Премиерът: Пари просто няма!

Много ясно и точно показахме, че пари просто няма. Така премиерът Бойко Борисов коментира в кулоарите на парламента факта, че няма да има пари за добавки към пенсиите за Коледа и коледни заплати, цитиран БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Пари просто няма! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, това че няма пари го знаем! Както ни е известно парите ги открадна Станишев, на него пък му ги открадна Костов, на него Беров, на Беров, Живков, на Живков му ги открадна Гешев и т.н. и т.н. та чак до Султан Мурад , а на султана му ги откраднаха Венецианците, а на Венецианците нашия Цар Калоян им разби Латинската империя!!! Та на Цар Калоян трябва да се търси отговорност, а не на предходните изброени, защото те са само и единствено НАРОДНИ СЛУГИ!!!!!! А Бат Бойко да вземе да гледа напред и да върши нещо в полза роду като се поучи от Апостола на Свободата който подобни нападки не е отправял към наистина грабителското управление на Султана!!!

Ami kato niama pari i vas da vi niama. Palni nekadarnizi,sme6nizi i praznodumzi.

Като ви читам коментарите,сштите като нас.Разликата е там,нашите политици не признават да нема пари...а нема...имаат само во Скопе.Храбро нашинци.

С този екип няма и да има.

Защо ли ми звучи познато-Наистина няма пари,ако събереме повече ще направиме нещо! Тия приказки ги разправяше Б.Борисов ,когато беше кмет на София!Защо се кандидатира за премиер?За да лъжеш повече гладния народ!Тогава няма смисъл да правите избори-Кой ще избира боклуци като вас!Преди висеше нон стоп пред камерите,а сега вече се разхождаш по ЕС и др.!Наистина няма разлика-БСП,Герб или др. всички сте лъжливи боклуци!Нали щеше да съдиш крадците на милиардите-Бандити нагли!Господ да ви накаже!То и без това и Правосъдие няма в България!Да горите в АДА дано!

Драги ми Бат Бойко,народът ви избра не защото сте много красиви и умни за да ви гледа всеки ден сурата по телевизора,а защото иска да живее по-добре. За да живее по-добре му трябват пари. Като няма пари и вас да ви няма. Това е положението.

Абсолютно си прав,или е от един и същи комунист.Да им прости ГОСПОД..ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПИШАТ...

Винаги съм се чудил....решението с парите не е ли много просто... просто от ДЪРЖАВАТА ДА ПЕЧАТАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ, и така ще има пари за всички сфери и бюджета ще е голям, и пенсиите ще могат да станат и над 1000 лева!!!! Ще дигнат и заплатите!! Много ама много просто решение, просто да печатат по повече пари, и така ще има пари и за пенсии за здравеопазване образование и т.н.и ще ги раздават в държавата и ще станем богати. НЕСЪМ ЛИ ПРАВ?

Подвизаващия се с ника ЕВРОПЕЕЦ няма нищо общо с емиграцията, нито познава европейските ценности.Това е просто едно платено Герберски дрАскаче, с цел да ДИСКРИДИТИРА всичко европейско и най-вече емиграцията. Елате в нашия сайт да се запознаете с европейските ценности!

Ami da mu dade pari negovata lubovniza, nali e bankerka milionerka.A toi da spre da lae po gradove i sela,ami da se zahvane da PABOTI.Kade mu e rabotnoto mersto.PAri niama.nyama razbira se,ama ima edin kup nekadarnizi,koito re6iha,che moreto e do kolene i uru6 na maslinite.DA AMA HE,kakto e kapalPetko Bpcharov.Nestastnizi ni dovar6ite taya zima,no ste vi geda seira,koito izproleti.

