”Дейли телеграф”: Борисов е № 1 от седем години

Бойко Борисов, бивш пожарникар и бодигард, бе избран през юли за премиер с антикорупционна платформа в страна, смятана за най-корумпираната в Европейския съюз, пише британският вестник "Дейли телеграф" в статия за популярността на българския министър-председател, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Дейли телеграф”: Борисов е № 1 от седем години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По делата му ще го познаете, по това какво е свършил!!!! Осра София, а сега е клекнал над цяла България!!!! Лошото е че, има и още мечтиииии....... Той много се обича, той толкова се обича, че може и да се самоизнасили....!!!! пазете го да не се орезили!!!!!

Щом дърти комуняги се определят катопоследна дупка на кавала,значи нещата все пак вървят на добре.Отделен въпрос е,че на тях им се иска нещата да вървят на зле точно сега.

Британците за пореден път доказват колко са малоумни. Първо - мерило за качествата на някой за борба с престъпността се оказва, че било... общественото мнение ?! След това статията продължава в аматьорски ПР, лошо направен при това. Накрая се споменава нещо за някакви бивши династии в Австрия (???), което няма никаква връзка към темата. Ако това им е добрата журналистика на англичаните, то каква ли ще е лошата им ?? Аз лично подкрепям ББ и правителството му, но този материал е абсурден и дори мисля, че вреди на имиджа на ББ. При зле направено нещо резултатите накрая винаги са с отрицателен знак.

до Софиянец (19.09.2009 г. 22:22ч.) По точна и вярна формулировка ,не съм чела!Браво!!!

Никога не сме имали такъв управляващ със здрав юмруг.Действай смело г-н Борисов.бЪЛГАРИЯ чака за ВЕЛИКА ПРОМЯНА която само ВИЕ можете да направите.

Е НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ШМАТКА.ПРАВИЛНО СИ СЕ КРЪСТИЛ ШМАТАРОК.

до Стефан относно бездомните кучета, ами позаинтерисовай се малко ,че има закон за защита на животните и кмета е длъжен да го спазва, а колкото до чистотата на София , трябва да си абсолютно черноглед човек за да не видиш промяната.

България отдавна я продадоха червените! горкото момче,каде живееш бе????? не приписвайте ваште червени грехове на Бойко! Той е достоен човек,колкото и да ви е тежко!!!!!!!!

миме,мимееее то и името ти като изказването ти!

Драскачите тука освен да мразите - друго можите ли да правите? Има ли изобщо атом във вселената - който вие да не презирате...

Никога не сме имали такъв управляващ със здрав юмруг.Действай смело г-н Борисов.бЪЛГАРИЯ чака за ВЕЛИКА ПРОМЯНА която само ВИЕ можете да направите.

И Дейли телеграф похвали Kitaicite kazvat :Toz koito te hvali ti e nai golemia Vrag!!!

Станишев е крал с г....а си.Бойко ще ги излови всички.ДАВАЙ!!!

ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА ПРАЗНОГЛАВИ САМИ СИ ИЗБИРАМЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВАМЕ ДА МРЪНКАМЕ И ДА НЕДОВОЛСТВАМЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ УГОДИЯ НЯМА ВСЕ НЯКОИ НИ КРИВ И ВИНОВЕН ЗА НЕЩО ТОВА Е НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА-БОГ ДАВА АМА В КОШАРА НЕ ВКАРВА

всички анти ББ сте баби и дядовци ултра комунисти и тинейджери-техни внуци- при това неуки /ако става дума за'' прадядо му'', той е живял през първата световна война, а не по време на народния съд след 1944г/- научете поне историята на ''великите си дела-СРАМ- а що се отнася до ББ- АКО ПРОДЪЛЖИ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА КОЯТО Е ПОЕЛ И АЗ ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ 72%

Толкова ПРОСТ на толкова високо никога не сме имали!!!!! - НЕ ТОВА НЕ Е И НЕ МОЖЕ ДА Е ВЯРНО!!! Той не е ПРОСТ, той може да е простак, бандит, бездарен, неспособен,тъпанар, НО НЕ И ПРОСТ!!!!! ПРОСТИ са тези които са го избрали и го венцехвалт в момента. Не е луд този където изяжда зелника, а този който му го дава Не му го давай народе, ОПАСНО Е!!! Спомнете си за Хитлер и Сталин!!!!! Кой си мислеше,че по-лошо не може да стане? Оказа се , че може. Дойде един самовлюбен мафиот егоцентрик отгоре на всичко и доста некомпетентен и мислещ си , че може и знае всичко и дано не съм прав , но това е човекът който ще доведе майка България до дъното при положение , че никой не го спре.

