Коментари - Кабинетът удря контрабандата | Днес.dir.bg

Кабинетът удря контрабандата

Въпреки че направи големи и болезнени съкращения на администрацията си, за да избегне необходимостта от подпомагане от страна на МВФ и защото се стреми да се присъедини към еврозоната, новото българско правителство се радва на подкрепата на народа.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът удря контрабандата | Днес.dir.bg

Коментари

Кабинетът Борисов удря контрабандата... оправи дупките по улиците и изчисти София. Има една приказка: ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ,,СОФИЯ НЕ Е България ,,Мухльо,,,,,,,,,

Може ли човек, собственик на охранителна фирма в най-мътните години на прехода, да се бори с контрабандата? Опашката на гущера още не отрязана, а и едва ли ще стане.

Каква митница е Кулата нали от години сме членка на ЕС та и Гърция много преди нас. Ама митничарите са щатове от Татово време. Тръгни да се прибираш от Гърция и ще се ,,начакаш,, пред вратата на милата ни родина и ще се нагледаш на дембели, който единственото приоритетно професионално умение е да различи лична

Читатели : 3761 На Митница Кулата ситуацията е същата - в мобилни групи работят най- верните служители на Шушков, Геренски и Вальо Паркинга и уж контролират потока от акцизни стоки като в повечето случай те изчезват, а приходите от добре свършена работа, вие кажете къде отиват. Afera.bg получи сигнал във връзка с оплетените като черва митници на родината ни. Публикуваме ги дословно: Нали постоянно се говори за контрабанда в държавата? Г-н Шушков, сега началник РМД София получи този пост като вярно куче на властта като началник Митница Кулата. Направи началник Кулата Павел Геренски и зам. Василка Точкова хората, които от години осигуряваха безпрепятственото движение на алкохол, който се получаваше от фирмата на съпругата му. Началник МП Златарево Васил Смилков също е върнат в системата от Шушков, въпреки че и последна инстанция на българския съд не го върна на работа, но той го дари с място Началник МП Златарево и му върна личния митнически печат без да бъде проведен курс за новоназначен служител, защото би трябвало статута на Смилков да е такъв като новоназначен в системата. Това се прави с цел да бъде затворен кръга, в който године не се допускат лоялни и съвестни служители за да не бъде разрушена къщичката, която години наред са градили. В отдел Митнически процедури и режими от близо 8 години цари семейна идилия, няма конфликт на интереси, а жената, от която Геренски има дете заедно с кума им колят и бесят. Смилков е незаменим ръководител на МП Златарево, защото без проблем кервана си върви и кучетата си лаят. На Митница Кулата ситуацията е същата - в мобилни групи работят най- верните служители на Шушков, Геренски и Вальо Паркинга и уж контролират потока от акцизни стоки като в повечето случай те изчезват, а приходите от добре свършена работа, вие кажете къде отиват. Може би не в държавната хазна, но въпреки всичко тези хора и до ден днешен топлят своите столове като служители в държавната администрация.

Цветан Цветанов: В МВР не е постъпвал сигнал срещу ТИМ....... Др-ю Цветанов, сигнал се подаде в прав текст от РЕВИЗОРО, че мафията ръководи и митниците и тя се казва галено ОТБОРА. Ген. Танов каза че митниците се ръководят от МАФИЯТА. Юрген Рот директно и с нарочно писмо ви информира, че някаква си ТИМ е мафията и вие с Бойко сте обещали да се преборите с нея. Целокупният български народ те осведомява, че въпросната ТИМ е баш МАФИЯТА и желае да го оттървете от тази МАФИЯ. Народа вази гледа и съответно ви крои шапката!!!! Не вдигайте само пушилка за цинтове, кламери, боядисани валяци и т.н. маймунджилъци......

