Борисов видя похвали в критичен доклад за реформите

„България беше пакетирана с Германия - това не се случва често, и беше извадена от процедурите за свърхдефицит, което е новина в целия свят.

Обратно в новината

Коментари - Борисов видя похвали в критичен доклад за реформите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ние се задоволихме с това само да дадем максимално много пари за всички времена в здравеопазването тази година 3.5 млрд. лева" Ами щом въпреки това здравеопазването върви от зле към по-зле, значи тези пари не са били използвани рационално. И нищо чудно, че е така, при условие, че тези пари не са дадени за лечение на болни, а са раздадени като подаръци за свои хора за "ремонти и апаратура". Само за пример на д-р Златков (директора на "Майчин дом") вече бившия министър Стефан Константинов му подари за времето на своето министерстване няколко десетки МИЛИОНА лева за ремонти. За благодарност пък от своя страна д-р Златков го приюти след като престана да е министър (след многобройните си издънки). Който не вярва да ходи да провери. Батко и братко в действие, само че вече цялата държава се дели на наши и чужди. Лошо!

Eeeх, Бойкооо, Бойко..., измори народа от глад и пак нищо не постигна за тази висока цена, която, обаче, платиха бедните българи. Но, някой ден и ти ще платиш своето...

Ура! Най-после ни сложиха до германците. А пенсиите от кое първо число ще са като техните,а?

добре, кажете ми освен, че ни хвалят за сврахдефицита, то останалото са само забележки. аз друго не виждам ... :-))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много точно го каза, сегашното ни положение е следствие на безпреколсовното спазване на голяма част от техните "ВЕЛИКИ" препоръки...

"...и досега не е НАЛУЧКАНА точната формула..."?!? Господа ГЕРБ-ави то с "налучкване" не става! Става с мислене! Не с измислени PR-акции! След всяка изцепка на някой от управляващите, си казвам, че по-голяма глупост не могат да сътворят, и винаги ме опровергават! Луд умора нема!

Тази изцепка на Борисов ми припомни старата мерна единица за глупост- ционер. Произхожда от думата милиционер, какъвто е произхода на т.н. политическа партия герб.

поредната тъпа изцепка на тиквата-предназначена явно за наи-отчаяните му фенове -и за по-нискоинтелектуалната част от българия ... за онези-които дори нито са чували за саита на ..биволъ..- нито пък и да чуят-биха се напрегнали дори 3 минути д а четат... иначе нищо ново под слънцето- поредните лъжи и самохвалства... нито има работеща икономика , инвеститори не искат и да чуят за тая мафиотизирана държва...- сега и китаиците ще се откават от нас задълго , а да не говорим , за огорчението у досега инвестиралите в тоя ад от беззакония и мафия на власт.....в тоя рзграден двор наричащ се българия- нито има закони- нито се спазват...

Господа, г-н Премиерът не е точен в броенето до три. За последните 99 години България е за трети път пакетирана с Германия. Има някои закономерности след разпакетирането - България плаща репарации на съседните ни държави, а Германия - не, независимо от решаващото й участие в агресията. Има закономерност и преди пакетиране - няма допитване до гражданите опаковани ли искат да бъдат или свободни. Общата закономерност е, че пакетирането на българите носи загуби на народа им - в територия, в население, културни и здравни, та и на свобода, Ззатова е подкрепено от всякакви видове социалисти - национални, интернационални и демокретенски.

Бойко цела Европа трепери от теб.

Бойко стана смешен вече. При положение, че сме доказано най-бедната страна в ЕС, да се сравняваш с Германия е малоумно и нагло. Няма ли кой да му каже да не ги приказва тези глупости?

сър

Що вече бе?

Бедни, ама сме нахални, така че горко ви, като дойдем и заживеете като нас. Вие все едно и също си знаете - "Мерцедес", та "БМВ".

Закопчай си копчето на ризата и сложи връзка бе михлюзин. Селото си е село дори и премиер да го направиш.

Червените мърди,хващайте се на работа,стига сте киснали по форумите да си показвате невежеството или хващайте пътя за Гърция,там данъци не се плащат,не се бачка и се живее на кредит,пай за некадърните българи!

Точно с тази пунктуация...да ми говорите за невежество....

....само бой по червените кратуни ви оправя,мисленете ви е крайно чуждо и неестествено,защо иначе толкова години бихте гласували за крадливата пастмина?!

този пакет с германия , два пати ни излезе много солено през миналия век. дано това да не е третия пат , когато чте има много салзи место радост . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи навремето имаше една народна мъдрост: "Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак" Боко Бокооо ... какво да ти кажа абе искам да ти го кажа ама тука ще ме цензурират и нема как!

сър

Задължителноо. Амин.

Модераторите трябва да забранят достъпа на червените кратуни до форума,задръсти се от тъпи парчета,а глупомерът е пред счупване!

О, нЕразумниЙ Анонимнико! Поради Что се срамиш да се наречеш ГЕРБ-аджист?

