”Биволъ”: Борисов донасял за престъпността като агент ”Буда”. Борисов: Глупости

Сайтът "Balkanleaks“, който е свързан с “Wikileaks”, разпространяващ секретните грами на американската дипломация, публикува документ и досието за вербуване на Бойко Борисов. Факсимилета бяха оповестени в неделя на сайта "Биволъ“. "Пълна глупост", отговори за публикацията Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ”Биволъ”: Борисов донасял за престъпността като агент ”Буда”. Борисов: Глупости | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хехех като излезе некой инфо от уикилийкс ли е биволъ ли е американското посолство ли е (незнам не ги следя) направо медийна и ...обществена информационна бомба :))) бааси колко мноого знаят хората и как умело могат да манипулират ситуацията :)

с достойнство Баш Бакан ББ трябва да заведе дело срещу газетарите за уронване на почтенното му име. Той не смее, защото при едно дело ще излязат много по-лиценеприятни факти от колкоте тези във вестниците. Трябва ли да избираме хора без достойнство? Същото важи и за фискултурника.

Татянче сладка ли е меката патка на СерГеичо?

Ако някой си направи труда да разрови сайтовете на българския Уикилийкс и Биволъ, със сигурност никога няма да открие нищо разтърсващо в поредната грама срещу Иван Костов. Ако тръгнеш да търсиш и някои олигарси, ще останеш силно удивен, че ги няма в схемата, за разлика от други любимци, които са мачкани натрапчиво, като че ли някой им иска рекет. До този момент никога, по никакъв повод и по никакъв начин не излезе нито една грама, нито един документ, слух или каквато и да е истина, дори и под формата на някой чул, а пък другия го казал за небеизвестния лидер на ДСБ Иван Костов. И най-верния му антураж. Като че ли през времето на криминалната приватизация на управлението на Костов посланици, дипломати, чужди служби и разузнавания са си бъркали в ушите. Да не споменем някои други по-злачни места. Няма и помен от Поли Пантев и Косьо Самоковеца,нито кой покровителства контрабандата им, нито за битката между лагерите на Богомил Бонев и Иван Костов по онова време на всички пластове, например, въпреки че надали това е убегнало от външния поглед. Грами за Костов и кохортата му в българския Уикилийкс няма. Няма и да има, като се има предвид пристрастията на човека, който се пъчи за разследващ, едва ли не последен, мохикан у нас Атанас Чобанов, който преди време бе и кандидат за евродепутат на синята коалиция. Ето какво пише в. Стандарт в своя публикация: Протеже на ДСБ и НСС шантажира родния елит. Атанас Чобанов пробутва всякакви слухове уж чрез грамите на Уикилийкс.Според българи в Париж Атанас Чобанов е готов да направи всичко за пари.

Свързана новина,публикувана на 09.12.2000г.от изтъкнатият бълг.журналист Георги Тамбуев/народен представител от листата на БСП в 7-то народно събрание по повод План РАН-ЪТ за преход към пазарна икономика.Да припомня на комунистите какво казва комуниста Тамбуев: "Чета я и косите ми настръхват.Все едно чета Откровенията на Йоан или предсказанията на Нострадамус за Апокалипсиса.Българите ще намалеят от 8 млн.на 5 млн.Очаква се невиждан глад.На пазара ще се появят всякакви ментета.Покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото на биологичното оцеляване.Ще се появи безработица.Предвижда се нивото и да достигне 1 млн.души.Най-квалифицираните млади българи ще напуснат България.Ще възкръснат атдавна погребани болести,глад,мизерия,нищета.Да работиш за този план,значи да станеш палач на собственият си народ. Питам,Герб ли разработи план РАН-ЪТ?Не са ли виновниците учасвали в разработването Луканов,Костов,Е.Хърсев, техните помагачи Кунева,ДПС и ...списъка го има в Гугъл/ПЛАН РАН-ЪТ/

Ран-Ът не е план,а икономическо изследване на международен екип от икономисти,целящ да предвиди как би протеъл процесът на преминаване от планова към пазрна икономика и какви последствия би имало за народа.

Колкото повече компромати изкарват, толкова по- ясно става, че ГЕРБ е най- добрият избор на 12 май!

Май нещо не съм сигурен. Ще трябва да се помисли. Няма дим без огън.

