Борисов: Всичко спестено ще го дадем за чакащи плащания на Тройната коалиция

Дори отлично да работим, всичко, което спестим през 2012 г., ще отиде за плащания през 2013 г. заради чакащи плащания от Тройната коалиция. Няма хоризонт за България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Всичко спестено ще го дадем за чакащи плащания на Тройната коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво си спестил , че ще го даваш Тикво???Оставиха ти 8.5 млрд.лв. резерв .. сега са 4 млрд.лв. И за чии у.й ще дадеш половин млрд. лв. за нов стадион, след като народа мре от глад. Шменти капели си ми ти..

булката е дупена,,,,

ОТНЕМА НАД 50% ОТ БВП НАПР ИЗТОЧВАНЕ/КРАЖБА НА ДДС В РАЗМЕР НА 9 МЛРДА МИНАЛАТА ГОДИНА, ВЗЕМАНЕ ЛОШИ КРЕДИТИ ЗА 7 МЛРДА -НЕ СА ИМАЛИ НАМЕРЕНИЕ ДА ВРЪЩАТ ,ПРОФЕСИОНАЛНИ СОЦИАЛНО СЛАБИ РОМИ С МНОГО ДЕЦА,НО ЖИВЕЕЩИ В ШИРОКИ КЪЩИ ,С КОЛИ -НА ПОМОЩИ ПРЕВИШАВАЩИ СРЗ. Следователно,ако се противодейства на организираната престъпност и се връща откраднатото в пари или в натура,ще е поносимо и няма да са по робски ниски заплатите на 80% от работещите ,ще има жилищна политика и за икономическите активни,а не само за ромите и олигарсите /които изземват огромна част от труда на хората и предприятията ,според изследванията и разследванията на западните професионалисти,които за същата работа получават в пъти по-малко,но средните заплати са над 10-20 пъти по-високи и всеки да има по-поносима покупателна способност щом работи квалифицирано/

На калпавия х....... и вълната му пречи !

Абе, тоя кгб-то да не е изпуснат от някоя лудница, боже колко простотия има у този българин, боже

премиерът и благодари на Пламен Орешарски, че като финансов министър е успял да "скътава" по някой лев в резерва, за да не го изхарчат докрай. Особено в Сребърния фонд е успял да задели милиард-два, но те ще стигнат за пенсиите за три месеца

Как не ги е срам, тези от предното правителство! Да оставят само по няколко милиардчета тук и там и сега Бойчето да се чуди откъде да взема, като вече ги изхарчи.

Много хубаво и точно говори Бате Бойко.Хубавото е,че посочва виновниците,точно кои са и какво са направили в ущърб на България.Лошото,обаче е,че нищо не може да им направи и то не защото не иска,а защото тия национални предатели са си"бетонирали"законово престъпленията!Трябва да ги подкара"по втория начин"...то вярно,че"умрел пари не връща",ама поне да не могат да си похарчат крадените парички!Другото лошо нещо е,че икономическият екип на Бате Бойко също е много слаб!Може да не крадат така явно,като всички предишни,но са слаби икономисти,туткат се,мотаят се...,а народът гладува,няма нито реален бизнес,нито далавери.То всъщност е логично,като няма реален бизнес,да няма и далавери...а тия смотаняци от Бате Бойковия екип са се уплели като пилета в кълчища и нищо не правят!

какъв ти бате, не го ли виждаш на какво е заприличал вече? Хайде, да не отиваме Направо на дядо, но е редно при тази физиономия и фигура обръщението да бъде ЧИЧО! А това, че в Щатите две години смятат за меден месец, е нещо ново.

ТИ ПРЕЧИШ НА ХОРИЗОНТА НА БЪЛГАРИЯ БРЕ. САМО ТОВА ГОВОРИШ ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ, КАК ПЪК НЕЩО ХУБАВО НЕ КАЗА ЧЕ ЩЕ СТАНЕ.... ПОНЕЖЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ, ТА ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН.