Разбира се,че съм гербаджист и докато навират комунистическата ти партийка в кучи гъз,печелят вотът ми!

Те ни плюят, ние си мислим, че дъжд вали!!!

България в пакет с Германия по отношение на свръхдефицита?! Звучи фундаментално и много оптимистично. Значи, освен във волейбола, има още нещо с което може да се сравняваме с германците. Макар, че мен по-вече ме интересуват някои други сравнения - производителност на труд, заплащане, здраве, опазване на околна среда ....

БРЦК

Ми то в прав текст си пише : 1.Намаляване на бюрокрацията 2.Намаляване на привилегированите пенсионери и фалшиви инвалиди 3.Здравна реформа Бойко , кога?

Дървосекачо наспа ли се? Липсваше ни фонетиката ти. Сега се учи от бате Бойко,как трябва да се изразяваш. Като те плюят да казваш,че вали дъжд.

Не вали дъжд, а лек и много приятен пролетен дъждец. Но сега дървосекача като ги зацепи едни ...

Как излезе ? ;-)

Мъча се, оуу ! Оуу ! Как само се мъча да усвоя туй шментикапелосано тинтири-минтири . Ма на -- н`стаа и туй то ! :-) ----- П.с. За спането -- как да Ви/ви разбирам ?

Следващата световна новина-след като магарето беше научено да не яде то умря.

Ние с години още ще тичаме срещу Гърция ,докато и достигнем стандарта, Мутрата Борисов ни сравнява с Германия !!!!! ГЕРБ са Зло,което Заедно ще Изкореним !!!!

А престъпниците са тези,които грабиха през този преход де що могат и сега имат хотели навсякъде под тяхно или чуждо име.И сега доволно потриват ръце,че друг отнася пешкира.Ако за 20 години не се крадеше на поразия сега нямаше да сме на това положение.Всички тръгнахме от равен старт,ама за някои беше по-равен.С куфарчета и кредити,необезпечени от нищо.След това инфлация,и бедните да го духат.Та такива ми ти работи,драги писачо.

А от какво са на Боко париците? От честен и почтен труд, денонощно с кървава пот?!? Я му прегледай биографията. Смешен си. "Форбс" постави Б.Б. начело като най-влиятелен човек у нас. Един от критериите е личното богатство. Андърстенд?

ТО И АЗ ВИЖДАМ ЕДНА СУПЕР ИКОНОМИКА В БЪЛГАРИЯ И ЕДНИ ЗАПЛАТИ ОТ 2000 ЕВРО,ПЕНСИИ ОТ 600 ЕВРО- ПЪК КАТО СЕ СЪБУДЯ,ПРЪСТИТЕ МИ БИЛИ В КОНТАКТА.

И какво си Ни застанал с ръце в джобовете, бате Бобчо ?! ( В пълно съответствие с кадрото . ) Я се лазмълдай и потърси ( Ама Воистине Потърси ! ) Хора да Вършат ( Дано и Свършат ! ) Работата, дето не умеят да си държат ръцете в джобовете !

О заблуденийй ..., още ли има хора, които вярват на този тотално изперкал смешник? Кое му е доброто в тази опоскана държава- високата безработица ли, живеещите на прага на мизерията ли, кое...???

А бе хляб ще има ли? Хлебец ни требва, не молитви. Щото сме гладни, мнооого гладни. Стига с общи приказки по дуварите. Това не ни храни. Ще изпукаме от глад додето чакаме да дойде светлото бъдеще.......

Ех Бойко колко си смешен!!! Усвоили сме еди колко си а сме внесли два пъти по толкова!! ЕС е най-голямата грешка за БГ след вашето управление разбира се

Е сега кое е вярно? Думите на всеразбиращиятвсичкоможещ "Вожд" или анализа на ЕС комисия от експерти ? Иначе снимката е в подкрепа на статията за "Хомо Балканикус"....

Ключовата фраза в доклада е - ПОВИШАВАНЕТО на доходите в съответствие с ръста на произво-дителността. Производителността на труда е 44% от средната производителност на труда в ЕС, а заплатите са 21%. Навремето на това му викаха експлоатация на труда. Сега това е ножицата в доходите.

Нищо не казват в доклада за 40% сива икономика - още едно "ключенце".

На снимката: другарят Борисов благоволява да играе и с двете си ръце на джобен билярд.

... Абе не знаех, че топките за Бостън ги правят вече у Нас ( и то -- от камилска такова )

ДА ДЕ , АМА ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕМЦИТЕ, НИЕ УМИРАМЕ ОТ ГЛАД. ДА ИМ ПИКАЯ НА СВРЪХДЕФИЦИТИТЕ.

И аз.

И аз ще се изп.....

България беше пакетирана с Германия в бали за боклук, за трети и последен път, в настоящата световна история.

