Борисов: Има по-трагични кандидати от Желева

Аз мисля, че решението на Европейската комисия за г-жа Желева ще бъде в нейна полза, заяви премиерът Бойко Борисов в кулоарите на парламента тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Има по-трагични кандидати от Желева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Abe po-tragichen ot teb niama,i dali si tolkova prost,che ne osaznava6 kakvo se sluchva ili neste6 da si priznae6 porednia GAF.Ama to biva,biva,no takova debeloochie ne biva i vse niakoi mu e vinoven.Ami vij ya kak meza nepodgotvena i neosvedomena zasto ne ya raztrebi6 momentalno,no i da ne si pomislia6 taya sbarkaniachka da varner6 na min.post.Ste ti se stajni eptem.Yako si zagazil, ste vidim posledstviyata.Jalko za Balgaria i za nas kato nazia.

Бойко,откажи се,не става!Огледай се хубаво и виж какви жалки хубавици има около теб!!!!НЕКАДЬРНИ, ПРОСТИЧКИ,ЕЛЕМЕНТАРН САМО ЛОШИ НЕЩА МОГАТ ДА СЕ ИЗБРОЯТ!ЯЗЬК САМО ДОГАН!!!!!!!!!!!!!

Не я харесаха нещо нашата зозичка:))))) , трябва сега някоя по-малко трагична да предложим - да не се насмете така зловещо от няколко лелички и чичковци в залата :))))) Ако се беше разплакала и да избяга, щеше да и се получи някак мило на желева и можеше да предизвика симпатия някаква , ма така грубо да се оваля в говна - няма мърдане от тинята ;)))) милата зоза;))))

Отдавна написах тук,че като се пукне лайняния балон ББ надут от разни гъзолизци,ще оцапа цяла България,но явно съм сбъркал,ще оцапат и Европа.Вече започнаха.

Ели е атакиска работеща в сдружение създадено от ДПС в чийто управителен съвет членува мъжът и от ГЕРБ.

Винету,понеже пак говориш глупости,твоя единствен вариант Б е да се махаш и по-вече изобщо да не припарваш до властта. Не си за тая работа. Омитай се докато не е станало късно. Все пак още можеш да обвиниш Станишев за това. Не ,че последния е цвете,но ти със сигурност не си за тая работа. Срам и резил !!! Остави кризата,остави магистралите, остави всичко. Просто си иди ! Българие може без тебе ! Със сигурност !!!!!

На хаджи ББ пак БСП му сра в гащите!

ОТИВАЙ ДА ПРАВИШ ВИНЕТКИ!!!

Спиро,Спирооо!Много си зле!Ти кандидат г*золизец или настоящ си?

Най-жалкото е че това е външният министър на България. Тя трябва да се среща с други външни министри и да представлява страната ни, а вече всички я познават като отхвърлената от Европейския парламент. Направо я унищожиха ! Ако не и мине кандидатурата, трябва направо да подаде оставка и от поста външен министър.

Проблемът с грозничката и некомпетентна Желева е в самия Б.Б.-той не трябваше да я показва навън.Тя не става за министър,камо ли за еврокомисар-няма съответното ниво,поведение,мисъл и т н. Близко до ума е че трябваше да предложи ОТЛИЧНИЧКАТА КУНЕВА!!!-но това го могат силните и независими хора! ЖАЛКО, децата ни,които живеят в Европа,пак ще се срамуват! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!!

