Премиерът пестелив - ходил до Париж за 136,91 лв.

Премиерът Бойко Борисов е бил сред най-икономичните при пътуванията си зад граница.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът пестелив - ходил до Париж за 136,91 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При командировка зад граница се полагат дневни в размер на 35 евро: 35 1.9558368.45, а 235*1.95583 136.91 лв- за два дни. Обърнаха ни на маймуни. Не съм гласувал за ГЕРБ ,защото и не съжалявам за това.

Става въпрос за Кючук Париж Пловдив и ресторант панорама Брюксел ХА,ХА-ТО ТАКА! ТОВА Е ОБЯСНЕНИЕТО!!!!!

Господа, ако споменатата толкова ниска цена е платена от държавата, то е явно, че останалото е платено от друга организация. Не ниска, а низка цена, нали! Най - вероятно е това да е лъжа.

СЪС СПЕСТЯВАНИЯ НЕ СТАВА, А С МНОГО РАБОТА

Пестеливите пътуваници на управляващите ще има да им ги изплащаме, както кога Гоце с Весето Лечевасе разхождаа пестеливо на разноски на мотористите до Южна Африка!

С голямо удовлетворение научих, че пътуването зад граница е почти безплатно - вече! За някои! Да отбележим, че има вече и верни на новата си партия - ГЕРБ!

Става въпрос за Кючук Париж Пловдив и ресторант панорама Брюксел, който се намира на деветия етаж на бизнес център Еником М, непосредствено до моста за Аерогара София. От там се разкрива широка гледка към Витоша и възможност да погледнете на София отвисоко. Заведението предлага изискани ястия приготвени от майстор готвач и специално подбрани вина от цял свят.

Балоните хвърчат безплатно

Ми като несте учили навремето и като не сте родени с късмет виждам че ви останала само червената злоба пожелавам ви цял живот да ви се ствръща със същата злоба,айде чао и бъдете нещастни

За що толкова много се чудите бе хора.Нали Батман лети без никакво гориво, само със собствени газове. То тия 60- 70 лв. са му ги взели сигурно само за да може да кацне и паркира някъде. Много коледни приказки изслушахме тези дни, ама тая е най- вълшебната. Дойде време да се почуствам европейка- отивам да София с бензин за 100 лв. и после хайде хоп , за 60 лв. в Брюксел.Това се вика щастие- там и из контейнерите по има какво да намериш, и някоя и друга изпросена парица и хоп - хайде пак обратно.Месеца ще изкарам и ще пестя даже. Тези тарифи на пътуване да се въведат и у нас и няма да искаме да получаваме по- вече от 240 лв.

Е, г-н Премиер Вие съвсем ни взехте за зелени марули, няма как да сте ходили за 68 лева до Брюксел или за 139 лв. до Париж. Сигурно толкова са били командировачните, но пътуването, нощувките, храната, заплата, охрана струват много повече.

аз вярвам в това - просто по пътя го е качил турски тираджия !!!

КАЛИТКОО , ПЛАТЕН БОЙКОЛИЗОВСКИ ДРАСКАЧО , ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ С РУСИЯТ СИ МОЗЪК , ЧЕ ДОГОДИНА НЯМА ДА ИМА И ПОМЕН ОТ ТВОЯТА ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ ЕДНОДНЕВКА - ЧЕНГЕСАРО МУТРЕНСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ .... НАПРАЗНО СЕ ХАБИШ ... ПО - ДОБРЕ СИ ПИЙ ХАПЧЕТАТА И СЕ ЛЕКУВАЙ ПРИ ПСИХИАТЪР....

За 136,91 лв. ББ не би могъл да си плати даже една нощувка в парижки хотел, ако не е бил по покана на някого или си е платил сам разноските. Така, че информацията не е пълна и е само в полза на пиара му. Същото се отнася и за похарчените пари на другите министри. Моля Ви, давайте по-пълна информация за падобни неща. Защото когато министрите си платят пълните разноски на пътуванията, парите ще бъдат много повече, затова е добре и тогава да ги съобщите също.

