Приятелството Борисов-Саркози ни спестило 1 млрд.

Нашето бъдеще е с посока Брюксел, заяви министър-председателят Бойко Борисов пред студенти от Софийския университет "Св. Климент Охридски" при тържественото откриване на учебната година на международната магистърска програма "Право на ЕС".

Обратно в новината

Коментари - Приятелството Борисов-Саркози ни спестило 1 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...оня украйнски идиот - фашист . Ама,Хане,недей така! Бъди по-внимателен! Та споменатия Ющенко е поставен от твойте приятелчета американците именно с тази цел - да спира отвреме-навреме газта за Европа и да вбива клин в отношенията между нея и Русия! Внимавай,ще ти спрат дневните...

Борисов и Фандъкова : За науката - никакъв фъндък ....!

Саркози е скапаняк, опитва се да вдига работното време на франките ! Антисоциално лайно. Единственото положително е, че гони тарамбуките от Франция...

Жива да не бех... какво доживех! Мислех, че по-прост от бай Тошо нема, но наш Бойко го задмина многократно. Пък и някогашния човек от народа не се фукаше толкова като циганин, а и народа по-добре живееше. Чекайте, да видите какви чудеса идат.

Благодаря Ви, че ни отървахте от това плащане за корветите, това е магистралата от София до Варна. Боже мой, колко ли пари щяха да отидат за поддръжката им после, какви ли комисиони щяха да се раздадат. колко ли престъпни Бентлита и джипове щяха да бъдат купени и какво зло щеше да е за България това. Развитите страни вече не произвеждат стоки от първа необходимост, те продават на бедните такива стоки, оправят своя бюджет и заробват бедните с поддръжка. А алчни и зли хора досаждат на управляващите с такива офери, за да отрежат още нещо от бута на своя народ! Благодаря!

В Китай и условните присъди могат да бъдат смъртни. Имаме доста да ги гоним по пътя към истинския комунизъм. И в същото време хората по северните държави такъв комунизъм са си спретнали... само че не го наричат така, а точно обратното. Нашите комунисти също са обратни - доведоха див капитализъм.

До Умен - пази Боже умен като теб!!!!! И още нещо - толкова си тъп комуняга, че сигурно си пълен с глисти..........

Спестило ни 1 млрд, а пък хазната празна, заплатите мизерни ... Кой и за какво още ни лъже ?

Саркози прогледна! Сега остана да изгони Карла Бруни и да заживее с Бойко, в мир, любов, секс и бий!

На тоя шут можа да завижда само Тодор Колев.Никой друг не е предизвиквал толкова смях сред слушащите.А БЪЛГАРИНА да се е.е в главата тъпа.Циганите,които ни представят пред света вече не са сами.Компания им прави и този простак,за който е много късно да се научи на каквото и да е,освен на мутренските мурафети !

На който не му е ясно във форумите са назначени бая питомци на крадливата партия да бълват простотии за правителството и да осребряват финансовите бомби, които умишлено заложиха за добре дошли на новата власт. Ясно е, че това са отрочета, чиито мама и тати губят постове предназначени да изхранват гнусното червено поколение години напред. Да, ама не - сега на мама и тати (партиици) ще им конфискуват незаконно придобитото имущество и тия отрочета които плюват неистово по форумите ще им се наложи да търсят работа като сервитьорки и дюлгери щото за нищо друго не стават. Радвам се за вас черевни бок...и!

NE SUM PRIVARJENK NITO NA TOZI VAZDUHAR,NITO NA KOMUNISTI,NITO NA SEDESARI I VSICHKI OSTANALI POMIARI... BEDNA,BE 20 GODINI SE VARTIAT EDNI I SASHTI LAINA V BALGARSKATA POLITIKA I OTVREME NA VREME SE POIAVIAVAT NA NEBOSKLONA ZA CVIAT I TAKIVA NEDORAZUMENIA KATO TOZI PALIACHO -BOIKO,KOITO SHTE IA SVARSHI PO-ZLE I OT OSTANALITE I SHTE IZCHEZNE TAKA,KAKTO I SEPOIAVI,TOLERANTNOS NA NARODA IMA GRANICI......SLEDVAS IZBORI.ZA SAJALENIE OTNOVO NISHTO NIAA DA SE PROMENI,DOKATO CIALOTO TOVA KOTILO OT BOKLUCI I OBOKNOVENI HAUIDUCI NE SI ZAMINE.A TOZI STAVA VSE PO-IASEN ZA CELIA BALGARSKI NAROD-VAZDUH POD NALIAGANE,OBIKNOVEN POPULIST,KOITO OBACHE KATO DOIDE VREME ZA DEISTVIA SI IA KARA PO OPOZICIONOMU,T.E . MNOGO PIGAZKI-NIKAKVA RABOTA I SHTE BADE IZRITAN OT VLASTTA TAKA,KAKTO BESHE IZRIAN I NEGOVIA MENTOR -SIMEON NEZNAMKOISI

