Радев отново атакува Борисов по случая ЧЕЗ

„Кои са банките и какви са механизмите на финансиране? Как така отговорните институции научават и започват да действат постфактум? Това са въпросите“.

Обратно в новината

Коментари - Радев отново атакува Борисов по случая ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Радев, бъдете така добър да замълчите. Достатъчно добре се представихте като марионетка на Нинова.Целият български народ го разбра и сега вече ставате за смях и на децата. Толкова сте смешен , жалък,вие просто сте един нещастен човечец.

как може един помияр да атакува голямо,расово куче ?

ГЕРБОТРОЛЧЕТАТА МНОГО АКТИВНИ , ОТ РАНО МИЯТ .....ТИКВИ !!!!

За тоя не съм гласувал,беше ми ясен още щом БСП го номенира/РЕШЕТНИКОВИ/

Леле леле Цецо физкултурнико пак се активира и отвири торбата с парите. Пълно е сас гербериски простотии та човек се сеща за младите красивите умните интелгентните (теа дето опикаха и ос..ха паметника... айде и това ви стига). Дерзайте, давайте плювайте срещу президента има защо....за резултатите от изборите се сетете. Заработихте си кафето.

ЩЕ искам ум от фатмаци Аре у лево, нещастник ..,

Немаш мозък, кво да ражат???

Радев, ти от кога взе да разбираш от ток и банки ? Много си смешен ! Има си експерти , има си органи, които следят и отговарят за покупките ! Далаверата ти с БСП няма да се осъществи ! Не се излагай повече пред света !

Що за КурНи може, пък за Гинка да не може?! Да не би котка Да мина път на червената енергийна мафия и да изпуснаха ЧЕЗ? Аде у лево ....

Хвърчилото=курнелия

що не пита за курни - сега ще е по-малката приватизаторка след гинка - това да ги дразни.

Който няма какво да каже - пита. На фатмаците трябва да се обяснява бавно и по няколко пъти, за да разберат.

Я обясни пак?

"Политици от една партия попитаха как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ, а как може млада дама от село Крушовица на 28 г. да си купи Техноимпекс", попита Върбакова. Румен Гечев кретена от БСП заплаши със скандал...!?! Това е истината българи - лъжливата и крадлива КУРнелия откраднала Техноимпекс, и гробокопача на Българи при Виденов Гечев от партията мафия БСП и как една крехка жена като Гинка от Пазарджик, ГИ НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ ЧЕРВЕНИТЕ НАГЛЕЦИ И МАФИОТИ...!!!!!! Радев, не се изказвай за неща, за които тъпият ти мозък няма капацитет - това не е бараката МиГ 29...

Борисов е хлъзгав, като змиорка. Засега пак се измъкна, като включи държавата в мошеническата си комбинация. Не твърдя, че всичко е измислил той, зад гърба му има други разбойници, които не са прости, като него. А Гинка е само актриса в постановката.

Всички питат : "Защо именно Гинка ?" - отговорът е прост : Съпругът на това нищожество в рокля е боен другар на Боко Банкянски - проверен в битките СИК-аджия !

, който не го е страх да критикува и изразява мнение, такива политици са ни нужни, а не лизачи и лакеи

ВМЕСТО РУНДЬО ДА СЕ ПРАВИ НА умник, ДА ХОДИ ДА ОБРЪЩА ПЛЕСКАВИЦИТЕ, ВЕШАЛИЦИТЕ, И МАКЕДОНСКАТА НАДЕНИЦА, НА САРАТА, ДОКАТО СЕ СРЕЩАТ БАЛКАНДЖИИТЕ, А НЕ ДА ПЛЕЩЕ ТЪПОТИИ !! НА СКАРАТА ЩЕ ГО БИВА, Я ГЛЕДАЙ КАК СЕ Е ОХРАНИЛ, И ГЛАВАТА МУ МЯЗА НА ОБЪРНАТА КОФА !!!

некакав русофилски бастун гребе Oт кацата с долари освен за 2-ри пилот не стаа за друго тя тупам

Премиерът явно се досеща, че ГАДОВЕТЕ се намират на козяк...Явно за тях намеква премиерът защото този път не го викнаха на молитвена закуска да го светнат ,,коя банка ще гръмне,,....и той да се фука и намаже....ПИЧ,,ОТСВИРИХА ТЕ ......

Госпожата със слугинската физиономия приказва опорките на ГЕРБ, а не дава информация какво ще прави с този огромен бизнес, чиято цена е надула със 100 милиона само, за да грабне.