Дори и да е вярно, това значи че е работил против БСП още тогава, да ги топи за престъпленията им

Червените прасета са в паника- на референдума се видя ,че имат 8 % . От тук нататък единствената им надежда е тотална дестабилизация на страната. Имат два сценария - атентат срещу силна фигура на ГЕРБ или пожертване на някой техен - играч комисионер, по примерма на Луканов убийство.....честните Българи не трябва да допускат връщането на шайката на власт. Ако поемат по един от двата пътя трябва да излезем на улицата и да се разправим веднъж за винаги с биесипе /депесе

Все пак някой ще ми обясни ли какъв е проблемът от това, че Борисво е бил вербован от ДАНС? (Не от ДС!!) Оказва се, че Гоце е бил агент на ДС, но не е проблем за БСП. А Борисов е бил вербован за ДАНС, където е чест да сътрудничиш, но е някакъв проблем? Тези от БСП съвсем са пийнали от диарията си. Прото са чудесен пример за малоумници в борба преди избори. Те са дебили.

Празнобърборковци--бол.Без капка обективност ,някаква свинщина-само обиди.Кога България е имала по точен , смел , справедлив , работен премиер-и въобще политик..И човек с ГОЛЯМО сърце-добър и човечен.На кой не е помогнал , кой въпрос не е решил-някои от по20-30години.И има неблагодарници да плюят..Защо тогава се чудим че сме бедни.Я си спомнете какво се случи преди 2009гг. , и какво след , въпреки трудните години..Човечността , обективността къде я оставихте-при комунизма ли , по затворите ли...по механите ли..Срамувам се понякога , че съм българин...Какво е казал поета -не , не сме народ А........От нас зависи продължението Всичко добро..

Бих помолил мършата, който е гласувал с минус, да пише от къде си го извади минуса, отзад ли. Понеже сега пишят и цвърчат преди изборите, зер за 4 години в опозиция процентът им е същият, не се е качил. И работата е на зхвърляне от политиката на баласта от тъпотия на комунистите. Та чакам някой от тях да каже какво направи Станишев, освен че продаде половината България на турците а другата изнесе към Виена, за да захрани величията от ЦК и техните изродчета с милиард-два. Бойко се вижда какво прави, но може Станишев да е нарпавил нешо невидимо, та чакам да чуя какво.

Абе БиБи каза глупости когато говореше за МИшо Бирата, но после си призна!Скоро след изборите ще си признае,защото за доносник не се гласува а се осъжда!

Смешни напъни за плюене от високоплатени нечистоплътни писачи.Има две генералски звезди , много награди за борба с престъпността.А що е то -агент на ДС след падане на комунизма.....Но димките са важни , плюенето на добрите , на способните..Щото е лесно , иначе кой ще гласува за БСП,ДПС,Костом,Бинев...А трактора как си живееше при Станишев.А Доган кой е , след като дойде Бойко..А кой беше...И въобще-плювачите ще оплюят и мис свят , стига да е от ГЕРБ.Засега се опитват да плюят най-компетентна и чаровна дама--ЛИЛИ ПАВЛОВА...ОТВРАТ...СТАНИШЕВЦИ...

Този криминален престъпник превърна България в кочина.Сигурно така е живял на двора в Банкя. Еврейски еничар,опозорил целия си род.

БУДА ПАК ГО БОДНА НА БОЛНИТЕ КОМУНДЕТА, АМА ТЕ ТАКА И НЕ СЕ СЪБУДИХА...

Да бе да, и Бизнес Парка е глупост нали, дето Борисов и Плевнелиев препраха сумати милиони, от незаконна спекула с общински терени, та чак им се услади и продължават с поредния Тех-Парк.

Сега ББ ли е наред да се пържина кладата. Еее червения дявол край няма, все си реже опашката и все има. ....Алексей Петров, Румен Петков, ..., Братя Галеви, Баретата ... и т.н. няма място за всичките.

Без много думи- взрив на джипа на Цветелина на 27март1997г; регистрация на ДОН "Буда "на 24февруари1997г

"... на 9 декември 1996 г. настоящият министър-председател Бойко Борисов е регистриран в оперативния отчет на Централна служба за борба с организираната престъпност (ЦСБОП), като информатор под кодовото название Буда. Май няма кой да чете а само квичи. Така ли казаха от кочината Позитано

Не ме обиждай.Запазих си книжката и през 92 год., а предателите дори си смениха религията.За разлика от мен - йогата.

