Борисов: Да изтеглим военните си от Афганистан

Премиерът Бойко Борисов ще предложи на парламента България да изтегли контингента си в Афганистан.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Да изтеглим военните си от Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващата стъпка след изтеглянето от Афганистан трябва да бъде изтеглянето от НАТО.

Аз пък реших че война им е обявил и вече подготвя нападение използвайки нашите военни там:))))Глупост след глупост, репчене на пале и срам за България

Както и 160те милиона които поиска от ЕС за да станеме лагер за имигрантите а не за защита на границата.

Сетила се Мара. Досега къде бля? От него чувам, че сме наляли половин милиард за да защитаваме американските интереси. И базите им даваме безплатно. И на Мариците тока изкупуваме. С такива приятели...

Абе извадихме късмет с Бойко. Това е.

Голям .Можахме да си тестваме на 200% рефлексите за оцеляване .Има такива реалити шоута на девствени острови , но са бледа работа.

СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е МИШЕНА НА АТЕНТАТИ ЗА РАДИ 27 ГОДИШНАТА ВИ СЛУГИНАЖНА И ПОСЛУШНИЧЕСКА ПОЛТИКА КЪМ САЩ И ЕС БОКЛУЦИ ТАКИВА СЪСПАХТЕ ЕДНА ПРЕКРАСНА И СТАБИЛНА ДЪРЖАВА ВЪВ ЗАТВОРА ВИ Е МЯСТОТО

Не сте ли им научили момерата!Боко това откога го пази като "предизборно".Малко опримизим и вяра да вдъхне на народа преди изборите.Абе що така подобни инициативи се поднасят точно преди избори.Не се ли сетиха, да речем 4 месеца по-рано за това?

А афганистанцитеэ?Тях кога ?

Ще ти изтеглиш, ако ти разрешат от Козяк! Евтини предизборни дъвки.

На този Мутроген лъжите му нямат край ! От малък е научен да лъже , защото е мръсен циганин ! В Банкя е често да се срещне лъжец и измамник , имаше и един дето гладуваше и печелеше много пари от това си деяние ,хората разбраха и не му вярват , сега си пече задника като Дипломат !

Този още малко ще тероризира Българския Народ и след това Съд и СЦЗ ! Там ще го гръмнат този изрод , да го накаже Господ и повече да не си спомняме за тази Соросоидна ПОДЛОГА !

Ей, пенсионер червен, по-полека че ще се задавиш. бе!

ТАЗ СНИМКА НА МУТРА АГА Е НА-СПОЛУЧЛИВАТА .... ИМА ВИД НА РЕЦИВИДИСТ-ПЕДОФИЛ ОБЛЕЧЕН И ДОКАРАН ЗА ЗАСЕДАНИЕ НА НАРОДНИЯ СЪД:)))

Чудесно! Изтеглете ги и ги разположете по границите с инструкции да стрелят на месо!

Невнятен, проси пари, променя позиция... кое ли е? Няма значение... Мнението му ще претърпи няколко пъти промени в зависимост от началниците. Той обеща в 2014 г. предизборно, че ще намали драстично партийната субсидия, но нищо не направи. Така че да не му вярваме! Сега започват панаирджийските обещания....

Баце, ама много си изтрещел,глупост след глупост ръсиш и нема кой да ти поверва вече..... питал ли си началниците си дали да ги изтегляш, че ако не си ще те понижат в ерархията, а ти все пак си вожда Винету!

от Козяк ли ти наредиха да връщаш теляците?

човек, сензационни тъпотии ръсиш обидно глупав си дори за атакист

Баце , ама от тебе нещо читаво така ще излезе ли , така да те запомним с нещо положително , за последно ?

може да му врътнеш една бибитка само

Точко тролска гребрска, как се чувстваш като употребен (без)интелектуален калъф? Караха ви да плюете по Русията нонстоп, сега мън мъм, обидно било еди ко си за източния брат. :))) За разлика от продажни прост---ки като тебе в тази държава има и истински патриоти, достойни хора. А ти и подобните ти сте жалки метреси на повикване, послушни, объркани и непълноценни.