Господи каква радост виждам в пишещите тук -че са ударили казаните...а големите престъпници кой ще удари...наистина - защо за контрабндата в митниците, за кръговете, за митничарите с прякори Борисов не иска и не коментира....разбира се, много по-лесно е с казаните да се занимаваш...смешник

еееее хора нация сме от Андрешковци и промяна скоро няма да има докато не разберем ,че лъжем сами себе си -държавата това сме ние нали.Песимисти ,завистници,злобари и комплексари могат да ни доведат до полуда с коментарите си.Ама нека да дадем време на тия хора да поизчистят тая клоака ,трупана умишлено години наред.Вълшебници има само в приказките.Оставам с впечатление ,че когато засегнат интересите на някого започва веднага да плюе -същия обаче държи законите да се спазват ама от другите.Лицемерието им ме отвращава.Позволяват си да сравняват народа с какво ли не-само защото имат по - различно мнение от тяхното. Точно такива хвалипръцльовци опоскаха държавицата ни като марокански скакалци.Че като сте толкова умни ,кадърни вземете се реализирайте някаде другаде. До сега освен с престъпления не съм разбрала да сме се прочули с друго и в чужбина.Оставете нас овцете да си живеем тука.

Прах в очите на слепите ! Нали знаете,кои се занимават кс алкохола и цигарите ....е...как да стане....по същата причина Бойко си мълчи и за кръговете в Митницата, сякаш нищо не е чул и нищичко не знае.....НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. БОЙКО ИГРАЕ ТЕАТЪР БЕЗ ДА Е ЗАВЪРШИЛ ВИТИЗ.

А КРЪГОВЕТЕ В МИТНИЦАТА - КОЙ ЩЕ УДАРИ...? БОЙКО КАТЕГОРИЧНО СИ ПРАВИ ОГЛУШКИ ЗА ТЯХ...МОЖЕ БИ ИМА ЗАЩО...

И ПАК ДУМИЧКА НЕ КАЗА БОРИСОВ - ЗА КРЪГОВЕТЕ В МИТИЦАТА - И ТОЙ И ЦВЕТАНОВ ПО ТАЗИ ТЕМА СА ИЗБРАЛИ ПОЗИЦИЯ :МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА - ОБЯСНИМО Е ЗАЩО МЪЛЧАТ И НЕ ГОВОРЯТ ЗА МЕРКИ СРЕЩУ ТЕЗИ КРЪГОВЕ И НАКАЗАНИЯ НА МИТНИЧАРИТЕ С ПРЯКОРИ, ИЗВЕСТНИ И НА ДЕЦАТА. Ясно е, че нищо ново няма и да има - САМО КАСИЕРИТЕ НА МРЪСНИТЕ ПАРИ СЕ СМЕНИХА . ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е БЕЗУМЕН И ОГРАНИЧЕН ЛАИК ЗА ДА ВЯРВА НА БОЙКО ! Доста е артистичен, но не достатъчно

Ударете и закрийте, премахнете и заличете битака Женски пазар в центъра на София. Там всичко е контрабанда, освен това е заприличал на циганско гето.

Добри и добре подбрани думи ! Поздравления ! Колкото до приоритетите на нашия (цитат) нов еврокомисар - регионалната политика; науката, изследванията и иновациите, и разширяването и политиката на добросъседство : - доста вече се прочухме къде ли не .... та вероятно невероятно много усилия ще ни трябват за да станем порядъчни; а е наистина повече от задължително .

Кабинетът Борисов удря контрабандата? Ай де бе! Да се ударят сами себе си? Не ми се ВЕРВА!!!

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Премиера искренно желае народа да го подкрепя.Иначе нямаше да се изказва прибързано.Защото епидемията от простотия може да отшуми още през идващата зима.Нека не забравя,че лошия човешки материал нахално продължава да живее с пенсиите,който тъкмо ТОЙ му отпусна.

Bate Boiko nie sme s teb!!!

toa kvo,raz4istva konkurenciata li?

да, да - понеже Серж СТанишев е гений, никой не го цени, така ли, а?

Podkrepa na naroda...iska mu se.Zamaza o4ite na nevegite e si misli,4e te ne sa gi izmili vse o6te,no gre6i.Neka sega ima izbori i 6te se vidi.

