”Снимка с премиера” - награда за иновации

Да сме бели и червени през цялата година. Това пожелание отправи премиерът Бойко Борисов при откриването на Шестия иновационен форум в столичния хотел „Шератон”, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - ”Снимка с премиера” - награда за иновации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си острижа тиквата,ще си епилирам гърдите ако трябва и задника за да съм готов за снимка с титана на мъдростта и красноречието.Как да пропусне човек такъв шанс.Сега разрешава.ама ако утре си промени мнението както напоследък често се случва.Сакън.Я гледай хората книга за него издават.101 най-велики дати в българската история и в нея покрай него ни пробутват сума ти незначителни фигури с посредствено значение.Да го сложат най-отзад в списъка моля ви се.Къде е гледал историкът Божидар Димитров.Я най-добре да се пусне второ преработено издание и няма нужда да се хаби мастило за другите.ЕДИН Е ТОЙ и друг не ни трябва.Дано до него да излезна и аз хубав като него.Я си представете че когато след години в учебниците по история се пише за него как е създал българската държава и там да се покаже нашата снимка.Моите пра-пра внуци може да ги обявят за боляри а заьо не и по някоя баронска титла да кярят.Ей вие там,слугите около НЕГО, казвайте бързо къде да се явя за кадрото.

Б.Бойко! Спри фалита на бизнеса,дай хляб на хората или скоро ще станеш един от нас.

Каква е разликата между Братя Галеви и Братя Борисови!? Никаква, освен, че Галевите превзеха Дупница, а Братя Борисови надупиха цяла България и я обладават непрекъснато и безнаказано. И щастливите обладани се снимат за награда с кой с Баш ....... Моделът Дупница доказа, че е работещ и последва националният модел ГЕРБ. И всички са щастливи! Само се питам защо журналята ги обзе пълна амнезия и не се сещат като стане дума Октоподи и Нагли, кога се пръкнаха и кога пораснаха. Ами, че те раснаха и пораснаха в един 4 годишен период след Ванката Костов, под топлите грижи на Главният секретар Б.Б. на МВР и неговия брат - дясната му ръка Ц.Ц.. И сега, понеже натрупаха килограми и им оттесняха дрешките, почнаха да си разчистват сметките. По-силните мутри преследват други по-стари мутри, защото им пречат и могат да ги разобличат. Помислете! Каква е разликата с рекетьорите от Наглите и Октоподите и рекетьорите Дянков, Борисов и Цветанов!? 10% от оборота и нямаш проблеми! Държавата ти прибира част от парите и подписва договор с теб, че ще ти плати вече изработените честно и почтено пари.

Каква е разликата между Братя Галеви и Братя Борисови!? Ами Галеви превзеха Дупница, а братя Борисови /Б.Б. и Ц.Ц./ надупиха цяла България. Нищо друго - след превземане на общини, мафията превзе и България. Моделът Дупница се оказа работещ и затова България днес е в ръцета на новите братя. Октоподи, Нагли и прочие чудеса. Ама защо всички журналя ги хвана амнезията!? Защо като зейнат на тема Октоподи и Нагли забравят за периода, когато октоподите и наглите раснаха и пораснаха - времето на Главният секретар на МВР и неговата дясна ръка - Братя Борисови - Б.Б. и Ц.Ц.. Само,

Ei boiko NA ONIA LI VIKATE NAGLITE,KADETO SA TORMOZELI 30 KRADLIVI BIZNESMENCHETA,NE TE VIE STE NAGLITE KADETO TORMOZITE OSEM MILIONA,KAK MOJA DA SPRESH BEZPLATNITE LEKARSTVA NA BEDNITE I BOLNI HORA,KAK MOJA DA VZEMESH NA SLEPIAT OCHILATA I NA INVALIDA KOLICHKATA,BULGARIA STEB UDARI SUPER DJAKPOT

ДА КАЖЕ НЯКОЙ КОЛКО Е БЕЗРАБОТИЦАТА В МОМЕНТА?!ПРЕДСТАВЯМ СИ КОЛКО ЩЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ СНИМАТ КЪМ КРАЯ НА ГОДИНАТА.......

Снимка с премиера - по-скоро срам, отколкото награда за иновации!

Снимка с Господ, каза премиера, имайки предвид себе си.

Корекция - фирмите за ГМО и ПРО.

Боже, Боже, колко много мъка има на света Боже! Защо не слезеш долу и да си прибереш някой екземпляри Боже!?! Защото много започнаха да си вярват Боже! И защото много бързо забравиха какви са били и какво до скоро са правили наший правий Боже!!! Пък като слезеш при нас Боже, да се снимаме с някой угоден на теб правий Боже, а не с Боо Тикa Боже!!!