Тоя пезевенк нещастен надмина и бай Тошо по лизане и близане на гзове!! То бива да си кратуна, ама фатмашката чутура бие всичко!! Фуражкооо - сфинктерните ти връзки се охлабиха вече от разработване с руски "оръжия"-то бива без пари да се даваш, ама твойто вече е прекалено!! Той Плевню по-голям мъжкар от теб ще се окаже, ти само по ръб и кучешката го даваш!! Клоун необразован, едно време сме имали генерали, които са заставали срещу руската пасмина "лице в лице" - а ти сега само по гръб, старшина.

Ако държавата се намеси в тази сделка, това ще означава връщане на времето, когато всичко беше държавно, когато управляваше БКП(БСП). Това иска и Радев, послушното кученце. Винаги готов да върне подкрепата.

Целта е най вече да се събори правителството! Иначе е верно това!

Кой има нужда от корумпирано правителство? Когато става дума за услуга, която се ползва от всички ни и е свързана с милиарди, по-добре ли е да си траем, както си знаем най-добре, или е време да се събудим?

Според мен президента с това си поведение разделя нацията още повече , а това е недопустимо защото от него се иска да е обединител на нацията!

Прав си - обединено стадо е по-добро от озверял лъв, но за кого?

Раздържавяването на енергийната система на България започва в края на 2004г. при управлението на НДСВ , министър на енергетиката е бил Милко Ковачев , а на икономиката Лидия Шулева , кабинета е излъчен от 39-то НС! През 2005г. се провеждат нови избори и се сформира 40-то НС , което излъчва кабинета та т.н. "Тройна коалиция" между НДСВ , Коалиция за България и ДПС! ПП ГЕРБ и Атака , още ги няма в парламента! Та въпроса е защо при разпродажбата тогава на енергийната ни система не е задържан контролния пакет акции , и сега нямаше да го има този проблем , къде бяха Коалиция за България (БСП) тогава , ЗАЩО не са предприели мерки да не се допусне това , а са могли защото премиер беше Сергей Станишев тогава , НДСВ им бяха коалиционен партньор! А сега се настоява обратно да се изкупят от държавата този контролен пакет акции , или поне златна акция! С какво са виновни те сега , за грешките от преди 14 години!

а бе склерозо--Симеон Дянков ПРОДАДЕ КОНТРОЛНИТЕ ПАКЕТИ .....и не знаем КЪДЕ СА ПАРИТЕ КРЕТЕН....

Радев освен налагане на вето на закони приети от НС и конфликти с правителството друго съществено нищо до сега!

И ,този летеца се изказа неподготвен !

- 60% дял за дьржавата във всичи национални скратегически обекти; - поради това че сме малка държава парламента трябва да се допитва винаги до народа - парите от офшорните фирми да бъдат разследвани и вьрнати на българския народ, - това народно събрание тряба да бъде намалео до състав на 60 човека качествен, работещ персонал с право на работа от 2 мандата - борисов и цвеанов трябва да бъдат подсъдим и отстранени

АТАКА и ДПС са Руски Славяно Мангалски ПРОЕКТИ ! Руската партия Атака да се забрани със Закон а Долен Сидеров да Бъде Депортиран в Москва и Настанен за Принудително Умъртвяване в Руска Психиатрия. Русия е Долнопробна Българска Кочина, Създадена и Управлявана През по Голяма част от Временното си Съществуване от Българи. Руските Дегенерати Обитават Български Земи и Български градове, Столицата им Също е Български град. Руските Подчовеци Пишат и Говорят на Български език. Всички Руски обекти върху Окупирана Българска Територия на Дунав, Волга, Киев и Кавказ трябва да бъдат и ще бъдат предмет на ДИВЕРСИЯ Славяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ниска ефикасност Радев. Думи, думи, думи, приказки, рецитации................ Удари с юмрук по масата. Или те е страх или не можеш ? Може би друго можеш ?

Ми не може. Не ти ли е ясно. Подскача като пале след събитията. И в случая изобщо не е в час.

КЪДЕ СА СЕКТАНТИТЕ - ПОЛИТОЛОЗИ, СОЦИОЛОЗИ, ЖЕРНАЛИСТИ - ХРИСТОВА, ХАРАЛАМПИЕВ, ГЪЛЪБОВ, РИЗОВА, МАРКОВ, ТОДОРОВ, НЕДЯЛКОВ, КРАЧУНОВ И ДР.? КЪДЕ СЕ СКРИХА? Г-Н РАДЕВ, ПОПИТАЙТЕ ГИ ТЕЗИ ОТ СЕКТАТА НА ГЕРБ, КОИТО ВИ КАЗВАХА, ЧЕ СЕ ЗАЯЖДАТЕ С БОРИСОВ, СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖАТ - ПЛАТЕНИТЕ ПОДЛОГИ, КОИТО БЯХА ПЛЪЗНАЛИ КАТО ОТ СЕЛСКИ НУЖНИЦИ ПО МЕДИИТЕ И ВИ ПЛЮЯТ? ЗАЩО НЕ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ СЕГА НА БОРИСОВ, ПРАВ ЛИ СТЕ БИЛ, КОГАТО СТЕ КАЗВАЛИ, ЧЕ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ СА ОРТАЦИ?

Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ВЪПРОСА ВИ КЪМ ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ: БОРИСОВ И ПОКУПКАТА ТИ НА ЧЕЗ ЛИ НЕ Е ОРТАЩИНА С ПЕЕВСКИ, ВЪПРЕКИ ПОСТАВЕНОТО ВИ ЛИЦЕ ГИНКА ОТ СТАМБОЛИЙСКИ - ДА ОТ СТАМБОЛИЙСКИ Е, НЕ Е ОТ ПАЗАРДЖИК?

А вие къде бяхте бе господин Радев.Нали сте президент толкова време.Наистина ли не знаехте за сделката или сте я замели под червения килимЗащо поне вие не реагирахте както сега го правите?

Кирчо бе!ако не ти кажат,че комшията ебе жена ти ти как ще разбереш!!!пломба ли ще и сложиш???

Умнико,президента има една камара съветници,сътрудници ,юристи и какви ли не още.Това за моята или твоята жена в този случай не върви.

Президента иска инфо , какви атаки бе СМРАД. Лъжеца да отговаря.

Този скапан ФАТМАК да е президент. Върх на некадърността е тази търтиева кратуна.

Грузинският бизнесмен Паата Гамгонеишвили се отЖивеещият в Русия милионер бил доведен в България от бизнесмена Кирил Домусчиев, който преди време му продал стоковия пазар Илиенци. Именно Домусчиев го свързал и с висши представители на властта у нас, както и с влиятелни политически лобита. казал до участва в сделката за енергорпазпределителното дружество ЧЕЗ още преди месец. Той написал писмо до Инерком България ЕАД и чешкото дружество в Прага, че няма да финансира сделката. Това научи Фрог нюз от източници в службите.

Радев е руска подлога. народа отдавна съжалява че го излъгаха.

Такива абсурди могат да се случат само в Република ГЕРБ.....

ба атакувал той

Тези въпроси звучат като от ПАРТИЙНО събрание. Защо не попитате (примерно) как в тази криза печалбите на банките се увеличават? Кой дава гаранцията за тази сделка, банките или истинският купувач скрит зад тях? Как някой винаги има информация преди институциите? Не е ли някой (партийно) свързан с участниците в тази игра? Дали някой у нас и с какви аргументи ,,посъветва" ЧЕЗ за този неочакван избор? Г-н Радев, крайно време да свалите потника, ако можете. Червеното прозира през всякакви ризи.

Ама ти само задаваш въпроси и дори постфактум не действаш. Само се изявяваш като махленска клюкарка и ехото на Нинова.

Стига задавахте въпроси господин президент...държавните глави не правят така. Не сте журналист, директор към подчинен, дори депутатин не сте...Вие сте държавен глава.! Ако имате информация кажете я, ако ви липсва, поискайте я или я намерете по свои канали. Престанете да слушате секретарката си за която се оженихте. Мнозина мислят, че колкото добър пилот бяхте, толкова лошо консултиран [брифиран] президент ще бъдете.

събитията от новата година до тук са златен шанс за президентството и извън парламентарната опозиция, но защо тя си трае никой не знае ...

Ако бай ви Цекун не може да си намери по-умни тролове, трябва него да сменят. Ако пък сте от младежката организация на ГЕРБ и ги пишете тези работи по съвест, значи правилно хората се решили, да ви закриват като партия.

Да си трае че ДАНС го разследва за корупция Ще е първия от големите дето че си тръгне заради аферата със самолетите

Раде Плиткия /Тъпото/ си осава най-простия червен президент

За съжаление Предзидентът е прав. За съжаление, защото пак всичко се стоварва върху гърба на данъкоплатците и коректните потребители. Нито кохортата на ББ, нито мургавите ни събратя ще бъдат засегнати от поредния балон . Много интерсно е да се разбере кой, кога и как побутна и с какви задни мисли въпросната фирма. Управителката Гинка е подставено лице. Ясно е за всички. Само ББ, нашето "слънчице" е изненадан , а и се страхува за столчето си. Че като падне, ще го погнат - и бивши и сегашни авери и Прокуратура, затова е захапал кокала и го не пуска, иначе спукана му е работата. Олигофренски усмивки,прегръдки и тупане по рамената , с което го подиграват всички, няма да му свърши работа. Ще трябва да се крие в миша дупка или да забегне някъде, дето ще се надява, да не го откриат ... Та така

Кора ментат,бре. С партизанското име ГОСПОЖА ЛЪЖА