Знаете ли как се борят в момента с неплащането на акцизи? Обикалят казаните за ракия по селата и като спипат някой дядо с 50-60л ракия му я облагат с акциз 2,20лв за литър. ТОВА Е НЕЧОВЕШКО! Естествено има начин да ги излъжеш. Аз декларирах че съм изкарал само 5л и платих акциз само за тях :))) останалите 120л ги изнасях в шишета в колата ми извън двора на казана веднага щом се напълнят. Така ако беше влязъл някой да проверява щеше да види най-много едно-две шишета :) Не могат да сложат по един митничар на всеки казан така че хората ще продължават да цакат държавата. Така беше и по татово време :) Ако измислят някоя друга глупост като този тъп акциз ще си направя казан за ракия в двора!

Браво, бе! Не ще Бойко да вземе заем от икономическите убийци - добре.

Споко,Дамяне-Дянков за седмица намалява дефицита с милиард,колко му е...ще измагьоса и тези.

Ne te znam kakvuv si/kakva si no eto ot takiva kato teb sred bulgarskia narod Bulgaria e na tova pologenie.Filosofi, demagozi i durveni kratuni.Kakvo zna4enie ima minaloto mu.Neka po delata go sudim ot tuk natatuk.Ne vigda6 li do kakvo pologenie e dokarana durgavata.Ne 4ete6 li vseki den za razkritia na novi dalaveri, zamenki, izto4vane na DDS, izto4vane na durgavni firmi, korumpcia pri ob6testvenite poru4ki, korumpirani policai i sud i kakvo li ne.Kakvo pove4e triabva6e da se slu4i i koi triabva6e da izberem, ili moge bi da ostavehme starite na vlast.Ei, aman ot tupanari.Zatova drugi sa dobre a nie vinagi sme zle.Problema sie e v nas samite.Osven ako ne si niakoi ot tezi koito sa zasegnati ot vlasta, nikaoi ot korumpiranite mo6enici.Sigurno i drugi kato teb 6te se poivaiat vuv foruma.

До сега БКП и ДПС ни стригаха ... оставете млко ББ да покаже какво може и дали реално ще промени нещо за 3 месеца не става ...

Абе дамяне вземи се прегледай. 90 млрд .... ти чуваш ли се. Вземай си редовно хапчетата.

ей тъпанар точно такива хора като ББ и Путин ни трябват и всички педерунгели OUT !

Кабинетът Борисов удря контрабандата... оправи дупките по улиците и изчисти София. Има една приказка: ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ

Бат`Бойко Борисов е човекът: казва го Европата.. не го каза за СерГЕЙ!?!? Анадънму!? И какво започвате да ровите като кокшки и грухтите като тъпи свине?

SLED KATO SI STISNA RAKATA S RUSNACITE I GOCE KAKVOTO I DA KAGECH BATE GOIKO E BEZ ZNACHENIE ZVUCHI TAPO. IZCHEZNI OT EKRANA . NE GELAEME POVECHE DA SLUCHAME GLUPOSTITE I LAGITE TI . NE SI INTERESEN I SI MNOGO PROZRACHEN KAKTO DOGOVORA S RUSIA.

Браво на бат Бойко. Искренно му вярвам.

Реформите уж са налице, сега чакаме 90мрлд. постъпления от данъци, мита и акцизи.Само че постъпленията рязко падат, защо ли.

neka B Borisov kaje vqrno li e tova koeto sa pisali za nego i minaloto mu???? ako e taka neka ne pozvolqvame da stane balgarskiqt Putin

Подкрепата на народа е като на стадо овце - колкото по го стрижеш и доиш, по те уважава

на тая кунева знаете ли колко е заплатата,а?БРАВО НА БОЙКО РАЗКАЖИ ИМ ИГРАТА!!!!!!БРАВО!!!

Поредната ПР - акция или драматизация по едноименната пиеса Много шум за нищо.

prochetete v blitz komentarite na intervuto s Koritarov!!!!!