За някой е много добре хората да се делят на червени и останали там не знам какви.За мен тази теза не е вярна.За мен има теория на откраднати пари и неоткраднати.Одавна няма партий.Има само група хора който искат да застанат начело и да крадят и това ги обединява.Какъв е Станишев какво общо има с червените нима проповядва тяхната идеология.Ако беше така защо влезе в съюз с уж враговете си турци и царисти.Като стане дума за пари няма партий има интереси.А теорията за партийте е за нас долу робите.Ако имаше един държашник нямаше сега и да пишем тук.Ако този крал онзи крал какво направи ББ освен приказки и общи думи.Нещо реално да се свърши.Всичко е общи думи за пред нас и който е крал пак краде.Само един елементарен факт.София место да се оправи затъна до безобразие.Строежи мърсотия и само проблеми.Никъде в Европа не се е строяло така.Хората живеят в зелина в еднофамилни къщи ,а тук в гета.Не оправи един град ще оправи цяла държава нещо не се връзват нещата

Оня ни оправи за 800 дни,ама тези двамцата ще ни оправят отзад,както и Амет Доган не ни е оправял.Ако Бойко не разкара моментално това нагло фалцетче Дянков,работата е ясна.Поставен от САЩ финансов министър и..................Д куфара ми е готов и излитам.Жал ми е за страдащите българи,но на парите от чужбина разчитат стари родители,две деца и съпруга.Тука просто става ад.Толкова офис сгради,хора живеещи в жилища от по декар,яки коли,дето рядко ще ги видиш по света,скъпи яхти а пари нямало.Къде са пълните с грабители и крадци затвори,както се обещаваше в една предизборна мрънканица,няма ги.Вместо тях писклив фалцет и ръмжащ булдог убеждаващи ни ,че трябва да мрем.

emi Cvetelina da mu dade

До: европеец (16.10.2009 г. 18:53ч.) Хайде, европейски демократе да си гледаш ЕВропата и да си затваряш плювалника, а? Бива ли? Молим те учтиво да не ни плюеш, знаем че си гений и титан на европейската мисъл, ама все пак. Учтиви сме, защото не можем да те набараме на живо, де....

КАТО ЧЕТА ФОРУМА ТУК СА СЕ СЪБРАЛИ САМО КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ

А бе Бойко , като не можеш да оправиш България , за чий се яви на избори ? Сега още 4 години ли да слушаме колко са били лоши предишните, нали затова те избраха тебе. Вдигни цигарите наистина и ще ви ... п......а м......а . Мутра смешна !

До една - две години пак ще има парламентарни избори.

на 21.43ч. . всички искаме осъдени и конфискуване на откраднато от държавата ни и то ще бъде и яка съдебна реформа ще има. на интелигентния циганин - заплатите и пенсиите щяха да бъдат двойни и тройни, ако агентите бандити не откраднаха от държавата над 100 милиарда, но РЕВИЗИЯТА е в ход ... на 20.17ч. - преценете сам фактите сами говорят старото правителство за първите 6 месеца е похарчило 26% по.вече от същия период през 2008г., а приходите са намалени с 10% т.е. 36% дупка и дефицит 1300 милиона за 6 месеца, а само за юли дефицита е 565 милиона, а Дянков, който го хулите е отчел за август 92 милиона ДЕФИЦИТ, а за септември 62 милиона . Надявам се че сте достойни българи и милеете за родината, която се изтръгва от лапите на БАНДИТИТЕ от БКП-БСП-ДС ...

АБЕ ХОРА ТОВА Е СТРАТЕГИЯ ТИП БАТЕ БОИКО. ПОМИСЛЕТЕ НЯМА ПАРИ ИДВА ГЛАД БОГАТИТЕ НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ ЩЕ ТРЪГНАТ НА ЗАПАД ДА КРАДНАТ ТАМ ЩЕ ГИ ОПАНДИЗЯТ И НИЕ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ А И ЦВЕТАНОВ НЯМА ДА ИМА РАБОТА ПЪК И ТОИ САМО ПОЛИЦАИ ГОНИ ДРУГИ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ САМО ТРАИТЕ ОЩЕ.:) ПЪК МОЖЕ И ЧАЛГА ПЕВИЦИТЕ В ПАРИЖ ДА ПУСНАТ ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАБОГАТЕЕМ ТОЛКОВА СА МНОГО НЕ 10 ЧОВЕКА ПО ЕДНА ЧАЛГА ПЕВИЦА СЕ ПАДА.

По големи смешници от ББ и министрите му не съм виждала и чувала.Изберете и Фандъкова за кмет и фарса е пълен.

ми като няма се чупиш и идва друг дето намира това е положението....