СРАМУВАМ СЕ, ЧЕ ТОЛКОВА НЕГРАМОТНИ ХОРА КАТО ЖЕЛЕВА ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ. ТЯ НАИСТИНА Е НЕГРАМОТНА И ДОСТА СЛАБО ПОДГОТВЕНА, СИЛНО НЕДИПЛОМАТИЧНА-С ДВЕ ДУМИ - МЯСТОТО Й НЕ Е ТАМ. СРАМУВАМ СЕ ЧЕ ХОРА ОТ МОЕТО ПОКОЛЕНИЕ-40 ГОДИШНИТЕ СЕ ПОКАЗАХА ТОЛКОВА НЕОБРАЗОВАНИ И НЕГРАМОТНИ, ЗОЩОТО СЪМ УБЕДЕНА, ЧЕ ЕДНО СИЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЗАЩИТА НА КАУЗАТА ЗА КОЯТО Е ПРЕДЛОЖЕНА КАТО ЕК, ПРЕДПОЛАГА ДОСТАТЪЧНО ЯСНОТА ВЪВ ВИЗИЯТА Й И МЕТОДИТЕ, КОИТО БИ ПРИЛОЖИЛА, ЗА ДА ГИ ЗАЩИТИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЕ НЕ СЕ ПОСТИГАТ ЗА 6 МЕСЕЦА И С КИПРЕНЕ И ПЕРЧЕНЕ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ, КАКТО ТЯ ГО ПРАВИ, А Е РЕЗУЛТАТ НА ЕДНА ЦЕЛЕУСТРЕМЕНА И ЦЯЛОСТНА ПОДГОТОВКА ОТ ПЪРВИЯ ДЕН В УЧИЛИЩЕ, А ПОВЯРВАЙТЕ МИ ПО ВРЕМЕТО В КОЕТО СМЕ УЧИЛИ С НЕЯ Е ЕДНО СЪЩО И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ЕЛЕМЕНТ, ТОЛКОВА НЕГРАМОТЕН, НЕЦИВИЛИЗОВАН, АРОГАНТЕН КАРИЕРИСТ ОТ НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ. СРАМУВАМ СЕ, НО И МЕ АМБИЦИРА, ЧЕ МЯСТОТО НА ДЕЦАТА МИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е БЪЛГАРИЯ, В КОЯТО ЗА ЖАЛОСТ ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА И ЖЕЛАНИЕТО ЗА САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НЕ СА КАЧЕСТВА НА ПОЧИТ. ЖЕЛЕВА ГО ПОКАЗА И НА ЕВРОПА ТОВА. ЖАЛКО

много се изложи Бойко, много. чесно ти казвам много се изложи.

Ясен е случая. Тя може и да е некомпетентна, но и за политик не става. Щом поддава при нападки от ония недоклатени вкиснати усойници от БСП и НДСВ, търсещи само интригата, значи по-добре да не е там. За пост еврокомисар от България кандидатът трябва да е уникален. Първо трябва да е много уравновесен човек, за да може да не се притеснява и да обръща в своя полза интригите, които БСП и депесе плетат срещу него. Едновременно с това трябва и да си върши работата. Не всеки може да се справи с тази задачка - заядливи коментари и нападки от разни недоклатени киселяци, като Антония Първанова и банда бесепари, начело с оня смешник ВигеЙнин, а едновременно с това да се представи достойно на Европейското поприще. Друг т.нар. експерт ще трябва да се бори за този пост. Но ще му бъде необходима охрана да го пази от българските евродепутати. Щото човек без работа мисли само за глупости, а Българин без работа мисли само за интриги.

ЧЕСТ МУ ПРАВИ НА ББ ЗАДЕТО СИ ПРИЗНА ПУБЛИЧНО, ЧЕ КАНДИДАТУРАТА НА ЖЕЛЕВА Е Т Р А Г И Ч Н А. А АЗ ДОПЪЛВАМ, ЧЕ Е МНОГО ТРАГИЧНА, МНОГО.............

ПО-ТРАГИЧНА КАНДИДАТУРА Е НАШИЯТ НОВ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ АКО СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ШЕФ НА ПОЖАРНАТА, НО НЕ В СОФИЯ....

Олелеее, това ли е външния ни министър??? Трагедия.

Има едно неписано правило в областта на управлението- Всеки ръководител, особено на държавен пост, си избира по-некомпетентни подчинени, за да изпъква над тях. Вижте малка част от кадрите, издигнати от Б.Б - Ц.Цачева , И.Фидосова, Й.Фандъкова, асега и Р.Желева. И да си направим сметка за капацитета на Всенародния любимец. Дали България не е прокълната ?

Въпроса не е кой е по-трагичен!? ако това е критерия - да се махаме от Европейския съюз и да се ориентираме към анадола или някъде другаде! от 8 милиона българи , само трагични , сричащи английски и с манталитет на детски учителки ли можем да изберем за европредставителство Не е ли там мястото на най-способните , на най-мъдрите?! Хубаво , че поне в ГЕРБ нещата не стават чрез шуробаджанащина и с пари :))))))))

ББ защо не си огледа кадрите.Него вече го видяхме.Ако е зависим от някого - да си плаща сам.Но не можем да искаме от човек с ниски образователен ценз,интелект и култура да се обгражда с хора по-умни от него.А Желева танцува не-много лошо.Може да я направи прима балерина.Така няма да да се изказва,а и хубавата и усмивка няма да се вижда.

Поне трима други депутати я попитаха и беше ясно, че са проучвали въпроса. Сега като завърши и паралелното дело в Париж по случая Борилски да не кажете, че са виновни свидетелите българи, че са давали показания срещу убиеца. Може би и те да си мълчат, защото обвиняемите са българи, а пък и следите водят в същата посока като при РЖ?

