Борисов: В Брюксел ни хвалят, ще пазим парите им

Добрите думи за новото правителство, които чувам тук, са най-добрият отговор за безпочвените критики от опозицията в България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: В Брюксел ни хвалят, ще пазим парите им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушайте внимателно, няма да повтарям: всичко, що положително, без значение кога е направено - е наше /МОЕ/ дело. Всичко, което е нехаресвано е дело на Станишев /БСП/.

Pohvaliha go kato Ivancho - vsichki sa zle, a toj naj-mnogo!

Да се похвали колко пари преведе на МВФ от резерва на Здравната каса.Ама мълчи, а може би не знае, че Дянков ги е превел.И колко раздаде в ЕС да си плати хвалбите.Ако наистина е имало хвалби.

DEDO JOTZO-O-O-O... KADE SI? ZASHTO NI OSTAVI NA AVRORA?

Ще пазим парите им! Нали затова са ни назначили.

Защо си мисля,че ББ и сие са избрани от българския данъкоплатец за да пазят неговите пари и за да направят според силите и възможностите си неговия живот по-добър?И би трябвало нашите,а не брюкселските хвалби да го радват?

ВИДЕХТЕ ЛИ БЕЕЕЕЕ, КОМУНЯГИИИИИ! ЗАРАД ВАС СМЕ ОЩЕ В КАМЕННАТА ЕРАААА! ЗА 40 ДЕНА ГЕРБ НАПРАВИХА ТОЛКОВА, КОЛКОТО ВИЕ ЗА 65 НЕ НАПРАВИХТЕ! СРАМ И ПОЗОР И ЗА ВАС, И ЗА ВАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ГОЦЕ!!!

земеделски министър - ветеринар финансов Икономист от световната банка и никой не казва с какво точнос е е занимавал г-н Дянков и коя е леля му там...б.б. не му давам повече от година с този популизъм обаче после кой ще му оправя бакийте незнам???????

Бойко, ти си добър човек и християнин, защото човешки помогна на пострадалите при Охридското езеро и техните близки! Никой, досега не е реагирал, така човешки, за тези 20 години-измислен преход. Ти изпрати веднага правителствен самолет, с който досега прелитаха само велможите! Ти прати екип от най-добри лекари. Ти каза, че ще се дадат по 10 000 лева за нещастните близки на загиналите, да платят погребенията. Ти , Бойко, реагира, като добър човек и християнин! Благодаря ти, от цялото си сърце, вярвам, че народът го оценява и е щастлив, че най-после има за министър-председател - ДОБЪР ЧОВЕК И ХРИСТИЯНИН! Бойко, от сърце ти желая здраве, вярвам, че докато си премиер, ще правиш добрини за народа си! Няма да коментирам, че нещастните, съсипани хора, някои в линейки, са чакали господина-президента нам колко си време.ТЪЖНО и СРАМНО!

Специални поздрави на министър Найденов....най-накр един свестен земеделски министър!

Червените комуноидни кретени са побесняли от злоба и завист.Те така и не проумняха,че ЕС НЕ ГИ ЖЕЛАЕ и ги счита за доказани престъпници.ЕС бе загубил дяверието към Първанов-Станишев,за това и спряха парите.Ясно бе ,че ще ги дадът на дясно правителство,както и става.За да спечели окончателно,пълно доверие ,Бойко и българите трябва да прегазят последните рубежи на мафията и корупцията,Първанов-

Както върви светът ние пак ще дойдем на власт. И ще направим музей на демокрацията на жълтите павета. Към всички управлявали през последните 20 години ще добавим и великия ви ББ. Ще може да си го гледате там, наред със Станишев, Костов, Симеончо и другите светила.

Не разбирам защо ББ иска 100 дни да не се атакува и критикува, като няма 100 дни без самохвалство и подлизурство! Народ е казал - пилците се броят наесен

Ако трябва да се гласува един от най-стабилните е Цветан Цветанов. Наистина поздравления. Много е търпелив и мисли какво да прави.най-лоша оценка - Дянков. Мисли бавно и започна да се слива с тия дето започна да се бори с тях. Не става.

А НА НЯКОГО ДА МУ ХРУМНА, ЧЕ ГО ЗАПАДНЯЦИТЕ ГО ХВАЛЯТ, ЗАЩОТО ИМ Е ИЗГОДЕН И Е НЕИЗГОДЕН ЗА БЕДНАТА И ЗАБРАВЕНА ОТ БОГА БЪЛГАРИЯ?! ОЩЕ МНОГО ИМА ДА ВЛАЧИТЕ ХОМОТА, ЛИШЕНИ ОТ ИМОТА.

