Христо Иванов призова Борисов да не става пак премиер

Призовавам Бойко Борисов да не става пак премиер, защото е доказал, че не може да прави реформи и е вреден за демокрацията, заяви Христо Иванов.

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов призова Борисов да не става пак премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Провокатора Костов съсипа СДС и надеждите на милиони българи , като разби СДС и изпълни задачата наБКП.БСП разделяй десни и владей Сегашния ПРОВОКАТОР хР.иВАНОВ изпълнява същата костова.подлост и замества Радан.компроментиран и е УЖ нов лидер /един шушумига/ със заблудени 2,8% атакува ГЕРБ и Б.Б. за да отклони вниманието от греха си с Радан - ДА УБИВАТ ДЕСНИТЕ... Бог наказва предатели на родината!

Питам Кой, Кой продължава да дава трибуна на този.

Кой беше Христо Иванов? А, да, един с цели 2 процента на изборите... :))))))

Бивши протестъри и настоящи безродници бълнуват за някакво си обединение на несъществуващи неща, много точно напомнят Хитлер, който е местил отдавна загинали армии по картата през пролетта на 1945 година, тъжна и жалка картинка са в момента тези хорица....

Какво ли ще ни предложи днес медийният герой?

Силни послания, но как ще се реализират?

При огромните средства, които се наляха в партията "Да, България" и при огромната медийна подкрепа (бТВ, Капитал. Дневник, Медиапул, КлубЗ) резултат около 3% е пълен провал...

Хубавото на последните избори е, че такива скапаняци като Хр.Иванов, Радан, Трайчо, Гнома и Митодито утекоха в политическия канал. Скоро ще ги видим като протестъри пред Парламента ... ако някой все още отпуска трендове и траншове на подобни скапаняци.

Да ти пикам на промените. От промени вече оскотяхме. А ти ми приличаш на арабин и най-вероятно си точно такъв.

Христо Иванов използва правилните думи и правилните послания- добре. Но, много други преди него, правиха всичко това , само на думи , но не и на дела. Не знам, какво може да се очаква от едни правилно казани думи.

Не смао Борисов е презобен със спец наркотици обезпечаващи ликвидация на цели нации.За него прахосването на няколко хиляди милиона ограбени с незаконни данъци,акцизи и ДДС е нищо..Прашинка в джеба на терористие около ГЕРБ ДПС И БСП

Не харесам Хр.Иванов,но за това е прав.Герб само ще спечели ,ако Баце отстъпи премиерското място на по -кадърен ,възпитан,умерен и ерудиран човек.От управляващата кохорта няма такъв ,може би с изключение на Дончев.И без това Баце го води със себе си ,да отговоря на въпросите ,ако не дай боже , той самия се затрудни.

Още ли не сте снели тази умопомрачаваща статийка?! Този човечец има минимална вероятност да остави някаква бледа следа в историята като като неподходящо избран от Многократния Премиер на България за кратичко за министър

Съгласен съм с Хр. Иванов, но да си погледне и в неговата купичка! Да са поработи върху комуникацията с населението/да има послания и към по-необразованите/, да работи върху лидерските си умения! Гласувах за тях. Пожелавам успех на партията!

Коиментарът на този човек е най-адекватният от всичко, което чухме след изборите. Това е голата истина. Ако ББ има малко разум, ще се откаже да прави кабинет и ще остави К. Нинова да стори това.

български поговорки има, само да ги слушаш и ръководи! Кога стана коминичистач, кога му почерня дупето. Кога влезе в политиката заедно с фризьорката - ама тя стана поне кметица. То не става всичко със скок, трябва и да се засилиш., а и трябва и да си лицеприятен, колкото и да ти сменят снимката - грозник си.

нали му беше министър, тогава не беше вреден за демокрацията. А Радан не е вреден - да пита в главния офис на Костов колко хора не гласуваха за тях заради бай х..., тъпанари.