Хайде стига оправдания вече,цялата власт е у вас,вече нямате право да се оправдавате! Почвайте да работите, вече може да въведете ред и няма кой да ви пречи! Хората чакат вече 22 години да се натутате, стига с тая мизерия!!!

Бре, голямо шикалкавене и манупулации, бре! Все е бивало от политици това, ама тоя надмина всички. Кое правителство, бре Бойко не плаща останали от предишни правителства дългострочни плащания и проекти? Искаше да имаш куп пари и само да си харчиш за спорт и магистрали и каквото още ти дойде на плиткия ум, ама къде го има това. И всички лоши, само той добрият... а народа все по-зле живее. Ама нека му, щом продължава да избира ГЕРБ- некадърниците. Костов бил комунист... Голям майтап. А ти, Бойко какъв си? Супер демократ и дисидент, може би?!? :)))

Не говори за икомика и стабилност на пазара,не говори за неспособността им със законови средства да контролират цените , не говори за банките и защо ли ?, не говори за придобитите по негово време имоти на приближени зад граница и т.н. Говори едно и също ,защото това си знае и това му изнася.Красива реч , но не за умните и интилигентни хора в България,които сменят канала щом "тато " се появи ... и защо ли? Ясно ние ,че ще сънуваме висок стандарт на живот - той ще бъде запазена марка само за " приближени и богоизбрани " .

ПРАВИЛНО!!! ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ВЗЕ ПАРИТЕ И ЗА ТОВА СМЕ НА ТУЙ ПОЛОЖЕНИЕ. СЛЕД КАТО СМЕ В КРИЗА, НЕ МОЖЕ ДА СМЕ ДОБРЕ. РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ НЕ СМЕ КАТО ГЪРЦИ, ГЕРМАНЦИ, ИСПАНЦИ И ДР. С ГЕРБ КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!!!

Много си прост и със сигурност луд! Явно така си изкарваш заплатата, като пишеш глупости! !

браво!!!! даи боже само герб. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе Борисов, стига с тия Живкови номера. Стига с тая тройна коалиция. Не говори като човек от народа а стани един от тях. Ти като неможеш потърси хора можещи с държавническо мислене и сега като цялата власт е в ръцете ти направи нещо стига си стоял само пред камерите и по всички телевизии само тебе да гледаме. Народа няма нужда да ви вижда , а да усеща че има държава, но не със страх а със сигурност и спокойствие. Защо си мислиш , че народа е толкова прост. Виж с какъв процент от имащите право да гласуват сте избрани. А тези които те избраха харесват в теб Живковизма.

Ако не направите нещо ,за да вдигнете доходите на хората, а само се оправдавате, народа НЯМА ДА ВИ ИЗБЕРЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!! Народа гласува за правителство което ще работи за вдигането на неговите доходи, а не за правителство, което ще търси само оправдания и нищо да не прави!

Е този е супер! Старата песен на нов глас!

Етова е една чудесна новина. Честито на всички нас!

Писна ми от този!Все някой друг му е виновен!

Ще даде спестеното тоз идиот - Боко Тиквата и ще събори ВАЛУТНИЯ БОРД ! Весела фалирала страна, наречена България !

ТОЯ БУНАК НИЩО ЛИ НОВО НЯМА ДА ИЗМИСЛИ И ДА ИЗДУМА?!?!

Май ще излезе, че действате като скачени съдове. И винаги си намирате оправдание.

Нали знаете, че от грухтенето ви нищо не зависи? Човекът знае с какво разполага, какви задължения има и как да балансира двете. Останалото ще ви го сипе в копанките и да ви е сладко! Така ще е, докато се научите да работите и харчите изработеното с ум и разум... И спрете да крадете кой откъдето му падне - от билетче в трамвая до милионче от ДДС...

Принципа на Вилхелм Тел- дасе краде от богатите за да се дава на бедните. Като гледам ти си на страната на грабителите. Къде парите от скритото ДДС, къде са парите от осигуровките които така наречените работодадели не плащат, къде са глобите от богаташите които снимаха с хеликоптерите?

