Борисов: Откакто съм премиер ме обзема самота!

Като бях кмет ми беше доста по-лесно, защото действах в ограничена сфера на възможностите, които имах. Откакто съм премиер, действително ме обзема самота. Само да дойде някой и да ми каже „Добър ден" и става вредно за него.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Откакто съм премиер ме обзема самота! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сте сам. Народът е с Вас. Ако се отдалечите от народа, тогава Ви е спукана работата. Тогава наистина ще бъдете много, много самотен.

На такъв пост ще трябва да внимава, но той сам си го е избрал. Никой не го е карал насила и не трябва да се жалва. И на Красьо черничкия който е казал добър ден и е свален от поста и е преследван като престъпник и вие всички приветствате това. А ако Борисов си е въобразявал, че да си премиер е забавление значи е за лечебно заведение.

Скъпи Бати Бойко!Много ми е самотно и на мен!Страх ме е от грипа,за работата,за близките.Ела при моите приятели когато имаме сбирка при психоаналитика.Ще те 4акаме с нетърпение.

Така ме разплака, още не мога да спра да хълцам. Горкинкият наш спасител, упование наше, светлина на душата ми, мисъл на сърцето ми...ооооох!

ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ БОЙКО БОРИСОВ, САМО КАТО ТЕ ВИДЯТ И ЧУЯТ КОМУНЯГИГЕ ГАЗ ПИКАЯТ И СЪН НЕ ГИ ЛОВИ ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА КРАДЪТ.

Много келеш се навъди. Само лиготии и празни приказки. Време е лагерите за боклуци да отворят пак.

Бойко,младите хора сме с теб,подкрепяме те. Не обръщай внимание на тия дребни злобни червени и жалки човечета.Не си сам,с теб е цяла България и повечето хора зад граница. Ние ти вярваме,но ще бъде много трудно,умните хора го разбираме и оценяваме. БЪДИ НАД ВСИЧКО ДРЕНБО И ПОШЛО. НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ИМА ОБЯСНЯВАШ ЗА НЕЩАТА КАКТО СА,ВСЕ ЕДНО Е ДА ОБЯСНЯВАШ НА ПАМЕТНИЦИ.НЕ ХАБИ ИЗЛИШНА ЕНЕРГИЯ,ТЯ ЩЕ ТИ ТРЯБВА. ОБИЧАМЕ ТЕ И ТИ ВЯРВАМЕ.

Някога, в Римската империя, се родила крилата мъдрост хляб и зрелища за тълпата. Периодично императорите раздавали хляб на плебса и органазирали гладиаторски игри за изпускане на общественото напрежение. Но и хляба, и зрелищата са били за сметка на хазната, а плебса нищо не е плащал. В днешно време никой не раздава безплатен хляб, най-много някоя и друга постна пица, ама и тя е с пари. Що се отнася до зрелищата - тях вече 20 години си ги плащаме най-редовно. Тъпото е че гледаме все един и същи филм, но не ни омръзва. Навремето имаше един палячо - Жорж Ганчев, който за две бройки щеше да стене президент. После се появи друг палячо - т.нар. цар Симеон II, който стана премиер-министър на Република България. Същият този цар-премиер лансира това недоразумение наречено Бойко Борисов (ББ). И сега въпросният ББ продължава със клоунските номера. А нашенецът се радва и ръкопляска. И пак си плаща за представлението. Ей, на това му се вика общонационален мазохизъм.

Каква самота, бе, недей така! Я само тук, в коментарите, колко борисовчета подскачат и викат Осанна!

Борисов вземай Иван Костов на ключово място в правителството докато не е късно.Костов знае за какво става дума.

Верно ли сте малоумни или нещо сте снощни?! Като не можете да четете, къде сте тръгнали чак да коментирате. Първо-това не е обръщение на Премиера към нацията, и второ- става дума, че само добър ден да му каже някой и вече бива нарочван и преследван като човек от кръга му. Тоест, пак за човешката глупост иде реч, а сред нея всеки е самотен!!!

Преди време каза, че да си премиер било много по-лесно, в сравнение с кмет. Сега пък друго. Ама за каква самота иде реч, като не слиза от TV-екраните. Ката ден открива и преоткрива нови детски градини, намира разни нещица в мазето на МС, или се бори с астрономическото време.

ББ, НЕ МИ ХЛЕНЧИ ,А ДЕЙСТВАЙ ,ЧЕ СЬВСЕМ Я ОСРАХМЕ ТАЗИ НАША БЬЛГАРИЯ,АКО НЕМОЖЕШ -А ТО МАЙ Е ВИДНО -КАЖИСИ !!!

откакто си премиер ме обзе бяс

Бойко на прав път си. Бъди достоен и защитавай интересите на народа. Господ да е с нас. България над всичко!

с тези зад гърба си и аз бих се чувствал сам. А рова е само началото поне познавам част от тях, големи играчи свят ще му се завие. Дори да иска да напеави нещо няма да успее историята на България го доказва.

