ПФ ще изчака Борисов да реши за Орхан Исмаилов

След срещата между Бойко Борисов и съпредседателите на Патриотичен фронт, Валери Симеонов заяви, че ще изчака премиерът да вземе решение за Орхан Исмаилов.

Обратно в новината

Коментари - ПФ ще изчака Борисов да реши за Орхан Исмаилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валери Симеонов шистов газ.

Абе тоя Валерката голям тъпанар ще ми дойде. Не може само заради името бе хора..... Те ДПС само тва и чакат да лъжат горките хорица че пак искаме да им сменяме имената!

ми той такъв невероятен специалист човека ... само заради името да решат да го махнат ... въх, въх, въх ... направо цялата държава ще се върне не 10, а направо 37 години назад ако не го изберем ... то бива бива Ердоганска наглост, но това вашето на нищо не прилича вече

стига сте ревали бе идиоти ,всички в тая дърява имат еднакви права и задължения без значение религия и националност следователно може и да са президент стига да имат необходимите качества ,конете не умират по искане на кучетата ,продължаваите да лаете :) долни и некадърни идиотчета ------ срещнали са на полянка прабългарин и славянка -цуни гуни ,вади тури и народили чукундури ,хем ебливи хем крадливи но наи вече завистливи ----------ето това сте вие

По-добре от заслепени от нечовешка опиянение демони, които само знаят да обезглавяват, да бесят, да палят и да изнасилват 10-годишни. И всичко това под зоркия надзор на алах. И какво е това ако не е религия директно от дълбините на адът? Въобще задавали ли сте си въпроса, просто за собствена информация, дали има някаква малка вероятност това, в което вярвате да не е от Създателя на тази вселена? Ако не сте, моля попитайте го - след като е създал самите нас и всичко покрай нас - може всичко, включително и да отговори на който и да е въпрос.

хеи наистина си галош ,абе къде бг да си чувал мюслюлманите да колят бесет изнасилстат ,не ми даваи пример с тия терористи в близкия изток и недеи да слагаш всички под общ знаменател -тия дето се трепят в украина кви са бе

В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.

Колко е прав Велизар Енчев, и принципен!

Случва се човек да се заблуди, но по-добре по-късно да прогледне, отколкото никога. Дано само да не проглежда като онези наивни хуманитарни работници, които като ги хванат ислямистите, забравят за всичките си розови лупички, през които са гледали света и от страх са готови да нарамят и пушки и бради да си пуснат, само и само да оттърват кожичките си. Дано и българина да не разбира що е "религията на мира" по този начин, защото ще е късно.

Kсенофобията е вредно за всяко общество. Cамо ти липсва свастиката не е лесно в магазините на гр. BANSKO има доста.

Тези дрънканици за ксенофобия отдавна се изтъркаха и никого не впечатляваш с тях. Никой никого не мрази, става въпрос кой е подходящ за силовите министерства и кой не. Там нямат място представители на етнически партии, ясно?

i_iskren@mail.bg

Знам, понякога истината не е лицеприятна, но е истина. А между другото е малко-известен факт, че едно от първите неща, които прави окултиста хитлер е да забрани Библията почти веднага след встъпването си във власт. И един любопитен факт, хитлер неведнъж е ходил на официални посещения при имами и дори е смятал, че исляма е най-подходящата религия за Германия (заради кръвожадността на исляма). Не бива да ни учудва и той и ислямистите и комунистите и американската сатанистка клика и ватиканския елит (тук не включвам някои католици, които наистина познават Христос) пият вода от един и същи извор - затова и делата им си приличат. По делата ще ги познаем.

За България няма нищо по-лошо от това да се създава напрежение между етносите, но напрежението не го създаваме НИЕ - българите. Все пак става дума за Министерство на ОТБРАНАТА. Не е толерантност да дадеш ножа в ръцете на този, който не ти мисли доброто (и то открито) - това е откровено самоубийство. Не е толерантност да променяме исторически факти за това как са ни разпаряли като животни само защото сме "неверници" (т.е. според исляма сме животни и дори не е грях ако ни режат на парчета), толерантност е да простим и да уважаваме, но без да се преминават някои граници. В противен случай историята ще се повтори.