Да благодари на Мухобойко за слънцето, въздуха и водата. Ако не беше той щяхме да загинем в космическия вакуум. Добре че отдели 6 дни от времето си за да открие земята и всички борисови твари що пъплят по нея

Няма да използвам твоя език. Аз съм комунист и културата ми е в пъти по-висока от на всички чалгаджии взети заедно барабар с теб. Имам само един въпрос, впрочем два: Кой управлява страната Китай, единствено засегната минимално от кризата? Кой управлява страната Китай, крепяща в момента американската валута изкуствено, за да оцелеят негърчетата и да им купуват стоките? Два въпроса - един отговор - КОМУНИСТИТЕ. А вие се пенявете колкото си искате и можете. Никои не е върнал историята - и ББ неможе. Има лакатушения, но връщане към дивия кашитализъм НЯМА. Той само затъва. Доказателство - по-рано изпадаше капитализма в кризи през 60-70 години, а сега през 20-30. Ха да ви е честито.

На този смешко трябва да му забранят със закон да дава интервюта и да се показва по телевизията въобще!!!!

Я , ама и за курвета ли плащаме вече ?

Не задиряй на злите комуняги, прости им, те не знаят какво вършат!

Да се смени ректора!!?

Бедна, бедна, Българийо (по Иван Вазов) с такъв премиер министър! Самохвалство, полицейски номера с изчезнали секретни документи, ръце в джобовете, никакъв чужд език, каруцарско поведение! Галфон и половина!

Колко много промити мозъчета на чалгаджии - гербаджии има във форума. Много незадоволена и злобна СЕДЕРАСТИЯ!!!!! Много ПРОСТОТИЯ!!!!!!! Българио, жална ти майка!!! А нали знаете какво следва след ОСАННА, нали помните КОСТОФФ..... Балонъ ББ скоро ще се спука и възмездието ще дойде!!! Чакаме Разпни ГО!!!

ДЕНЯТ СЕ ПОЗНАВА ОТ СУТРИНТА - А УТРОТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ЧИНИ, НЕ ЗАПОЧВА ДОБРЕ!!

Момчета и момичета, Подобни простотии,ние предишните студенти,сме ги слушали от господаря му Тато на този нещастник! Онзи обаче беше къде, къде, по-нормален. Голямо веселие падаше докато разбрахме, че е много тъжно.

ЛЕЛЕЛЕ ТУК ЕДИН И СЪЩ КОМУНИСТ.. Т.Е МАЗОХИСТ ПИШЕ. СТИЛА Е ЕДИН И СЪЩ. ТВА И МАЛКО ДЕТЕ ШЕ ГО РАЗБЕРЕ.И ТАКА... ВРЪЩАНЕ НЯМА,КАКВОТО И ДА СИ БРАЩОЛЕВИТЕ ,ШЕ ГО ДУХНЕТЕ . СОРИ. САМИ СИ ГО НАПРАВИХТЕ,КОПЕЛЕТА ГАДНИ,ИЗРОДИ. СЪСИПАХТЕ НАРОДА И ИМАТЕ ОЧИ ДА ПИШЕТЕ. ЗАСРАМЕТЕ СЕ ,СКАПАНЯЦИ.

Браво! Да му се връчи най-тържествено званието спестовник на годината. За самохвалството е без конкуренция.

kuh kato hralupa....shto e to? Chakam otgovory.

От изтекла информация се разбра, че са закупени 2 фрегати, но Бойко е помолил отлагане на закупуването на 4-те ги придружаващи корвети. Много медии, малко информация!

То 70% от избирателите поддържат ББ, а не от идиотите във форума. Факт е че ББ се видя и с Меркел, Саркози, Берлускони ... докато Първанката го канят по дивите страни на лов за архари. Защо да не гласуват хората за ББ, все толкоз ум имат да видят това.

А така малкия, като да съм се преродил в теб. То ум, то приказка. Да не повярваш на очите си, такъв тъпир в аулата на СУ не се е мяркал от поне 20 години.

Imajki predvid kak obshtestvoto ocenyava segashnata politika na frenskiya prezident i mnogobrojnite kritiki kym nego, ne sam sigurna che izkazvaneto na BB e izraz na golyama chest...

Ми като си го спепстил дай го за хората а не за глупостите които правиш откато дойде на власт.А и не говори добре за Саркози щом е намерли общи интереси с теб ББ.Но явно и той страда от синдрома грандоман;-)ама може и да си го позволи щото държавата му е ок;-)))а твойте все към зле отива.

