Борисов: Нищо лошо в партньорско учение на 7, 8, 10 страни

Бойко Борисов не е притеснен от разполагането у нас на тежка военна техника на САЩ, което предизвика скандал. Ще има няколко десетки танка, каза министър Ненчев

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Нищо лошо в партньорско учение на 7, 8, 10 страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е далеч времето, когато днешните политици ще отговарят за своите действия пред старшния съд!

После ще стане лошото, когато ни вкарат в някой ужасен филм и започнат да избиват жените, децата и внуците ни!

Земята на Ботев и Левски отново е робска земя!

Какво усукване. Дори не си павят труда хамериканците да ги уведомяват. Страшно унизително положение. Дано Господ Бог накаже нашите чуждопоклонници, такива дребни мишки!!!! Дано изпрати мор на американците дето искат да лапнат цялата земя!!!!

ВСИЧКИ КОМУНИСТИ, РАБОТЕЛИ АКТИВНО ЗА СЪСИПВАНЕТО И ПОРОБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЗАПАДА ЩЕ БЪДАТ РАЗДЕЛЕНИ ПО ДВОЙКИ ДА СЕ ИЗБИВАТ ЕДИН ДРУГ. За това тяхно двойно предателство!

Кой каквото казал, кой каквото направил е документирано. Няма да бъде далече времето когато първият въпрос към управляващите сега и някога и сега ще бъде: Кой вкара България във военната спирала на НАТО? КОЙ И КОГА ПОПИТА БЪЛГАРИТЕ СЪГЛАСНИ ЛИ СА? Eдинственият бонус за тези политици ще бъде: здраво въже и врат намазан с грес.За по-дребните люде-сега чешещи управляващите - нов лагер, може би пак до р.Дунава.

нищо лошо - само дето американски войски окупират България , без каквато и да е реална опасност от чуждо нападение. Морски пехотинци - американски, военна технита - американска... Дано наказанието Господно бъде толкова ужасяващо за теб, колкото ужасяваща съдба готвиш за българския народ!

Боко - Тиквата: "Не виждам нищо лошо в едно партньорско учение между 7, 8, 10 държави, какъв е проблемът...защото кой иска да му идва въоръжение в страната - никой", заяви премиерът пред журналисти в Брюксел, цитиран от БТА...Само двама в България имат такава логична последователна мисъл - една Тиква и един Хъб!!!

Мириканския посланик си има кученце :) Много е послушно.

Тя работата стана малко като на онази влюбена двойка:Аз само ще го допра няма да е вътре,той ще е вътре ама аз ще те пазя и накрая бебе.

ЩО НЯМА ДНЕС ЗА РИМЛЯНИТЕ? ОТШУМЯ, А? ЗАНИМАВАТЕ НИ ТУКА С ЛАКАРДИИ...

Прозирам намеци за циганетата-мангасарета?!?!

ТОКА, ГЛУПАКО!

Абе Ненчев, по-добре си дръж устата затворена! Как така ще заявяваш, че не знаеш какво въоръжение ще пристигне, че то значи че и за чеп за зеле не ставаш. Ти министър на отбраната ли си или лукова глава??? Види се по-голям баламурник си и от върховния чехльо!

Това може да се случи само в една колониална държава.

ТОЙ Е ЛУКОВА Г Л А В А!

видяхме какво ни докара руската войска миналия век .само мизерия и немотия

Що ли имам кофтито усещане , че живеех по-добре в тая мизерия и немотия.

Лъжливо е било, я питай политиците и олигарсите дали се живее лошо в МАЩЕХАТА ЗА НАС, БЪЛГАРИЯ?

За мизерия ли става дума? Значи е имало по-голяма мизерия и немотия от сега? Не мога да повярвам.

не е имало руски войски, даже на "учение".

Боко тиквата най-накрая подписа пълната капитулация на България с въвеждането на американските войски на наша територия!!! (И все другите са му виновни и най -вече станишев!!!Как не може да се погледне какъв индианец е !!!)

предатели са всички комуняги те дърпат българия назад затова сме толкова зле спрямо другите народи

Ако под комуняги имаш предвид предатели, то ББ сие са истински комуняги.