Ако кражбата на билетче в трамвая е сведена до минимум, благодарение на бдителните контрольори, не е ли задължение на държавата да направи това и по отношение на ДДС и другите крупни измами? Защо ни е този полицейско-чиновнически- магистратски апарат тогава, след като не може да овладее големите кражби в държавата?

Ако ти /като един от всички/ се смяташ за прасе, то аз и други - не са. "Човекът" въобще нищо друго не знае, освен да се опрвдава с другите и да величае себе си. Нищо не балансира. Бюджетите му пет пари не струват. Икономиката ни е в кома. Къде са му по-високите приходи в хазната? Спрете като папагали да повтаряте лозУнгите на Вожда, а си отворете очите и умовете и проумейте реалността. Тя е трагична.

Капитана загуби хоризонта и перспективата. Интересно имал ли е някога такива сложни концепции? Сега ли разбра бе Бойко че имате да плащате борчовете на Н.В. даскала ти по политически науки? Не видя ли халваджийския тефтер на Дянков когато идвахте на власт? Бизнес се прави со пари о со ду.е. Да да ти е яко д..

Не, на нас да ни е яко ду.ето, че вече здраво място не ни остана, а края му се не вижда.

АЛОООО, КОМУНДЕТАТА..., НАЛИ ЩЯХТЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ КАТЕГОРИЧНО? ГОДИНА СЛЕД ГОДИНА САМО ВИЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ, ЗЛОБЕЕТЕ И ЛЪЖЕТЕ БЕЗОГЛЕДНО.... ЗА ВАС ПАК ГЛАСУВАХА САМО ТУРЦИ, ЦИГАНИ, СКЛЕРОЗИРАЛИ БАБИЧКИ, КЛОШАРИ И ПОЛУГРАМОТНИ... НЯМА ДА СЕ УМОРЯ ДА ПИТАМ КОГА ЛИДЕРЧЕТО ВИ СЕРгейчо ЩЕ ВЪРНЕ 9-ТЕ ОТКРАДНАТИ МИЛИОНА НАРОДНА ПАРА, ДЕТО ИЗТОЧИ С ЛЮБОВНИЦАТА СИ МОНИКА ЗА ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА? И КОГА ЩЕ СИ ОТБИЕ ДЪЛГА КЪМ РОДИНАТА В КАЗАРМАТА? КАТО ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖ... АААА, ДА ДЕ... КАКЪВ МЪЖ Е ПЪК ТОЗИ...

Аз пък да попитам, кога вашата Тиква ще върне банките?

Калитко,много яко си навлязъл в блатото.Ще те помоля само-ако и да не си културен и възпитан,ува- жавай останалите хора към които се обръщаш.Не всеки може да бъ-нагаждач като теб,а и всеки си има собственно мнение и то не е задължително да съвпада с твоето

Старата песен на нов глас.На тоя 4г. другите ще са му виновни.Интерестно защо Станишев не взе и плати хеликоптерите 4г. след като още царя ги поръча и подписа договора.

Защото у нас всичко иде в количества по лъжичка на час. Освен това някои лъжички са с нисък проритет, след като не може да се сложи ръка на останалата част от порцията.

АМи няколко годдини слд едо управление се виждат резултатите. То не е плод и зелечук да дадеш парте и за си вземеш зеленчука. Това е държава, инерцията от недомислиците е огромна. Милиони хора, стотици милиони проблеми от серия неправилни решения. Нали БСП твърдяха, че няма криза и качреха по 200 милиона на ден 2 седмици преди изборите?! Само за твърдението, че няма криза, Станипев и Орешарски тр. да бъдат съдени за подвеждане на нацията! Това е държава, не е плод и зеленчук!