Троловете на герб за къде по-дребни неща от призив за изтегляне на контингента ни от Афганистан наричаха хората "мурзилки" и прочее. Баце ви що така сменил плочата? Много резко ни идва промяната. Или сме проспали междинния етап?

ти не си мурзилка обидно е за Русия ти си еничар-тъпак

Що не намери поне едно нещо, за което да се хванеш, че поне пред себе си да оправдаеш обидите, които така нелепо да лепиш? И 2 пробити стинки не струва коментар без грам връзка и смисъл.

Колкото повече пари хвърлят САЩ в пущинаците на пущуните , толкова талибаните стават по-силни и укрепват влиянието си там. Ако САщ имат печатница за долари, то ние нямаме такава, нто грешни пари за харчене. Връщайте баняджиите в България!

КОЙ ги изпрати там?! КОЙ над 10 години дума не каза да ги върне?! КОЙ - мафията БСП и ДПС

Този демагог е не само прост ,но се опитва да ни прави и нас на такива!Тъпий, нали са ти казали ,че нямат нужда от лежачи в Авганистан?

ти така си се родил. трай си, че ти личи яж пица

Теб няма нужда, никой да те ПРАВИ?По рождение си такъв?!!

За изтеглянето на военните от Афганистан не мога да кажа нищо, но теляците никой няма да ни позволи да изтеглим.

абе засто не ни пласта нато за това искаи си парите или излез от нато полза няма

Ха да видим дали ще ги върне. От него нищо не зависи. Каквото кажат големите началници е важно.

Дали сме 500 милиона да бършем осраните американски задници в Афганистан, докато пенсионерите в България живеят с по 200лв на месец?

Имаме идиот за министър-председател.

Смятам , че идиотите с нищо не са заслужили такова несправедливо отношение/съпоставка.

И то пълен!

Предизборното говорене е в пълен ход! Тепърва могат да се очакват "инициативи", обърнати към българският избирател, които обаче, ще бъдат разполагани далече във времето, поради поети към "международната демократична евроатлантическа общност" ангажименти! Това сме го гледали!!

Поредното изявление прах в очите на хората за да се отклони вниманието от сериозните проблеми в държавата!?

Да, изтеглете контингента. Ще ни трябва скоро тук в България. Следете действията на Ердоган.

Минимум 10 000 мигранти ще зимуват в България...Като се знае откъде са, то контингента трябваше да се е върнал вече.Така,че на началника не му е до контингента по други причини.

Ще ги изтегли, зер - добрите намерения ще бъдат до изборите, а после... После може и още да изпрати, само да му наредят козяците.

Увеличавайте контингента - има толкова желаещи българи. Хората рушвети дават за да заминат за да печелят. КВО ДА ДРЕМЯТ БЕЗ РАБОТА И ПАРИ ТУК, където 20 - 30 семейства ограбиха държавата!

Борсов добре знае, че не зависи от него дали и кога ще изтегли тази смешна рота от Афганистан. Зависи единствено от САЩ, които са ни окупирали. Това са евтини предизборни майтапи за залъгалка на неграмотни гласоподаватели. Лафа с изтеглянето е съгласуван с Козяк, иначе не би посмял да се ежи на Началниците. В Козяк са вдигнали рамене и са казали: говори каквото искаш, само пробутай пачата Цачева. Страхливец и палячо.

Окупирали, кога? Виж, сещам се за едни други, които влязоха с войските си тук и петдесетина години ни назначаваха правителства. Даже още го правят.

Не вади от нафталина, щото ако преди е било зле, сега е още по-зле! И има разлика - преди хората имаха надежда за бъдещето, а сега са като попарени.

"Борисов е мошеник!" Не е мошеник, а голям мошеник, хем от класа!

