”Франкфуртер алгемайне цайтунг”: Борисов е заложник на ПФ

Франкфуртер алгемайне цайтунг (ФАЦ) пише, че Бойко Борисов е станал заложник на исканията на Патриотичния фронт, без които нямало да е възможно да има кабинет.

Обратно в новината

Коментари - ”Франкфуртер алгемайне цайтунг”: Борисов е заложник на ПФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След кaто приключи упрaвлението нa товa прaеителство,ще констaтирaме ,че сме още по-бедни и по-зле,инaче сме "горди европейци" хa....хa.. ..После кой ще обвинявaме ????

Боки Тиквата-Винету е заложник само на идиотизма, неграмотността и крадливата си престъпна същност. А България и българите са заложници на Боки...

Много "доброжелатели" искат неистово , България да е вечният заложник на ДПС и да изчезне като държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да ,ама не !

Германците инвестират в Полша за да не им пречи да си правят бизнеса с Русия. Поляците добре усвоиха как да натискат германците. Нас обаче ще си ни връткат безплатно /нула инвестиции в бг/ и разбира се оправданието е, че сме корумпирани. Но като те докарат до просешка тояга корупцията става начин на оцеляване. Ако американците така бяха "помагали" с план Маршал- немците щяха да са едно голямо гдр.

Не знам защо, но имам усещането, че в скоро време Евро съюзът ще падне в канала заедно с неговите почитатели. Не че го искам, но политиците се държат като ортаци на ресторант. Всеки дърпа към своята черга и не му пука за другия. И след толкова години експерименти на гърба на обикновения народ не проумяха че партийната структура на управление и партиите като цяло са една голяма грешка и хранилка за некадърници. Има начини за безпартийно управление къде къде по добри от сегашните. Защо никой не ще и да чуе за това?

Като имаш усещането ,че Евросъюза ще отиде в канала не се ли усещаш ,че си се на.кал.

Премиерът Борисов не може да бъде заложник на никого! Ако пожелаем, веднага можем да се откажем от подкрепата на ПФ и да попълним мнозинството си с гласове от други политически сили! Гордеем се с ГЕРБ!

Гласовете на ДПС са предостатъчни за една стабилна коалиция и управление.

ПФ е заложник на Борисов, защото те имат национална стратегия, но се съобразяват с коалиционните си договори

Патриотите са си патриоти, ама и те купуват яхтите си с пари! Цялата тази патардия с турчина зам. министър, е мъгла, която крие спора за дела, който трябва да получи ПФ от уреденият държавен дълг от 4.5 милиарда лева! Още хората на България сме в нокдаун! Никой не си дава трезва оценка, колко голяма кражба е извършена чрез банката КТБ и кой е разрешавал, държавни и общински фирми, както и ведомства да вкарат парите си в КТБ. Сакън, някой да не допусне дори, че това е правил Премиера Бойко Борисов в периода 2009-2013 г. Свободно, обаче всеки може да измисля цифри и да ги публикува за БСП, комунисти и Държавна сигурност, както вече го направиха и за Президента Първанов! Оказва, се, че народа вярва повече на измислици, ако идват от лидери на ГЕРБ, отколкото на реални факти! Това е доверие!

Каква трезва оценка бе приателю!? Овцете като ги стрижат и ..... дават ли си трезва оценка? Не! Продължават да си пасът и блеят до следващото стригане.....

борисов е заложник на собствената си тъпотия,и на американците.

Много точно казано. Спомняте ли си времето в края на юни т.г., когато бастисаха КТБ и Буда се върна от САЩ. Тогава той 3 дни ходеше като накой гащник и тръбеше навсякъде, че ще вземе 6 милярда заеми и ще покани МВФ. Защо ли ми се набива в очите, че този план се изпълнява. САЩ най-обичат страни с дългове

избирателите бяха достатъчно тъпи, че да го изберат отново

Това е защото нашите патриотични искания искат да навредят на ЕС. А уж трябва да сме в един отбор.

Само не разбирам как така е логично в Полша да се разполагат ракети за защита от Иран,който е на 3000 км от Варшава,а да е нелогично България да се защити от турския агресор,който е избил милиони българи.Политикът невиждащ това е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ,а за това има само едно наказание.

въпросът си трябва да зададете на hell-зингския комитет, който е под паричното покровителство на шорош, който пък, като "бизнесмен" е пръкнат от ротшилдовото котило и си има зад гърба подкрепата на голдмън съкс. те като кажат, че има робство, то значи има робство, ако те кажат, че има "присъствие", то има присъствие. ето например, за тях ис просто присъстват на иракска територия, която бе освободена от робство, чрез доказателствата за омп от сателитни снимки. те не лъжат. те пропагандират и имат медии, с които промиват мозъци. а поляците не са православни, а католици. но когато е необходимо и носи печалби за тях - всички сме тор.

