМ И ЗАТОВА ПИТАМ

Ами да ви отговоря. Защото заради нея промениха закона шефове на банки да стават хора със средно образовяние. Понеже Цветелина няма. Направиха я милионерка за един ден. И от там на сетне Боко почна да намазва покрай нея. Сега се правят на ощипани че не са заедно ама замо комшиите им в с.Стокие знаят истината ,4е не е така

То не е нужно само да си изкарал честно парите си, а да си си платил данъците. Последното също данъчна измама !!!!

Продаваше дини и картофи на пазара, от там са му.

Хей Трактор !!! какво само мрънкаш и се оправдаваш... Ако всичките ти пари са чисти и легални трябва да си спокоен, ама не... явно всичко около теб е гнило и крадено и само се чудиш как да се оправдаваш и да се оплакваш, че те проверяват... Ами ще те проверяват ми и актове ще ти налагат за данъци и всякакви... Не ви ли писна на такива като вас само да крадете от народа и да лъжете... пък и политици искате да ставате !!! НА НАС НИ ПИСНА ОТ ВАС !!!

ИСТИНАТА Е ПРОСТА - ДВЕ МУТРИ ЕДНАТА ОТ КОИТО ОБЛЕЧЕНА В ДЪРЖАВНА ВЛАСТ СЕ БОРЯТ, Забравили са, че са били заедна в една фирма. При г-н Борисов нещата се променят през 2001 година когато с указ на президента същия е назначен с летящ старт на длъжност "Главен секретар на МВР" и му е присъдено звание "полковник" от МВР. В началото на 2002 г. с президентски указ му е присвоено званието "генерал-майор", а през 2004 г. е удостоен със званието "генерал-лейтенант". При напускането на МВР през 2005 г. е о.р. ген. лейт. инж. д-р Бойко Борисов. КАКВА КАРИЕРА !!! С РАЗДАВАНИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ГЕНЕРАЛСКИ ЗВАНИЯ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ИМАМЕ ГЕНЕРАЛИСИМУС БОРИСОВ. много късно алексей петров е осъзнал, че за него Борисов е това каето е и той самия , но пътя към възхода минава не през парите, а през властта. ПО ИНТЕРЕСНО Е КОЙ СА ПРЕЗИДЕНТИТЕ НАКИЧИЛИ БОРИСОВ С ТЕЗИ ГЕНЕРАЛСКИ ЗВАНИЯ.

Абсолютно съм съгласен с КРАС! ТОВА, НАИСТИНА СА ДВА БРОЯ МУТРИ, НО С РАЗЛИЧНИ ЗОДИИ И КЪСМЕТИ!, КОИТО СЕ УПРАЖНЯВАТ НА ГЪРБА НА ДАРОДА! НЕКА САМИ СИ ПОКАЖАТ, НАИСТИНА, ПРОИЗХОДА НА ИМАНЕТО СИ! САМО ОТ ЛЮБОПИТСТВО ИСКАМ ТОВА! ИНАЧЕ И ДВАМАТА СА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ, И ОЩЕ НА ПЪРВИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТЗАРОВЕНИ В ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ! ВПРОЧЕМ, СПОМНИХ СИ КАК ГЕНЕРАЛ-МАЙОР БОРИСОВ СЕ МОЛЕШЕ НА ЦАРЯ ДА ГО ПРЕДЛОЖИ ЗА ВТОРА ГЕНЕРАЛСКА ЗВЕЗДА - "ПЛАЧЕШЕ" КАТО МЪНИЧЕ ОТ ВТОРА ЦДГ "КАЛИТКО", И ПЪРВАНОВ ГО УСПОКОИ, И ТОЙ ВЕЧЕ НЕ ПЛАЧЕ...... НЕКА СИ ПОКАЖЕ ДОХОДИТЕ!

Георги Седефчов Първанов - агент "ГОЦЕ"

Абе тоя А. Петров има ли чувство за срам ? С протекции и подкупи из- лезе от ареста и пак си отвори устата! Да каже той неговите пари от къде са--питам аз ! Нахален тип ,ей!............................

този Алексей Петров защо не е в затвора.

Ама много ги тормози тоя Борисов ,егати зависта просто гледай червеният филм и се радвай .

И аз искам Борисов да каже от къде има пари, ама не казва, защото не му изнася.

ТОЧНО ПРЕДИ МЕСЕЦ БЯХ СЕМЕЙНО В БАНКЯ И ПОПИТАХМЕ МЕСТНИТЕ ХОРА ЗА КЪЩАТА НА ПРЕМИЕРА.ОТИДОХМЕ И Я ВИДЯХМЕ.....АМИ ХУБАВА КЪЩА / НЕ Е ПАЛАТ / КАКВИТО ИМАШЕ И ОКОЛО НЕЯ. ПОСТРОЕНА ДО СТАРАТА НИСКА БАЩИНА МУ КЪЩА, В СЪЩИЯ ДВОР !!!! НЕКА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ДА КАЖЕ ОТ КЪДЕ ИМА ТОЛКОВА ПАРИ, КАТО ПРОИЗЛИЗА ОТ БЕДНО СЕМЕЙСТВО В ЕДНО ЗАБУТАНО СЕЛО МНООООГО ДАЛЕЧ ОТ СОФИЯ ????? ДА БЕШЕ СИ ПОСТРОИЛ ТАМ КЪЩА, А НЕ В ЗАТВОРЕН БАРОВСКИ ОБЕКТ В ПОЛИТЕ НА ВИТОША + ЛУКСОЗЕН МЕРЦЕДЕС + СКЪПИ АДВОКАТИ !!!

Congressional Quarterly: "През 2001-2005г. по време на четиригодишния си мандат във вътрешното министерство Борисов е използвал своите правомощия да се бори с корупцията във властта с цел да помогне на съратниците си мафиоти да ликвидират конкуренти в подземния свят. "След като Бойко Борисов бе назначен за главен секретар на вътрешното министерство през 2001г.... имаше голям брой убийства и мафиотски разстрели на личности, свързани с престъпните групировки в България "Нито едно от тези убийства не е разкрито...

ЕМИ НАЛИ Е ЯЛ ФИЛИИ С МАС, произвеждал си е сам картофи. ИКОНОМИСАЛ Е ЧОВЕКЪТ!!! КАКВО СЕ ЧУДИТЕ?

Спряли грузинец за проверка на книжката.Покаказал той книжката на катаджията итой веднага го запитал за колко я купи. Грузинецът отвърнал-Ех, като видите грузинец веднага питате за колко съм я купил, а истината е че чичо ми я подари.