Ми те и италианците бяха в пакети ,но земетръса ги смачка .Сега нашите домове са напукани като петите на 60 годишна циганка ,некъпана от 2 месеца !Ще се срутят ли или да !?

Аз също съм доволен от представянето на българския футбол.

Ха да и Видим какво-как ще стане в Мексикото ... ;-)

Абе ние исторически сме били няколко пъти "в пакет" с Германия, ама никакъв кяр от тази работа , дори е било за по-лошо. А и да си припомним една фраза на виден германец от миналото '... с тия конекрадци около Дунава ....'

ти пък къде се слагаш. ние да - но не и ти!!!

Червени комунистчета, депесарчета и тем подобни, края ви дойде, Бойко ви издърпа черджето както трябва, ха,ха....

Нееее, идва краят на мутрите и техните поклонници. Затова ви тресе и сън не ви хваща. И затова виете като на умряло. То затова змията най-много хапе като я нагазиш - предусеща си краят. Нали така, гербави мутрогени?

расте хубава трева за пасане от лошият мат'риял - овчата мърша.

еи големи демагози бе. тя промиват мозаци повече от комунистите а пак и нямат срам никакав. варнаха мутренските времена и рекета, само балгарите дето не са излезли през целя си зивот от страната могат да им се хванат ама които е бил малко наван да види нормални дарзави само се подсмихва тазно. имаите срам малко....

Вчера ББ каза че сме взели 9 милиарда от ЕС, днеска казва "като ни платят за метрото....."????И кое е вярно? Ще му отговоря - ББ докато ние мизеруваме ТИ и твоето управление ни ЛЪЖЕШЕ че няма пари и че всичко се строи с пари на ЕС.Истината блесна - нбие обедняваме защото ТИ вложи нашите пари в ТВОЯЛЪЖОВЕН ПИАР..Дано ти "осигурим" достатъчно време за размисъл и броене на лентички.

Всичките тези стабилности - фискални, финансови, бюджетен дефицит и пр. за за сметка на данъкоплатците- гяури, които се товарят с все нови и нови данъци - десятък и още много, много други. Те са доведени до просешка тояга, защото на техен гръб трябва да живеят разкошно, управляващите като си раздават бонуси, ползват много привилегии, разхождат се по света и т.н.

E, на доброто няма как да кажеш, че е лошо. Нали?

Само да те питам, кое е доброто? Годищна инфлация около 5-6%, намаляващи доходи, повишаващи се цени на горивата и енргоносителите и нулев растеж? На то му казват стагфлация или депресия, или криза, както ти е удобно го наречи, но в него няма нищо хубаво!

Абе, ти добре ли си???

Добро за кой? За мен? За теб? Или за забогатяващите управници. То само с доклади и асфалт не става, трябва и храна, ако ми почволиш малко да перефразирам.

Хахаха, нисък бюджетен дефицит, за сметка на парите от здравните осигуровки и Сребърния фонд, и на плащанията към българския бизнес. Като се замисля така, сигурно е много "добро" - потупване по рамото за сметка на челни места по смъртност от заболявания, за които в белите държави отдавна не си спомнят, за сметка на мизерни пенсии, фалирал бизнес и 42% реална безработица. Великолепно е направо!

Много точно и изчерпателно казано!!!

bravo - +1 !!!!!!!

145 ЛЕВА ПЕНСИЯ М.М.М. ДА СТИГА.

Омаловажаването и на малко постигнатото с много препятствия и подмолни "дейности" на екс-президент, екс-премиер, ДС-апарат, "ведоми и предани" на Партията саботьори и други мутри и крадци на ДДС е в една дума "САМО" 1 от 10, но после стават 7 за да си направим агитката...Демек избори идват...

Глад гарантирано от ГЕРБ. Ако не вярвате се върнете по бързо от Германия

Пак ли си спал на течение и не си си взел хапчетата?

фалшивата инвалидност са част от пръта в колелата, която води до корупция, липса на актуализация на пенсиите и нисък стандарт след 35-40 години труд. Стъпката за изваждане от негативния списък е крачка напред, но някои явления ще слагат лъжица с катран върху другото. Особено съдебната реформа.

От двадесет негативни констатации, тази че сме с дефицит под три процента трябва да ни направи щастливи. Боже, колко мъка има по този сват, Боже...

Да де, от 7 стават 20...Демагог.

е кво са 7 към 1 ? Някаккви дребни подробностти дето на баба ти ще и убегнат!

"Процентът на хората, изложени на риск от сериозни материални лишения, в България е най-високият в ЕС, като възрастните хора и децата са особено засегнати", пише комисията. Борисооов, излез най-сетне от измисления си свят и виж реалността в държавата, която уж ръководиш! Стига лъжи и безкрайно тъпи манипулации!

"Процентът на хората, изложени на риск от сериозни материални лишения, в България е най-високият в ЕС, като възрастните хора и децата са особено засегнати",

Това трябваше да е заглавието!Ама нали сме си сервилни в медиите!!!