Не е чак толкова страшно, че имаме бабаит начело на държавата. След като ОПРАВИ МВР и София, колко му е да ОПРАВИ и държавата. Страшно е, че се навъдиха твърде много клакьори на ВЕЛИКОТО му управление. Това означава, че в държавата сивото вещество прогресивно намалява. Его виж, надолу колко педали и свиркаджии нам какви си...

Все пак кой, по-точно какви хора са гласували за ГЕРБ? Не мога да поврявам, че интелигенцията му се е доверила, слушайки несвързаните му монолози по интервютата. Не са и политизираните - СДС-та и БСП. Те са гласували за своите. Що за хора са повярвали, че този, явно ограничен човек, е Спасителят? Но тях ги има, това са 40% от гласувалите. Огромна маса. Нима нацията е докарана поголовно до ЧАЛГАДЖИЙСКО НИВО?

Цветан Цветанов: В МВР не е постъпвал сигнал срещу ТИМ....... Др-Ю Бойко и Цветанов, сигнал се подаде в прав текст от РЕВИЗОРО, че мафията ръководи И митниците и тя /мафията/ се казва галено ОТБОРА. Ген. Танов каза че митниците се ръководят от МАФИЯТА. Юрген Рот директно и с нарочно писмо ви информира, че някаква си ТИМ е мафията и вие ББ и ЦЦ сте обещали да се преборите с нея. Целокупният български народ ви осведомява, че въпросната ТИМ е баш МАФИЯТА и желае да го оттървете от тази МАФИЯ. Народа вази гледа и съответно ви крои шапката!!!! Не вдигайте само пушилка за цинтове, кламери, боядисани валяци и т.н. маймунджилъци...... дали не е време да поработите....

Антиките, които приятелят на президента Първанов - археологът Николай Овчаров открива на Перперикон, са купени от пазара - 24rodopi.com

И все пак Ким Чен Ир е по- велик!

То преди 7 години и царя така го посрещнахме на ръце го носихме а каква стана тя

Каго ви чета форума , ми става ясно защо вияхаха 65 години! Имахме интелигенти в управлението ,като почнеш от Луканов ,минеш през Жан та чак до станишка!Минахте и презКостовата приватизация! Доган ви яздеше и подиграваше през цялото време и вие пак инкогнито във форума плюване! Сега ББ ви е виновен ! Или това за котела на българите в ада е вярно! Май платените писачи изпълзяли от синьо-червените дупки сега се събуждат!!!

тука шепа помияри постоянно плюят по премира

DA BORISOV E NOMER EDNO PRESTAPNIK V BULGARIA, i e dobre izvesten na FBI. taka che i caria govori, ma vse prazni prikazki i nishto ne napravi, sashtata boza e boiko

А бе Ирена Кръстева е купила и Дейли телеграф ха ха ха

Абе на нас българите все някой ни е виновен. Нали ние си го избрахме Бойко, защо не гласувахте за някой по добър от него. Не политиците са ни виновни ние сме си виновни за всичко което става. Само можем да се оплакваме и да критикуваме.

Аз съм сигурен, че 100% от тук изказващите се са завършили основно образование - това е неоспорим факт.

Вярно е от седем години е N:1, и затова гласувахме за него, но както върви и се занимава с това, кой е боядисал колите розови, до 7 месеца сам ще се направи за смях.

Дянков секи ден го пишат в Валстриййт Джърнал! Просто е перфектен

АБЕ ВИЕ В ТОЯ ФОРУМ САМО КОМУНИСТИ И ТУРЦИ ЛИ СТЕ СЕ СЪБРАЛИ.

ще ги търпиш нее ами и хоро ще играеш щото а ко не знаеш кой се беше пръкнал като шеф на Екоравновесие си абсолютно изостанал))))) айде със здраве и да получиш кредит по САПАРД драги ти желая хе хе дето няма да стане де...)))))