в главите на една секта, която чака Кремъл да кихне и тя се подмокря.

Г-н МИНИСТЪР Знаете ли че всички правителства от 10,11,1989г.системно, методично и постепенно унищожиха БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ. И то по нареждане на НАТО и САЩ. Ето сега те постигнаха това което бяха запланували навремето. Тяхната армия да се разпорежда в територията на България барабар с тежката и леката си техника и войска. Защото тази техника се управлява от войници. За колко сребърника продадохте всички вие/ нарочно с малка буква вие/БЪЛГАРИЯ. Заради всички вас трябва ние народа да се вдигнем и да ви настаним в затвора заради предателството към родината. А като ни кипне може и това да направим.Бихте ли били така честни да напишете във пресата колко чуждестранна бойна техника и войска има в България. И колко наем плащат за използването на базите в България. Защото всеки който живее под наем в България си плаща редовно наема. А ТЕ ПЛАЩАТ ЛИ СИ ГО?

Допускаш мисловна грешка! Смисленият нъпрос би трябвало да е, каква цена ще палащаме ние, за да ни охранява някой друг!

Нали затова са тук, за да не правим транспортни разходи ние, щото шъ ривете за това. А що се отнася до храна и ГСМ те не разчитат на вашите корумпирани доставчици.

не можеш събра толкова сребърника, колкото струва разходът на една съюзническа бригада, далече от близки и удобства, за да компенсира умишленото съсипване на българската армия от пребоядисаните комунисти. За твое сведение дислокацията на сухопътните и части струва над 66 000 долапа на един километър разстояние.

два заяка. Хем ще натиснем Русия , хем ще защитим американските ТЕЦ-ове

Ял си " Хаамбууугаер"-( Розовата пантера с Жан Рено) , значи и трети заек изскочи -МакДоналдс

Това, че ще се увеличи консумацията на пуйки, кока кола и хамбургери, само може да ни радва!

Американските Марици пушат ли,пушат и България е първа по-прахово замърсяване в Европа. Сега и танкове ще пълзят а утре в магазина освен усмихната пуйка предшественичка на динозаврите и кока -кола няма да има

Ние вече на сме българи ,а булгар и имаме шапка, която решава вместо нас

Абе в НАТО само американци ли има нямали други войски защо не дойдат в БГ например французи чехи поляци др ами само американци ???????

другите са европейци и за това янките не им вярват и ги шпионират както си искат и знаят! Няма да им се доверявата слепешката, я!

ГЕРБ-Лъже-РБ-Маже-Боко-Бандит-милиардер-Зависим-Роб-Танкове-САЩ-Война-Смърт-Интереси-Пожар- Русия-Обкръжена-Бази- България-Мизерия-САЩ-Смърт -ЕС-Подслушване-Зависими-Меркел-Оланд-Неспособни-Санкции-Загуби -България-Изчезва-80 000-Годишно 16 Милиарда-1300 години-сега Изчезва- Събуждане=Спасение-може би- времето Изтича !!!!!!!

Аз гласувах за Атака, и спечелих - Боко!

Дано има кой да осмисли това, което си написал!

Българите не могат да разберат, какво означава да си член в един военен пакт! Все още им се струва, че могат да са член на ужким, без да се правят учения, без да се поемат и изпълняват ангажименти!

Кви учения те гонят ве, антибългарин? Не виждаш ли, че става дума за "разполагане" на чужда армия на нашата територия и това откровенно ти го казва чужд външен министър, а нашите изненадани се опитват да замажат гафа, като дърдорят за "учения", но контекста е коренно различен.

Само че аз не плюя по българските управници! Кой е антибългарина!

Кви учения те гонят ве, антибългарин? Не виждаш ли, че става дума за "разполагане" на чужда армия на нашата територия и това откровенно ти го казва чужд външен министър, а нашите изненадани се опитват да замажат гафа, като дърдорят за "учения", но контекста е коренно различен.