Mина времето на старите клишета и ти имаш параноя спямо турците.

i_iskren@mail.bg

В случай, че не сте забелязали не говоря за идеи, а за факти. Тъй като идеите са абстрактни - може да се приеме, че една или друга идея не отговаря на реалността. За разлика от идеите обаче, фактите са неоспорими. И нямам параноя спрямо турците - имам едно на ум, и то не без основание. Не е толерантност да дадеш ножа в ръцете на този, който не ти мисли доброто (и то открито) - това е откровено самоубийство. Не е толерантност да променяме исторически факти за това как са ни разпаряли като животни само защото сме "неверници" (т.е. според исляма сме животни и дори не е грях ако ни режат на парчета), толерантност е да простим и да уважаваме (защото те нямат вина, освен ако не застанат зад безчестията на бащите си), но без да се преминават някои граници.

и как разбра че не мисли добро ,непременно трябва да е с българско име за да мисли доброто на родината ,не се учудвам на простотията ви , на българската простотия де ,не напразно го е казал славеиков не народ а мърша

i_iskren@mail.bg

Как съм разбрал, че не ни мисли доброто? Съвсем ни вземате за мезенце вече. Нагло, изключително нагло и безочливо. Типично за всеки безбожник или ислямист. Ако българите не бяха такива дезориентирани нечестивци - нямаше да ни разигравате като пешки, но надеждата за нас умира последна. Дано да се събудим и покаем преди да е станало прекалено късно ... преди Господ да ни остави на тези изпълнени с лукавост и безцеремонна жестокост демонични същества ...

Този смешн.к Симеонов да се разкарва. Велизар Енчев да си основе своя истинска партия и да го правиме президент. Каракачанов през целия преход гладника - депутат. Какво направи бе лайн.е ?

ЗАЩО СЪЗДАВАТЕ НОВО НАПРЕЖЕНИЕ МЕЖДУ ТУРЦИ И БЪЛГАРИ?!?! НО ПФ НЕ СМЕЕ ДА РАЗНИЩИ ДУМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ МИДХАД ПАША ПРЕД ФРЕНСКИЯ ВЕСТНИК МОНД, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТУРЦИ?!?! ДАЙТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА!!! НЕ ПРИНУЖДАВАЙТЕ НИКОЙ ДА ПРИЕМА И СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН! НО КАЖЕТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА И СПРЕТЕ ДА ИГРАЕТЕ ТАЗИ НЕЧЕСТНА ИГРА!!! НИМА БЪЛГАРИЯ НЕ БЕШЕ ПРОДАДЕНА И РАЗГРАБЕНА ОТ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ?!?! НИМА ЕТНИЧЕСКИ ЧИСТИ БЪЛГАРИ НЕ СА ЧУЖДИ МЕКЕРЕТА?!?! СТИГА!!! ЧОВЕКА ИМА НУЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕ. АКО ЗНАЕТЕ, ЧЕ Е ПРЕДАТЕЛ, ЧЕ Е ПРОВОДНИК НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ -КАЖЕТЕ ГО! ИЗХВЪРЛЕТЕ ГО ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА... НО ТАКА... КЪДЕ ВИ Е ДЕМОКРАТИЗМА, ДРАГИ ТАРИКАТИ?!?! ЗА "ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ" АЗ БЯХ ВРАГ НАРОДЕН. НО И СЕГА ХАРЕСВАМ ИДЕИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА, НЕ СТАНАХ ПРОДАЖНИК. НО МНОГО " ИСТИНКИ КОМУНИСТИ" СМЕНИХА БОЯТА ВЕДНАГА СЛЕД 10.11. НЕ ТЪРСЕТЕ ПРИМЕРИТЕ ДАЛЕЧ- ПОГЛЕДНЕТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ 25 ГОДИНИ "СИНИ ДЕМОКРАТИ". СИНИЯТ ЛИДЕР ИВАН КОСТОВ НА ВРЕМЕТО С ПЯНА НА УСТА ПРЕПОДАВАШЕ НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ ВЪВ ВМЕИ "ЛЕНИНИ" / СЕГА ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ/. НЕ ОЗЛОБЯВАЙТЕ ХОРАТА, Г-ДА ПСЕВДО ДЕМОКРАТИ, БИВШИ ПСЕВДО КОМУНИСТИ !!! ВИЕ НЕ СТЕ ПАТРИОТИ!!! КРАСИВАТА, ПРЕКРАСНА И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ, С ПРЕКРАСНИТЕ ЗАВОДИ, С ПРЕКРАСНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА БЕШЕ ДЕЛО КАКТО НА БЪЛГАРИ, ТАКА И НА ТУРЦИ. ЦИГАНИТЕ, ТОГАВА ПРИОБЩЕНИ НОРМАЛНО, СЪЩО ДАДОХА СВОЯТА ДАН. СТИГА ЦИРКАДЖИЙСКИ НОМЕРА И ДРЕБНИ СМЕТКИ!!!!