Христо Иванов не знае какво иска. От една страна не иска Борисов за министър-председател, а от друга кратко НС и предсрочни избори. Иванов, Иванов, още си много зелен в политиката. Как не разбираш, че най-сигурният начин за кратко НС и предсрочни избори е правителство на ГЕРБ с министър-председател Б.Борисов.

ПЕШЕХОДНАТА ЧАСТ, ТАМ СА ВСИЧКИ И ОТ ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ, АГИТИРАТ И ВСИЧКО КОЕТО СИ ИСКАТ

abasador

защо, бе господин Христо, защо другаря Борисов да не е премиер? Я виж колко професионално, за щяло и нещяло подава оставки, направо по-добър няма да намерим... А народа ни така си свикна година през година да ходи на избори и да си Го преизбира (бел. на редактора: за Б.Б. става дума) и препотвърждава, че .... че то ако твоята стане, тогава най-атрактивното в политическият живот на българина "предсрочните избори", ще отиде по дяволите и... и... к`во праим по нататък? Лек ден.

abasador

три минуса, благодаря колеги! Изглежда на някои от вас, с отрязването на пъпната връв са отрязали и чувството за хумор. Лек ден.

ТОЙ ЩЕ МЕ НАСОЧВА КАКВО ДА ПРАВЯ

ристе, ристе, ти чули какво казват от свитата на боко? Или е той Министър председател или отиваме на избори! Сага си против, ама утре като не мине рекета и боковите хора започнат протести срещу новото правителство ти с кого ще си?

Иванов да беше влязъл в парламента, а не да се прави на велик постфактум. Ама и да не е искал, червеното наследствено му избуя. Сега може да апелира и за намаляване на цената на парното. Като ми пееш...ки ли ми т, екут!

Ицо, на теб едно нещо ще ти напиша, белким го прочетеш и разбереш. На калпавия политик, избирателя му пречи!!! Та и твоята работа, и на Рада дълбоката, а и ЛютФФито същата. Дадоха ви едни пари, а резултати от вас никакви!!! Е сега , този който е инвестирал пари във вас си иска парите, а вие ревете, че някой ви оцапал гащите!!! Бива ли така, хем оцапани, хем нахакани????

Христо не говори неща които други са ти сложили в устата.Разликата между Да България и ДОСТ е само от посоките на влияние и финансиране.Първите от Турция , вторите от НПО та финансирани от САЩ.Защо след като не искаш Борисов за премиер му стана министър?Не че Борисов е за харесване.

Не може ли да има общоевропейски критерии и механизъм за всички за борба с корупцията. България ще се бори в съдебната система, Италия с политическата корупция по източване на бюджета, дълговете и данъчните измами, Германия с корупцията в автомобилния сектор и измамите с еко нормите и прочие проблеми за всяка страна. А то сега излиза, че целия Ес има консенсус да се борят с нашата корупция щото е само тя и е уникална! И с какво я сравняваме, как измерваме, все пак? Това е инструментализиране на нашия проблем и начин да ни се отказва интеграция и да ни лишават от фондове.

Много интересна статия в сайта frognews със заглавие "ГЕРБ не просто купува гласове! Кой е луд да си рита хляба?!"

Този симпатяга е добре да прочете крилатите думи на Н. хйтов от "Мъжки времена": Едно е да искаш, друго е да можеш, атрето и четвърто - да го направиш. Това, което той иска е много хубаво. И го искаме всички. Но може да с еосъществи само през НС, или чрез установяване на дуиктатура. В ЕС никой няма да ни позволи да го направим черз диктатура. Следователно трябв ад стане чрез закони в НС. Някои партии влязоха в НС, други - не. И неговата партия е пот тези, които не са в НС. Много хора искат ББ да не бъде премиер. Всички комундета, например. И Радан Кънев, чиято партия също не влезе. От огромно надценяване на собствените си възможности. Всички тия за клонинги на Иван Костов. Който след като разби СДС, сега докара енщата до там че няма нито един от тази формация в НС. Доживяхме го, след 20 години. Да, много е примамлива ролята на "автентичната десница", на "елитарната десница", която да дава акъл на всички. Но.... от много акъл не се сетиха да с еобединят. И вместо да имат 10% в НС докараха нещата до една кръгла нула. Омразата към ББ е разбираема. Но политическият идиотизъм - не.