Червени плъхове, марш във форума на Станишев!

Борисов съобщи за засилен интерес на американски компании към България. Да, фирмите за ГМО и ГМО имат жив интерес. :)

ей аман от бански старци и съсели по тия форуми , на всички останали честита баба марта.

Проверявайте си новините преди да ги побликувате...

интересно инвестицийи има, демек няма криза в Бг...тогава защо заплатите ни са замръзени и нямаше дори коледни бонуси бе правителство? не че съм за едните 300 лева отгоре, но ми се искаше и аз обикновенния работник да си купя подаръци на децата.

Искам да се снимам с ЧОВЕК, а не с ПЪПЕШ.

Ако някой му се губи време да прави наука в България сега - да заповяда. За да имеме наука и технология ще трябват пари и много нови хора в сферата. Сега има... преход от нещо през нищо към ... (очакваме продължение).

Предлагам на отличените от БАН да се снимат с Дянков .

Все по-често виждам по входовете на магазини и заведения плакат на ББ с подпис. Това да не са новите застрахователни стикери - тип ВИС и СИК ?

представител на световната банка говори за иноваций - все едно адолф да говори за еврейски конкурс

СНИМКА С ПРЕМИЕРА НА ПЪРВА СТРАНИЦА НА ВЕСТНИК СТЪРШЕЛ-БЛАГОДАРЯ НЕ ИСКАМ ДА СЕ СНИМАМ С МУТРА И ДА ПЛАША ДЕЦАТА СИ.

А може ли снимка за нови избори да си направим?

Доживяхме КЛАСИЧЕСКА МУТРА да ни управлява...какво ли още ни чака...с този страхлив народ!

Е, само заради тази награди си струва човек да направи и невъзможното. :)))

I Boiko da e bql i cherven,da govori po-malko i da vyrshi poveche

I boiko da ni e bql i cherven,da prikazva po-malko i da vyrshi poveche

Каква е разликата между Братя Галеви и Братя Борисови!? Ами Галеви превзеха Дупница, а братя Борисови /Б.Б. и Ц.Ц./ надупиха цяла България. Нищо друго - след превземане на общини, мафията превзе и България. Моделът Дупница се оказа работещ и затова България днес е в ръцета на новите братя. Октоподи, Нагли и прочие чудеса. Ама защо всички журналя ги хвана амнезията!? Защо като зейнат на тема Октоподи и Нагли забравят за периода, когато октоподите и наглите раснаха и пораснаха - времето на Главният секретар на МВР и неговата дясна ръка - Братя Борисови - Б.Б. и Ц.Ц.. Само,

Хайде хаирлия да е. Днес снимка с Б.Б., утреее...... премиер.

Щом Бойко говори за наука и иновации, нещата ще се оправят! Този иновативно отглежда Каракачанки, та света ни завижда! Иновативно въведе жени навсякъде в управлението и специалисти за България, работили в чужбина над 20 години! Иновативно превърна един шофьор в Министър и една ГМО защитничка в Министерка! Не бойте се деца- Бойко няма алтернатива и за Президент! Радвай се народе български- най-после успя да направиш от България истинска Швейцария! Така дойде ден управляващите да бъдат като в армията на цар Самуил- неуки, а на всеки 100 по едно ченге за водач! Радвайте се! ЕС така ви иска!

АБЕ ХОРА, КОИТО ПИШЕТЕ - СЛЕПИ ЛИ СТЕ ТА НЕ ВИЖДАТЕ,ГЛУХИ ЛИ СТЕ ТА НЕ ЧУВАТЕ,КАКЪВТО И ДА Е БИЛ БОРИСОВ ТОВА Е ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕД 1989 ГОДИНА ,КОЕТО ИМА И ВОЛЯТА И ЖЕЛАНИЕТО И ДЕЙСТВИЕТО ДА ПРОМЕНЯТ ДЪРЖАВАТА КЪМ ПО-ДОБРО,ТОВА,КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО НЕ ВИЖДАТЕ, ПОНЕ СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ...ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА ЛОШИ И ВИНАГИ НЕГАТИВНО НАСТРОЕНИ КЪМ ВСИЧКО, А ПЪК ПОСЛЕ ТЪРСИМ КОЙ НИ Е ВИНОВЕН...ТРЯБВА И НИЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯМЕ КЪМ ПО-ДОБРО НАЛИ...

А, НА ЗАПАЛЕНИ ФЕНКИ МОЖЕ И СВИРКА ДА ИМ РАЗРЕША!!