приятел няма кои да те разбере ,много хубаво си написал поздравявам те за това но хората са злобни това е факт а българина още по злобен

Не ми е ясно защо се предлага такава кандидатура за зам.министър, знае се предварително, че това ще подразни хората, а после Симеонов им е виновен.

Точно затова - да си изгладят имиджа на патриоти :)

да не са го предложили от ПФ?

и кое е дразнещото тука ,че е кадърен и способен или е турчин по народност,защо завиждате на хората от малцинствата които са се реализирали в живота ,образовани кадърни,спрете с тая злоба

Няма какво друго да направим .. И НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ!!! ЕДИН НЕПРЕМЕРЕН ХОД И БУРЯ В ЧАША ВОДА. ОСВЕН ТОВА КРИВОРАЗБРАНИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!!! ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА ОГРОНИЧИНОСТ НА ПФ БЕЗ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ Е НА ЛИЦЕ.

Симеонов направи голям гаф и сега се чуди как да се измъкне! явно е объркал Орхан Исмаилов с Корман Исмаилов, защото всичко, което казва - че е бил член на ДПС, че е член сега на НПСД, че се е срещал с Ердоган се отнася за Корман Исмаилов и не е вярно за Орхан Исмаилов !

Незначително ли Ви се вижда шефът му на Орхан Исмаилов да е замесен в тази мерзост? След като Корман Исмаилов работи за ислямистите - какво да очакваме от подчинените му? И как въобще имат наглостта да се натискат за Министерство на ОТБРАНАТА. Събуждайте се от тихата си кома, че ситуацията вече става доста сериозна!!!

ПФ, абе вие откакто влезнахте в тоя парламент то не е мрънкане, обикаляне, въртене, мятане.. ту сърби, ту боли...Ясно е, че няма лесно да си напуснете креслата след толкова обиколки и заобиколки, всичко ви е много шум за нищо.

От както Луканов направи креатурата си ДПС, все "рязан" го ям, "off". Кандисах на "политиката" на слободия, за това моля Господ да приключи с "ТРАГЕДИЯТА БЪЛГАРИЯ", докато съм все още на "белият свят".

Кат Русия няма втора тъй велика на света! Тя е нашата опора, тя е нашта висота. Руска кръв и руска пот ще избавят от неволя братский българский народ! Долу ГЕРБ, долу кафявите, долу крадците на десницата!

ОК Само че това стихче се отнася за ЦАРСКА РУСИЯ през 19 век, а не за ПУТЛЕРИСТКА РУСИЯ през 21 ВЕК, нито и за СССР!

Честито на глупаците гласували за БОКЛУКА от снимката.