ББ, нещастнико с просташки маниери и ограничен интелект, защо не вземеш да се гръмнеш. Или поне се разкарай от управлението на страната заедно с всики недоносчета, които назначи за министри. Изключвам Вежди Рашидов и Божидар Димитров.

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЪБЕРЕМ ПО 2 ЛВ. ПОМОЩИ ЗА БОЙКО ДА СЕ ПОЧУВСТВА ПРЕМИЕР ЧОВЕКА ХОДИ В ПАРИЖ И БАНИЧКИ ЯДЕ ДА СПЕСТИ ЗА ПЕНСИЯТА НА НЯКОЯ БАБА. ТОЛКОВА ДРАПА ЗА ТАЗИ ВЛАСТ ТО ПА И ТАМ НЕ МУ ХАРЕСВА ОЧАКВАШЕ ПОВЕЧЕ :)

Този пожарникар е просто малоумен.

Изглежда от много мислене си го докарал до там, че да работиш три работи. Ако е вярно де. 20 г. чакане малко ли са? Оше толкова ли да се чака? Като умееш да мислиш, от това, което се залага, можеш ли да предвидиш какъв ще е резултата след 5 години например? Тъпанар....

Не се усети, милият, как Столетницата го изпързаля финансово, а оттам - и всички нас.....! За последните 2 седмици на 2008 г. са отсвирили другарчетата около4,5 млрд. лв., а само за последвите 10 дни до падането си от власт, вече знаейки, че губят и си отиват, са профукали още 2,5 млрд.!!!!!! Това да го кажете на тъпите им поддръжници, ако още има такива!!! Как беше там - Бие Сие Пие.........Бие Сие Пие...!

Не се усети, милият, как Столетницата го изпързаля финансово, а оттам - и всички нас.....! За последните 2 седмици на 2008 г. са отсвирили другарчетата около4,5 млрд. лв., а само за последвите 10 дни до падането си от власт, вече знаейки, че губят и си отиват, са профукали още 2,5 млрд.!!!!!! Това да го кажете на тъпите им поддръжници, ако още има такива!!! Как беше там - Бие Сие Пие.........Бие Сие Пие...!

В А Ж Н О !!! ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА СОФИЯ. ВЕЧЕ ИМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ. ЗВЪНЕТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, ДУПКИ, НЕУРЕДИЦИ, РАЗБИТИ ШАХТИ И ТРОТОАРИ, БОКЛУЦИ, НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА, БОКЛУЦИ ОТ СТРОЕЖИ И ВСЯКАКВИ АНОМАЛИИ И БЕЗОБРАЗИЯ В СОФИЯ НА ТЕЛ. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - 24 ЧАСА NON STOP!!! 9377464 0887-187-807 ЗА ЖАЛБИ И ПРЕПОРЪКИ : www.sofia.bg/virtdel ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ. БЕЗПЛАТНО И ДЕНОНОЩНО. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ. ЗВЪНЕТЕ НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ! САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ! ПРАТИ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ!!!!!!!!

А бе европеецо, колко ти плащат за тези глупости, които пишеш. Аз съм крепостник в уж свободната ни държава. Вече 65 години ми се говори само за светлото бъдеще. То повече от ясно е, че всички тези управляващи са от един дол дренки. Аз не искам обяснения. Искам осъдени, конфискувани престъпници, работещи заводи, производство, усмивки и доволни хора. Едва ли повече някой вярва на такива сладки обещания. БАСТА! Преди малко слушах един действащ министър. Жалка гледка.

Предлагам Ви алтернатива което ще замени по-късното пенсиониране на хората - жени и мъже което е глупава идея . Значи идеята е следната няма да увеличавате годините за пенсия но обявявите ,че събота и неделя ще се рабори и за да ви запомним ВАС както другаря Ленин , дните събота и неделя ще се наричат Дянкови дни . Така хората , ще свършват по бързо ... и няма да се оплаквате ,че няма пари за пенсий . Няма да се мъчите с разни акцизи и други глупости .

Прост народ просто управление...... За жалост повечето българи се оказаха простовати и чалгаджии и съответно си избраха това НЕКОМПЕТЕНТНО и ПРОСТО ЧАЛГАДЖИЙСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ от Банкье. Лошото е че от забатачването на България ще патиме и ние останалите нормални българи и пак ще закъснееме ........ Жалко за БЪЛГАРИЯ, Бог да я пази!!!