Само да допълня: Хр. Иванов две години, като министър на правосъдието, се биеше в гърдите, че ЩЕ направи реформа, ЩЕ намали корупцията и т.н...докато се разбра, че нищо не прави и няма да направи....Хр. Иванов е провален юрист, вече и провален политик. Чудно, вярва ли си, или заработва взетите от ДС пари чрез нападки и обиди?

Христо Иванов дали ще се съгласи да стане премиер?

Ами , великият и древен български народ , си напълни Парламента с мутри, руски агенти, бензинджии, турци, ДС дрогаре , БКП- потомство, симеоновци, разни от 7-мо, 6-то и т.н , на ДС ... Велик народ и древен ... Защо да му трябват някои , които МОГАТ да пишат Закони - и то - в НЕГОВ , на народа интерес !!?? Вижте колко са си добри и Цацата, и боко, и доган , и пеевски и нинова , дори - като опозиция::) Тези ни стигат ... Ефектът на мутро-затъпяването, червено , разбира се - е почти 90%-тен ..:)) Все пак, велик и древен народ сме ..Защо са ни Радан, Христо,Мартин, Славов и другите??? Можели да пишат справедливи Закони ?? Айде , бе , .. На нас , като крепостен с векове , народ- такива , не ни трябват::))

То, за да пишат закони трябва първо да влязат в парламента, т.е. едни по-нисши от тях създания да ги изберат.Иначе вашето писане го знаем - ще има копи-пейст, щото личното ви творчество просто е за боклука. Калпави закони, позволяващи да ти продадат жилището, докато спиш без да знаеш, нотариуси влизащи в законови, но морално неиздържани съдружия с разни типове, широко рзатворени очи за напускащи България юнаци, които правосъдието пуска едва ли не за тази цел - е някой юрист-текстописец да е понесъл отговорност за "умението" си да пише закони?Татяна Дончева и тя има претенции за знаеща и можеща та даже хората ще я запомнят с поправката за Ванко 1 ли беше 2 ли? Хайде стига сте вдигали цената на юридическото съсловие и без това хората си дават сметка за качествата му.

Баси нахалитета! Кой те избра ,та си взел да поставяш и махаш хората на постове? Дришльо!

Аз пък искам да призова Христо Иванов да се разкара от пейзажа.Към коя медия да се обърна, за да разпространи моето предложение, колко ще ми струва и на кого да се оплача, ако никой не се отзове на желанието ми? Може да се провалиш и като министър и като лидер, но когато някой те крепи отзад с каквото трябва, можеш да искаш и оставката на папата, като българските свободни медии ще се радват на хрумването ти.

ЗА ИЗБОРИТЕ? ЯВНО СИ СЕ ЗАХВАНАЛ ДА ПРАВИШ ПРОМЯНА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СЪС ЗАДАЧАТА ТЯ ДА НЕ СТАНЕ!

А КОЙ,да е -не казва...егати ,селския хитрец!...

Христо е никой. Не управлява, дори не е в опозицията. Все едно аз да казвам какво да става.

И кой да бъде, г-н Иванов ли определя, с два процента на изборите въпреки денонощната медийна реклама за партията му.

не е имало избори. Предложения не могат да се правят срещу резултат от вот. Единственото, което може е да се съобрази с вота.

Изока се и мързеливия и некадърен юрист Христо Иванов... И около него цяла кохорта кретени, начело с джадията с майка ДС/КГБ служител Цонева и тя... Боже какъв човешки дженк само, при това и нагъл...

разправям на кучето да яде райграс, че е много полезен за стомаха...не ми се получава.