Аз съм от по-старото поколение и не помня да е имало толкова руска техника на наша територия. И помня че едно единствено учение имаше на Варшавския договор у нас през 82-ра.Имало е също и в други страни , но те беха на 5г. А сега НАТО си прави учения на 5м. у нас и войска струпва. ..Дори Германия не е имала толкова войска у нас преди 9-ти.

Имало е. Някъде 70-те години. Родопи седемдесет и нещо си. След преврата в Гърция. Но то си е било жива демонстрация какво ще се случи с гърците ако пресекат границата. Направило е достатъчен респект на онези от другата страна на границата и им е охладило мераците ;)

Извинявай. Грешка 67-ма е било.

Както каза преди времето сегашен президент Ердоан за Косова сега Булгария е Турция и Турция е Булгария! Нато сме саюзни!

трябва да сме в съюз с Украйна или с Русия, когато те решават свой вековен спор , за който някои не си правят труда да прочетат нещо повече , а разчитат на сдъвканата от нашите политици и медии информация? Първата руска държава е Киевска рус после пада под татарско и монголко владичество. По-късно Литовко-полското княжество изгонват монголите и се обявяват за владетели на Киевска рус, като заедно с това започват разселване на полски селяни по руските земи. Затова в Украйна има много руснаци и полски украинци . Нека не ние решаваме исторически спорове или трябва да се ангажираме само защото нашите "бели" братя от САЩ искат това от нас.

Американците започнаха да решават този въпрос !Това не е тяхна работа!

Ние не се включваме в разрешаването на исторически спорове! За тази цел има симпозиуми. Ние сме се включили във военен съюз!

Така е. Съюз който ни тласка към война за чужди интереси.

Нато са десетки държави, а Малечко Палечко и РъФъ са като сираци..ха..ха.Не е като ВСВ СССР да и помагат западните държави..ха..ха

Абе на какво се радваш, не знам вече как да те нарека...Ти на Марс ли си, от там ли гледаш? Знам, че си платен, и все пак по-противен човек от тебе няма...

Ако не е посочен срок на престой на американците, имаме пълно основание да се съмнямаме в безконечните им ,,учения,,. Аз лично нямам нищо напротив всякакви други войски на НАТО да правят учения у нас, но без американците и ,,партньора,, Украйна. За испанци, португалци, италианци, австрийци, французи, Шведи, гърци,германци и дори турци да идват временно за учения.

а не учения! Всякякъв вид военни учения са с определен в рамките на един-два месеца, но това до края на годината направо си е скрита форма на окупация и под формата на "учения" развръщане въоръжени сили в изходно положение за настъпление!

Боко,и Плевньо и ненчев са оплетни като птки в кълчища !! Лъжат различно ,за да объркат хората ,за да махнат с ръка , и да им стане Безразлично !! Цинични "политици"-Слуги-ГЕРБ-РБ , превърнали Народа в Безразлична , мизерна маса , с Изгубено чувство за Самосъхранение !! Хора които са се Предали и не се борят за живота си тоя на Децата си !

Точно така. Боко и педалска пасмина в момента се опитват да омажат нещата по начин, който да ги обвие в пълна мъгла и в един момент при вече свършен факт да се окаже, че тука има дислоцирани едни 50 тежки танка, както и около 100 бронетранспортьори, а и още толкова единици различни видове артилерия, които са си достатъчни за една малка армия, която при нужда /т.е. открито нежелание на българите да съдействат във войната с Русия/ да си окупира с лекота държавата ни и да подтиска народното недоволство.

малко гледах стрелбите на Ново Село....баси,те и стрелковите писти асфалтирали да не би да им мръдне мерникът:))) Преди 40 г.кал до главините но Т-34 се измъкваше и стрелбите бяха отлични.....тия си мислят че само по асфалт ще стрелят:)

Искаш да кажеш, че щом не са добре обучени, не трябва да се обучават повече!

се извършва в най-лошите условия,студ,пек,дъжд,виелица и каквото си помислиш. Щом издържиш на тия условия може да стреляш и на асфалтирана улица при ясно и топло за сезона време:))

да "воюват" извън България и в полеви условия! Те се готвят да се настанят за постоянно тук и да "умиротворяват" народът ни ако се разбуни срещу тях! А това няма да го правят в калта и трапищата на полевите условия, а движейки се по по асфалта на магистралите и по улиците в населените ни места! И в добавка, няма да са сами, а заедно с подразделения на настаняващата се у нас морска пехота на янките!!!