Не е виновен Премиера,виновни са тия дето ви маниполираха.Защо трябва да вярвам на журналиста написал тази глупост.Ама той не мисли ли ката пише че има и мислещи хора.просто не му вярвам.А бих отговорно попитал Какъв х..чец е дирил Големият културен министър в Австралия и Шри... .Кой го командирова.Каква ползата от това ходене.Колко струва не само неговата командировка ами и на олгъзниците покрай него..Сеят омраза и злоба между народа.Оплюха БАН, лекари,мелиция,учите ,.Духовно падение на нацията ,той чий го дири в Шри ланка.Пари се харчат ,когато носят пари.Има полза.Икономика не се прави с икономии.И ме агитират да помогна с левче на болно дете.Но един мой колега казваше.Това е съдбата на народ без религияИска ми се да ги погтледна в очите и да ги попитам.Срам нямате ли страх от бога нямате ли.Ние си ги избрахни.Тоз х.. за нас

И това е само за 4 месеца....ами за напред.

Кви са тия евтини билети бе?

ТОВА БЪЛГАРИНА Е ВСЕ НЕДОВОЛН- КАТО ХАРЧАТ МНОГО - МРЪНКА- КАТО ПЕСТЯТ ПАК - МРЪНКА! СКАПАНА НАЦИЯ СМЕ ! ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ САМО НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ГО ПРИЕМЕМЕ!

Кети написа На никой ли не му минава през акъла,че сам си плаща всички разходи,просто не си е осчетоводил командировките Ке със заплатата на премиер ли си плаща ББ разходите???!!!

ХАЙДЕ, ПАК ПРОДАВАТ ЗЕЛЕНИ КРАСТАВИЦИ НА КРАСТАВИЧАРА! ПРЕДЛ ОТЧЕТИТЕ НА ТОЗИ ХУБОСТНИК ДА СЕ ДАДАТ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ- Т.Е. ПРОКУРАТУРАТА! СИГУРНОТО Е, ЧЕ НЕ Е ФИНАНСИРАЛ ПЪТУВАНИЯТА СИ ОТ ДЖОБА, НЕ Е РОВИЛ КОФИТЕ ЗА БОКЛУК, И НЕ Е ХОДИЛ С ДВУКОЛКА ИЗ ЕВРОПАТА:ИЛИ НЯКОЙ ГО СПОНСОРИРА-КОЕТО Е ПРОТИВОЗАКОННО, ИЛИ ЦВЕТЕЛИНА МУ ГРАДИ ИМИДЖ- КОЕТО СЪЩО СИ Е СПОНСОРСТВО, Т.Е. НАРУШЕНИЕ, ИЛИ СЕ ИЗЛАГА ДА ЯДЕ ЗА СМЕТКА НА ДОМАКИНИТЕ, ИЛИ СИ НОСИ САНДВИЧИ, КРОМИД,ВАРЕНИ ЯЙЦА И МИНЕРАЛНА ВОДИЦА. САМО ЕДНО Е ЯСНО, НА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ НЕ ИМ СТИГАТ ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ САМО ЗА ХОТЕЛ И ХРАНА. НЕ НАМ- ТАКА ПИШЕ НА ОБРАТНАТА СТРАНА НА РУСКИЯ ПАМЕТНИК, НАЛИ???

Честито Рождество Христово!!! Весели Новогодишни празници!!! Желая много здраве,радост и успехи, лелея за по-голяма духовност между българите!!! Прощавайте си и ще бъдете по-добри. Бог с Вас!!! Бог да ви благослови!!! Дерза !!!

ходих на стоп и си носих копърката оттук, но за какво се охарчих толкова много - направо нямам спомен

toi sam li e xodil

Искам да стана примиер, да обиколям света без разноски!!!

Има книги,на които кориците им са далеч по-интересни от тяхното съдържание.

И АЗ ИСКАМ РАЗХОДКА ДО БРЮКСЕЛ И ОБРАТНО ЗА 70ЛВ. АРЕ ТИЯ НИ ВЗЕХА ЗА МЕЗЕ - С ТИЯ ПАРИ БИЛЕТ ЗА ВЛАКА СОФИЯ-ВАРНА НЕ МОЖЕШ ВЗЕ, КАКЪВ БРЮКСЕЛ??? :)

Браво на ББ! И аз искам да отида до Париж, но ще дам 150 лв., но бих желал правителството да ми отпусне тази сума като добавка за празниците. Така ще ми излезе посещението на френската столица 0 лв. и ще пишат за мен по медиите и някои баламурници, каквито ги има в този форум ще викат браво. Това правителство знае за сега само да говори, един след друг се надпреварват да пускат новини, които пък после по същия начин опровергават.