Г-н Борисов, всеки човек има моменти на самота. Тя е разновидна.. Мисля, че при Вас има самота от неразбирането което срещате от някой хора. Това е нормално-случва се със всеки който прави добро и иска за кратко време да успее. Стремите се да обяснявате на хората-но е видимо, че подкрепата не е много силна в битката за прогрес. Защо? 1) Много набързо назначихте хора на високи позиции, които нямат качества и задълбочават Вашата самота в битката за прогрес. Не си го приззнавате, но го знаете. Душата Ви го чувства. Това не е, че приятелския кръг ще Ви напусне-значи те не са били истински приятели. Истинските са двама на тенис корта в , където Ви поздравих през Април 2008 . . .Мисля, че те са от детинство-те са истински Ваши приятели-само двама от тях.. 2) Знаете ли, колкото добро да правите на хората, някой от тях те все са недоволни и все рият, под вола теле търсят -това сега виждате и чувствате . У нас е популярно да те запитат Кажи ми колко добро си му направил за да ти кажа колко лошо от този човек да очакваш- не случайно старите хора са казали това. 3) Има изход: постепенно ще адаптирате към ситуацията и напрежението и ще разберетъе двуличието на алчните за власт и пари, ще отсеете истинското от лукавото, ще анализирате нещата-трябва малко още време. Ще се появят истински хора в живота Ви през 2010 г.-ще видите че не само службогонци и консуматори има у нас. Трябват Ви силни професионалисти и много почтенни и работещи-ще стане. Има ги. И тогава няма да сте самотен. 4) Всичко стана бързо и с голямо напрежение за Вас след изборите -много лоши неща заварихте, много трудности и бъркотии Ви оставиха предишните. Искате за кратко време да я оправите държавата-не става, особенно с някой кадри като БКП партийни секретарки и деца на номенклатурата, които издигнахте. Но правилен е пътя-говорете по медиите-те някой се дразнят-не им обръщайте внимание. Когато информирате народа-добре е. 5) А когато сте самотен-прочетете сайтовете, отделяйте 15 мин-става бързо-те ще Ви заредят с енергия да успеете-особенно тези които видимо искат да не успеете. Или както аз се шегувам На пук на злобарите успявам. И тези като мен Ви казват-не сте самотен, ние сме до Вас и ще успеем.

На предсрочните избори догодина ще гласувам за Пиратската партия!

Е тука преигра, вживя се. Да не си чел новата книга за Тато и да си се събудил с това чувство....

Така започват депресиите,но те се лекуват.

Гледам във форума, всички са ревнали че Бойко не е нахранил пенсионерите и не е осигурил високоплатена работа на останалите. АБЕ ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ БЕ ? Неговата работа е да осигури правила, които да важат за всички. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СИ ЗАВИСИ ОТ ВАС. Жалки нещастници...

Ох този Бат Бойко... навсякъде е ... вече ме е страх, че някоя вечер като се завъртя в леглото и от другата страна няма да е половинката ми, а ББ ще ми се усмихва мило насряща.... брррррр. Стига спрете се малко...

Бойко ще е самотен поне още два мандата, време му е да свиква. А ако успее да вкара няколко бивши комунисти в затвора, доживотната самота не му мърда... все той ще е на власт, даже Тодор Живков май не е имал такъв процент на одобрение.

Повече сила ти пожелавам да стига за това с което си се захванал другото е ясно.

Г-н Борисов, Вашата лична самота (макар че явно контекстът е различен) е пршинка в сравнение със социалната самота на възрастните, бедните и неизлечимо болните. Както и Вашата енергия също е само една малка част от позаспалата енергия на народа ни. Моля не забравяйте, че излизането от кризата зависи не само от политическата воля на правителството, но и от усилията на целия ни народ.

ИДИ си ги копи от Гърция! ей я каде е на 2 часа път с кола! Идиот! Купи си ги де!!! Аз лично щи дам парите ако ги намериш!

Заключи се добре! Че идваме! Ако искаш бягай Пак ще те намерим! Не можеш да се скриеш!

в цял свят е така. В любимата ви Америка, в любимата ви Европа също! Един кръг хора с пари в власт се събира и издига политическа фигура, която да ги представлява!!!! Това е! Проблема на предното правителство беше че бяха 3 партии 3-кръга! ТЕ в борбата си да забогатея всичките окрадоха държавата! Аз няма нищо против сегашният кръг да взема обществени поръчки! Стига да ги изпълнява! Защото може! Всичко може! А за да ги изпълнява трябва да има контрол! А за да има контрол този кръг трябва да бъде постоянно следен! И всеки едни от нас избирателите, трябва да престане да си мълчи!!!! Защото всички караме или се возим по разбитите пътища! А колко заведени оплаквания и колко заведени дела има срещу държавата че не си върши работата!!! Сигурно нямат и 100-на!!!! Е, докато не си седнете на задниците и не поемете нещата във ваши раце, ще ви мачкат! И Предишните и сегашни и следващите! Пари при пари отиват! Ако искате по-добър живот трябва да си го осигурите сами! С будна Гражданска съвест! Например ако ви дразни че съседа си изхвърля боклука през терасата, ами подайте жалба! Ако Жалбата не помага! Помогнете му вие да види светлината с няколко шамара!