си спомням за влизането в България на Вермахта през 1941. И тогава е имало българи, които са били щастливи да се здрависат, а жените да целунат фашистки войник.

не си обективен! Ако бяхме в съюз с Русия срещу Украйна, тогава асоциацията ти щеше да е точна!

си спомняш Вермахта...Значи има лек за склерозата.

Борисов не искаме кравариите тук! Срещу кого ни подготвятза за война? Явно не са съседите налли са съююзници. Значи пак изпъква" руската следа" Да ама не! СрещуРусия никога. Помним кой ни помогна да се освободим. Помним и възхода на Бг. по времето на бай Тошо! Така че внимавай какво правиш и какво обещаваш!!

не нас а Украинците и сирийцие, както и ИДИЛ-ците

Кравари не може, а овчари може, така ли!

Котков и други не лицеприятни работи помним главно от Ссср и по малко от Русия, но това, какво общо има с бойната подготовка на нашата армия. И през двете св. войни активни бойни деиствия не сме водили извън България. След 8 сеп. не се брой тогава вече бяхме окупирани, без причина.

ще бъде броя на тези "няколко десетки" американски танка?! Така поднесена информацията е невярна, защото под "няколко десетки" танка не се разбира танков батальон, а повече от един батальон, което си е направо бригада. И когато се пише за стари задължения от времето на Станишев, защо никой от управляващите и опозиционните тогава партии не е заявил нищо за това пред българското общество?! А че от началото на прехода до сега всеки който е станал президент, председател на Народното събрание, министър председател, министър на финансово, енергийно или силово ведомство и шеф на агенция все е станал такъв след одобрението или намесата на янките е ясно за всички, което говори само за едно, че тази държава и преди и по време на прехода и сега се е управлявала и управлява от предатели на своя народ и слуги на чужди държави!

Не бъди наивен, ти ако разбереш колко точно танка се разполагат, дали пък няма някое разузнаване също да разбере!

които сляпо вярват на упправляващите и са заслепени от партийните и паричните си пристрастия. А колко точно е броя на тези танкове суверенът на тази страна, народът, трябва да знае, защото държавата не е бащиния на управляващите, а е територия на която живее този суверен! Колкото до това кое разунаване какво знае е друга тема, но със 100%-ва сигурност е това, че за това (за изваждането му от състояние на активност и годност за изпълнение на специфичните му задачи и за застраховка че няма да бъдат използвани някои от кадрите и агентите му срещу янките) се нанесе и последния удар върху българското разузнаване и контраразузнаване!

Ти па в кой свят живееш? Щяло да чака нечие разузнаване изказване на политик по военна тема за да добие информация. Глупости на търкалета. Предвижването на тежка военна техника на хиляди километри в чужди държави обаче няма как да бъде добре прикрито и не е проблем за почти никое разузнаване да се сдобие с точна информация за него по свои канали.

на тежко въоръжение на САЩ в България и други източноевропейски държави трябва да се нарече с истинското му име : ОКУПАЦИЯ. А нашите продажни политици се гърчат и ни обясняват как нямаме друг избор т.е. американците ни казват: " Или ке ми дадеш или кете е. . ем"

Искаш да кажеш солидарност!

Доста изкривено понятие за "солидарност" имаш. Когато някой ти нарежда да приемеш армията му на своя територия без никаква сериозна причина, това е всичко друго, но не и "солидарност". Човекът в горното мнение много добре го е казал какво е.

Странно обяснение, танкове за игра! че толкова ли няма един тренажьор тук, че ще ни изпращат от Америка?! Министър с една поникналата коса дава смешни и нелепи обяснения. Че и благодари за "играчките". То бива реформаторско лицемерие, ама пък чак толкова!