Ей, ама тъпи хора има колкото искаш. Човека се е постарал да даде пример, че във времена на криза се пести, обаче пак не ви харесва. Пак нещо ви е виновен човека.

Да ми изсъхнат ръцете,ако ида да гласувам ! Аман от лицемерие,аман от простотии!

Добри думи за добрите цифри и положеното по този начин начало за обществена отговорност и незабавна отчетност . (данните са си данни ; т.е. са проверяеми, нали ? ) Напълно подкрепяйки предложената от ГНЕВЕН (30.12.2009 г. 10:34ч.) хипотеза - вероятно ще трябва да предположим, че неотменимата необходимост от качествени съветници ще бъде адекватно решена .

Абе нещо се загуби Бойко Борисов по Колидните празници.Да не е тръгнал на някъде в командировка да пести народни пари.

Аз пък искам рецептата:) Щото до супера и назад харча толкова:) Бобо,я сиразкарай счетоводителите,дето ти се подмазват,само и само да ти расте...рейтинга:) О,Божеееее,защо живея?

Което означава,че заплата 240 лева е напълно достатъчна!

МНОГО СЕ РАДВАМ НА ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ ТУК... ТЕ ПОКАЗВАТ НЕДВУСМИСЛЕНО, ЧЕ НА БОКЛУЦИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГОДИ. ФАКТИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ТЯХ, ТЕ СИ ХРАЧАТ ПО ИНЕРЦИЯ. ЩОТО ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ОПРАВИ СКАПАНИЯ ИМ ЖИВОТ.. ДА ИМ ДАДЕ ДА СИ КРАДАТ ОТ ТРУДА НА ДРУГИТЕ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЕ ТРЪШКАТ КОЛКО СА ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА.. ТЯ ТАЯ СВЪРШИ БЕ, АХМАЦИ!

Визитите на бившите управници бяха с по една цифра повече! Особено Масларова ако е вярно, разбира се. Но малко ме съмнява

Ei minister predsedatelju, kazi s kogo si letjal che ni dadoha po 200 lv premii ot firmata i sega obmisljam dali da otida do bansko s tija pari ili da vratna do paris!

евалата Бойко

Laja - izmama!!! Ama kato ima koi da ima viarva neka lajat!

Що трябва да ни поднасят глупости и да ни дразнят. Няма лошо министър-председател да е похарчил едни пари и ако са в разумни размери - добре. Ама пък 136,91. Щото аз днеска прекосих част от Варна пеша и похарчих повече!

Евала на кабинета, браво на Борисов! Комунягите до сега щяха да са изхарчили милиони.

щеше да спести и тези парички,ако въобще не бе заминавал за Париж.За следващият път,когато пътува в чужбина му препоръчвам направо да се телепортира на съответното място...

Може ли по-подробно да разясни премиера,как го е постигнал този резултат! Например,как да се уредим с място под мостовете на Лоара и къде сега раздават безплатна храна? И аз мога да си ги позволя тези пари,ама наще тур оператори не предлагат такива цени. Ей тоз човек,ще унищожи и тоя бизнес,сега кой ще иска да плаща повече от премиера? А, и още нещо и в двете посоки ли му е струвало толкова и с какво е пътувал?

Много мрънкачи в тоя форум.

как можа дянков да го прати, горкия премиер, с толкова малко парички, ами той сигурно и гладен е стоял и жаден!!??? Защо давате тези справки, да дразните хората, това са глупости, нас не ни интересува къде са ходили и колко са похарчили, а ни интересува,какво са свършили и какво са осигурили за народа си, а те досега НИЩО,ама хептен НИЩО, по-големи глупаци от това правителство не е имало, голям майтап с парите на ВСС, симеонч веднага им ги преведе, като видя дебелия край СМЯХ СМЯХ !!! Но докога!!

До гуша ми дойде от евтиния ПиАр (PR) на БББ!!! Айде малко да се скрие!Тоя човек въобще работи ли в МС.Само по телевизията седи, дава интервюта и се кара от екрана!!Малко да поработи в МС!

mani mani...MANI . I az iskam da patuvam na tezi ceni!!!!! Da kajat koq kompaniq leti na tezi ceni direkten polet i qdene i spane da sa v cenata kakto za bate!!!!!

да научи и нас, моля!:)

Господин Премиер, защо не изпратихте нас, лошия материал в Париж за празниците? Тук до наше село е 180 лв, а за подаръци и храна да не говорим- няма! Вие го казахте- НЯМА!