Бойко, любопитно е от какъв зор се натискахте за властта? Вместо да продължавате да се доказвате като бездарници, по-добре ще е да скочите поединично в клозетната чиния и нека последния да дръпне водата. Човек /партия/, каквото сам си направи, друг никой не може да му го направи!!! След това управление на пожарникара, БСП ще са като ГЕРОИ и СПАСИТЕЛИ!!

ДРЪН, ДРЪН, ЯРИНАаа............. при криза се увеличават парите за ФИЗКУЛТУРА и ПОЛИЦЕЙЩИНА за ЗДРАВЕ немааааа...... Е те това е НАСЛЕДСТВОТО на СТАНИШЕВ.... какво да говорим..... Боце, хер Флик вие сте на ход.......НЯМАТЕ ДУМАТА.... http://www.vesti.bg/ ...........Европейс комисия (ЕК) обяви днес, че България е от икономиките, изложени на най-нисък риск в Европа, ЗАЩОТО Е ИМАЛА ЗДРАВИ ДЪРЖАВНИ ФИНАНСИ ПРЕДИ КРИЗАТА. Останалите страни от съюза, които също се изпълняват критериите за нисък риск, са Швеция, Дания, Финландия, Естония. Комисията предупреди днес Великобритания, Испания, Гърция, Ирландия и Латвия, че техните икономики са изложени на повишен риск..........

СТАНИШЕВ И БОРИСОВ НИ РАЗИГРАВАТ ЦИРКА ТУКА ИМА ТУКА НЕМА. Защо Борисов не каже колко са резервите които му е завещал на предшественика му Станишев?? ЦИФРАТА Е УМОПОМРАЧИТЕЛНА - 9 МЛРД. ЛВ. От тях 2 млрд. са предоставени на работещите в България представителства на чужди банкови институции при годишна лихва 1,5 %. Тези интитуции в момента ни предлагат кредити при лихва десетократно надвишаваща тази при която държаавата им е предоставила да управляват тези средства. От тази спекула с бюджетния излишък печелят чуждите финансови онституции, но не и българския бизнес. От тези високи лихви българския бизнес е обречен на смърт. Останалите 7 млрд. лв. от този излишък се управляват от БНБ. С тях ръководството на БНБ е закупило неструващите и пукната пара ценни книги имитирани от банкрутирали чужди банки. За съжаление БНБ е подходило по този начин не само с резервите на правителството, но и с резервите на НОИ и пенсинното осигоряване. АКО ТРЯБВА ДА ОБОБЩИМ СЪСТОЯНИЕТО НА БНБ ТО ТЯ Е ЕДНА ФАЛИРАЛА ФИНАНСОВА ИНСТИТУЦИЯ ДОВЕЛА ДО КОЛАБС ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. Трябва да се спре с приказките за бюджетна дупка, балансиран бюджет. Погледнете бюджета на Управление Емисионно на БНБ. В НЕГО Е ЗАПИСАНО, ЧЕ КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ РЕЗЕРВИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СА 6,88 МЛРД. ЛВ. За какъв дефицит ми говори господа управляващи? Или може би напъните ви са да достигните идиотизма на Орешарски който преизпълни Закона за Бюджет 2008 с цели 50%. Спомнете си как този (не мога да го нарека човек) се гаври с учители, раковоболни и умиращи деца. КАКВО ЗНАЧИ ГОСПОДИН ОРЕШАРСКИ И ГОСПОДИН ПЪРВАНОВ ДА ИМАТЕ 9 МИЛИАРДА БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК И ДА ПРАВИТЕ БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА УМИРАЩИ ДЕЦА? ПОВЕДЕНИЕТО НА СЕГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ТОВА НА ОРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ. Това не са хора. Това са слугите на Ариман, които сякаш са построили царството му в тази красива част на света. ДАЙ БОЖЕ СИЛИТЕ НА ДОБРОТО ДА УСПЕЯТ ДА БАЛАНСИРАТ ОНОВА КОЕТО СЪТВОРИХА СИЛИТЕ НА МРАКА.

