Кабинетът ”Борисов” стигнал върха

Стигнат е пикът на одобрението към правителството и в момента е платото на изчакване, каза политическият психолог Антоанета Христова във връзка с високото доверие към управлението на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът ”Борисов” стигнал върха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен лично ме е срам, че такъв човек като ББ представлява България! Къде е този постигнат връх, като нищо не е направено! Какво са направили, откакто дойдоха на власт?! 1. Увеличиха си заплатите. 2.Само лаят, без никакви резултати. 3.Все някой им е виновен. 4.Ореваха, че няма пари, а си раздадоха премии/МРРБ/. 5.Дянков ги ръси глупост след глупост - последната е проектобюджета за 2010 г., където няма заложени увеличения на заплати и пенсии, и то не само за 2010, но изобщо за следващите три години. За каква социална политика ще ми говорят тези некадърници. 6.Само голи обвинения без доказателства. Мога да ви кажа какво ще последва - ще си купят и коли, защото на Цецка се счупи МЕРЦЕДЕСА. Ще си раздадат и 13-та заплата, защото ще направят икономии. Ако не стане така ПУ МИ КАЖЕТЕ! С всички свои действия управляващите доказват, че са некадърници и лъжци!

Българите са ужасно тъпо племе...

Не го одобрявам. Жив и здрав да е, но не му е това попрището.

Сладур, аз нищо не съм създал, аз съм само 1 човек , ама тъпаците като теб умрат да се правят на патриоти ...... ама от много километри in USA или другаде.... Bye-bye

Настъпва най-тежкият период на прехода - криза плюс еднолично управление на прост и вманиачен властолюбец. Тепърва има да му сърбаме попарата. Нефелен и нещастен народ сме ние.

Госпожо, Вие всъщност какво имате предвид с тези си думи? Нещо еротично?!?

Не се хабете! Бат Ви Бойко не чете! Какъв е смисъла тагава?!

Не се хабете! Бат Ви Бойко не чете! Какъв е смисъла тагава?!

Пишеш глупости! Точно в агенцията, в която бях по времето на Станишев, уволниха всички с леви убеждения. На Станишевата партия изобщо не й пука за нейния електорат! Аре сега, като си толкова светнат по всички въпроси, разкажи ни нещо ново за Борисов и Доган.

Вземи си успокоителни. Истината е болезнена. И все по-често ще я чуваш.

ДО ПАВКАТА-14 И 31Ч .- АЗ ВООБЩЕ НЕ СЕ РАДВАМ НА ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ , КАКТО ТИ СИ МИСЛИШ . НАПРОТИВ . СЪЧУВСТВАМ И ПОДКРЕПЯМ ПОНЕ МОРАЛНО СТРАДАЩИЯТ ЧОВЕК . НО КОГАТО ТЕЗИ ХОРА ИГРАЯТ НЕЧЕСТНО В ЖИВОТО , ТЪПЧАТ И МАЧКАТ ВСИЧКО НАРЕД ОКОЛО СЕБЕ СИ , САМО И САМО ТЕ ДА СА НА ВЪРХА , ПРОСТО НЯМА КАК ДА ГИ ПОДКРЕПЯ . ТОВА СА ХОРА , КОИТО ТЪРСЯТ ЛИЧНОСТНА ИЗГОДА И ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ДО МОМЕНТА , В КОЙТО СИ ИМ НУЖЕН , А СЛЕД ТОВА ТЕ ЗАХВЪРЛЯТ КАТО ПАРЦАЛ . ТОВА СА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ , СЧИТАЩИ СЕБЕ СИ ЗА ПРЕУСПЕЛИ ХОРА - ХОРА АМОРАЛНИ , ЗА КОИТО ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ НЯМАТ НИКАКВА СТОЙНОСТ - В ДНЕШНОТО НАЙ- НОВО ВРЕМЕ - ПОЛИТИЦИ , БИЗНЕСМЕНИ , РАБОТОДАТЕЛИ И Т.Н . , КОИТО СА СВИКНАЛИ ДА ПОСТИГАТ ВСИЧКО С ДАЛАВЕРИ , ИЗМАМИ , КРАЖБИ , ЧЕ ДОРИ И УБИЙСТВА ....ТАКИВА ХОРА НЯМАТ МЯСТО НИТО В МОЕТО ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО , НИТО В ОБЩЕСТВОТО НИ . ТЕ СА РАКОВОТО , КАНЦЕРОГЕННОТО В ОБЩЕСТВОТО НИ ....