Вярно ли е имало ПО-ТРАГИКОМИЧНИ кандидатури от Желева...??? Не може да бъде.

пък според мен ти си непоправим(да не кажа тъп) отпимист))))

Има по-трагични от Желева...ще рече съвсем простичко, че и тя е трагична ;)

Г-н Борисов може да е прав,че има по-трагични кандидати от Желева.Но повече бих се радвал ако в Европа имаше поне един премиер,който да е по трагичен от нашия.

Е, попържвай, ама го прави интелигентно. Само простак може да каже на една жена, че е грозна.

Не казвам,че Желева е най добрия избор за еврокомисар,но тази долно курвенска постъпка от страна на Първанова срещу сънародничка ,не мога да го възприема.От цялата мъжка българска група в европарламента нямаше ли кой да и запуши устата с нещо което по и приляга.

Борисов: Има по-трагични кандидати от Желева ТОВА И АКО Е АРГУМЕНТ В ПОЛЗА НА ЖЕЛЕВА..............

Не те знам от къде си , но явно не си в час. По-добре изобщо да нямаме еврокомисар , отколкото толкова некомпетентен , незнаещ , но за сметка на това с огромно самочувствие представител.Пък и какво от това , че няма да се занимава българин с бедствията и авариите по света , както проличава от думите на Желева тя само ще ходи , но не знае какво ще направи като отиде по света и тогава резилът ще е още по-голям. Пък и факта , че Борисов я брани със зъби и с нокти май намирисва на нещо , на поети ангажименти към някой среди срещу нещо / разбирай пари и поддръжка/

Когато Бойка ревеше като магарица в ЕС - може. Когато му посочват, че е пратил некадърен човек да ни излага - лошо. И когато точно със същите аргументи, че ни осира пред цяла Европа му съскаха насреща тия скопци от БСП, той викаше бодро, че така трябвало да се прави. Сега му правят същия номер и всички нацъфтели герберчета с пяна на устата. Еее, стига вече с това лицемерие, де. А спрете се малко и прогледнете.

А бе 567, де си расъл де си пасъл. Ами посъветвай Бойко Песнопойко, да прати Федосова на изслушване - та да паднем от смях с нейните адвокатски лакардии.

Това е избора на ББ, не на европейския парламент. Само ,че там батманче не искат твоето мнение - те си имат свое.И отново социалистите и царистите са виновни за непригодността на твоите фаворити. В тоя парламент хората искат не сричащи конски физиономии, а мислещи и можещи хора на които ще разчитат в бъдеще.Защо е подала декларация с невярно съдържание ? Ако беше го направил някой от БСП или НДСВ сигурно и прокурора щеше да сезираш и арест да поръчаш. Не българския народ те дърпа в казана с катрана, а тези ближигъзовци с които си се обградил и те издигат в култ. Даже и стихотворения пишат за теб селските поетеси. Сърбите имат еда поговорка - опули се, озвери се и ако не иде трен - пролази.Само , че негово високо геройшество , нито гледа ,нито слуша -он си знай!

Господин Борисов е по-трагичен и от Желева. Само как говори....

Я да не закачате Първанова - неущипани девици! Та вижте, тя е един светъл лъч сред тези смотани европатки.

Преди да напиша какво мисля за скандала, искам дебело да подчертая, че НЕ харесвам г-жа Желева, защото по принцип не харесвам кариеристи и партийни апаратчици. Въпреки това смятам, че събитията, които се случиха вчера в Европейския парламент, са срамно петно, което депутатите на БСП и НДСВ лепнаха на челото на България. Каквото и да е направил българският кандидат, колкото и възражения да има срещу него, има начин да се реагира, без да се излага България. Това, което се разигра вчера е срамно, долно, гнусно и не прави чест на нито едно човешко същество. Подобен срам никога не може да се случи със сърби, поляци, гърци, които се ядат и трепят помежду си, но когато се постави под въпрос авторитета на държавата, застават единни като стена. Тъжното е, че столетницата не се спира пред нищо и не се свени да използва глупаците около себе си като маша. По-тъжно е, че за конфликт на интереси говорят от НДСВ, след като абсолютно същите скандали се вихреха около съпартийците им Огнян Герджиков и Бойко Великов през време на техния мандат. Тогава царедворците ги бранеха като талибани. А най-тъжното е, че в огъня на скандала масло наля една жена, за която епитетът пачавра е направо комплимент. По стечение на обстоятелствата нознавам Антония още от студентските години. И до сега ме хваща срам, като се сетя с какви креватни гимнастики си вземаше изпитите, а после ме досмешава на разказите за това как се е опитала да преспи с целия Европейски парламент. Ако беше история за поведението на една обикновена мръсница, можеше да е дори забавно, но за съжалине, става въпрос за образа на България...

