Коментари - Кабинетът избира нов еврокомисар | dnes.dir.bg
назад

Кабинетът избира нов еврокомисар

Новият еврокомисар на България трябва да бъде от ГЕРБ, е позицията на Европейската народна партия (ЕНП), изказана от нейния председател Вилфред Мартенс пред БНР.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът избира нов еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешници. Обърнахте го на секс и сълзи. Новия комисар не е задължително да е жена. Нали все-пак ЕК не е бардак, кабаре, казино... Публиката май свикна, че Кунева е секси и подхожда за развлечения. Но, не това се иска, правилно го казва чужденеца. Е да, за мъж не подхожда ролята на секс символ и защитник на правата на малцинствата в интерент... Какви експерти!? Платени оплаквачи.

Това ще е най-голямата грешка на Борисов, ако не остави Меглена Кунева за еврокомисар. Желева не е за тая работа.

Abe IDIOT ! Kakav sofianec, kakvi izbori te tresat?! Ia se poogledai naokolo, pogledni i v hladilnika...i ne zabraviai kirlivite si rizi...Znaesh li, mislia, che shte si dopadnete s AURORA.

Boiko sloji LILA GEORGIEVA tia e nai podhodiashta da varshi i v BRIOKSEL I i v CHIKAGO ti takiva gi haresvash

Предложение:понеже Б.Борисов няма експерти нито нормални специалисти поне да си сложи някоя проститутка от онези с които е бил по Златните едно време.....за еврокомисар!!!!!Еххх Борисов тъпо копеле си и такъв ще си останеш!!!!!

Що да я сменят милата?? Че нали и премиера е от нейната партия (или поне доскоро беше - да не забравяме кога го чухме за сефте!). на колежката си кариерата ще разваля! Честно ли е, другарски ли?

Бойко,остави я там,иначе тя ще е новия месия след 4 години

АЗ ПЪК ИСКАМ НА МЯСТОТО НА КУНЕВА ЗА ЕВРОКОМИСАРКА ДА СЛОЖАТ ИРИНА БОКОВА. ТЯ Е МНОГО УМНА. ВСИЧКИ СЕ УРЕДИХА САМО ТЯ МИЛАТА ВСЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УРЕДИ НА ПОДХОДЯЩО МЯСТО. ТАКА,ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ УРЕДИ.

Е голяма полза от нея, няма що. Фръц на ляво, фръц на дясно.

Каквото заповядат от ЕНП това ще е!Пред политическите си господари Бойко е просто един усмихнат послушко.

Г-жа Кунева наистина е много компетентен комисар, но като председател на ЕНП ще ви кажа, че Европейската комисия е и политически орган, не само експертен. аха това е много добре да се обясни .

Естествено е да бъде сменен еврокомисаря. Кунева беше поставена на този пост, тъй като беше най-преданият член на партията на дъртия. Те имаха всичката власт. В парламента, президента, всички съдии са поставени на високите постове от техните хора, както и прокурори. Кунева ако не целуваше наред всички свои съпартийци, начело с дъртия от Мадрид, щеше да гледа към Брюксел от София. Нагаждачеството й и роднинството с една от големите комунистически фамилии я пратиха в Брюксел.

България отдавна стана една такава особена за хората от ЕС/ЕК . А представяте ли си какво става с тях като четят коментарите !?!

Кунева е глезла и половина и е обременена всячески и комунистически и царистки !! Какво направи за България- продаваше и малкото , което беше останало !! Да си ходи и с труд да си вади прехраната !!!

еййй няма угодия. те загубиха изборите и сега ще си ходят от всички възлови места. ако някой от вас един ден се окаже на мястото на ББ едва ли ще остави на възловите места хора от противникова политическа сила. само лаете тука щото доста от вас си губят доходите, които изкарвате само защото сте на шуранайката баджанака, маа ви мързелива. ай сега ще трябва да поработите малко. за това гласувахме и това получавате - МЕТЛАААА - у лево и да ви няма следващите 45 години, АМИН ! (нищо лично - това е само бизнес :)

Еврокомисаря трябва да е от ГЕРБ. Те толкова се стараха да кепазят България, жаслужава си да се потрудят още. Кой ни наказа с такова смотано правителство?

Не че някой ще ме пита , ама между Кунева и Желева избирам първата...

много ясно че трябва нов комисар. Стига с тия протежета. Досега герб избират подходящите, дано намерят някой по-добър от царската снаха

Очаквах тази смяна.Едно че аз лично не съм усетил нищо от нейното комисарстване и друго,че освен Кунева е и ПРЪМОВА.