РаМАдан нямаше да подкрепи кабинет с Министър предател Бойко Борисов. Изметна се измекярчето. Сега и племенника на Меди Доганов за министър да сложат, пак ще се поклони на червените сътрудници Буда и Сава.

Забравих и Гоце!

Ще го бутате ли този крадец Борисов, или ще го оставите да доразбие страната? За две седмици направи нови гафове в ущърб на народа. При това се опитва да хитрее, простият му пожарникар - с чужди ръце да вади кестените от огъня. Сега настрои пенсионерите един против друг чрез добавките за Коледа. Старците вече се хванаха гуша за гуша, защото трябва само 1 лев над лимита, за да останат без тези мизерни 40 лева. Разделени, пенсионерите вече не са изборна сила. Всяко действие на ГЕРБ и на Борисов са мръснишки,подли, крадливи и долни.

Стига ривахте бе.... Остане ли този кабинетът пада... Не разбрахте ли вече...

Отговорете честно на въпроса дали е възможно Ердоган да назначи за зам. министър на отбраната на Турция човек именуващ се Иван Петров

отговори се честно на въпроса какъв процент от гражданите на турция носят имена подобни на Иван Петров и какъв процент от гражданите на България носят имена подобни на Орхан Исмаилов!Това първо!Второ - претендираме, че сме много по цивилизовани и демократични държава и народ от Турция - защо се сравняваме с нея?!Трето!Името ли има значение или човека който стой зад него!Като ви управляваше украинеца станишев що не се вдигна такъв вой?!?!?!

Турция има огромна и въоръжена до зъби армия. А ние такава нямаме, но имаме министерство, което всъщност е бюро за изпълнение на кражби било от имоти, било от поръчки.. Нашите смели войни са в Афганистан зя 100 $ на ден.

Поредното наливане на вода в мелницата на ДПС!Всички така наречени националистически и патриотични партии у нас съществуват само за да насъскват избирателите на ДПС!Да може тази корпорация да сплашва един етнос,че без нея те ще бъдат смазани!Няма нищо патриотично в това да делиш един народ според имена и религия!Или Левски не е бил патриот?!Защо всички се кълнем в него а не помним заветите му?!?!?!?!

Всички тук сякаш забравят, че става въпрос за допускане на ислямски фанатици не в кое да е министерство, а в това на ОТБРАНАТА. Лукави изчадия ...

КОКАЛА,КОКАЛА,КОКАЛА,така лесно не се ИЗПУСКА!

Атака се разслои на две формации - Атака и ПФ

ха хахах ха

Ама че забавно - руските агенти от т.нар. "Патриотичен" блок обвиняват българският гражданин Исмаилов, че бил турски агент. Поредната провокация на рубладжийските мурзилки в опита им да инсталират проруско мекере в армията. Да си спомним напъните им със самолетите

Ислямските антихристи (забележете - не казвам турци) нямат място в Министерство на отбраната!

Тази омраза няма да ни доведе до никъде.

i_iskren@mail.bg

Не е омраза - просто трябва да се говори истината без омраза. Тези открити наши врагове нямат място там, особено при положение, че не крият апетита си към България.

i_iskren@mail.bg

Нямам нищо против Рашидов, но ислямите нямат място в Министерство на ОТБРАНАТА

Ха сега да видим, що за програма имат и поддържат господата от ПФ

БATKO

Кой, кой, кой, кой, кой предложи турския агент Орхан? Къде са сега поплювковците от Протеституиращата мрежа? Нали бяха съвестните, красивите, умните. Къде сте, бре плъхове?

Мишкуват си, че ги изпоназначиха по разни министерства и т.н. В момента и никой не предлага сиренце, че да окупират, да правят "спонтанни преформънси" и други плиткоумни тъпотии.

Патриотичния фронт не е много патриотичен. По-скоро "паричен". Национален Фронт за Спасение на Бойко.