Половин милиард. Без значение каква е валутата. Половин милиард !

да не би в България да има две валути??

Ех Баце , Баце защо требваше да гласувате закон за задължителното гласуване и да плюете на Конституцията.Да беше казал Баце кой ви е кандидата и подема народен щеше да е спонтанен.

Изтеглете ги бе, тъпако! На кой говориш!

Къде беше Мунчо Бабуина досега, та преди избори се сети за изтегляне на контингента? Вместо да построите ограда от истински материали, и да се защити Майка България, крадохте и се на...ср..ахте, мърши гробаджийски продажни.

Бацка , а да излезем от НАТО е ЕС , да премахнем санкциите към Русия , да развиваме търговски интереси с последната , да обявим САЩ за световен агресор няма ли да призовеш така мимоходом преди изборите.

Да, бе, смее ли? А началниците после?

За афганистански мисии има милиони, а за пенсии и детски за българските деца, не за магустите няма. Педеруги

Ей,най-сетне да чуя една умна приказка !

Стига да не ти е известно , че от глупак умна приказка не можеш да чуеш.Остава да е уловка.

Ако това го беше казал миналата година, когато започнаха масово да прииждат Авганистанци, можеше да му повярваме, ама да се е сетил за това нещо точно преди изборите, надали ще е съвсем случайно . . .

Бойко пак се прави на велик. Той щял да изтегли нашите военни от Афганистан. Грънци! Ако не му наредят от НАТО, не може да кихне. Те са му заповядали да ги изтегли, а той се перчи, че сам бил решил

Изумен сам , че има хора които приемат това за сериозно изказване и намерение. Извинете ме ако с нещо съм ви засегнал.

От Вашингтон разрешават ли?

Първо изтегли Цецка от президентската надпревара , а после войниците

Що бе , нека си я държи.Аз лично съм за неговото изтегляне/оттегляне.

Какво има да се коментира?! Тъй нареченият "министър председател" е тиква, предател и идиот! Пак идват избори и той реши да се направи на герой! Ама какъвто той, такива и ние, ако изберем за президент баба ти Цецка! То, аслъ на Хиларито най ще подхожда такова нещо като Цачева! Резил, братя българи! След оня мухльо комсомолеца, идва партийният секретар! Браво! След Ирина идва Сталинка! Гаф след агаф! Ама от простака само простотии можеш да очакваш! Да си е-ат майката! Стягам куфарите и в Австралия! По-добре щастлив абориген, отколкото Боков поданик!

Там ще си поданик на Нейно Величество.

Боку, върти дупарацията със скороста на смерч. Жалък си бацко

При тези ускорители властчицата и кожицата ти какво очакваш.

Значи Афганистан не приемали реадмисията,а той предизборно ще изтегля контингента ни от там,само,че какво пречи сега военните ни самолети дето летят до Афганистан да качват по 50-100 афганистански мигранти и да ги пускат в близост до летището?Или боце бърза за изтегли нашите от там за да не може това да бъде официално поискано в парламента и да се приеме.

Тези около 110 души на които рискувате там живота за неясна никому кауза незабавно да се приберат в родината и като им се запази заплащането както в Авганистан, да се изпратят на турската граница -разграден двор за да спират нашествениците от Ислямския свят. Тази мисия ще бъде богугодна и за благото на България, а и момчетата ще са доволни. Действай Боко.

Не стае въпрос за граници а за избори бе.

Боцка , а не искаш ли така пред изборно целия народец да ни направиш поне милионери.

Ха ха ха идват избори и ментето от Банкя иска да се хареса на овчия български народ.Но не вярвам и овце да изберат травестита.А между другото от Борисов въобще не зависи дали ще си върнем войниците от Афганистан.

значи тиквата и гробарите са загробили 500 милиона! а няма пари за болните деца и нуждаещи си от присаждане, болни от рак? хора помислете за кого гласевате? сомо така ще премахнем калинките от властта!!!