Гледай си учението и остави ББ да ни разказва играта,той и без това няма да те чуе.Като се дипломираш се върни като ЮПИ и оправи нещата.До тогава сигоно още някой ще ни свали някоя звезда и ние пак ще го отчетем като грешка. Разбра ли пич-МАХАЙ СЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ,че Държавата отдавна я няма!!!

Бойко Бойко, трябва да си туриш свой човек да ти бере срама по Европата.

Gerb naistina specheli izborite. Sega, sydejki po tova koeto stava po forumite, razbiram che mnogo hora , dori ot bsp glasuvaha za likvidirane na bogatstva na nuvorishite. No , nali Bojko ne moje da realizira tozi bolshevistski lozung. Ako glasuvaha sega- toj nijmashe da specheli.

От еввропейската народна партия казали на Бойко, че Цветанов требе да му подухва, а Бойко на тях всичките по пампурленце да им прави с гълток и какво станало според вас? Казвам свирка, приемете, че няма да бъде по различна от подухване, каза Цветанов. Слаби политици, слаби управленци, могат да ни се правят само на нас и пред нас БЪЛГАРИТЕ. Ама като им скръцне някой Бате Бобо се насира, така че смърди до ЕНП. Егати охлювите сме си избрали. АМА НЯМА КАКВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ, КОЙТО И ДА БЕШЕ ЩЕШЕ ДА Е СЪЩОТО. БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ПРАВИ ПОЛИТИКА, НИЕ СМЕ САМО ЕДНИ МАЛКИ ПИОЧИЦИ, НА КОИТО СЕ НАРЕЖДА. БАТЕ БОБО- ЖАЛЪК СИ И СМЕШЕН. А ТЕЗ ОКОЛО ТЕБ НЯМАМ ДУМИ ОТКЪДЕ ГИ ДОВЛАЧИ НЕ ЗНАМ, АМА ТО МАЙ И ТИ НЕ ЗНАЕШ!

Цецо , в грешка си за заплатата - почти 20 000 , ма не лв. а евро взима кривата уста. И са кво ше прави като я махнат. Колко ли е кофти да взимаш 20 к евро без да правиш нищо и изведнъж да започнеш да взимаш по 1000 лв. и да ти скъсват задника. Да се маха час по-скоро от там , че не мое търпим мисълта тая набедена ?политичка? да ми се клати по екрана.

Логично Уотсън. Горката, откакто стана еврокомисар започна да си плаща сметките за ток и парно. Сега милата какво ще прави???

А Барозо какво ще прави без ерокомисарката Меглена Кунева. Тя толкова хубаво говори и се усмихва. Много е готина и всичко сама е постигнала и хубаво се облича, изобщо много е учена , юристка , красавица мила.

Ех.Бойко,бойко ква я мислих ме,ква стана тя. За чиста и свята република,а сега нови господари. Стани да седна,смяна на господаря,а народа все го духа!

Do koga shte tarpim glupaci partiici da ni upravliavat. Priznavat, che M. Kuneva e izkluchitelen expert, no ne bila ot tiahnata partia. Takova iziavlenie e prisashtno samo na edi nenormalnik. A to povecheto politici sa takiva. Iskame svetat da se upravliava ot experti, a ne ot politici predizvikali samo bedi i neshtastia na horata - Napaleon, Hitler, Stalin i dr.

Смешници! Всички , които плюете сте от едно и сащо котило - всеки от Вас има по един член на БКП в семейството си , новият ни премиер и повече от един. И какво сега? Всички да мрем , защото ако мама не е била член на БКП, децата й нямаше да могат да се изучат. Какви други привилегии са ползвали членовете на БКП и защо трябва да се срамувам от членството на майка си в партия, в която членуваха толкова трудолюбиви и образовани хора? Засрамете се най-после. Всеки плюе, никой нищо конкретно не предлага. Тогава да обявят няколко имена за еврокомисари и с есемеси да го изберем, искате ли? Един политик досега не Ви е угодил. Хайде направете една справка колко от новите политици в парламента са произлезли от комунистически семейства ? Поне 80 % . Сигурен съм. Така че нека гледаме кой какво може да свърши, а не какви са му устните, какво му е семейството. Всички сме убедени, че няма политик до сега който да не се е облагодетелствал от позицията си, а в последните четири години е било голямото лапане, както разбираме, дано има възмездие. Дано!

Хора, сънародници. За какво говорим? Спорим за това какво тя е направила и какво не. Не е ли малко късно за това. Тя е избрана от нас народа на демократични избори за европарламент. Кои са тия от ГЕРБ и от ЕНП да ни казват кой ще бъде и кой не или за какво въобще са ни избори? Помислете хора. До кога ще търпим тия изроди и ще ги избираме и преизбираме?