Бойко, ако не отмениш закрепостяването към топлофикация, значи и ти си от тях. Оставете ме сам да се разбера със съседите си кой от кого се топли. Не ща грижата на държавата за това. От това топлофикация нищо не губи, но няма да може да граби безбожно.До сега всички упавляващи участваха в този грабеж. А да видиме сегашните.

Отваряй втория плик!

ББОРИСОВ, ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД - ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ, ЗАРАДИ ВСИЧКИ КОИТО ТИ ПОВЯРВАХА И ГЛАСУВАХА ДОВЕРИЕ, ЗАРАДИ ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА. УСПЕХ !

Може наистина да е много, много самотен.

Да беше го обзела малко срамота заедно със самотата, но не би.

Бойче, джурналя, не изкарвайте всичко толкова много РОЗОВО и АРНО!!!!!! Не заборавайте, че МНОГО АРНО, НЕ Е НА АРНО!!!!!

На ББ поне не му трябва говорител - една служба по-малко. Симеон беше цар на това да говори без да казва нищо и за това си назначи Димитър Цонев.

Ма нали било много лесно да е премиер? Нали вече нямало кой да му пречи? Само преди 100 дни се биеше в гърдите, че било по-лесно отколкото да е кмет. И ква стана сега? Нещо май само с натискане на копчетата на телефона не става. Е и няма да се явяват аверчетата на конкурси, защото ги дебнем. Тоя филм вече го гледахме. Стига. Ако това им е било идеята да подкрепят ГЕРБ, да забравят за случая. Ама трудно увират тия тикви, че властта е преди всичко отговорност и чак след това купон, далавера и позинг по медиите.

БОЙКО БОРИСОВ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И БОГ ДА Е СЪС ТЕБЕ, не им се плаши на тия жалки страхливи комуняги те са атеисти и БОГ ги е наказал да са нещастни.

BOIKO I AZ SAM SAMA! ELA DA SI POPLA4EME ZAEDNO, PILENCE...

Ние сме с теб срещу МАФИЯТА :)

Напълно го разбирам - самотно е наистина, когато човек заема такъв пост! Отговорността е много голяма, отделно от това, всеки се стреми да извлече някаква полза...Не обиждайте човека - опитва се да направи нещо, но никак не е лесно да се справиш с българския манталитет!

Така е г-н Борисов! На върха има само за един и вятъра много брули!!

А бе бати Бойко!Преди изборите говорише,че ще ги биеш другите и на куц крак.Ама след като ги биеш ти трябва и да започнеш да работиш!Не ти ли казаха?Ми как няма да си самотен като цял ден седиш и само ревеш?

бойко,човек е самотен и неразбран когато се бори за доброто на хора,които никога не знаят какво искат и все нещо им пречи да разберат какво е то.

Бойко, както се казва ще поживееш и ще свикваш - като в брака, когато не обичаш половинката. Няма страшно - ние сме си така по рождение!!!!!!!!

Бойко е мъжкар, който пое и ангажимента, и отговорността на управлението и властта. Слушах днес едни псевдоинтелктуалци да реват,че властта била на мутрите. Може и така да е. Но след безумието и безвремието на БСП & co. не можеше да се очаква друго. Факт е, че ББ отговаря на изискванията и надеждите на по-голямата част от българите. Другите нека си излъчат лидер и да ги представлява. За пръв път от както се помня нещата и проблемите (или поне част от тях) се наричат с истинските им имена. Пропиляхме 20 години от историята на България, дано не станат повече. Светът ни се смее на комунистическите идиотщини, съвземете се !

Не пишете против Б.Б. Следят ни и скоро ще почнат да ни посещават по домовете. Предупредих ви.

Представяте ли си Обама да седи със скръстени ръце и от сутрин до вечер да повтаря пари няма щото Буш ги открадна ......Не три месеца, но три дена няма да изкара в белия дом...... И щом заради предишните Бойко НЕ МОЖЕ да направи НИЩО за да подобри положението, то какво прави на тоя пост??? В цял свят ако работата ти е трудна и не можеш да се справиш с нея си подаваш оставката, а не се оправдаваш с Космоса!!!!

Търсят се неограничен брой специалисти от цялата страна, за работа в детските градини на Бойко. Кандидатите да представят в централата на ГРЕБ: документ за основно образование, CV и членска карта ...

А каква самота ще те обземе, когато спреш да бъдеш премиер! Сегашното ще ти се стори купон...