Васил Божков: НАП да разследва един министър

Борисов го поддържа обикновеният човек. Но това ще бъде, докато хората огладнеят и им стане студено, заяви във второто си интервю за няколко дни бизнесменът Васил Божков.

Обратно в новината

Коментари - Васил Божков: НАП да разследва един министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих поспорила с вас, но няма да си губя времето да отговарям на човек,който нарича коментара на Нели Игнатова памфлет. А и не харесвам многознайковци, компетентни по всички въпроси, още повече обременени с предразсъдъци.

И Ал Капоне е вкаран в затвора за неплатени данъци! Що не вкарате Мургина и тоя Божков бе? Или ще се развали схемичката, щото и Мургина и Божков си връткат милиардите през СИБанк на Бойко Боклука, нали?!

Когато народът обеднее още повече и остане гладен и на студено ще тръгне след всеки ,който ще му обещае да го измъкне от тази ситуация.В този смисъл Божков е прав,относно хората,които поддържат ББ.В същото време обаче същият народ няма нищо против да се разследват и всички министри дори и всички олигарси като примерно се започне точно от Божков.Най-общо казано олигарсите не трябва да са толкова цинични,а политиците трябва да работят наистина за обществото,защото,ак на народът му писне ще тръгне и срещу едните и срещу другите и нещата ще станат неконтролеруеми.Да видим кой ще е по-умен.

Голям умник се извъди Черепа. Много учил, много знае. Че и акъл дава. Също както причтелчетата му от БСП и другите престъпни структури. Защото за никого не е тайна че БСП и ДС създадоха такива като него, а сега те спонсорират бСП и техните структури. Как иначе да се обясни разкоша в който живее висшата номенклатура на БСП. От членския внос на пенсионерите ли? Смехория! Ако направим една груба сметка при 150 хил. души и 5 лв членски внос (всъщност пенсионерите плащат символичен членски внос, така че и 5 лв не с връзват средно) сумата е 750 хил лв. Само апарата в София струва поне 2 пъти по-скъпо. Та толкова за спонсорите на столетницата. И като спонсорират БСП те ще искат и тя да ги подкрепи - така 4 години Божков си развява байрака и трупа ли трупа милиони. Така престъпната партия БСП създава условия за развитие на престъпници като Черепа, а те от своя страна я финансират. Един вид перпетум мобиле. След като от БСП и кохортата на червените милионери реват занчи се действа правилно. може би не перфектно, но във всички случаи правилно. И който си позволява да плаши ББ че ще отиде в сивата икономика, може и да посети следствения арест. Крайно време е хора като Божков да осъзнаят че вече бСП не е на власт и доста време няма да бъде. Така че един съвет - снишавайте се и плащайте фоспода-друфгари от червената буржоазия. Иначе ви чака дървото.

Васил Божков е тежко зависим от руските интереси в България.

Браво на Божков! Един достоен човек, истински патриот и честен предприемач! Такива хора трябва да ни управляват!

Ей .... как може да стана съдружник на г-н Черепов, искам да вляза в бизнеса.

Хер ФЛИК (така нареченият Дянков) е недоразумение с невиждана арогантност и неподплатено с нищо смочувствие. Прав е В.Б., за това че той е временно явление в Булгария. Недопустимо е човек, чиито деца не знаят български език и който е придобил къща в друга страна да бъде вице премиер на България. Очевидно е, че него нищо не го свързва с БГ (освен надеждата, че ще получи възможност да краде мащабно). Проблемът е, всичко което той успее да ГЕПИ ще замине в чужбина.

еее, дори шибаната мутра Черепчето е прозрял какво ще стане след година - същите избиратели на Балонко ще ходят да го гонят с камъни. Познайте кой ще дойде след неформалното комунистическо управление - формално комунистическо управление.

Все още не сме чули Бойко да каже в прав текст името на онзи, който окраде 'Диамант' - Разград преди години и за чията кражба още няма осъден; не сме чули от него и имената на онези , които откраднаха 200 млн от 'Мариза Изток 2' и ги изпраха; не сме чули и имената на онези, които продадоха БТК за 230 млн през 2001 - 2005 г. ... Или е по-добре да чакаме писмо от умрял ?

ИЗВОД : ДОБРЕ, ЧЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ НЕ СЕ ЖИВЕЕ ПО 100-200 ГОДИНИ. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОИ ИНДИВИДИ ЩЕ СЕ ДВИЖАТ В ПРОСТРАНСТВОТО ?