ей запознатите хич не сте в час само мога да ви кажа че следващия еврокомисар ще се казва андрей ковачев и е супер свястен човек

Хайде сега кажете, че на Бойко не му нареждат:)) НДСВ взеха гласове на евроизборите заради нейното участие! НДСВ са мошеници, но Миглена не е! Стана Еврокомисар на годината/ от източна Европа май няма станали Еврокомисари на годината/. Направи много за потребителите в Европа и за правата им и за качеството на стоките/особено от Китай/, както и за правата ни пред монополистите. Така, че е интересно, какво ще каже Бойко за професионалист, като нея, която на всичкото отгоре водеше преговорите за присъединяването къ ЕС. Нали професионалистите никой никъде не ги пипа:))

Абе Борисов да не е малъ, та ще му нареждат? Що не ми наредят на мен нещо бе, баси наглярите? Борисов почне ли да им ходи по гайдата си погазва реномето. Нямам предвид специално случая с Кунева, а по принцип.

Точно така партийна кандидатура трябва да е.Какво значение има дали е експерт. Егати ЕС. Ха ха ха!!! Няма СССР има ЕС.Многа малоумници които се изказват в този форум, които определят Кунева като маймуна дори не осъзнават какво се случва.Толкова сте жалки. Затова тази държава е на това дереже. Изобщо не ме интересува кой ще е еврокомисар, но като виждам как ще го определят ББ да не разчита повече на мен при следващите избори. Доста съм го надценил в желанието си да избера човек, който да въведе ред в БГ. Жалко.

Кунева е супер еврокомисар. Какво значение има от коя партия е щом работи за България за всички . И в Европейския съюз ли се делят на наши и ваши . Значи не се гледа профисионализма а от коя партия си . нямам думи . Мислех си че там е по различно . Нищо ново.

Г-жа YES и другите YES-мени: прокуратурка гиби!!!

Spomni si kak se poqvi GERB.

това не е нареждане, а мнение на политик, който дърпа конците в европарламента. а че Мисис Йес няма място като комисар е видно и от космоса.

Заради нея за малко щяха да забранят казаните за ракия!

Дано това стане и то колкото по скоро, толкова по добре за Б-ия. Тая комунистка ,НДСВарско- ДЕПЕСАрка няма място в ЕК, тя само ни излага. Срамувам се от нея

не че кунева е цвете, но какво пък може друго да предложи Б.Б.? Някоя като Румяна Желева, която понятие си няма от външна политика?!

ИДИОТА СИ ТИ ЩОМ МИСЛИШ ЧЕ КУНЕВА Е НЯКАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ.КОГАТО ЛИГАВЕЙКИ СЕ ГОВОРИШ САМО ГЛУПОСТИ, ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СИ СПЕЦИАЛИСТ. ОПОМНИ СЕ ИЛИ СИ Й РОДНИНА ИЛИ ОТ АНТУРАЖА Й.

Веднъж чистосърдечно си призна, че не знаела какво означава нанотехнология. Касаеше се за дамска козметика. Може би тази жена не знае и други важни неща, нищо, че достатъчно време отседна в Брюксел.

Какво значи експертите да са политически фигури - че природните закони зависят ли от партията която управлява? Кстати за Меглена. Откакто тя е комисар в Швеция се появи българско сирене и вина. Убеди ги че държим стандарт.Ще видим дали ще си останат стоките при другия комисар.

СИЛНО СЕ НАДЯВАМЕ БОЙКО ДА НАПРАВИ ТОВА, В НЕДЕЛЯ Я СЛУШАХМЕ ПО РАДИОТО -САМО ЛОКУМИ И ПРИКАЗКИ НЕ СЪОБЩАВАЩИ НИЩО, ДА СИ ХОДИ ПРИ ЖЪЛТИТЕ КОИТО ОТ РАЗНАСЯЩА КЛАМЕРИ Я НАПРАВИХА ГОЛЯМА РАБОТА. ПРЕДАДЕ СТРАНАТА КАТО ПРЕГОВАРЯЩ

Има една дама която май не става за нищо.Ръководи външно.Преди това беше в Брюксел.И там толкова я вършеше но иначе се правеше на много активна и разбираща.Празнослов ще е следващата.То и предната не бе стока ама тая пък съвсем не бива.Жалко!Дано поне следващият външен министър да си тежи на мястото

Губернаторът нареди на подчинените си да сменят филанкишията, защото не е от тяхната партия! Ега ти демокрацията европейска. Ега ти сателитната държава. Ега ти суверинитета български.