абе още много има да видим от Бойко СТАНИШЕВ, преди да стигне върха! Дано върха не го докара ЖАН Борисов, ако се сещате какво искам да ви кажа. Ако сте фенове на бойко, няма да се сетите поради кретения, та ще ви го кажа по-просто - ще ви влезе без вазелин, лошото е, че няма да е само на вас!

Ще гледаш с голямо удоволствие падането на Борисов ????????? Ето затова сме на това дереже. Защото на такива като теб не им пука, че живеят зле, важното за вас е другият да падне, нали така.

стига с този балкан, или като плачеш като вдовица обясни къде летеше балкан, какви самолети имаше балкан, разрешаваше ли европа да кацат ановете на тяхните летища, аре скрийте се вече партийни крадливи членчета и къде е държавата от 1978 година та до днес, имаше ли пари и ако имаше къде са

Радвай се,че само шумят.Както ги носи пълно безхаберие и некомпетентност знаеш ли колко поразии можеше да направят за 100 дни.Чудесно е че от Симеоновската школа,ББ е научил нещо важно: Всяка заповед е предпоследна.Така никога не може да има краен резултат,който може да е фатален.Освен това който не прави нищо,не греши.

предстои да се сгромоляса.

Нормално е да е шизофреник- все пак е зодия Близнаци! А като разбираш толкова от зодии моля те обясни ми Кенеди,Петър Велики,Кралица Виктория от коя зодия са..................

ти можеш да кажеш с гордост, че си абсолютен тъпанар и нищо повече....

Отклоних се от темата, но твоята комунистическа пропаганда много ме изнервя.

ДО 555 - ТРИТЕ ПЕТИЦИ ПАК СЕ ОБАДИХА . САМО , ЧЕ ТОЧНОТО ИМ НАИМЕНОВАНИЕ Е ТРИ ШЕСТИЦИ .....

Пак сбъркахме! Не такъв празнодумец искахме. За световното чудо не ми се говори г-н Дянков ни втрещи с нестабилността си и безумието. Чудесно се подредихме и този път. Но сме оптимисти може да стане и по-зле като дадем и София на Борисов

Как точно решихте, че правителството е въха? Дянков ли който се изцепва като на селско събрание и хвърля гражданите в България в ужас. Да започнем от изказванията му на международната сцена, че енергийни проекти не са нужни на България. Да добавим идеята му да спре започналите строителни обекти и да бори кризата със съкращения и икономий. Това с валутния резерв не го бройм точно то беше върха. Най-мило и върховно е предложението да се доплаща за задравните услуги. Хора които нямат пари да се осигуряват и други които са осигурени но дори тези такси в болниците са им много. Върховно е Борисов да се изтъпанчва всеки ден и да ни говори само за Станишев. Та този човек започна да ми става симпатичен след грубянските обиди на бабаита Борисов. Такъв простак досега не сме имали за политик. Чудовищно е да говорите, че някой го харесва освен тези които очакват нещо да намажат от него.

Колко жалко за бедния български народ.Правителството стигна върха без да направи нищо.Какво ли ще стане като започне да слиза от него?Защото като стигнеш връх има два пътя: или падаш,или излиташ.

ББ,действай,действай !!!Както се изказваш,така действай -грубо,рязко,може и под пояса,че ако не видим резултат до НГ......не ми се мисли.

Народът (или поне по-грамотната част от него) открито се подиграва на Бойковите изцепки, на болезнения му нарцисизъм, на огромното му его, коментира престъпното му минало, абсолютната и разнородна сган, която се е присламчила под сянката му, и пак гласуват за него....

Върха на простотията сте стигнали.

Прав си, преди 9-ти септември 44-та, управниците на България винаги са имали ЯСНА АНТИНАРОДНА, АНТИБЪЛГАРСКА политика. Зради това сме били вкарани в капана на две световни войни, междусъюзническа и балканска, в резултат на което губим половината си територия, а броят населението спада до 5 милиона. Пак в резултат на това след 9 септември, бедна България изплаща милиарди репарации в злато заради участието й в хитлеристката коалиция. Няма да ти обяснявам какво е построено след 9-ти при народната власт, факт е че 20 години го разпродават, грабят, крадат и все още има, факт е също, че броят на населението достига почти 9 милиона души. Ако отричаш и не приемаш фактите си е за твоя сметка - гладък ти е мозъкът. Що се отнася до предпочитанията на Павката - да, този избор е човечният, прогресивният и правилният - той е неизбежното бъдеще. Няма значение как точно ще наричаш тези общочовещки възгледи - леви, социалистически, комунистически или християнски - те са в интерес на милиардите смазвани от богаташите хора. Щото заради такива като теб, днес България е най-бедната, ограбена държава, с мизерни доходи, в която 20 години властват престъпници, олигарси, хомосексуалисти, педофили, накомани, алкохолици, национални предатели. ако това е твоят избор, значи, принадлужиш на утайката на обществото.