Хубаво е да чувате какво ви говорят богатите.Може да им завиждате, но не бъдете заслепени.А хер Флик е недоразумение в стил Румен Гечев.

Да се разследва Черепа. За вризки с бандити, иманяри, укрити данъци и още 1345 неща. Тоя точно ли взе да се обажда.

До Mery, МОже много време да си учила, ама нищо не си научила.15% данък върху хазарта е данък оборот - не е нито корпоративен, нито ДДС. Върни се във втори курс.

Божков -говориш глупости ти и отцеляване айде стига -стара червена мутра си а сега като те стиснаха почваш да расъждаваш досега къде беше бе баровец- или сега започна да те стяга .

и от къде пари бе умнико, от марс, или ти ще напечатиш и ще пуснеш в оборот, в булгаристан само търговия и лакардия, ти за пици дрънкаш, е ква да е пицата като нема продукти и мислещ мозък също

КОГАТО ЕДИН НАРОД Е ТОЛКОВА БЕДЕН И ОТЧАЯН, КОЛКОТО НАШИЯ.. ОСОБЕНО В 90-ТЕ ГОДИНИ.., МАСА ХОРА СТИГАТ ДО ХАЗАРТА КАТО ПОСЛЕДНА И ОТЧАЯНА НАДЕЖДА ЗА ПОНЕ МИМОЛЕТНО ИЗМЪКВАНЕ ОТ ДУПКАТА.. И Е НЯКАК НЕПОЧТЕНО, ГНУСНО.. ДА ТРУПАШ ПАРИТЕ СИ НА ГЪРБА НА ГЛУПОСТТА И ОТЧАЯНИЕТО... БОЖКОВ МОЖЕ ДА Е БЛЕСТЯЩ МОЗЪК, НО В МОИТЕ ОЧИ СИ ИЗГЛЕЖДА КАТО БЕЗСКРУПУЛЕН МАРОДЕР!

А бе подмазвачи, какви международни кризи е решил Дянков? Кажете ми една! Та той е на такава възраст, че не е имало световни кризи, от както е в Световната банка/ друг е въпроса, че тя не ги решава, а ги създава/. Какво ми защитавате момче за всичко от световната банка? И кога са закъснявали социалните плащания, дори и при малоумника Виденов? Вече минаха 4 месеца, кой е виновен? Нали запушиха дупките в бюджета? Май не е проблема вече в комунистите, ами в кризата, както си беше ясно на интелигентните хора от началото! При спада на икономиката, няма постъпления от ДДС и акцизи достатъчно! А за следващата година вдигнаха толкова много данъци, че не знам какво ще правим-минималния осигурителен праг-почти двойно, акциза на цигарите, на горивата, данък смет на общините/това е за да не дава държавата субсидии при намалените приходи на общините, т.е. касае пак всички ни и всичко да отива за София-от нашите данъци общ доход/.Сега с какво ще се оправдаваме? Вече няма за какво! Божков може да е направил първия милион по незаконен начин, но сега е прав! И как Дянков спечели пари в Световната банка за такава ипотека, като е бил на нисък пост? И откъде знаете за какво са го канили в екипа на Обама? Може да е за оперативен счетоводител? Къде е записано с подпис и печат от Обама? Стига с хвалби, че ми писна да ме управляват малоумници. Бойко постоянно казва аз давам! Открива обекти-болници, пътища и др. за които е трябвало поне една година работа, какво е дал бе? От моите данъци в момента в София се правят грандиозни проекти, кой ги проверява? Бойко сам себе си? Всики са един дол дренки-и комунисти и гербери и костовисти/най-голем крадец Костов/ и ДПС и т.н. Винаги гледаме себе си. Партия значи да има идеали, за които да се борят. Покажете ми една партия с идеали-само икономически интереси! Така, че като плюем нещо, трябва да има с какво да сравняваме, засега няма с какво!

Дай си откраднатите, от нас, пари да нахраниш хората като се правиш на самарянин, червен крадец-боклук такъв!

Моля, докажете как сте спечелили първия си милион, а така също и останалите.......!!!

този,който трябва Нап да проверява е Черепа-Божков и не само те, но и Данс, защото е за затвора! Имам познат,който е работил при портогалската пътна фирма и заради него фирмата е спряла работата си, тъй като чрез Божков се извършвали плащанията .