Отказал? Когато ти правят "предложение, на което не можеш да откажеш", а ти отказваш, какво следва? Това да не е промоция на домати? Рекъл "А, не, благодаря" и го пуснали да си върви по живо, по здраво.

Няма майтап. По физиономията му личи че положението на човека не е никак за завиждане. май тоя път няма спасение. Освен да се моли на братя галеви да му помогнат да се покрие някъде.

Чакай, не разбрах какъв е проблемут да си агент към ДАНС? Я обясни, че да видим какво тъпо копеле си. Понеже ти не се знаееш, аз ще ти кажа, че си кръгъл тъпак, който не може да различи ДАНС от ДС. Дано можеш различи патка от кокошка, че да имаш с какво полезно да си изкарваш прехраната.

На ген. Кирил Радев са му обещали някаква хубава службичка, след изборите. Бас държа!

Не бързайте да давате заключения! Важи за всички водопроводчици които ГЕРБ внедри на работа във ВиК дружествата защото са некадърници и не можеха да си намерят работа. Сега задължението им е да пишат по форумите. Средно по 46 човека са назначени за едно място и от това цената на водата ще се вдигне. Ето тези хора да не бързат с плиткоумните си становища. защото предстоят още няколко серии документи, включително такива, които доказват как Б.Б. е доносничил в школата в Симеоново. А ако се съмнявате тези от водопроводчиците, които знаят английски сами могат да проверят какво следва да се разкрие!

Цвьк

Къде да го чета бе джанъм?

То се вижда ясно че са му потънали гемиите. И има защо. Този път със сигурност дузпата ще бъде гол.

Така ли става с теб???

Хора, като чета повечето от коментарите, все повече си мисля, че поради простотията българска, напълно си заслужаваме и Станишев и Доган!- за жалост де.. Остава ви само да плюете по всеки който застане горе.. Вие това само си можете.. мамка ви тъпа плювачи

То какво излиза,че Бойко си е бил" чист и лоялен" бандит и не е сътрудничил на МВР.Тогава Трактора е бил "лош",защото е работил и за службите ли )))

Бойко, ние съдим по делата! Вкарай престъпниците по затворите. Нека да не се разминават с бутане на незаконното барбекю! Айде, идат избори, време немаш! Побързай!

И да е бил такъв агент не е било в тежест на никого. Бойко НАПРЕД.

Бил съм клиент на 6то РУ на МВР по времето на Живков. Бъкстон ми навява спомени.Каква романтична връзка започнала като в роман.Годината е1973.Боже какви години .Неповторими

Пишете каквото си искате но за мен истината е друга няма никаква логика Б.Б. да е бил "агент информатор", а М. Георгиев да е водещия офицер на Бойко всичко това е компромат с много ясна цел - изборите! Нали Яне обеща в понеделник новина ,ето я.

И да добавя. Премиерът изрично каза, че е ОТКАЗАЛ. В крайна сметка законите на мафията в такива случаи са точни и ясни!

Стига с тези лъжи! Фактът е, че при правителството на Станишев живота в БГе бил значимо по-добър (виж. икономическите показатели).Под мъдрото ръководство на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цечева, Искра Фидосова, Дянков и др. България през 2011 г. се изкачи на първо място в класацията на "Трансперънси Интернешънъл" като най-корумпираната държава в ЕС!!! Забележи, че изследването отразява възприятията за нивото на корупция според представителите на бизнеса, местните и чуждестранните анализатори, доклади и аналитични оценки на реномирани международни изследователски и финансови институции, сред които Световната банка, Световният икономически форум, Economist Intelligence Unit, Freedom House и други.

Цвьк

Живота неоспоримо е бил по-добър при Станишев, но това не се дължеше на Станишев и управлението му. Световната икономика в подем. Чуждите инвестиции в Бг- бол. Народа имаше повече, но пък кражбите по високите етажи на власта, поголовни. Но понеже хората имаха, тези кражби не се забелязваха много,много. Схващаш ли разликата?

Ти да не си бил 4 години в кома?