Коментари - Кабинетът удря контрабандата | Днес.dir.bg

Кабинетът удря контрабандата

Въпреки че направи големи и болезнени съкращения на администрацията си, за да избегне необходимостта от подпомагане от страна на МВФ и защото се стреми да се присъедини към еврозоната, новото българско правителство се радва на подкрепата на народа.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът удря контрабандата | Днес.dir.bg

Коментари

Кабинетът Борисов удря контрабандата... оправи дупките по улиците и изчисти София. Има една приказка: ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ,,СОФИЯ НЕ Е България ,,Мухльо,,,,,,,,,

Може ли човек, собственик на охранителна фирма в най-мътните години на прехода, да се бори с контрабандата? Опашката на гущера още не отрязана, а и едва ли ще стане.

Каква митница е Кулата нали от години сме членка на ЕС та и Гърция много преди нас. Ама митничарите са щатове от Татово време. Тръгни да се прибираш от Гърция и ще се ,,начакаш,, пред вратата на милата ни родина и ще се нагледаш на дембели, който единственото приоритетно професионално умение е да различи лична

Читатели : 3761 На Митница Кулата ситуацията е същата - в мобилни групи работят най- верните служители на Шушков, Геренски и Вальо Паркинга и уж контролират потока от акцизни стоки като в повечето случай те изчезват, а приходите от добре свършена работа, вие кажете къде отиват. Afera.bg получи сигнал във връзка с оплетените като черва митници на родината ни. Публикуваме ги дословно: Нали постоянно се говори за контрабанда в държавата? Г-н Шушков, сега началник РМД София получи този пост като вярно куче на властта като началник Митница Кулата. Направи началник Кулата Павел Геренски и зам. Василка Точкова хората, които от години осигуряваха безпрепятственото движение на алкохол, който се получаваше от фирмата на съпругата му. Началник МП Златарево Васил Смилков също е върнат в системата от Шушков, въпреки че и последна инстанция на българския съд не го върна на работа, но той го дари с място Началник МП Златарево и му върна личния митнически печат без да бъде проведен курс за новоназначен служител, защото би трябвало статута на Смилков да е такъв като новоназначен в системата. Това се прави с цел да бъде затворен кръга, в който године не се допускат лоялни и съвестни служители за да не бъде разрушена къщичката, която години наред са градили. В отдел Митнически процедури и режими от близо 8 години цари семейна идилия, няма конфликт на интереси, а жената, от която Геренски има дете заедно с кума им колят и бесят. Смилков е незаменим ръководител на МП Златарево, защото без проблем кервана си върви и кучетата си лаят. На Митница Кулата ситуацията е същата - в мобилни групи работят най- верните служители на Шушков, Геренски и Вальо Паркинга и уж контролират потока от акцизни стоки като в повечето случай те изчезват, а приходите от добре свършена работа, вие кажете къде отиват. Може би не в държавната хазна, но въпреки всичко тези хора и до ден днешен топлят своите столове като служители в държавната администрация.

Цветан Цветанов: В МВР не е постъпвал сигнал срещу ТИМ....... Др-ю Цветанов, сигнал се подаде в прав текст от РЕВИЗОРО, че мафията ръководи и митниците и тя се казва галено ОТБОРА. Ген. Танов каза че митниците се ръководят от МАФИЯТА. Юрген Рот директно и с нарочно писмо ви информира, че някаква си ТИМ е мафията и вие с Бойко сте обещали да се преборите с нея. Целокупният български народ те осведомява, че въпросната ТИМ е баш МАФИЯТА и желае да го оттървете от тази МАФИЯ. Народа вази гледа и съответно ви крои шапката!!!! Не вдигайте само пушилка за цинтове, кламери, боядисани валяци и т.н. маймунджилъци......