Г-н ДЯНКОВ,преберете всички заграбени от Черепа ценности и пари и ще нахраните целия народ за 1 год.безплатно.Не се церемонете с тоя червен мушенник!

на тебе ли ти увеличават данъка, наглец мръсен. Едно дружество от малкия бизнес плаща данък печалба 10% и после 5% данък дивидент, колко става бе сган долнопробна, та пищиш за същите 15%. Гъзо ли ти ближеше станишев та беше с привилегия от 7% или разликата я внасяше в партийната каса на бкп да им върнеш чувалите. Като толкова си загрижен за хората що си купи автомобил за милиони, а не ги даде на окоболните, измет крадлива

Божков вижда, че потоците подсигурени от комунистите секват и наддига вой. Сори ама така трябва да е, Божи.

НА ТОЗИ ВЪОБЩЕ КОЙ МЕ ДАВА ДУМАТА,ДА ОТИВА В НАП ДА ДОКАЗВА ДОХОДИТЕ СИ ,СИГУРНО Е ЗАПОЧНАЛ БИЗНЕСА СИ С ЗАЕМИ ПО 5000 ЛВ. ОТ ХИЛЯДА ДУШИ ХА ХА ХА .

prav si gospodin bojkov!!

ей, гаден престъпник, не се наяде бе, милиционерски доносник, ще плащаш данък /отиващ при онкоболните/ бе говедо, хазарта не е от първа необходимост за човешкия живот, гадни комунистически мутри. Ще вием от глад, а ти колко хора си излъгал и затрил, айде оди у москва където комунистическите олигарси са на мода, гаден феодал, с кво точно спечели милионите, с чувалите на луканов, измет смрадлива затвори си плювалника, настъпената жаба кряка ли кряка

Един орестъпен хазартен и иманярски бос,при това лансиран от престъпната БСП-власт,съвсем се е заблудил,като си мисли,че може да е по-силен от държавата.Лапането свърши,сега трябва да върне всичко заграбено.Трябва да си седне на червения задник и да проумее,че е с векове зад ДЯНКОВ>

въпреки че като цяло съм против Божков, в момента той говори малко истини. Въпроса на който не мога да си отговоря е как той кадърният министър се отказва от 500 хил.годишна заплата и идва тук за десетки пъти по-малка????

bozkov da ne vreshti mnogo sreshtu darvgavata. Da ne go posledva sadbata na hordokovski. Za kakav se misli tozi drisak

да не ме учи този моля, такива приказки всеки може да приказва. до всички, които гледат само парите - има хора, общества, култури където това не е чак толкова важно. не са важни летите джанти и поредния номер голф, каен, ДжСМ, силикона и ...

Такива, които са надскочили личните си нужди и са готови да направят нещо за обществото. Веднага познах, това си ти бе, Череп! Направо цар да те направим, че си си надскочил нуждите! То кой ли крадльо с крадливо котило не се е писал за цар и принцове на тая страна, та ти ли няма да се справиш! Ама като си толкова високо скочил, каво ревеш за данъка! И я първо разкажи как се надскочи, па тогава давай съвети на НАП.

Интересно как това келеме дянков плаща кредит от 2 милиона със заплата от 2000. Май яко краде от чалгарите гласували за мутрата. Да се даде на прокуратурата евнуха и да влиза в затвора.

Осанна и разпни го са противоположни изрази. Това и милиардерите трябва да го знаят.

ТОЧНО ТАКА -ПОВТАРЯМ ТОВА КОЕТО Е НАПИСАЛ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК 'ХАРЕСВА МИ ДЯНКОВ! В ПОЛИТИКАТА НИ РЯДКО СЕ СРЕЩА ЧОВЕК, КОЙТО ДА Е ЕРУДИРАН, ДА Е МИСЛЕЩ И ДА ГОВОРИ И ВЪРШИ ТОВА, КОЕТО МИСЛИ. ХАРЕСВА МИ ЧЕ Е НЕОБРЕМЕНЕН С ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ. ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ КАТО НЕГО.'

Бих се притеснявал. ако финансовият министър няма къща за 2 млн...а щом има - значи знае как - ако не знаеше - американците да са го закопчали отдавна, целият случай просто доказва думите на Дянков, че той е много повече финансист в световен мащаб, от колкото Божков - богат. Време е да се мерим по света, а не по нас самите, ако искаме да направим нещо като света. Видяхме бедни министри какво правят, дайте да видим другите.