Щом премиера не вижда лошо в това,в България да влизат чужди войски и оръжия,от които нямаме нужда,значи не е далновиден.Другият вариант е корумпиран.От кой ще ни пази щатската армия,от Турция и Гърция или Румъния?Всички те са членове на нато.Разбира се,че всичко е заради Русия.Но като взема предвид,как руснаците само с един самолет неотрализираха най новата ударна система"Иджис"смятана за острието на щатският флот,се питам какво ще спрат с стари танкове?Или ни карат да свикнем с тези новини и съпротивата на обществото да спадне за други по-мащабни въоръжения,или да"респектират народното недоволство когато се наложи.ЕДИНСТВЕНАТА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ СА САМИТЕ САЩ И МАРИОНЕТНИТЕ НИ ПРАВИТЕЛСТВА!!!ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ОГРОМНИ МАНИПУЛАЦИИ В СЛАБА ПОСТАНОВКА!!!

Пропуснал си, България вече е съюзник със САЩ!

Зависи. Те и "борците за свобода" в Сирия бях уж съюзници на САЩ, докато им танцуваха по свирката. Сега тази част, която се отказа да им изпълнява нарежданията, се наричат "терористи" и подлежат на избиване. Та и нищо не пречи и ние в един момент да влезем в тази група, ако се окаже, че не искаме да мрем за американските интереси в чужди войни.

Янките да взимат плевника и тиквеника и да се махат! Ши-ни колонизатори!

БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СА СЪВРЕМЕНИТЕ ЛЕВСКИ И БОТЕВ!!! НОВИ НАЦИОНАЛНИ ИКОНИ!!! ГЕРОИ ПАТРИОТИ!!!

Значи единия ще го застреляме, а другият ще го обесим, за да ги направим НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ, тези предатели на българщината.

Направо са новите Кирил и Методий! Във всеки град на центъра - паметници на двамата. Във всяка класна стая във всяко училище - техните портрети! Песни, химнове и маршове да се напишат!

А видя ли леля Тетка, се сещам за Райна Княгиня.

"хибридна война" е творение на САЩ ,с което отдавна си служат в стремежа си за световно господство: военни бази около всяка държава ,която не им се подчинява, създаване на военни конфликти на верска или етническа основа (ако правителствата не са послушни), цветни революции, икономически санкции,енбарго, платени неправителствени организации, ерозиране на традиции и морал под предлог за защита на "човешките права" , подкупни политици , медии и журналисти масово промиващи мозъците , организиране саботажи и протести, технологии за фалшифициране на избори и т.н. Крадецът КРЕЩИ "Дръжте крадеца"

Калфин е с еврейски произход.От евреи до евреи има разлика.Най опасни са ционистите , ръководят се от стария завет.Старият завет е описан живота на евреите преди 2000 години-войни,войни,нашествия.В духовно отношение са най изостанали в своето развитие.Те желаят да има войни в света.Политиците да престанат да заблуждават хората ,базите в България не са на Нато,те са американски.Договора е подписан м/у САЩ и България.Никакво Нато няма тука,с него се оправдават.Войниците са американски.Те са наемници от света.Воюват за пари.Политиците точно и ясно да обяснят на народа,а не да го заблужават.За съжаление България се управлява от предатели.

А защо забравяш американците, къде са европейците, ами негрите, аме гейовете, ами краварите, не подхождай едностранчиво към злите сили!

- Стига с тос Ив.Кост., заграчиха, тривожно Гарвани, и на часа се появи, дъртия дингил, а до него идин друг, малко трътлест, И, доста по-млат и от тогас, ние, сме назат, назат, и все по- назат! баба Тодорка, бТТВ- сценаристка

По-добре два танка на НАТО вмесо вежливи зелени човечета. (вж. Украйна)

Там, където бяха зелените човечета нямаше убити или изгорени хора (сп. Киев, Одеса..). Дай боже навсякъде от тях, че да няма убийства, разрушения и кървища, както и да могат хората свободно да си изразяват волята!