Ей, човече, колко години ме върна назад. Жив и здрав да си. Чакай да помисля това преди теб кой го говореше. А, да, верно.. един костовист. Абсолютно същото описание даде. И още веднъж, нещо подобно чух и при другият месия - Сакскобурготски. Ето, че дойде ред да прочета нещо подобно за трети път. Хем се радвам, че ме върна във времето назад, че годинките станаха повечко, хем ме обзема безпокойство. Вече два пъти имах възможност да видя как се оправихме, толкова се оправихме, че едва насмогвах на приливите щастие. По-младите не издържаха на толкова щастие и късмет (неопитни бяха) побързаха да емигрират. Сега, след ГЕРБ ще има трето оправяне. Дано ми стигне сърце да понеса новото оправяне! Вече се питам, кой ще е четвъртия месия, който със сигурност ще ме довърши - много щастие не е здравословно.

след като им знае далаверите, кражбите, защо не даде тези доказателства на прокуратурата, та държавата да си върне ограбеното? Хотелите на Велчев са по българското черноморие. Да разследват средствата, с които са построени. нали затова създадоха комисия след комисия за борба с корупцията, данс, манс...С най-големите заплати, пък на всичко отгоре и боко знае кое екак е ставало. На мене няма да повярват от прокуратурата, но на боко веднага ще обърнат внимание - както стана сега в Кърджали. Никъде другаде не обърнаха внимание на хората, които сезираха прокуратурата за нарушения по време на изборите, но на ГЕРБ откликнаха и вече броят бюлетините една по една в Кърджали.

Това няма как да стане, защото ГЕРБ трябва да са РАЗЛИЧНИ от предходните.

без съмнение ни води към щаб квартирата на Крадлив Дедо - Соломон Сакскобургота. Та в този смисъл, Тиква, питането е, що не накараш Милен Велчев и компания да си платят за кражбите, а смучеш кръвта на пенсионерите, безработните, болните и народа? Щото това за Костофф ние го знаем по-добре от теб, както знаем и неща за теб, от коита ще те втресе. Времето ти изтече, Тиква!

За какъв х.. ни е премиера, след като предишните са виновни, а той нищо не може да направи? Ами ние сега сме на автопилот. И как да видим хоризонта, като Борисов ни се пречка пред очите?

Животът е като представление в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места.

с власт: Абе, гусин ШментиКапели, като ще плащаш, бла, бла, бла, дълговете на предишните, с какви пари и откъде ще ги откраднеш, за да строиш новия, никому ненужен стадион във Враждебна? Колко още живи души смяташ да вкараш в гроба, преди да те дадем на мафията на Сретен?

Г-н Борисов,много е общо твърдението"тройната коалиция е виновна",назовете ИМЕНА.Сега всичко е във Вашите ръце.Ще доживеем ли да видим някой от "мдиините звезди"в затворите?

Тиквата, въпреки че е психопат-лъжец, от време-на-време (в суматахота) изръсва по някоя полу-истина (в стил "а ла Т. Живков"), като тази за "десния" комунист, другара И. КОСТОВ, назначен към СДС от др. А. Луканов за "пълнота на демократичния преход". Но Рапоня се засейва да признае пред тъпия БГ-матриал, че той самият е все още член на БьеКаПьету и подставен агент на анти-българска групировка от ДС-олигарси !!

И какво като изкарва истини за Костов или М.Велчев?Какво им стана? Дори комар не ги е ухапал. Живуркат си по живо и здраво , разполагат си с краденото имущество, дори имат власт( Костов) и имунитет в Парламента! Ами виж "царю честити"- "най големия политик "( наречен от ББ)- той се радва на имоти, гори и царска слава, дори гледа с умиление напълно оголеното от сечта западно било на Мусала. Ехх, това е популизма на ББ, но едва ли някой от народа му вярва на приказките му, нито на пировата победа в изборите.

Според тебе за другото не е така ,ама за Костов е верно,айде холан Костов е бил на власт преде 12 години и все за него говорят да ама аз по логика разбирам, че нещо ги мъчи, нещо искат да замажат и това е че ТОЙ МОЖЕ И ЗНАЕ И НИКОГА НЕ СЕ ОПРАВДА С ?ПРЕДИШНИТЕ които и да бяха и с това какво му оставиха а то бе доста ужасно след Виденов ,Костов само работеше ,не режеше ленти и затова му имат зъб до дупка ще го хулят ама ние помниме .