Mного си смел и глупав личи че си малко образован, заедно с тези които са ти дали +

Турция е вНАТО.

Какво като е в НАТО? И Хитлер беше подписал пакт за ненападение с СССР............... Мислете, хора, не вярвайте на пропаганди. Достатъчно ни лъгаха 45 год. Искаме да сме равни с другите страни от ЕС, не сме второ качество хора.

От цялата статия Разбрах че турчалята не им харесва но българите не ги искат това дсп чингетарско и ЕС едва ли им е жал за тях глупости стига турско номера!

Да ти имам логиката,да ти имам правописа!

"Жен-мин жебаго", орган на ККП : Борисов неуспя дапръдне по-високо отгз Си

че тъпизма в бг е голям, голям е, че сме заспали п---и, такива сме, ама и европата не е цвете за мирисане. единствен изчод е сами да се оправим, но желаещи няма...

напълно сте прав, за огромно съжаление. това е т.нар. "дяволски кръг". народа чака да го опраят я за 800, я за 350 дни, а "управляващите" чакат народа да се оправи, че тогава те да спрат да крадат. прокурора чака милицията да си свърши работата, а съдът да получи още някое имотче по бедност. и така - всеки чака да му падне нещо странично. пълна халтура на плейбек.

Вън България от ЕС!

На бас, че дир лъже , че има такава статия. 100 % няма- къде е линка към оригинала, че като знаем как превеждате

За сведение на ФАЦ, следващият път не за ГЕРБ а за ПФ ще гласувам ако така продължават!

Почнаха поръчковите анти-ПФ публикации как били платени, как ЕС казал това или онова. жалка работа. Досега тази партия дава смислени предложения. Я да кажат немците за анти-циганската риторика... наяите националистически партии ряпа да ядат пред желанията за депортация и то от министри

Спомни си как беше по Тошово време - всички бяхме равни, но нЕкои бяха по-равни! Същото за съжаление наблюдаваме и в ЕС - по подабие на гръцката поговорка че това, което е позволено на боговете (разбирай "големите" в ЕС), не е позволено на простосмъртните (редовите членове, да не използвам друго определение...). Иначе казано - ЕС все повече започва да прилича на СССР от периода на "застоя"...ако не и по-зле. Та, питам се, що ги ручааме жабетата?

Ще си вземем всички откраднати пари от юро-юдогейовете само с репарации.

Абе Бате как не разбра, че и хляба и ножа е в народа? Как не разбра, че суверена е същият този народ? Толкова проби и грешки, толкова манадати нацяло и наполовина, че и на третина докога? Време ти е да се светнеш!

Борисов е заложник на собственият си страх. В момента в който Борисов научи, че е важно да пита българският народ: -" Абе авери, кво искате да напраим с България, кво ви кефи?" И да има куража да го направи. Тогава ББ ще полечи народната любов и подкрепа! Докат оподава гъзето наляво и надясно на изток и на запад и обяснява на БГ населението, че е лош материал, няма да му се получи работата!

Аугемайна, когато Борисов е заложник тежко му на похитителя.

"....Турция няма да гледа безучастно". Това абсолютно не е заплаха. Заплаха са тези, които се опитват да пазят българския интерес. Явно в "демократична" Европа не им харесва, когато се поставят национални пред някакви измислени приоритети. Ние обаче нямаме армия и може би пак ше трябва да се наведем. Зависи кой е отзад.

Затова е крайно време България да излезе от ЕС и НАТО и да се върне в лоното на Русия! И след това Русия и България ЗАЕДНО срещу САЩ,ЕС,НАТО и Турция!

big_uncle@dir.bg

Точно, подкрепям те напълно! Но можеш ли да обясниш тази простичка доктрина на оня куфелник, "президента"?

А защо не пишат затова ,че всички патриотични формации в БГ са патерици на ДПС,защото с поведението си постоянно консолидират избирателите на етническата партия.Поне 90 % от хората не го разбират ,защото немогат да мислятс главите си!

Защо България е зле?Защото 300, "ярко червени" фамилии, задигнаха пари и имущество за 150 милиарда долара?!

няма такава статия ,прегледах целия вестник

няма значение, ние сме длъжни да си кажем по темата. :-) то и без това има толкова важни новини, които са пропуснати от спящите редактори, но за сметка на това вечно будните цензуратори са на линия за да изчезват коментари. ама и да им говориш, те не разбират. какъв чип да си сменят, след като технологично нямат място за чип.