ПИСНА НИ ОТ ТЕХНИТЕ ПРИКАЗКИ,ХАЗНАТА Е ПРАЗНА,ХАЗНАТА Е ИЗТОЧЕНА,СТАНИШЕВ ИЗЯЛ ВСИЧКО,СТАНИШЕВ ИЗХАРЧИЛ ПАРИТЕ,СТАНИШЕВ ТОВА СТАНИШЕВ ОНОВА,ДО КОГА ШЕ ГОВОРИТЕ САМО БЕ ПРОСТАТЦИ,А НЕ ПРЕДПРИЕМЕТЕ НЕЩО

Ставаме двама! И аз им нямам доверие!

Не може да се върне нещо, което не е било...

Нормално е да е шизофреник- все пак е зодия Близнаци!

Преекспонира се изключително много разследването за това какво не са направили предишните. Не е ли вече крайно време да започнат да правят нещо, а не само да говорят. където и да погледнеш все тях ги виждаш, и по ЖИВКОВО време не беше така. Във вица се казва, чи Бойко и по огледалото го дават вече. Стига приказки, айде да видим лесно ли е? Бил измил лицето на цяла България. Що за глупости, на коя България и как и е измил лицето се чудя?

Какво става с ДПС и Доган ?

ВНИМАВАЙ ДРУЖЕ! СЕГА ТИ КРОЯТ ШАПКАТА - ДА ВИ РАЗЕДИНЯТ, ДА ВИ ПРЕДИЗВИКАТ, ДА ВИ ОЛИГАВАТ (ПАРИ, ЖЕНИ, СЛАВА), ДА ВИ ПРЕЕКСПОНИРАТ НАРОЧНО... МНОГО ВИ МОЛЯ Г-Н БОРИСОВ, АМА МНОГО!

Бойко е единственият достоен политик в България! Долу червените боклуци!

Много точен коментар, всички са един дол дренки, но наивния и прост народ все още не може да се осъзнае за кой и какво гласува/няма никакъв смисъл/ и накъде отива, а иначе това е поредния анти вожд, който ни обещава светло бъдеще но уви това са само предизборни театри, ей така за пълнеж

Която е абсолютно права и успя да ядоса няколко от смелите създатели на сегашният балон, като Митко.

...човека, който ви превъзхожда... Това за коого става въпрос? За Б.Б. /Баш Бабаита/ и в какво точно, че повечето не сме разбрали?

Да, да, върха... в простотиите. Малко по-с мярка с измишльотините, де. По-разумно е да затягаме коланите, да се запасяваме със сухари и дърва, че каквото ни чака... душа да ни е яка.

тебе със сигурност те превъзхожда, ама за другите се съмнявам.

Не е нужно да прогнозира госпожата, че ще има протести :) Вече и беше казано: Готвим протести, подай сигнал от медиите ;) Аз пък съм обикновен избирател, за това предпочитам да изчакам до края на 2010 и тогава да видим кой какво обещал и какво направил.......

и подобни:ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ????????????????

Поздравления за края на мнението от 10:42ч. За да не ровите надолу, да цитирам: Нищо не искам. Само да не ми пречат. Останалото ще го постигна сам.

Господин пожарникар бойко и неговата т.н. партия не са за психолог, а за психиатър. И колкото по-бързо ги освидетелстват, толкова по-добре за Бългаиря.

от такива подмазвачи като теб - стигнахме до тия ченгета/както и преди години беше/

ББ отново хвърли прах в очите на тези 77% ОДОБРИТЕЛИ - вижте сега спираме харч за около милион от кафенца и други разходи, но ще кажат ли как алчно ще приберат други 77 милиона (за тях няма да се чуе). Така на всеки % одобрение - 1 млн. в десния джоб от лявата страна. Лошото е, че всички сме мълчаливо съгласни и одобряваме, одобряваме....

Честит имен ден Митко. Съгласен съм с тебе, че всеки пише каквото си иска, но това не значи да пише абсурди и измислици. Слободията не ражда нищо градивно и не е предпоставка за развитие. Това говори за манталитета и възпитанието на авторите. И ако това е материала, не е за учудване и резултата от избора му. Що се отнася да гласуването, аз не съм пропускал нито едни избори от 89 досега. Що се отнася до у лево, ако ти си там по силата на собствения си избор, аз нямам намерение да слизам до това ниво на умозатруднение