а ти да не би да се събудил преди 4 години а? ами 23-те преди 4-те?

Икономическите показатели, типично за всяко управление на комунисти, спаднаха от 2008 г. началото. Оттам нататък до изборите спадаха и това е отчетено официално. Това е след като имаше изобилие от инвестиции, подготвени с влизането в ЕЕС от предишните правителства, оше от Костов. Доброто живеене в даден период се дължи на дълго натрупване, а не на текущото управление. Държавата не е дворски кенеф, че да я построиш за седмица! Стнипев получи подоберяваща се икономика от предишните две правителства и за 2 години я разсипа. Тотално! Раздаде едни паричкив последния момент, че такива като тебе да си мислят колко хубаво е управлявал. Докато българинът мисли раздаването на жълти стотинки за добро управление (като този кютюк от поста по-горе), България ще е Българистан, пълен с кофти материал. Харесало му било на тоя тъпак Станипев да харчи 200 милиона на седмица в ттрагичен спадд на икономиката 2009 пролетта!...

Десни кучи синове и доносници от всички банди, съединявайте се!

You are the best!!!

Въпреки ,че не храня симпатии към ББ не виждам нищо укорително в това, че се е съгласил да помага на ЦСБОП в борбата с престъпността. Според мен това би трябвало да бъде дълг на всеки български гражданин за да има България. Едновременно с това не приемам разкриването на сътрудниците на ДС по две причини: 1.Във всички държави специалните служби използуват едни и същи методи и средства за защита сигурността и националните си интереси ,както и да постигнат предимства пред евентуалните си противници. 2.Сътрудниците на ДС са работили за НРБ, като конституцията на НРБ бе приета през 1971 годна с национален референдум ,на който за новата тогава конституция гласуваха ЗА над 97 % от българите . Питам се ако сега се проведе референдум за държавното ни устройство /при положение че само 4 % от българите са средна класа написано в ДИР-а/, какъв ли щеше да бъде резултата?Болшинството от българите, които изгубиха социалния си и материален статус едва ли биха подкрепили сегашното положение????

Никой не го укорява, че е бил доносник. Такъв си е по рождение. Ама когато отваряха досиетата на другите, той ръсеше храчки яко. Сега, когато дойде неговия ред, изведнъж това стана дейност, достойна за възхищение. И не, че нещо, ама те му предложили, той им ОТКАЗАЛ, ама всъщност не разбрал, че са го питали... Мдаааа. Гений бе!

Моля БЕЗПРОСВЕТНАТА КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ, СЪЩИНСКА СГАН, ако иска да ги възприемаме на сериозно, да посочат името на поне 1(един) български ОЛИГАРХ, ЗАБОГАТЯЛ СЛЕД СРЕДАТА НА 2009 Г. с подкрепата на Борисов!

ЗАБОГАТЯЛ СЛЕД СРЕДАТА НА 2009 г. с подкрепата на Борисов, е самият Борисов! Само, че сега е все още обществена тайна. Почакай още половин година и ще стане прокурорска истина.

Ами източването на здравната каса? Баба ми ли продаваше лекарствана с 800% надценка? Какво стана а? ПОТУЛЕНО ОТ ГЕРБ!!!

Можеш ли да четеш и пишеш слабоумно същество!Ти си срам за родителите си!

Значи до сега Цеко тъщовия се обръщаше към Президента Първанов с "Гоце".... сигур вече към премиера ще се обръща галено "БУДА"

Агентурното име Буда на Бо Бо беше разпространено в общественото пространство от лидера на РЗС Яне Янев. Опозиционно настроената му през 2011 година партия разпространи прессъобщение, в което се отправят три въпроса към премиера Бойко Борисов: 1. Какво му говори агентурният псевдоним на Държавна сигурност Буда? 2. Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора? 3. На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?

Авера му "ТРАКТОР" поне беше ОФИЦЕР под прикритие назначен като такъв от държавата .... а тоя "Буда" си е обикновен "агент-доносник" кокошкар.... Тук не става въпрос за внедрен (под прикритие) човек от МВР, който заслужава респект и уважение, а за вербуване на един доносник от подземния свят. Не е тайна, че така се вербуват лица, които са сгазили закона и готови да предават аверите си срещу пари или с цел да им вземат бизнеса. Сега разбирам защо Бойко (Тиквата) не е бил арестуван заАМФЕТАМИНИ, производство на цигари без бандерол, за рекет и др. (За справка виж грама на USA посланик) Гади ми се от вас!