Нас ли ни правят на луди или те са лудите? ПФ подкрепиха коалиция в която е партията на Касим Дал и Корман Исмаилов, което означава, че те априори приемат и техните кадри, а сега се правят на големи патриоти, като уж не искат предложен от тях зам. министър да заеме поста. Къде е логиката? Този театър се играе за пред "лошия мат'рял", но те си знаят, че целта им е да изкарат някой лев, като се правят на вътрешна опозиция на властта. Кого ли заблуждават с това си поведение? И какво ще стане, когато след седмица мутрата БУДА каже, че няма да махне този младеж от МО? НИЩО! Тогава ще чуем, че сега не е подходящ момента за оттегляне на подкрепата на кабинета и БУДА е обещал другия път да се съобрази с ПФ. Партиите вече не могат да измислят нищо ново, за да са интересни на публиката. Фокусите които правят са толкова бездарни, че всеки вижда какво се случва. Защо не подскочиха при назначаването на Флоров за шеф на ДАЙ, като са толкова принципни? Хайде не на нас тия циркаджийски номера!

Не съм адвокат на ПФ, но трябва да кажа, че те подкрепиха ГЕРБ, без да знаят какви назначения готви ББ. И ако са наистина отговорни не само към електората си, но и към всички българи, ТРЯБВА да оттеглят подкрепата си към ББ при едно такова безумно и безпринципно назначение. НЕ на етническите партии!!! Въпросът опира до НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на държавата, не до някакви партийни боричкания.

марийке вмро не ти ли нашепва за етнос ? македонци ? има си и такава държава която иска признаване на македонско малцинство в пиринско ? преди години и скандали имаше по случая .

БATKO

Да, трябва да оттеглят подкрепата си, но няма да го направят. Защото са най-лесно подкупваемите от всички партии до сега. Я някоя поръчка за фирмите на Валери Симеонов, я някое апетитно парцелче, а някоя дребна концесийка. Толкова им струва "патриотизма".

Не съм много съгласен с Вашата теза. ПФ много добре знаеха кои партии влизат в Реставраторския блок и там е протурската партия на Касим Дал и Корман Исмаилов. Да не забравяме и факта, че ГЕРБ в лицето на Цецо Лъжеца и Цвета Караянчева бяха заведени като официални гости от Корман Исмаилов на конгрес на партията на Ердоган. Това е очеваден факт за протурската ориентация и на ГЕРБ. Не е тайна и "тайната" срещата на прецедента ни (от ГЕРБ) в Пловдив с вицепремиера на Турция по времето когато Ердоган беше премиер, на която не бяха допуснати БГ журналисти и когато беше разкрит започна едно унизително оправдаване. Нима ПФ не знаят за съвместното заседание на кабинета БУДА-1 с Турския кабинет (на Ердоган), на тяхна територия. Ако за "лошия мат'рял" се смята, че паметта му е къса, то за историк като Каракачанов и неговия съюзник е престъпление да е така. Затова смятам всичко това за лицемерие и търговия.

Не се казва касим...... ами: "къс им дал, защото такъв имал..."

ми изглежда по праволинеен и не толкова алчен,иначе няма разлика.

Валерка, съдбата ти дава нагледен урок!!! Не плюй по другите за нещо, след като в утрешния ден може да се озовеш в абсолютно същата ситуация. Трудно е да се вземе решение, нали? Но иначе е лесно с акъл отстрани. Е, в крайна сметка митът за "златния пръст" падна!

този мошеник ще бута правителството , или ще му бута ?

властта чрез влияние ,хем да си запази избирате чрез популизъм. Валери ще го играе лошото ченге,а Краси доброто.

Вчера Валери Симеонов изрече една лъжа и то пред националната телевизия, това е за всички онези, които не могат да проверят. Каза, че във ФБ профила на Исмаилов всичко е на турски език, току що отворих профила му и няма такова нещо, да има сигурно приятели от Турция, които за рожденния му ден са му изпратили картичка на турски, но в нашите профили също имаме такива на руски и английски, г- н СИМЕОНОВ ИЗВЕНЕТЕ СЕ БЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Проверете профила и се убедете сами, а иначе сигурно 80 % от електората на НФСБ няма да го направи....