Брей, нарът взе да отрезвява! А ни чака тежка зима! Току виж ББ, ЦЦ и другите смешници отидат на бунището по-рано от предвиденото...

тук се крие платен комуноиден драскач с различни никове. Копеленце, има ли смисъл да се хАбиш?

Ради, комунистите са всички едно и също нещо, защото тяхното поведение дава един и същи резултат. Инак всеки от тях може да си мисли, че е различен, но не е така. Те са в общност, която ВИНАГИ прави едни и същи поразии на човечеството и това говори, че са сбъркани. Накои се оправдават, че идеята била подменена, други - че хората развалили идеята. Аз ще кажа само, че ако идеята не се получава на практика, то тя е плод на сбъркани умове. Това са комунистите. Ако една идея убива хора, няма самоконтрол как се изпълнява, води до цинизъм и погазване на морал и общочовешки ценности, то тя е редно да се унищожи. Ако пък все още е жива в главите на някои хора, то тр. да се заклейми и тези хора да се сочат с пръст като луди. Самият луд не знае, че ее такъв, така и комунистите смятат, че идеята им е велика. А тя е просто един човешки боклук. Експериментът го доказа навсякъде. Колко още е нужно, за да разберете, че пречите на другите и на себе си?

ne znam, no za pruv put vijdam da se pravi neshto ZA dyrjavata. BB moje da e vsqkakyv i da ne e smilaem za vseki obraz, no izglejda naistina dobronameren, koeto mislq, che e po-vajno ot po-raziuzdaite mu izkazvaniq ponqkoga. istinata e, che v posledno vreme se vdignata tolkova skandali, svyrzani sys zloupotreba i korupciq, kolkoto prez poslednite 4+ godini vzeto zaedno. I dori nikogo da ne osydqt, efektyt shte e nalice, zashtoto celiqt tozi shum shte nakara da se misli malko predi da se krade bezogledno. Druga istina e, che razblokiraha pari ot Evropa - koeto pyk e prqka ocenka za tova, koeto se pravi. Ne glasuvah za BB, no mi haresva tova, koeto vijdam!

Mnogo e pe4en , mnogo prost narod mu zavijda za silata koiato izla4va.Tia v foruma deto mu zavijdat sa malki dushi4ki.Samo napred natiskai BOIKO i ste vidish 4e vsi4ki maloumnizi ste kleknat i ste ti blijat kunkite uj 4e sa bili s teb.Az sam optimist .NAPRED. Sega revat samo Kradzite.

Вай, вай, хакано е с червени клатик.рци в този форум!!!

Все още сме на фаза ОСАННА, но не моеме се размина и с РАЗПНИ ГО. Особено при това пожарникарско НЕДОРАЗУМЕННИЕ....

След като прегледах 100+ мнения останах с впечатлението, че комуно-депесарите вече газ пикаят.

sofiq e mnogo po 4ista ot predi vseki den se metat ulicite ma6inno i se miqt a predi6noto previteltvo ni6to neprave6e sofiq si tane6e ot mizeriq

Тоя пак почна.Божее..деба и фукарата.Има още три години и 11 месеца . Как ще изтърпим...?

Аплодирам идеята да има опозицията и в интернет. Но тя трябва да е градивна а не сляпа за новите промени. Агресията е маска на безпомощността, нещо което Вие използвате прекалено добре. Жалко е, че сте слепи - как не прогледахте 4 години а само за 40 дни някой боде сетивата Ви. Не заслужавате нужното време и внимание. Само ще припомня, че коалицията дойде на власт с мандат на ДПС /разпределителя на порциите на финансиране в държавата/ връчен от президента Г Първанов. Ще кажа за стотен път - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ЗАСТАВА МЪЖ. След този пост всеки , който прояви интерес да пикае и плюе върху мен искам само едно - Посочете ми Вашата алтернатива към 05.07.2009? Жалки сте и по детски неграмотни, но Ви е простено нали сте слепи? Вие сте срам за България и единствено ме крепи идеята, че голяма част от Вас е замаскирана от един човек с различни никове. Много ми е интересно къде бяхте по време на изборите?

Viarvam 4e rezultati sus osudeni v realni cifri 6te ima mnogo skoro!!!

той е невинен!преводача го е излъгал,че го хвалят,той нали не отбира от чужди езици,хайванчето и те си го лъжат!невинен е!