Жива е клетката (ферма, фабрика, банка, кантора, магазин, семейство, училище, театър, казарма, църква), която възвръща повече енергия към обществото, отколкото поглъща от него. Това се клетки (ядра), които създават и дават. Обществото е болно, когато повече от клетките повече искат и по-малко дават. Или пък в недрата му се появяват паразити, които консумират, а не създават.

"Но пък силно е развито и продължава да бъде развивано чувството за разделеност." Ти си доказателство.

В България не е развито чувството за целокупност, както и знанието и усещането за общия продукт на нацията. Това е основа и източник на нестабилност.

Но пък силно е развито и продължава да бъде развивано чувството за разделеност.

то пък като в еврогейския съюз като навсякъде са толерантни. В Германия са толерантни към цигани и турци, но не и към българи и румънци. Шваби и вие сте менте и еврогейове. Вън България от еврогейския съюз. Не може суверенна държава да разчита на някакви подаяния от хора на които им липсва дори правилна сексуална ориентация. Правилното е националисти на власт със зачитане правата на малцинствата, но когато изпълняват задълженията си към обществото. Ако не желаят да се интегрират нямат права. Външна политика - незабавно силизане от ЕС и НАТО и сключване на договори с Русия и Турция и с Китай. И най важното - никакво разчитане на еврофондове, които за 20 г. трябваше да разберем, че не са за нас и служат като средство за отнемане и на малкото суверенитет който е останал.

Тази думичка ''суверенитет'' по-добре да не я употребяваме вече защото практически България няма такъв. Идват американски сенатори и спират един от двата най-големи енергийни проекти за България - Южен Поток. После пък от Брюксел ни редят правителството и задъжават да приемаме насилствено неевропейски ''имигранти''. Така че суверенитета е думичка от миналото която вече нищо не значи.....

колкото и да им е мъка на ФАЦ, хората повече се чувстват защитени от ПФ отколкото от ГЕРБили РБ, които натресоха турчин за зам. министър на отбраната.

ако утре имаше избори за герб биха гласували 5%, нищо чудно все още има глупаци в тази страна.

ГЕРБ с 5% първа политическа сила, а БСП и АТАКА заедно 0.9% :)))))

госопдин борисов обвинявахте бсп че се целували с дпс на орлов мост а вие къде се целувате с тях?

гербаджиите ги обарват на публично място западняците!

На тайно и скрито място в сараите на Доган. Може и друго да е направил, не само да се е целувал. То в този етнос манафите са си на почит.

да припомня едно изказване на господин борисов преди изборите тои каза че меркел му казала само да спечели изборите и парите ще бъдат пуснати, ами хаиде де какво става сега, на какво си играем, сега като отиваш при тях кажи им че като не дават то отваряме пак нaшете си фабрики белене потока и така на татък нали така.

г-н Борисов има най-голямата парламентарна група. Но това не значи, че може да определя дефинитивно политиката у нас. Активните гласоподаватели решиха, че трябва да има разнообразие в НС и сега има надбягване кой е по-велик от малките формации.

Ами той го е казал, и Меркел може да го е казала, ама не са го написали. А сега и пари за Украйна трябват, така че пари за България ама друг път. А какво правим в еврогейския съюз?

стрина меркел сигурно го е казала това, но пари - нема. питайте и афганистанците, които работиха за "демократите" в афганистан, как им бе обещана закрила след оттеглянето на "освободителите" и как след това са захвърлени на произвола на талибаните. пращат да бъдат убивани хора, като кучета, ама инак се загрижили за "достойния" живот на човек, който лежи на болнично легло като маруля и е зависим от един контакт. долни лицемери! пфу!

Германците защо нямат новини на турски , там има много повече турци. Националната телевизия трябва да звучи само на български а в Кърджали да си направят телевизия на турски щом искат

Изопачени приказки на немците,извадени от контекста и украсени.Крайно време е да защитаваме нашите си интереси,а не да сме послушковци на Брюксел.Гърците не случайно горят по площадите знамето на ЕС.

борисов говореше че орешарски е кукла на конци но по всичко личи че тои е наи-голямата кукла на конци..........срам и позор, само така валери не отстъваи от позициите си за да се научат на патриотизъм а не като сидеров беи.

Нормално е да ни се чуди целия свят, що за идиоти населяват тази страна. Жалкото е, че и ние си го знаем, но ни харесва да е така. Какви патриоти, какви 5лв.? Демокрацията изисква две простички неща - спазване на човешките права и върховенство на закона за всички. В България никога не е имало такова мнозинство и навярно скоро няма да има. От както започна "прехода", има само един човек участвал във властта от реалните борци против комунистическия режим и за демокрация - Тодор Кавалджиев. Иначе се изредиха цялата комунистическа сволач и резултата е повече от показателен за "прехода".