от pepapepa Оборище, Раковски, жълтите павета на Цар Освободител. От там минава голяма част от трафика в София. Хората, които пътуват от единия към другия край, нямат голям избор на трасета. Понеже всички шосета водят към Центъра. Оборище, Раковски и жълтите павета на Цар Освободител днес отново бяха затворени. В пиковите следобедни часове, а една част и вечерта, когато минавах през района. В резултатат алтернативните улици бяха повече от задръстени, за което както винаги допринасят разни селяци, спрели на аварийки по средата на платното. И ето как протекоха мислите ми: Първо се учудих, че в 20 часа движението е по-натоварено и отколкото в 17. После се сетих, че днес на гости ни е Берлускони. След това се поправих, че всъщност е на гости на Премиера Борисов. И тогава си спомних как Кметът Борисов разказваше, че редовно пишел писма на ръководителите на бившето правителство и парламент. В писмата молел, искал, заплашвал (не знам коя форма на общуване е използвал) да престанат с делегациите, понеже столицата и без това е задръстена. Срещал само мълчание и неразбиране. Впосле констатирах, че това е изначална глупост. Не може да посрещаш делегации в Люлин или Обеля. Не може и да не вземеш нужните мерки за сигурност. Та значи. Или Кметът Борисов е бил крайно наивен, или е бил краен популист, или и двете. Та ми се струва, че Премиерът Борисов трябва да напише едно писмо сам до себе си в новото си качество и функции. И да си припомни, какви ги е приказвал. Четете бавно: Това е частен случай, показателен за общото. Кметът и Премиерът са названия за един и същ човек. Този човек или не внимава какво говори, или много внимава да е твърде хубаво, да не кажа илюзорно. Четохте ли бавно? Думите, делата, реалността... нали? Какво разбираме от тази публикация? 1. Че има хора, които си спомнят какво е говорил кметът, а сега премиер Бойко Борисов? 2. Че Бойко Борисов е бил не наивен, а циничен? 3. Че такава публикация няма да се появи в нито един вестник, дори и в Галерия?

Наистина от комунистите по-нахално племе няма. Съсипването на държавата започна след 9 септември - колективизация, насилствно изселване, политически убийства, тотално потъпкване на частната собственост, източване на пенсионните фондове, целенасочени действия към превръщането на България в 16та република на СССР. Пълен провал са, но поддръжници не им липсват. Някои от тях хубави пари правят, но другите са пълен смях.

Бойко,пари няма и да има...Ама и гласове няма да има за тебе...Особено ако продължаваш да толерираш това мекере,с което си на снимката.Дали знаеш колко процента ти е изялвече?Ще разбереш!Още на кметските избори...

Засрмих се ако знаеш къде могат да ми сменят мисленето кажи адреса - ама с такова много робско и тъпо ако могат да ми го сменят ... Тоест искам да получавам 400 лева за парно да палщам 350 лева за здравни още 160 лева и още толкова за данъци , за ядене и нормален живот колко 600 лева ОБЪРКАХ СЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ И НИЩО ДА НЕ МИ ПЛАЩАТ / от преди имаше ЛЕНИНСКИ дни ако може да се върнат но да се казват ДЯНКОВИ дни

а ти си просветен, толерантен, умен евро(от евреин)пеец(от възпяващ), така ли? Ако си забелязал с твоите умни просветени очи на предател-емигрант, прегърнал евр..ейските ценности и либерастка идеология, хората не искат чудеса. Те обаче искат програма за действие, а не мрънкане, че това няма, онова няма, този му пречи, онзи не му помага. ГЕРБ нямаха програма и сега също нямат, въпреки че се очертава 1 - да окрадат колкото могат, докато са още на власт. Само че ние тази програма я знаем, взе да омръзва всяко правителство да ни я играе. Хората, ако не си разбрал, гласуваха тъпо, подведени от лъжите на този измислен бабаит и сега са разочаровани както от това, че ги излъга, така и от това, че нищо смислено не може да направи. Затова го и псуват и плюят. Той може само да реже ленти на обекти, започнати и построени не от него, а по времето на предишното правителство и да се пъчи по ТВ, демонстрирайки плиткото си умче. В същото време американското еничарче Дянков си реализира неговата програма - да ни набута още по-дълбоко в дълговата яма, да си получи комисионата за това и да се върне при господарите си, за да го изпратят да им служи вярно в следващата нещастна страна. Другите разбойници около бойко, и те гледата кой както може да открадне, да продаде българските интереси и да бягат оттук. Ето затова хората псуват по форумите, а не защото са злобни и завистливи.

kolko li mu ostava o6te?