Ей, какво го нападнахте пожарникарчето... Ми то не е виновно, милото - нали не разбира чужди езици може да е пообъркал езика на жестовете и да е изтълкувал неправилно някой свит пръст или лакет...

stiga ste pluli primiera toi ne zaslujava da go pluem i da sme s nego toi pone var6i ne6to i postiga a staroto previtelstvo kakvo napravi samo ni lujeha i ni6to ne praviha

Евтин популистки ход. Нов гаф на Яйцеглавия.

Червените комуноидни кретени са побесняли от злоба и завист.Те така и не проумняха,че ЕС НЕ ГИ ЖЕЛАЕ и ги счита за доказани престъпници.ЕС бе загубил дяверието към Първанов-Станишев,за това и спряха парите.Ясно бе ,че ще ги дадът на дясно правителство,както и става.За да спечели окончателно,пълно доверие ,Бойко и българите трябва да прегазят последните рубежи на мафията и корупцията,Първанов-

хората ттам искат да ти заврат един четвъртит , маскиран като кръгъл с памук и само кръгли идиоти като теб не могат да го различат ....смешник мазохист си ти

тоя съвсем слепи релетата

полушимпанзетата са характерни с хапливите си навици, но най-вече с уникалната си по структура логика заложена в изрази. провокирани веднъж веднагически започват да грухтят в един глас... - стават особено чувствителни при намек за несъвършенството на полупримата! харесвам форумите, може би тук е единственото място където може да се види как мислят едноклетъчните... ...лош бойко ,лош.. лош... цц..цц ц..

Борисов да спре да се държи като телефонистка и да звъни по сутрешните блокове да се обяснява,когато някой каже нещо против него, а да показва реални резултати от работата си. Все пак огромната част от народа го избра и вече няма да има оправдания от типа Ние ги хващаме,те ги пускат. Цялата власт е ве него,така че по-малко приказки и самовлюбени хвалби и повече работа.

Ми какво да ти кажат бе каун Борисов :) Ти не говориш техния език :)

Голямо самучуствие ББ,но без покритие.На какво основание са хвалбите?Няма още резултат от свършена работа.Отблокираните пари по САПАРД не са заслуга на това правителство!Който те хвали ще иска от теб услуга,и то не малка.Не напразно още преди година ББ обикалеше до Брюксел.От сега нататъка интереса на България няма да бъде защитен,а ще играем по свирката на ЕС.Ние нямаме собствено мнение и затова ББ,не му пука какво ще каже българския народ.Той ще съкрати всички,ще намали средствата за здравеобазване и образование,а да не говорим за пенсионерите,които за него са материалVТежко и горко на народа ни и най вече на младите хора,които в момента ги съкращавот и не могат да се реализират изобщо по професия в България.Успех на всички, които искаха ББ.

Ох, ще падна от смях! И на какъв език ти казаха, че те хвалят?:))))))

Големи хвалби беееееееееее!Още нищо не са свършили пък не спряха да ги хвалят!Айде малко по-скромно го давайте!

До Към Форумци (10.09.2009 г. 15:12ч.) Симеон Сакскобурготски няма да носи у дома си връх Мусала, но Симеон Дянков изнесе вече при господарите си от МВФ повече от 2 милиарда долара! И то от парите за здраве на българите! Пази боже - сляпо да прогледа!!!!!!!!!!!! съжаление трябва да призная, че си заслужаваме напълно съдбата!

Като свърши нещо от това,което казва ме събудете.ЧАО!

Do vsichki cherveni idioti ot foruma: Zadahvate se v zlobata si, da ea tapite vi kurski maiki komunisticheski, koito sa izsli takiva lana kato vas..

Ако ти си ходил и не са ти дали вярно е.На кокошкари като теб недават.

За пръв път виждам човек дето само го хвалят! Браво :) Тая работа хич взе да не ми харесва. Калпавата стока най-много я хвалят, който не вярва - да иде до Женския пазар.

Ако говорим за този Цветан Цветанов там е пишело БОБ.

Малоумно момче, не се радвай на лицемерните хвалби на европейците ! Знай, че зад това се крият интереси , ще очакват твоите евродепутати да ги подкрепят при вземане на решения и ти ще го правиш, независимо дали са в полза на българския народ! Нищо не се прави без инкасиране на някакъв интерес и не ни прави на наивници със самохвалството си ! Не пасем трева , но ако трябва и това ще ни докараш с издокарването си пред съмнителни политици!!

Ето,затова гласувах за ГЕРБ!Не ни излъгаха.Браво!Вярва във вас!