За мнозина, това, което ще кажа изглежда като химера, но предстои напълното унищожение на Турция. Тя ще бъде размазана от Русия, а Константинопол ще бъде върнат на Гърция (за сведение не съм грък, нито гръкофил). След Турция, Русия ще се насочи към Израел, където армията и ще бъде напълно унищожена. САЩ ще бъдат съдени от Господ преди гореспоменатите събития и не са включени в християнските пророчества, които описват нападението на Гог и Магог над Израел. Подгответе се за мега-катаклизми, последвани от завръщането на Христос, след което светът ще навлезе в седемгодишния период на Голямата скръб, по времето на който, по особено жесток начин, ще измрат почти всички на тази планета!!!

и какво да се готвим и ние ли ? Май е време психиатрите да се намесят, ама много ви е мила тази Руска империя, не забравяйте, че живеем в 21 век и , ако запада иска отдавна да е започнал кибервойна, а вие си говорите за руски и турски орди......................

i_iskren@mail.bg

Просто огласявам пророчествата на Библията, не ми е до симпатии към една или друга държава ... За хората, които са си направили труда да сравнят корана и Библията, не е тайна, че писаната 600 години по-късно пародия на Библията (наречена коран), представя "звяра" като 12-ия имам "махди", а антихриста е представен за Месията. Т.е. личностите на "звяра" и "антихриста" ще бъдат възприети напълно положително от мюсюлманите. Въпросът ми е: как от 300 млн американци избраха човек на име Барак Хюсеин? Човек, който с "арабската пролет" до голяма степен обедини различните ислямистки фракции и в момента оказва натиск за разцепването на Израел (разбира се с подкрепа на "лъжеевреите-кабалисти", които възродиха Израел и които заблудиха целия еврейски народ, че го защитават от безбройните му врагове). Не се учудвайте, когато "звярът" въведе военен режим в САЩ и когато малко и голямо приеме белега му, без който в бъдеще няма да може да се купува нито да се продава.

i_iskren@mail.bg

P.S. Имайте предвид, че казвам, че руската армия (а не израелската) ще бъде унищожена при подстъпите към Йерусалим ...

Глупости!Те не смеят да предизвикат нови избори защото много добре знаят,че нито ПФ,нито РБ,нито АБВ повече ще помиришат парламента.Хората които са гласували за тях не са гласували за Б.Б.Ако искаха той да управлява щаха да дадат гласа си направо за ГЕРБ.

Ако се казва Иван Петров може да е зам.минист. независимо ако е некадърник ,но понеже е Исмаилов, ако че е кадърен неможе.Що за простотия е това ?????????

Ти откъде си информиран за кадърността на Исмаилов и че няма по-кадърни от него за този пост. ? Не ти ли е ясно, че са го назначили не по кадърност а поради името му и най-вероятно под натиск?!

простотия е някой да членува в етническа партия чиято цел е да защитава етническа група и после да иска да става зам.министър на отбраната на цялата страна??? не е въпрос на име а на мислене.

...какво ми прави впечатление.....поне засега това правителство е "огледален образ" на предишното. Не само заради унизителното делене на пенсионерите на правоимащи и правонямащи....Преди какво стана - назначиха човек от ДПС за шеф на ДАНС. Голяяям вой, до небесата!Днес се повтаря същата картинка - назначиха човек от етническа про-турска партия за силов зам.министър?!? Не ме интересува, какво ще кажат Валери Симеонов и Каракачанов.....по-интересно ми е, къде са "умните и красиви" протестъри, къде са окупантите на СУ-то??? Защо още не са сложили вериги на Ректората? Защото на практика пак имаме задкулисие и скандално назначение! Ето сега лъсва колко струват "гражданската съвест и морал" на будните окупанти и протестъри.Аз съм много разочарован от управлението на Орешарски.Кой ли не е.Да не говорим за съсела....но ме дразни това, че преди ми проглушиха ушите за задкулисия и месеци наред някакви ревяха пред парламента заради Пеевски. Сега що ни риват, а? щото май няма кой да плаща....ама преди нали бяха комунисти и всичко бе скандално.Сега, най-ще ми е интересно, ако Бойко остави този човек на поста му. Кво праим?? ...или щом е Бойко и щом са от РБ, вероятно и Доган да назначат за Вице, всичко ще си трайка, нали??....смешен плач!