За да живее държавата - тези, които чакат на държавата, са нужни 2 млрд. /около/ на месец. Борисов не може да управлява тези пари. Той не е сигурен в своите решения и аргументът винаги му е, че предишните са виновни. Виновни са. Но, решенията сега трябва да се аргументират, не с минало, а с това, което биха допринесли в бъдещето. При положение, че имаме да изплащаме 1,6 млрд. 2012 а имаме бюджет от 27-28 млрд. Не мисля, че това е трагедия. ТРАГЕДИЯ е това, че това се посочва като причина за нашата мизерия.

"ТРАГЕДИЯ е това, че това се посочва като причина за нашата мизерия. " Абсолютон точно!

Г- н Борисов, говорите само популизми. Всички знаем, че каквото изработи народа през 1912 година ще отиде във вашите банки да им направи за пореден път 5 300% печалба.

Човечето говори лъжи. Стига с тоя новговор, време да се казват понятията с точните думи. В случая става дума за лъжи, лъжи и пак лъжи.

Аз само повтарям изнесени факти в българския и западен печат, за печалбите на българските банки за 2009 г. 5300% ,които западната преса нарече"най-големите в света"

Дир, защо не предприеме мерки срещу нашествието на тези нови марокански скакалци - bezdeyazabulgaria. Вижте им професията само: ideyazabulgaria.org За тях, мръсниците: Идея им за България била -алтернатива на статуквото . Ние предлагаме да построим България наново, по правилата на европейската welfare state и я направим правова държава! Идиоти. Драскачите им са накацали по форумите като марокански скакалци след всяка публикация !

С какво те плашим бе нещастник? Че ви вадим пред обществото кирливите ризи? Сигурно най-те плаши, че ги вадим пред международната общественост и ви показваме голия крадлив задник?

от какво си спестил бе Борисов-от хляба на нашите деца,от лекарствата на нашите родители, от нашето мизерно съществуване.Я спести от депутати, от олигарси, от чиновническата армия, дето ни виси къто камък на шията, спести от контрабандата като я извадиш на светло и й взимаш данъците.Ама трябва да си мъж,за да направиш тези работи-а до сега ти си един обикновен пикльо и пешкеш!

Той ако е спестил нещо нямаше да им се върти в главата как да намалят законовия резерв под 1.5 милиарда..ББ и правителството му не са спестили и един лев иначе резерва би следвало да бъде поне 9 милиарда..

Нека Б.Борисов заведе цялото правителство в Гърция и да ги запознае с гръцката немотия и беднотия и да пресметнат след колко десетки години просперираща България ще се доближи до стандарта на гърците. Нашите управници са слепи, много са далече от реалностите в България. Нека Б.Борисов си препрочете предизборните обещания и си подчертае кое беше първо, кое второ и т. н. Да не забрвя с кои обещания беше избран и къде са сега в списъка му. Ако оцелеем ще има нови избори.

Гърците в момента ги спасява еврозоната. Без нея стойността на горките драхмички щеше да се стопи 4-5 пъти и щяха да си дойдат на нашите пенсии.

Гърците в момента ги спасява собствената им борбеност ,солидарност и нежелание да живеят като говеда,тоест като нас.Ако управниците им знаеха,че насреща си имат овце,щяха да режат щатове,пенсии и заплати и тогава наистина щяха да докарат нашия хал.

Второто ти изречение означава само едно - изключително слаби познания за гръцката икономика и социална политика. Говориш за държава която бълва всяка година продуктивност на стойност 320 милиарда долара, държавата с най-голямата флотилия от танкери в света, а флотът и от 3 500 търговски кораба, плаващи под различни флагове, и отрежда почти 20% от общия световен търговски флот. Не го слушай Борисов. Той се качи на главите ни да говори и по-големи глупости. Като например колко по-добре сме от Германия и САЩ. Смятай след още 2 години негово управление, какви неща ще чуем още. Важно е, колко багаж имаш в главата и можеш ли да отсяваш реалността от Бойковите пасквили.