До: 4естит 8-март, студенти!! (04.11.2009 г. 20:30ч.) Като ти гледам четворките в писанията, ми е ясно, какъв тъпан си! А да даваш оценки за Живков - ябе, я сиктир оттук!

С тази пушилка и топурдия и хъшлашко държане се отвлича вниманието, за да се прикрие нещо.Явно не знае какво да прави след като говори едно и също и иска да скрие безпомощността си или сегашните кражби на готови пари.

Защо тъпанарите са антикомунисти - защото са глисти!

На който не му е ясно във форумите са назначени бая питомци на крадливата партия да бълват простотии за правителството и да осребряват финансовите бомби, които умишлено заложиха за добре дошли на новата власт. Ясно е, че това са отрочета, чиито мама и тати губят постове предназначени да изхранват гнусното червено поколение години напред. Да, ама не - сега на мама и тати (партиици) ще им конфискуват незаконно придобитото имущество и тия отрочета които плюват неистово по форумите ще им се наложи да търсят работа като сервитьорки и дюлгери щото за нищо друго не стават. Радвам се за вас черевни бок...и!

НА АНОНИМНИЯ КРИТИКАР:Понеже не се обади от отбора на партийните секретари с петолъчките в кухите си глави ..ти отговарям: Ами ако не към Брюксел към талибаните ли да се обърнем, а ..към манафите така ли? Или към Сибир? Е, ще видим тази зима как Путин и оня украйнски идиот - фашист ще ти го отбий по братски четвъртития с ...ГАЗА!? Ударението си го сложи където ти е сладко..а мишока си ти щото се криеш ..по партийному: Дето Партията каже, винаги готов!!! Ха-ха-ха!!!

tozi tikvar 4e ne stava za ni6to e qsno, i 4e e vapros na vreme da se doodriska i da izfar4 e qsno, ama koi 6te doide na negovo mqsto hi4 ne mi e qsno!!! a i sled nego moje i nikoi normalen da ne iska ve4e da e premier, basi rezila

От 67 изказвания изброих 11 поддържащи ББ от които Хан Крум се е изказал 2 пъти. Останалите се възмущават или показват саркасъм. И откъде тези 70 процента поддръжка на правителството се изкопаха?

ти бре оти се пишеш с латиница?? ааа сетих се, тва е щото си Кан...тъй де то така е на ингилизки нали?? та ти странопродавецо , нямащ нищо общо с оня, дето се предстваяш за него, да си се скриеш и да си траеш ...номерата в клоунадата на цирк Борисов са отдавна заети и за теб място няма ок?

Като си помисля че е бил масажер....

но пък трябва да си СУПЕР ТЪПАК да не видиш какъв четвъртит ти го забива Брюксел отзад нали???? круме круме...що срамиш името бе мишок???

само дето морковът отпред ще ти е все така далече де...пък остенът на ББ е квадратен май а?))))

Учете се да истискате циреи/ станете державен лидер.

ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ЗОМБИТА ВЪВ ФОРУМА И ЕДИН МИЛЯРД Е МАЛКО. ОТ ЗЛОБА МЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ, НО КАКВО ОТ ТОВА ВЕЧЕ НИщО НЯМА ДА ЗАВИСИ ОТ ТЯХ. БЪЛГАРИЯ щЕ ПРЕБЪДЕ, НЕКА СЕ ПУКАТ.

премиерът заяви, че няма пари, защото те са изхарчени. -- а нещо свежичко???

АЗ-ът на Бойко му е в повече, но не знам защо и държавната хазна я третира като своя - щях да дам... http://www

смях се до сълзи на тънкостите на българския език, които бълва нашия премиер. Нашето бъдеще е с посока Брюксел, но ние ще вземем мерки да върнем тези, които са отишли натам :)))) Саркози - първи френд.... Та какво каза Сарко на съвместната им пресконференция?... Ааа, нямаше такава. Сещате се какво значи това на дипломатически език.

Пак е фрашкано с комуняги!!! Гласувал бил, ама не знаел, дали пак ще.. Б.Борисов не се е променил. Какьвто беше, такьв си е и сега. За какво си гласувал, не знам, но явно си очаквал нещо друго - да ти говори ние, т.е. Соц. Колектива... Нещата действително се променят, а на някои не им е удобноооо. А за този, който тьрси мнение на психолог, е следния коментар: говори аз този, който е уверен в себе си, който има самочувствие на личност. Ако не ви харесва, тьрсете си други кумири. На Бьлгария й е нужна сега твьрда рька. Нищо друго не може сега да я спаси.