ГЛУПАК!!!Нека бъде притеснен че Б-я Н Я М А собственна АРМИЯ????Нека се ПРОВЕДЕ Р Е Ф Е Р Е Н Д У М дали искаме да сме в НАТО???НИЕ искаме независима държава /като Швейцария/ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ!!!!!Американците настанени в Новотела в Пловдив ГИ пазят все едно че са "държавни глави"!?!?ЗАЩО и от кого ги пазят?? От "любовта " на БЪЛГАРИТЕ ли???

Кои сте тези вие, всички Златки ли сте такива!

в природата няма нищо случайно. Предвиждам два варианта. 1. Гражданска война с циганите и тия танкове ги защитават (да му мисли диктатора Плевнята) 2. Скоро в народа ще има повече оръжие от армията и сигурно ще се сформират частни армии (пресен пример Украйна)

Как не му направиха впечатление на Паси 50 души с папки и компютри? Как всички знаем какво следва, само той не знаел.? Най-големият позор на България за последните 25 г. И не само...

ТВА Е ВЪПРОС НА НАЦОНАЛНА СИГУРНОСТ!!! КОЛКОТО ПО-ВЕЧЕ НАТО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!! ВОЙСКАТА НА НАТО НЕ Е ЧУЖДА ВОЙСКА!!! А ЗАЩО НИЩО НЕ КАЗВАТЕ ЗА ВРЕМЕТО НА ОКУПАЦИЯ ОТ СЪВЕТСКИТЕ ВОЙСКИ И ПАМЕТНИК ИМА ДАЖЕ!!! БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ТОТАЛНА РАЗРУХА!!! ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВИЯТ СИ МАНДАТ Д-Р БОРИСОВ ЗАПОЧНА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ВЪПРЕКИ ГИБЕЛНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО Я ПРЕВЪРНА В ОСТРОВ НА СТАБИЛНОСТТА И ПРОСПЕРИТЕТА В ОКЕАНА НА БУШУВАЩАТА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!!! ПРЕСТЪПНОТО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ СЕ ОПИТА ДА ВЪРНЕ РАЗРУХАТА И ДА УНИЩОЖИ СЪГРАДЕНОТО ОТ ГЕРБ!!! НО ОЩЕ С ПЪРВИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ВЪВ ВТОРИЯ СИ ПРЕМИЕРСКИ МАНДАТ БОЙКО БОРИСОВ РЕШИТЕЛНО ДЕМОНСТРИРА НЕПОКОЛЕБИМАТА СИ ПОЛИТИКА И ВСЕОТДАЙНИТЕ СИ ГРИЖИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ТЕБ И ТЕ ОБИЧАМЕ!!!

ВЪЗРАЖДАМЕ СЕ затова сме на последните места по всичко

Бате, в 1300 годишната история на България не е имало по-смотан и зальохан министър-председател !!!

не че не съм съгласен, но можеш ли ми каза колко министър председателя е имала България. Аз мога поименно ;)

94, какво видя като толкова направено от Г-н Борисов? Човек, който се е учил от Тодор Живков и е учил в школата в Симеоново и е със специалност пожарникар...... да продължавам ли? Как ще управлява една държава такъв човек ? Какви знания, опит, виждания за развитие на страната има? Няма да кажа нищо за миналото му, всички го знаят.

са го учили,ама какво е научил!?Горкия човек ту тича при американците,ту при руснаците!И аз бих се чудил какво да правя при настоящата действителност!

Интересно колко ти плащат да хвалиш бойко? И да го хвалиш и да не го хвалиш на следващите избори няма да влезе в парламента. Бойко Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

Не го закачайте момчето! То е живо доказателство, че здравната реформа в България върви с пълна сила ;)

Къде е скандалът! 25 години ги чакаме американците и най-после ги видяхме! Доживяхме да видим и истински танкове, а не "най-новия" шпертплатов руски "Армата"! Поне да му бяха измислили някое славянско име!

И кои сте тези, дето сте ги чакали? Участниците в гейпарада ли?

в всяка нормална европейска страна има гей-паради. Вие какво против имате гейовете?

Същите ненормалници.

Добре, че Ненчев ти звънна-да те посъбуди!Цял месец ли спа?Не ги обичаме,тези разполагащите се в НАШАТА ДЪРЖАВА!!!Май закъсня!!!!!!