И аз това се питам, защо няма протести? Наистина, те започнаха спонтанно, но май поддържането им цяла година беше чрез финансови стимули. Лумпенизацията на народа и продажничеството в българската политика ще доведат до трагични последствия, дано Бог вразуми заблудените овце!

Е как ще иска да бута правителството, на мошенника на снимката вече му е ясно, че след прегръдката с ГЕРБ, НС за тях вече ще бъде химера!!Избирателите им са отвратени от тях, така че, нищо друго не му остава, на него и ортаците му, да продължават да ближат пожарникарските ботуши, примери-Волен и Яне!!!

само програми,проглушиха ни ушите когато подписваха споразумението. Сега започват да имат претенции към кадрите на другите партии. Това е или ярък популизъм насочен към избирателите им,или рекетъорсво за постове в комисиите, не в изпълнителната власт.

повечето от форумците срещу номерата на господина Симеонов, ама той си постига целите!Ще рита срещу назначения в правителството докато постигне съгласие от ГЕРБ, за председателското място на парламентарната комисия по енергетика и щом спре да рита, значи го е постигнал!?След това, за кого в угода ще води политика в парламентарната комисия по енергетика, за "Южния паток" ли, за добивите на газ ли или интерконекторните енергийни връзки на българската държава, това вече според възложените му задачи от прикритите зад него, вътрешни и външни енергийни интереси на тоя и оня!?

За да разберем в кой век се намира днес България е достатъчно да споменем, че още през 19-ти век, а и много по рано много българи предано са служили на Империята, такива са Мано Стоянов, Пешо Тодоров, Иванчо Пенчович, Мито Каймакчи, Цаню Дюстабанов и много много други в министерства, съдилища и на др. отговорни длъжности. Не може 30%-но малцинство да бъде представено във властта само с 2-ма души.

просто няма да бъде представено.

въпрос е защо това малцинство си създава етнически партии?? явно не понася българите или искат нещо по-специално отношение за тях като малцинство.защо не членуват в партии отразяваща социалният им статус и убеждения-леви или десни

Партиите не са съвсем етнически, погледнете каква голяма част от народните представители на ДПС са българи. Електоратът на ДПС е единен, защото трябва по някакъв начин да се избегнат извращения като т.н. възродителен процес, не може да се има доверие в другите партии, които в голямото си болшинство съдържат елементи от някогашното злощастно БКП - унищожителката на съвременна България.

ако сме 7 млн това 30% са 2 млн!!! товече от 1 млн не са турците като избиратели а като махнем тези живеещи в турция едва ли са 600 000 .тези в турция не трябва да гласуват защото от 25 години с извън България,не плащат данъци и не могат да отределят кой да харчи пари които не са дали

Същият тон на Сидеров, само че тук претенциите са за платинен пръст. Господа от БСП и ГЕРБ моля, направете нещо - обединете се в името на Б-я, иначе тези ще съсипят всичко.

нямам никаква омраза,кам орханов но да не забряваме че е от турски проижод,и какво турция цели за бг,ако тоъ остане в менестерството,считаъте че до края на мандата 50%от клучовите позиции,ще са на хора ор турски проишод, незнам какво става ц бг,сега ще козирува ме на

Боргаски гларос дае на Бойко кадровик ? Загазихмея отсекаде, нема що! Цацка