Христо работи здраво и спечели народа ако наистина искаш да постигнеш нещо! Ако не отивай на бунището при Кънев, Кунева и Лукарски! Имаш шанс все още! Иначе е ясно, че от Съдебна реформа никой силен в БГ, а и отвън няма интерес. Много ми е неприятно да го кажа но на Балканите имаше един политик дето се изправи срещу мафията и плати с живота си -Зоран Джинджич. И това имаше известен успех. В България куражлии няма и не ги виня!

що ли не вземем, всички да регистрираме по една политическа партия, и да видим, тогава какво ще стане. така де. те в българия партиите станаха повече от едноличните търговци.

И откога е така, бе трол? И ти чак сега и точно сега ли ги разбра? И точно тук, под тази статия? В България може и да има няколко стотин партии, но тези, които са актуални и печелят повече гласове са около десетина. А иначе като искаш - регистрирай, кой те спира.

Хр. Иванов не е в позиция да определя министър председателя. И ако иска някога да е в позиция, то най-добре да се обединят трите десни партии. Да не доказват, че от интелектуалци нищо не можеш да очакваш. Всеки се смята за най-велик и най-знаеш и можещ, но на практика нищо не успява. Да погледне действителността и ако наистина иска да се пребори с корупцията да се опита да го направи или с ГЕРБ или с БСП, в зависимост от това коя му е по близка. Аз бих предпочела ГЕРБ, но като го слушам как говори срещу Борисов и ГЕРБ, може би с БСП повече ще се разбере. Важното е да има достатъчно гласове в Парламента и да прокара съдебната реформа.

Глупости, пълни глупости! И БСП, и ГЕРБ са клиентелистки партии и ако те се хванат с която и да е от тях губят идентичността си и съдбата им ще е като на Кунева, Москов и Лукарски. А и може ли в една демократична държава да няма опозиция, имам предвид истинска опозиция, а не измислени герои като Капута, Болен Златният пръст и подобни гладни и всеядни същества.

Коя партия не е клиентелистка?

И ти ли се хвана за личните ти отношения. Ако беше на място да беше се обединил със останалите десни . Всеки иска дружина да води Не става така презакахте всички ни ! Тарикати десни водачи

Дали държавна сигурност контролира прехода като ни предлага охранителя на Тодор Живков за някакъв управляващ? Дали Цв.Бориславова ще се насити на банки , имоти ,курорти .Дали червените капиталисти са тяхна алтернатива ? Някой не обича да мисли .Защо ли ?

Ице май само ти не знаеш за дупките на кавала

На кое място е БЪЛГАРИЯ по свода на словото и печата? А/преди ЧАД Б/след Северна Корея В/Преди Афганистан Г / Шиши и Боко НЕ ИМ ДРЕМЕ

фекалиите са ...ми фекалии! ти го иза...каш, пуснеш водата, и мислиш че си се отървал!? нее, накрая на канала то гордо изплува и си смърди самодоволно!

Видяхме те, и те усетихме по миризмата бе, няма смисъл повече да напомняш за себе си, че още се задържаш над водата.

Какъв е процента на латентни ,явни ,скрити гейове в 44 НС ?

Б.Борисов е мой любовник с Ангела Меркел му се радваме много ,Ердоган също го е изпробвал такА ,ЧЕ ТРАЙТЕ СИ.

ПРОСТАК.

Тия махленски простотии нищо не променят!Цирка с плювалника е безмислен,а и не сме на цирк! По добре кажи как искаш да се развива държава от тук нататък,защото за обществото това е важно,накъде и какво?

Изборите приключиха Христо,ти си аут!Сега поработи малко като адвокат и си плати членския внос! Нямаш никакъв юридически стаж,така че поработи отдолу и се бори за правата на клиентите си!

Истинските Сини и демократично мислещи с десни убеждения как ли го понасят?! Разбил дясното политическо пространство и има наглостта на дава мнение и да отхвърля волята на Суверена?!?! Избора за Бойко Борисов е мажоритарен , какъвто няма да имаш и в съня си