ИМАШЕ ЕДИН МИНИСТЪР НА МВР КОЙТО ПЪК КАТО ТАКЪВ ПРАВЕШЕ СРЕЩИ С ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСНИ ЛИЦА. ДАЖЕ БЕШЕ НАЗНАЧИЛ ЕДНО ТАКОВА ЛИЦЕ В ДАНС ЗА СЪГЛЕДВАЧ ЛИ БЕШЕ ? НЕ БЕШЕ ЛИ ТОВА РУМЕН ПЕТКОВ ЗАПАЛКАТА?

Той беше. И как се разви кариерата му на министър след това? Помниш ли? Да не би случайно и него Бойко Борисов да го е уволнил?

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ WikiLeaks и Биволъ, платформа която сама се сравнява с WikiLeaks! WikiLeaks е платформа за ракриване на корпоративни и политически задзавесни машинации от цял свят, военни престъпления, финансово разточителство, задколисни доклади за видни политици чрез публикуване на секретна документация или лична кореспонденция! Биволъ е пропагандна платформа на партията ДСБ за преследване на политически цели чрез селективна публикация на неудобни документи и изнудване! От близо 1000 доклада на американските посланици в София, изпратени до Държавния департамент, българските медийни "партньори" на Джулиан Асандж избраха 2 грами, които определено обслужват партийните интереси на опозицията в момента! Днес пропагандната платформа на ДСБ Биволъ "разкрива" половин документ, подхвърлен от червената опозиция от БКП!

а кога размахва досиета и имена на разузнавачи, не доносници !e, ся хубаво ли ти е ???

Комунизмът си отива - спете спокойно деца. Но змията хапе най-яростно когато усеща края си.

Забравих, че в БГ все още има седерасти. Е по-малко от 1% . Спете спокойно деца.

Абе, защо на Бойко прякора му е тиквата?

а защо на гей станишко прякора му е "мишока"???

" 6666 ( нерегистриран ) 04.02.2013 15:59 а защо на гей станишко прякора му е "мишока"???" Ами защото кат се събирали в СИК Големия Марген го чукал по главата и казвал -" Ееее Тикво зелена пак ли гаф направи"

Не му е такъв прякора. Българският Брад Пит с очила го нарече така в едно свое изказване. И не мишок, а съсел. А ако сега ще питаш, кой е българският Брад Пит с очила, ще ти дам жокер - народа го нарича още Хер Флик. Ама защо така го нарича, идея си нямам.

въпрос ( нерегистриран ) 04.02.2013 15:16 Абе, защо на Бойко прякора му е тиквата? Ами защото кат се събирали в СИК Големия Марген го чукал по главата и казвал -" Ееее Тикво зелена пак ли гаф направи"

Понеже не могат да го победят, се опитват да го дискредитират. Мушмороци - комуняги.

та тоя сам си се окепазва

Га писаха за Гоце не ривахте, а сега ми ривете.

Евтини комунистически номера. Кой ли им вярва вече.

Явно има много малоумни люде като гледма как са се хванали за "новината" от Позитано 20 То тя е за такива.. Кой нормален човек ще се върже.. Сега ще се нагледаме на евтини комунистически номерца.. На интрижки.. само гледайте.

Случилото се е тест за медиите и компетентните органи за нивото на демокрацията у нас

Измислих си виц: президента Първанов и премиера Борисов се срещнали и се поздравили - "Здравей "Гоце" - казал Борисов, дал бог добро "Буда" - казал Първанов.

Ами не прави връзка, бе! Едното няма нищо общо с другото! Ние коментираме за доносник Буда, добре ли е да си клепаш аверите за протекции в МВР-то! Кво се опитвате да ни правите на откачалки? Знам какво значи доносник! МРЪСНА, АМА МНОГО МРЪСНА ДУМА!

Според БСП, голямо престъпление е, когато се ловят техните БАНДИТИ. Видяхте какво стана в Турция ! Когато не им се пречи, комунистите могат да взривяват дори и ПОСОЛСТВА.