Господи каква радост виждам в пишещите тук -че са ударили казаните...а големите престъпници кой ще удари...наистина - защо за контрабндата в митниците, за кръговете, за митничарите с прякори Борисов не иска и не коментира....разбира се, много по-лесно е с казаните да се занимаваш...смешник

еееее хора нация сме от Андрешковци и промяна скоро няма да има докато не разберем ,че лъжем сами себе си -държавата това сме ние нали.Песимисти ,завистници,злобари и комплексари могат да ни доведат до полуда с коментарите си.Ама нека да дадем време на тия хора да поизчистят тая клоака ,трупана умишлено години наред.Вълшебници има само в приказките.Оставам с впечатление ,че когато засегнат интересите на някого започва веднага да плюе -същия обаче държи законите да се спазват ама от другите.Лицемерието им ме отвращава.Позволяват си да сравняват народа с какво ли не-само защото имат по - различно мнение от тяхното. Точно такива хвалипръцльовци опоскаха държавицата ни като марокански скакалци.Че като сте толкова умни ,кадърни вземете се реализирайте някаде другаде. До сега освен с престъпления не съм разбрала да сме се прочули с друго и в чужбина.Оставете нас овцете да си живеем тука.

Прах в очите на слепите ! Нали знаете,кои се занимават кс алкохола и цигарите ....е...как да стане....по същата причина Бойко си мълчи и за кръговете в Митницата, сякаш нищо не е чул и нищичко не знае.....НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. БОЙКО ИГРАЕ ТЕАТЪР БЕЗ ДА Е ЗАВЪРШИЛ ВИТИЗ.

А КРЪГОВЕТЕ В МИТНИЦАТА - КОЙ ЩЕ УДАРИ...? БОЙКО КАТЕГОРИЧНО СИ ПРАВИ ОГЛУШКИ ЗА ТЯХ...МОЖЕ БИ ИМА ЗАЩО...

И ПАК ДУМИЧКА НЕ КАЗА БОРИСОВ - ЗА КРЪГОВЕТЕ В МИТИЦАТА - И ТОЙ И ЦВЕТАНОВ ПО ТАЗИ ТЕМА СА ИЗБРАЛИ ПОЗИЦИЯ :МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА - ОБЯСНИМО Е ЗАЩО МЪЛЧАТ И НЕ ГОВОРЯТ ЗА МЕРКИ СРЕЩУ ТЕЗИ КРЪГОВЕ И НАКАЗАНИЯ НА МИТНИЧАРИТЕ С ПРЯКОРИ, ИЗВЕСТНИ И НА ДЕЦАТА. Ясно е, че нищо ново няма и да има - САМО КАСИЕРИТЕ НА МРЪСНИТЕ ПАРИ СЕ СМЕНИХА . ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е БЕЗУМЕН И ОГРАНИЧЕН ЛАИК ЗА ДА ВЯРВА НА БОЙКО ! Доста е артистичен, но не достатъчно

Ударете и закрийте, премахнете и заличете битака Женски пазар в центъра на София. Там всичко е контрабанда, освен това е заприличал на циганско гето.

Добри и добре подбрани думи ! Поздравления ! Колкото до приоритетите на нашия (цитат) нов еврокомисар - регионалната политика; науката, изследванията и иновациите, и разширяването и политиката на добросъседство : - доста вече се прочухме къде ли не .... та вероятно невероятно много усилия ще ни трябват за да станем порядъчни; а е наистина повече от задължително .

Кабинетът Борисов удря контрабандата? Ай де бе! Да се ударят сами себе си? Не ми се ВЕРВА!!!

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Премиера искренно желае народа да го подкрепя.Иначе нямаше да се изказва прибързано.Защото епидемията от простотия може да отшуми още през идващата зима.Нека не забравя,че лошия човешки материал нахално продължава да живее с пенсиите,който тъкмо ТОЙ му отпусна.

Bate Boiko nie sme s teb!!!

toa kvo,raz4istva konkurenciata li?

да, да - понеже Серж СТанишев е гений, никой не го цени, така ли, а?

Podkrepa na naroda...iska mu se.Zamaza o4ite na nevegite e si misli,4e te ne sa gi izmili vse o6te,no gre6i.Neka sega ima izbori i 6te se vidi.

Знаете ли как се борят в момента с неплащането на акцизи? Обикалят казаните за ракия по селата и като спипат някой дядо с 50-60л ракия му я облагат с акциз 2,20лв за литър. ТОВА Е НЕЧОВЕШКО! Естествено има начин да ги излъжеш. Аз декларирах че съм изкарал само 5л и платих акциз само за тях :))) останалите 120л ги изнасях в шишета в колата ми извън двора на казана веднага щом се напълнят. Така ако беше влязъл някой да проверява щеше да види най-много едно-две шишета :) Не могат да сложат по един митничар на всеки казан така че хората ще продължават да цакат държавата. Така беше и по татово време :) Ако измислят някоя друга глупост като този тъп акциз ще си направя казан за ракия в двора!

Браво, бе! Не ще Бойко да вземе заем от икономическите убийци - добре.

Споко,Дамяне-Дянков за седмица намалява дефицита с милиард,колко му е...ще измагьоса и тези.

Ne te znam kakvuv si/kakva si no eto ot takiva kato teb sred bulgarskia narod Bulgaria e na tova pologenie.Filosofi, demagozi i durveni kratuni.Kakvo zna4enie ima minaloto mu.Neka po delata go sudim ot tuk natatuk.Ne vigda6 li do kakvo pologenie e dokarana durgavata.Ne 4ete6 li vseki den za razkritia na novi dalaveri, zamenki, izto4vane na DDS, izto4vane na durgavni firmi, korumpcia pri ob6testvenite poru4ki, korumpirani policai i sud i kakvo li ne.Kakvo pove4e triabva6e da se slu4i i koi triabva6e da izberem, ili moge bi da ostavehme starite na vlast.Ei, aman ot tupanari.Zatova drugi sa dobre a nie vinagi sme zle.Problema sie e v nas samite.Osven ako ne si niakoi ot tezi koito sa zasegnati ot vlasta, nikaoi ot korumpiranite mo6enici.Sigurno i drugi kato teb 6te se poivaiat vuv foruma.

До сега БКП и ДПС ни стригаха ... оставете млко ББ да покаже какво може и дали реално ще промени нещо за 3 месеца не става ...

Абе дамяне вземи се прегледай. 90 млрд .... ти чуваш ли се. Вземай си редовно хапчетата.

ей тъпанар точно такива хора като ББ и Путин ни трябват и всички педерунгели OUT !

Кабинетът Борисов удря контрабандата... оправи дупките по улиците и изчисти София. Има една приказка: ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ

Бат`Бойко Борисов е човекът: казва го Европата.. не го каза за СерГЕЙ!?!? Анадънму!? И какво започвате да ровите като кокшки и грухтите като тъпи свине?

SLED KATO SI STISNA RAKATA S RUSNACITE I GOCE KAKVOTO I DA KAGECH BATE GOIKO E BEZ ZNACHENIE ZVUCHI TAPO. IZCHEZNI OT EKRANA . NE GELAEME POVECHE DA SLUCHAME GLUPOSTITE I LAGITE TI . NE SI INTERESEN I SI MNOGO PROZRACHEN KAKTO DOGOVORA S RUSIA.

Браво на бат Бойко. Искренно му вярвам.

Реформите уж са налице, сега чакаме 90мрлд. постъпления от данъци, мита и акцизи.Само че постъпленията рязко падат, защо ли.

neka B Borisov kaje vqrno li e tova koeto sa pisali za nego i minaloto mu???? ako e taka neka ne pozvolqvame da stane balgarskiqt Putin

Подкрепата на народа е като на стадо овце - колкото по го стрижеш и доиш, по те уважава

на тая кунева знаете ли колко е заплатата,а?БРАВО НА БОЙКО РАЗКАЖИ ИМ ИГРАТА!!!!!!БРАВО!!!

Поредната ПР - акция или драматизация по едноименната пиеса Много шум за нищо.

prochetete v blitz komentarite na intervuto s Koritarov!!!!!