не разбирам защо доказан като Черепа и още недоказан като Флик трябва да си ги мерят на наш гръб? Иначе и двамата са за разстрел.

Да се чудиш какво става в тази бедна държава...Кой крив, кой прав! Едно е сигурно. Времето ще покаже. Дано сме живи и здрави да видим...

А пъ тоъа НАГЛЕЦЪ - направо да го карат у ГУАНТАНАМО!!!

Едно от малкото умни неща, които успях да чуя от Симеон е , че българина трябва да си смени чипа. Това е абсолютно вярно, защото всички упрвници до сега, а така също и самото общество (от което произтичат неговите управници) са обремениени по един или друг начин от съществуващата преди 20г. система , от прехода, от мизерията , корупцията, чалгата и т.н. В тази връзка г-н Дянков се явява човек извън тези ограничения, живял и развивал се в средата, към която се стремим да постигмен (хадявам се). Мислещ и същевременно действащ без да се притеснява от мутри, черепи и т.н. Успех Дянков ние сме с теб!

Другаря Божков, да не приключи като другаря Ковачки. Снишете се господин Божков, не време да се изказвате неподготвен. Малко са вдигнали данъка, радвайте се....

ЕДИН МАФИОТ ИСКА НАП ДА РАЗСЛЕДВА МИНИСТЪР... А БОЖКОВ КАКВО Е ПРОИЗВЕЛ, ОТ КЪДЕ СА МУ МИЛИОНИТЕ, ПЛАЩА ЛИ СИ ДАНЪЦИТЕ И КАК Е СПЕЧЕЛИЛ ПЪРВИЯТ СИ МИЛИОН?!?!?!?!?!?

HO-HO-HO... I BOJKOV E KRAL I DYANKOV STE KRADE (ZA KAKVO INACHE E NAPUSNAL SKUPO PLATENATA SI RABOTA V USA???)...NA NAS OBIKNOVENITE HORA NI OSTAVA DA PISHEM PO FORUMITE :)

към защо нещо друже не си разбрал .не 15 % ддс ,а 15 %корпоративен данък.но това се учи доста години

Може би е крайно време да гласува за по-различни хора такива, които знаят, не мислят само за себе си, които не повтарят непрекъснато аз. Такива, които са надскочили личните си нужди и са готови да направят нещо за обществото. Кажете ми кой политик е надскочил личните си нужди?, тоя бандит вече нарежда да го вкараме в политиката не му се плаща на т.н. политици иска сам да командва

ЧЕРЕПА ИЗЛЕЗЕ ОТ МИШАТА СИ ДУПКА. ЯВНО ДОБРЕ СА ГО УЖИЛИЛИ. СЕГА ТРЯБВА И ДА ГО РАЗСЛЕДВАТ И ЗА НЕЗАКОННИТЕ АНТИКИ КОИТО ОТКРАДНА. И ЗА ТОВА ЧЕ Е ШЕФ НА ИМАНЯРСКАТА МАФИЯ.

Пази боже сляпо да прогледа

Аз подкрепям изцяло Бойко Борисов и цялото правителство, по прозрачно правителство до сега не е имали и по кадърни министри....тази държава може да се оправи само със шокава терапия а именно 1.Комисията Кушлев да изземе цялото богатство на лицата в България които имат натрупани над 1 млн. лева, ама на всички без изключение 2. Да останата само 4-5 министерства като другите се ликвидират 3. Бойко Борисов да управлява само с Укази 4. Да се въведе военно положение за 3 години 5. Да се съберат на стадион Васил Левски около 10 000 престъпници и крадци и мошеници и кредитни милионери и да се застрелят публично около 5000 души от тях 6. Да се дават пенсии над 200 лева 7.Да се ликвидират всички губещи предприятия които тежат на бюджета като Кремиковци и БДЖ и др. 8. Да се ликвидират всички губещи несоциални дейности 9.Да се закрият всички банки като паразити 10.Да се ликвидира футбола като излишно даване на разходи 11.Да се умеличи на 70% данъка на хазарта и видовете игри Това е. програмата ми Това е моята програма на новото ми правителство което ще дойдем на власт след това!!Ако ви харесва гласувайте за мен!!Само строг ред и финанстова дисциплина ще ни оправи