Да не повярваш, че има цяла банка. Па и не само това.

Браво МАРИЯ много хубаво си го написала ,точно на това повярвах и за това гласувах . Тъп съм и си смених ника Мария на: тъп и проZ циганин и АЗ повярвах ,че може нещо хуваво да се случи в тази държава ...

Цитирам :/ Много ясно и точно показахме, че пари просто няма. / И както няма пари защо правите скъпи ремонти на депутатски жилища . На хората от провинцията фирмите заплаща ли им наема сменят ли им телевизорите , хладилниците правят ли им ремонт на банята и купуват ли им ново обзавеждане , санират ли им жилищата ??? От къде на къде и с какво право се харчат толкова пари и стига с тези превилегий на депутати . Щом са дошли в София да са си направили сметка не получават малко пари могат да си заплащат всичко . Купете им и по един мерцедес тогава!!! Как ще разберат как живеят обикновенните хора като те получават всичко даром . Омръзна ми и от Дянков и от баба му на Дянков . Нямам нищо против Фандъкова изглежда умна жена но няма да гласувам нарочно изложените по-горе мотивите мисля ,че са достатъчни .

нали трябва да уреди всичките партийци от ГЕРБ пък тогава каквото остане всичко се сменя и уволнява независимо как си работил ако си работил добре значи си работил за онези ако си работил зле зле ще работиш и за герб и така ходи си да дойдат нашите

Абе какво само ривете и се оплаквате бе лилипутьовци, като не можете да се организирате да работите и да плащате викнете си старите, те са си направили сметката, ако спечелят изборите, как ще си свършат работата и как ще се оправят. Аз не знам като не сте кадър, що се натръсквате да управлявате!!! Айде пръждоствайте се и ай сиктир разбираш такова....

Pari nama ym xi4 a kakvo ima da se pere i fyka no i na tova ste my se vidi kraa.dano vsi4ki go razberat kakvo e golamo G....

ОТ КОМЕНТАРИТЕ Е ВИДНО - ЗАЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОСЪЮЗА - 90% ЗЛИ, ЗЛОБНИ, ЗАВИСТЛИВИ СОЦМУТАНТИ С МИСЛЕНЕ НА КОМУНЯГИ ТОВА Е ДУХОВНА НРВСТВЕНА БОЛЕСТ ТАКИВА ХОРА ГИ ОЧАКВА САМО ЛОШО НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА, ЧЕ ИМА СВЕТОВНА КРИЗА И ЧЕ ОТ ДЪРЖАВАТА СА ОТКРАДНАТИ НАД 100 МИЛИАРДА, А ПЛАЧЕТЕ ЗА 13 ЗАПЛАТА НА ЧИНОВНИЦИТЕ, КОИТО СА СЪС СЛАБ АДМИНИСТРАТИВЕН КАПАЦИТЕТ /НЕКАДЪРНИ/ И СА ДВА ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ И СА НЕЕФЕКТИВИ. Не виждате ли, крадливото зло БСП-БКП-ДС превърнало политическата власт в икономическа с КРАЖБИ. Кой ще се справи с тях, Вие ли посерковци срах ви е от тъмното и студеното. Излизането от двойната криза по вътрешни и външни причини става за една -две години, а не за два месеца т.е. исканията и мненията са Ви Малоумни ... Заблудили са Ви... БЪДЕТЕ ПАТРИОТИ И СЕ БОРЕТЕ ЗА МИЛАТА НИ РОДИНА БЪЛГАРИЯ , не се подвеждайте по агентите комноиди и враговете на страната Ви.

Каква 13-та заплата, какви 5 лева? Писна ми да плащам данъци, които да отиват в джоба на до бога раздутата държавна администрация!!! На който му е малка заплатата да дойде да работи при мен - да види как се изкарват парите.