Беше лекар, стана гладиатор, какъвто беше като лекар. Марциал, римски сатирик Спокойно, граждани, балонът се надува, надува, надува...

До: обичащ отечеството (19.09.2009 г. 16:24ч.) Това, че обичаш отечеството е похвално. Ала си доста тъп, да ме прощаваш. Хората не ти го казват сигурно в очите, че им е неудобно, ама ти да си го знаеш!

вижте какво всички в БГ...То че правитлството, царя, ББ,И Костов, Исус Христос-няма да ви (ни) помогнат..ами да се хванем ние и да се изтеглим от тая канавка...Опрабете се вас си, после се огледаите за човека до вас....така е било от векове, така ще буде и занапред..успех и вярваите в себе си :) с уважение: Имигрант от САЩ

Вероятно си иизключително млад,невежа или патологичен,за да не знаеш ,че след 1944 год не можеше да се кандидатства във висше учебно заведение без бележка от ОФ ,проучване на рода до ....коляно и тогава можеше да подадеш документи и се авиш на изпит.Децата на активни борци и осиновените от дядовци и баби ,такива ,влизаха без изпит.Право се приемаха по 2 човека от окръг-обощо 60 за България.МВР-независ от профила можеха да влезат само специални.Това за сведение не онези,които днес си купуват приемни изпити,изпити по предмети ,държавни изпити и работни места.Днес с пари ,някога със заслуги.И всеки,от едните и другите го правеше и прави с ясното съзнание,че извършва нещо нередно,че е душевно нечистоплътен,че лишава кадърни ЧОВЕЦИ от правото им да се реализират.Затова и преди, и сега те са престъпници.

Що ли пък да не му врътнете вече някоя свирка?!?! Чак пък такъв медиен комфорт!?! То може, ама поне някой резултат да беше излязъл на яве, а то - само спряла държава, няколко полицая-двайсетолевк и т.н.

ABE VIE NIAKOGA SHTE BADETE LI DOVOLNI ? DOBRA ILI LOSHA NOVINA VSE PLUETE .BATI PLEMETO STE

Може и да не е тук мястото, ама тея бездомните кучета дето ги търпяхме по време на кметския му мандат и по време на премиерския ли ще ги търпим? За боклука вече не питам - глобиха ни за добре свършена работа. Ако управлява държавата както управляваше столицата - много сме го закъсали. Само дето тия от провинцията не го знаят още...

Последната дупка на кавала е безспорно ,САМО пЪРВАНОВ,а ББ не участва в духането ,където специалистите са от БСП с духача сергей,за когото Доган казва,че всеки отвор му е дупка.

ти тез на първолаците можеш джда и хортуваш....то дядо ти ако е засегнат от меророприятията на народната власт - така се пишеше тогава ...ще те видя аз как ще влезеш във висша школа на МВР...много си смешничък в лизането ей...много станахте от новото ОФ бе засрамете се...пък и удобно се изказвате като ви гледам нямали избор това онова тинтири минтири за пъровлаци и тиинейджъри безмозъчни....

Простотията е страшно нещо, а когато е облечена във власт е ужасно нещо.

По делата му ще го познаете!!!!!!!! Ос София, а сега е клекнал над цяла България!!!! Лошото е че, има и още мечтиииии....... Той много се обича, той толкова се обича, че може и да се самоизнасили....!!!! го да не се орезили!!!!!

я па тоя, ти що не се уточниш - напикан гербер, че да знаят всички кой какъв е...

До Злета: не си в крак с биографията на Б.Б. Убит е прадядо му по майчина линия, а не дядо му. Направи си справката че тогави пиши защотни пасквили.

Къде ми е кофата за драйфане?

НА БЪЛГАРИТЕ ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН.ОСТАВЕТЕ БОРИСОВ ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА.20 ГОДИНИ ВСЕВЪЗМОЖНИ ПОЛИТИЦИ СЕ УПРАЖНЯВАХА И ОЦАПАХА ДЪРЖАВАТА СЕГА ИСКАТЕ ЗА ТРИ МЕСЕЦА Б.Б. ДА ИЗМИЕ ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ.