Барозу даде 6 месеца на Борисов

Следващите шест месеца ще са особено важни за отношенията между България и Европейския съюз. Това заяви председателят на Еврокомисията Жозе Мануел Барозу на съвместна пресконференция с премиера Бойко Борисов след срещата между двамата в Брюксел днес.

Обратно в новината

Коментари - Барозу даде 6 месеца на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз не му давам повече от 6 месеца. Пак ще ходите скоро да гласувате.

Pone da mu beshe dal pone 9 meseca, a za 6 meseca samo shte se rodi nedonosche.

Пропагандната кампания продължава с пълна сила. Цирк след цирк. Първо беше т.н. двубой Хамстера-Яйцеглавия, сега е Седефчо-Яйцеглавия, после ще има и други серии (или сеири). Най-лесно ще се отървем от Кратункото като му дадем да води едно ТВ предаване тогава ще може да плямпа на воля. Как да се казва предаването? Естествено - Alo, Presidente!

Абе глупак/глупачке/ ти си най големия смешник .Как за 47 дена управление стигна до тези гениални изводи? Защо подценяваш интелегентността на 2/3 от българскя народ който гласува за ГЕРБ.От такива комунистически мекерета като теб сме на тоя хал.Управляваха ни гейове и крадливи помияри,алкохолици и каква ли още паплачДа много ви е мъчно,че кранчето ви за кражби спря и живеете в страх от възмездие.Възмездие ще има ,това добре го запомнете и никога повече комунисти няма да се докопат до властта .

ПОДРЕПЯМ БОРИСОВ! ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И МАЛОУМНИЦИ ВЪВ ФОРУМА ДА ХОДЯТ ДА СЕ ОБРАЗОВАТ ИЛИ ДА СЕ ГРЪМНАТ

Прав си, но тъпите хора не го разбират.

Браво на Б.Борисов, той за 40 дни постигна толкова колкото за 8 години не постигнаха другите правителства, ако така продължаваме тези 7 млд.евро ще ги усвоим и тогава с тези 14 млд.лева ние ще имаме хубави пътища, подземни комуникации и изобщо инфраструктурата ни ще се оправи!А това че тук комунистите обиждат Бойко че бил прост, елемантарен..това е чиста проба провокации..Бойко се държи като човек от народа и аз това го привествувам!Браво Бойко, браво сине, така се дръж, твърдо и човешки и ясно казвай нещата да се пукат през гърба тези долни комунисти и депесарии и царисти и всякаква там си паплач..ейй не се наядоха бе, не се накрадоха тези мръсни долни комунисти и ендесевейци и депесари...Бойко ти си мъж и на думата си дръж!Прочисти системата от долните подлизурковци и крадци и мошеници...Аз съм с теб сине мой!

Червените са на 60-о място за XX век в обновената класация на международната федерация по футболна история и статистика, Левски е на 126-а позиция Класирането на българските отбори 60.ЦСКА 57,00 126.Левски 16 150.Славия 10

Аз не искам да ме управлява политик с голямо бъдеще, т.е. човек, който след няколко десетки години в управлението ще се научи как се правят нещата!!!! (т.е. аматьор с перспективи)!!!! ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВА ПОЛИТИК С ДОСТОЙНО НАСТОЯЩЕ!!!! (и по възможност достойно минало). Бъдещето винаги е неясно, то и невинаги зависи изцяло от нас...

До всички смешници от ГЕРБ!!! Найголемият смешник в България е Бойко Борисов!!! Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ!!! Смешници от ГЕРБ!!! Първо четете, а после пишете глупости по форумите!!!! +++ Найголемият смешник в България, Бойко Борисов доказа, че е елементарен и първосигнален човек със самочувствие и без грам покритие!?!?! +++ Найголемият смешник в България, Бойко Борисов доказа, че върти, като развален грамофон едно и също до втръсване!?!?! +++ Найголемият смешник в България, Бойко Борисов доказа, че вечно някой му е виновен и крив!?!?! +++ Найголемият смешник в България, Бойко Борисов доказа, че е всичко друго но не и управленец!!! Неговата роля е не да решава проблемите. а да ги създава!?! +++ Найголемият смешник в България, Бойко Борисов доказа, че не блести с интелект!!! Феновете му също!!! Това го разбраха всички трезво мислещи Българи, като не гласуваха за него!!! +++ Найголемият смешник в България, Бойко Борисов и този път се оля! Голяма му е устата, а съдържанието в главата му, е много, много - малко!!!

Този път дъждът изненада София. Обаждат се на Бойко Борисов: - Господин Борисов, направо се образуваха езера. - Организирайте се, идвам да ги откривам!

Борисов не чакай много започвай твърда чистка.Режи отгоре надулу яко.

Откакто дойде на власт новото правителства в страната и особено в София има бум на кражбите на автомобили. Какво прави номият министър на вътрешните работи? Да спре да кадрува, а да се захваща с крадците включително и с тези по домовете на гласоподавателите.

Хахаха...А вие какво си представяте? Отива Бойко при Барозу и вместо да му се обяснява, вместо мазно да го поздравява и да му се усмихва, грубо си го вади! Треска го на масата! И му го посочва! Пускай кинтите, щот ще го духаш ей тука И Барозу втрещен веднага натиска копчето - кинтите потичат към България като безплатен руски газ...Хахахахаха...К сте елементарни...Не случайно у нас възпитаните хора ги смятат или за будали, или за педали!!! хахахаха..

Какво му хвалите на Б.Б. бе недорасли политици. Той още не си е седнал на креслото. Тези пари ЕС ги освободи ,защото правителството на Станишев ги спечели в последните си месеци с къртовски труд. Не го ли видяхте по ТВ-тоя мафиот как се оглеждаше и гледаше само нагоре към таваните-защото бъкел не разбира от това което му говорят. Добре че оня грозотия -външната министърка отвреме на време му превеждаше по някой лаф. То май само тя-говореше другите гледаха като теле в железница,особено Б.Б. и Ц.Ц.

Първите двама-много сте смешни.Кой ви каза,че всеки който не харесва БиБи е комунист?И по-леко с квалификацията,че в да обидите и него и Цеци и ЦЦ - нали знаете в коя партия за били?

Golema nisost e po tesi saitowe. Wmesto da se saradwate che Boiko pone se machi da oprawi neshto i wmesto da go podkrkepjate go pluete neprestanno

Аман от тикви, които си приписват чужди заслуги. Отблокирани са само 19 мил. евро, и то благодарение на изпратения доклад в края на мандата на предишното правителство с извършеното от него през последните месеци за отстраняване на нередностите при усвояване на средствата по САПАРД, ЕС трябваше да разгледа този доклад и да се увери, че наистина са взети мерки и да излезе с решение. То няма как един доклад да се разгледа и да се излезе с решение в рамките на няколко дни, е решението на комисията излезе сега, така че да се приписва като заслуга на Бойко отблокирането на тези пари е меко казано невярно.

Vie pishete sryshtu Bojko Bolshevikyt

Da upravi Bojko Bolshevikyt samo Dragalevcy i sym dobre. Ama...

Davai bate, s teb sme!!!

Da vyrnem portretite na Lenin po ulicite. Vrme e! Bravo na Bojko Bolshevikyt!

Bravo BB, bolshevikite sa s teb!

Не мога да разбера, защо само се псувате един друг и само се нъсъсквате един срещу друг? Не сте ли всички вие българи?

Нещастнико, ти какво очакваш да каже един мъж на такъв въпрос? Коя патка заспала му го е задала? Възпитаните хора не говорят зад гърба на другите и не пускат клюки - като твоя президент, който плюе по вестници премиера на държавата, на която ужким е глава някаква! Ама е много куха тая глава, нищо няма в нея, освен мечти за амхарски козли и пъргави сърнички! Като истински мъж Бойко не приказва глупости зад гърба на никого - дори на такъв олигофър като гореописания ... Но трябва акъл и възпитание, за да се разбере това, а на теб тези неща катастрофално не ти достигат! слава Богу, че си избрахме премиер, който не клюкари някого си по вестниците, а действа - и пусна фондовете, нали?! Ще се пръснете откъм гърба от яд, ама това е факт! Ние за това гласувахме, и сега се радваме, напук на душмани!!!

УСПЕХ НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

ЕС,даде безброй сигнали ,че на крадливата Първанов-Станишева коалиция,няма да даде ни цент повече и естественно е червените да злобеят и плюят безпомощно като палета.Та вижте ТАРТОРА Пър ваноф ,как се разсмърдя като ощипана кукундера,а толкова год.дремеше като заспал авжия на гьоме.Другарите са много виновни пред нацията и ще трябва да понесат ВИНАТА,НО ТОЯ ПЪТ БЕЗ МИЗЕ,А НА ТЯСНО и в раирано.Греховете трябва да се плащат!

БОЙКО ВЯРВАМЕ В ТЕБ!!! Дянков наистина е звезда

Аз гласувах за Борисов, като вярвах, че ще помогне на България. Жалко, напълно ме РАЗОЧАРОВА!!!!! Той запази простото си и бандитско държание, простее и излага тази България и вече съм сигурен, че работи срещу нея. С евтини пушилки, бисерни простовати изкази и популистки акции направо прикрива НЕКОМПЕНТНОСТТА си, а и некомпентността на целият екип, събран от кол и въже. Жалко!!! България отново ще закъснее!!!!

За президента -като за умрял. или хубаво или нищо. Е за това ББ не каза нищо

защо не четете сроковете, условията и загубите.....какво си представяте запомняйки цитата -до 2013 г. за България са на разположение 6.850 млрд. евро за структурни фондове. ако тази сума е в злато колко ще тежи. ако е в лева по сто, колко място ще заеме. има ли математик, оти яз сам - ей бунак. :-). с тези пари ако са по 20 лева ще стигнат ли за път от банкноти от варна до софия например, колко ще хартисат ..........защо политиците и медиите предлагат за сравнение неща без мяра за сравнение на този който им плаща....за невяра може би......

OT 4-5 GODINI JIVEIA V 4YJBINA , A SEGA S TOVA , KOETO STAVA V BG I NOVOTO PRAVITELSTVO NE MI SE TRUGVA OT TYK !

Какво му хвалите на Б.Б. бе недорасли политици. Той още не си е седнал на креслото. Тези пари ЕС ги освободи ,защото правителството на Станишев ги спечели в последните си месеци с къртовски труд. Не го ли видяхте по ТВ-тоя мафиот как се оглеждаше и гледаше само нагоре към таваните-защото бъкел не разбира от това което му говорят. Добре че оня грозотия -външната министърка отвреме на време му превеждаше по някой лаф. То май само тя-говореше другите гледаха като теле в железница,особено Б.Б. и Ц.Ц.

tOZI 4OVEK , OT KAKTO E PREMIER ME KARA DA SE GORDEIA , 4E SAM BULGARKA S NE6TATA , KOITO PRAVI !!!!!!!!!!!!

Daze i edno prase da beshe postaveno na miastoto na Boiko, pak bi bilo mnogo po dobre v sravnenie s predisshnite plonderi - kradlivite i lazlivi icherveni dioti.

УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !

Питат радио Ереван: Какво ново след изборите в България? Ами вече има напредък, той си ги хваща, той си ги пуща!!

Наври си петолъчка в задника. Ще изхвърчиш на първо място... отзад напред. От теб разбирам, че със Станишев сме били из първите места... (уточнението е: отзад напред).

GOSPODIN BORISOV NA TAZI DAPZAVA I TRYBVA ZDRAVA PAKA IMOZE DA SI STYPE NA KPAKA ZA 180 DNI AKO ISKATE SA VETI OT MEN SKAIPA MI E TOZI S DOLNA 4ERTA AZ I MOYA SIN ISKAME DA ZIVEM BG. A NE PO SVETA ZALMIE ZA VSI4KE BYLGAri ............

Има една книга на Георги Андреев, БИМ. България и мафията. Вземете я прочетете, а?

И продължава да се държи като селяк и мутра. Гледам одеве по Канал 1 новините, взимат му интервю и го питат нещо, като споменаха президента онзи : не ме занимавайте и се врътна! и това не у наше село, а в чужбина....голяма излагация.....

Приветствам силните думи. И аз ги приветствам, ама ще си остана само с приветствието.......

Взе ми думите от устата! 100% си прав, братле!!! И по едно яко ебане да им хвърлят преди това, както те го набиваха всеки ден на българския народ!

Do vrachka-na posledno miasto sme zaradi vas komunistite-davai Boiko napred

Барозо, много време си дал на ББ. След 6 месеца той отдавна вече ще бъде свален, няма да е министър-председател и хората ще са забравили за него.

Ox nemoga da wi razbera was w BG?! Ziweja w 4uzbina makar 4e i tuk ne mi xareswa, no nemoga da razbera zachto bolchinstwoto smjatate 4e BB chtjal da oprawi nechtata?! Ne bil ot kumunistite, ot sozialistite?! Nima gospoda toj ne e nowata proizwodna na BSP????? Zachto ste tolkowa slepi??

НА КОИ МУ ДРЕМЕ БЕ ЗА ТИА