Лейка, лейка - ама е жена на място, де да беше като нея, море моме врачанска!

Хей, форумци! Не ви ли стана ясно, че от мутра-охранител друго не може да очаквате. То се видя как им върви бизнеса и защо започнаха да се натискат за власт. А медийният Бойко да се радва, че не са го хванали на подбив, голем смех шъ падни. И това е причината да се обгражда с клакьори-мижитурки в поли, за да блесне с тарикатлъците си. За справка виж Цецето, Федито, Румито, Фънди и десетките незнайни куклички в парламента и министерствата.

Желева, Желева ако имаш малко достойнство откажи се. Няма цял народ да ти бере срама!!Ако имаше някой да не е разбрал, сега вече цяла Европа ни видя резила и как си подливаме вода един на друг.

що за злоба в тоя форум ,бе хора???!!!То и Антония Пьрванова го направи от злоба тоя номер! Само ние бьлгарите сме способни на това-да се плюем един друг и да живеем по логиката на шопа-Я НЕ САКАМ ДА СЬМ ДОБРЕ ,САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ !!! Ами Бойко си е прав-сьс стари к...и нов бардак се не прави!!! А за Кунева какво - пожизнено ли да е еврокомисар?Тя колко години се учи?, колко наши парички изяде и из..а напразно,а?Стига бе ,хора с вашата злоба и предателства,сега цяла Европа на народа ни се чуди,що за сьщества сме !!! И циганите са по задружни от нас...

Не вярвам Б.Б. да е толкова елементарен и да не вижда очевидното. Според мен той просто е зависим от парите на съпруга и, както и от ТИМ. Дошло е време дза се връщат борчовете от изборите. Браво на съпруга - заплата от 18000 евро месечно, след 4 години - компенсация от 340000 евро - законни, с платени данъци, изпрани пари. А като бонус - 4 години това грозилище ще стои далече от дома - чак в Брюксел. Много добре пранирано, ама те европийците не познават такива понятия като формална и неформална фирма. Или я имаш, или я нямаш. Обикновения българин ако има такава фирма като госпожата, макар и неробитеща, не може да се регистрира като безработен например... А нашата била и евродепутат! Боже какво нахалство!

Май наистина се изложихме. ББ е добре да знае, че кадрите са му неподготвени на много места!!!

А лейката Първанова-празна царска кукла.Трябва на ден по три пъти да пали свещ на Кунева.Бойко сбърка като не прие Кунева,Желева ще остане синоним на българския неуспех,БСП и Първанова на подлостта и скудоумието.Предател на българските интереси

е един боклук!!! Как може така да плюе срещу България тази помиярка и то пред чужденци..За смях станахме заради нея и БСП дето раздаваха листовки на евро депутатите.....срам и резил, това не е народ нито държава а различни племена които не могат да се гледат България...

Що бе, какво и е на английския? Поне yes znae. Kакто една с крива джука и червена рода....Пръмова ли беше, мква беше...А, да не забравя - комунистите ДГД!

ИМАЛО И ПО-ТРАГИЧНИ ОТ НЕЯ ако го е казал ББ и той е в тази категория.Какво всъшност казва:Тя е трагична,но има и по-трагични! Уникикум!Еврокомисар му казали,че се представила добре.Ами не я ле е гледал,всички я видяхме,че е трагична.тава,че е грозна като Втората световна войона, не е виновна,но два пъти е по нагла!Колко то и да ми се иска ще се съглася с бившия премиер /не съм му фен /,на сегашните наистина са пълни циркаджии.Срамувам се заради тях.

вместо да бърборите, проверете коя партия изпрати недоразумението Желева в Брюксел през 2007 год. Ще останете доста изненадани...

ти си завършен идиот ,точно там трябваше да я разобличат ,да види цяла европа какви мутреси и случайни некомпетентни хора( по география е по зле от осмокласник ) са се докопали до власта и даже след публично разобличение има наглоста да отрича( в Българския парламет щеше да се пошуми и нищо) , даже тоя бушон Б.Б вместо да подаде оставка , се опитва да я защитава ,ами нали мъжа и е един от тея дето го финансират ,сега ще трябва да връща парите ,хак да ни е , докато ни управляват такива ще ни се смеят в европа и ще сме последна дупка на кавала