и да ги води и да не ги води, на Гърция им скръцнаха със зъби, да си намалят разходите (заплати и пенсии) щото ще ги изхвърлят от ЕС. За разлика от нас (въпреки, че заради корупция също сме си го заслужили).

ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ, ЕДНО СИ БОКО ТИКВАТА БАЕ.

А защо Борисов не вкараш в затвора крадливата върхушка от партиите мафии БСП Станишев, ДПС Доган ДС "консултанта", НДСВ Симеон и кръга Гоце ДС-то?!? И Р. Овч., Гагаузов, Михалевски, Масларова, Орешарски, Мутафчиев, Етем... Ето я мафията, за която ЕС-Шенген, НАТО и САЩ от 2 години вече ни натякват, че не са в затвора, а ти Борисов се почесваш..?!? Както те избрахме, така след 1,5 година не забравяй че има избори пак - мафията в затвора!!!!!!, ако искаш отново нашето ДА...!

Ха ха ха, едва ли Боко се интересува от твоето избирателно ДА. Той разчита на криминалната избирателна сисетма, за да вземе отново след 1,5 властта. Както направи в сегашните избори, там ГЕРБ държаха ЦИК и си нагласиха сами победата под щанда.

Ами,ако вкара тях,трябва да вкара и себе си и всички от управлението на ГЕРБ,а това няма как да се случи.Нали?

Явно истината не ни понася!а тя е - не може 22 години да се руши и после за 5 години да се оправят нещата. Виновници за блатото сега са тези, дето 22 години гледаха и мълчаха! И сега те са най-наказаните и странно - не са доволни от това!

Виж колко милиарда се събират на година в България. ГЕРБ бяха избрани на 5 юли 2009. От тогава до сега са изминали 2 години и 4 месеца. Време през което постоянно влизат постъпления. След целия този период, да ми кажеш, че ще ставаме все по бедни и мизерни, защото виждате ли... Белене таковата и Милен Велчев онаковата... Да ме прощаваш. Само сумата на данъчните постъпления, включително приходите от осигурителни вноски, към края на месец юли възлиза на 11 519 700 000 лв. За какво си говорим?! Всъщност "Дългът на Велчев" е равен на 40% от сумата събрана от преките данъци за 1 година. Много е страшно това! 2 години никаква актуализация на доходите. Както виждам ще отидат още 2. Абе, ужас направо!.. Борисов ще изкара Милен Велчев по-опасен от урагана Катрина. И много иска всички да повярваме, че това е така.

За пенсии пък отиват към 6 милиарда. Много викаш били?

Каква е истината? В тази държава сме 7 милиона. Откакто ГЕРБ са на власт са отчетени показатели на БВП както следва - за 2009 - 48,569 милиарда долара - за 2010 - 47,714 милиадра долара А в предходната година, 2008, БВП възлиза на 51,825 милиарда долара. Защото сме в пълна разруха, за това!!! То най-лесно да ти каже Борисов всичко се руши и всички да започнем да го повтаряме това, като папагали. Сметна ли за двете им години управление за какви пари става върпос? Много му се иска на Борисов да ни втълпи, че България е Берлин през 1945, но дали това е така? Въпросът по-скоро е, може ли наистина Борисов да управлява страната и парите ни добре? За 2 години и половина мръдна една минимална с 20 лв. Тоест отговорът на горния въпрос го знаеш и ти.

Forex, я дай данни от 1988 и 1989 година ;-) Ама кроснати към USD ;-)

Преди няколко седмици, четох доклад на USA, в който се пишеше, че през 2004 г. сме имали 40% от стандарта на живот, който сме имали през 1989 ;-) Да ни е честито ! ;-)

Борисов, осъзнай се човеко! Мандатът ти ще мине само в оправдания и търсене на вина у другите. С това ли искаш да те запомнят? Така, както говориш, какво добро ще видят хората от управлението ти? Какво всъщност си направил, за да подобриш мизерният им живот? Само с пари от ЕС за асфалт и пречиствателни не става! Не това е основният проблем на българите. Идва краят на мандата ти, а до тук доволни от теб са само проститутките по "Тракия". Останалите имаш ли с какво да ги зарадваш? Питам защото вече си в устата на българите при всяка втора псувня, без значение кой за кого гласувал. Бедността цвят няма! А след по-малко от 2 години ще искаш от българите ново доверие. Избраха те за да не живеят в мизерия, не за нещо друго. Стига се оплаква и подобри живота в България - с изказвания като това си обречен. През 2009 доверие в теб са имали почти 1 700 000. Как мислиш, до следващите избори колко ще останат?

фалит-нямам какво да губя,да му мислят мангизлийте!

Според Дянков българите до известна степен са щастливи от нещастието на гърците......... НЕГОВОТО ПРОРОЧЕСТВО Е ,ЧЕ Гърците дълго ще страдат, докато ние ще живеем трудно, но след това ще бъдем по-добре от Гърция"! СПОРЕД СТАТИСТИКАТА близо 300 хиляди български гастарбайтери, въпреки сегашните трудности предпочитат да останат в Гърция а не в "просперираща" България. Това са фактите. Всичко останало е евтина пропаганда за малоумни и плиткоумни същества.

ПАПАНДРЕУ ЗА БЪЛГАРИТЕ(04.11.2011) Нима вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима вие искате да получавате пенсии от по 50 - 100 евро вместо сегашните 600-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Българите ще си останат на положението в което са и сега. Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност???

ИСТИНСКАТА КРИЗА , НЕ Е В ГЪРЦИЯ , А В БЪЛГАРИЯ , ЗАТОВА И МЕРКИТЕ С КОИТО ТЯ СЕ ПОСРЕЩА ТАМ И ТУК ПРИ НАС СА ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИ. Гърците ги лишават с 30% от надбавките , а нас ни лишават от работа и заплати СТАВАЩОТО У НАС Е ГЕНОЦИД КЪМ БЪЛГАРИТЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯ ЗА ДРУГИ НАРОДИ.

Т.е. в Гърция имаме налице комунизъм- може да се каже, че почти не работят и някои от основните неща са им почти без пари, НО знаем през къде ще им излезе "хитростта"сега! ;) Да не забравяме, че ги управлява социалист, а те друг начин на управление не познават! :)))

Преди изборите на 5.07 Борисов знаше какво наследство му оставя тройната коалиция. За това го избраха, да оправи нещата. Две години след това той продължава да реве. Нито знае какво да прави, нито има акъл за това. Продължават да им изскачат някакви листчета от чекмедженца, продължават да се изненандват и ние логично си задаваме въпроси. Какво правят чиновниците на ГЕРБ? как си оплътняват времето? Могат ли да вземат решение и да поемат отговорност или за един подпис размотават хората? Чиновника не е виновен, виновен е този отгоре, че с непостоянните си промени, с нестабилния си характер не дава възможност за изява нито на министри, нито на администратори. Никой не работи в това управление. Борисов е на щат в телевизиите. Министрите му подражават. И резултата е ясен. Затъваме все по надълбоко. Ще продаваме държавна земя, подаряваме бургартабак, продаваме за жълти стотинки, закриваме посолства и продаваме каквото можем около тях. Закриваме държавен резерв, болници, села. Но откриваме агенции, безброй, с административен персонал, на който ние плащаме осигуровките.

Почти всички коментарии и мнения се въртят около Президента, Премиера, държавата, местното управление и т.н. и т.н. Пускаш НОВА и там червенокосата от БСПС пита Каролев "Какво трябва да направи държавата за да задържи младите в България?" Тук е проблемът, че всички смятат, че някой друг трябва да реши проблемите на всеки, на младите, на старите на, на работещите. Само и единствено частната инициатива (ако има подходящи условия) да реши проблемите. Тя ще създаде работните места, тя ще повиши износът, тя може да напълни бюджета. Другото е с чуджа пита помен прави.

Ако той се махне, хоризонтът ще се види.