Бойко Борисов: Не искаме икономически мигранти

Разочарован съм от начина, по който се случват нещата, всички говорят само за Италия, Испания и Гърция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Борисов не може да му се вярва! Той не е премиер на българският народ а на една определена шайка - ГЕРБ и само тях ги тачи и подкрепя, обикновените хора не ги зачита за нищо! Не са ли му пуснала да те опре силно и да те притиска си никой! Като го гледам с какви се гушка едни с ебахти грозните мустаци, да се отвратиш от тоя Човек....., не случайно не обича умните и интелигентните и не случайно проблемите ни тръгват от него!

"Първо искам да защитя правата на българския народ" и "спазвайки всички европейски директиви" се намират на две противоположни страни от едно неравенство. Няма как да прехвърлиш едното при другото без да поставиш обратен знак!

Тикво смотана, нали затова променяхте закони, за да стане по-лесно наемането на украинци и молдованци за бармани без заплата на морето...

Единственото което е казал е, Работил съм като пожарникар и даите парите на Ердоган защото ще си вземе подаръчето остовчето в Гърция Боли го за парите на турция за да не му заклучат ограбените пари от БГ народа

Не искаме и политически мигранти. Транзит за Баба Меркел.

Браво бе Боче, браво бе!!! Ама тва верно ли им го каза? Да неби нещо а.....? Щото нали...?

Ние също сме разочаровани Баце, от целият този цирк...очаквахме от тебе поне да настъпищ баба Меркел по мазолите...да изкълчиш ръката на Макрона както направи Тръмп..да кихнеш в лицето на Юнкер без да искаш..,а ти само целувки и усмивки раздаваш??/не разбра ли ,че трябва да държиш твърдо с Орбана иначе секс!

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, че то ние сме потенцилани икономически мигранти, как да искаме още?! Пък и какво да правят тук!? Иначе, вече мога да си отдъхна, всички евро чиновничета са били нахранени добре у нас. Така се бях притеснил, някой да не остане гладен.

Чакам да Видя сметката от/на ЕвроПредседателството...и ТогаваВече - им ВидяхмеСметката на Вси"наште" !

Е то да не мислиш, че случайно има фирми занимаваши се с парти мениджмънт и да не мислиш, че случайни фирми организират напапването на еврогостите!? Въобще мислиш ли, че у нас има нещо случайно!?

Да, Колега - ТочноТова Имам предвид !

Бойко Борисов---посмя ли да се върне в България без охрана?;))))))))

Мммм...ами то След дондю1+дондю2 "визитите" у Москава&Сочи - Вся&Всьо "блеснА" !

и коментари не допускат в оная посока.

Не си измислям и пиша прякори всеки път, а почти всеки, щом има намесена прокуратура в миграндската криза, значи е подсъдно. Нали?

Явно Бацето е наредил минимум по 2-3 статии с неговия лик да има на ден по медиите.

Парекселанс !

...та ВъпросътДнес - Е ЕдинЕдинствен ! : - Ще ли Позволим на Вси"наште" виа БашБухалчвачът-им да Ни докарат да се ВзаимоИзядем ? ...или Ние-Всички ще ги "напътим"Как да Се ВзаимоСмряскат Всичките !

Кое е по-демократично от вот на недоверие?

Съгласен, Колега ! ...ама с тея Взаимни "вотове" между Вси"наште" - ...ммм... - но Ако Се получи ОнзиТам Развъртащ&Всепомитащ Момент ОТ-и-ЗА Нас-Всички Н.В.Данъкоплатецът - ТогаваВече ще Е Вот-та-Вот !!!

Сравнете ББ с Орбан: Орбан зове: Да възстановим демокрацията в Европа, да изгоним всички мигранти! Хората не искат повече нашественици Той нарече бежанците "мюсюлмански завоеватели", отбелязвайки, че Унгария няма намерение да ги приема Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви по време на срещата на високо равнище на ЕС в Брюксел, че за възстановяването на демокрацията в Европа трябва да се спрат бежанските потоци и да се изгонят пристигналите обратно, откъдето са дошли, предава EADaily, цитирана от Агенция "Фокус". "Хората очакват от нас две неща. На първо място не искат повече мигранти. Това трябва да се спре. На второ място трябва да се върнат тези, които вече са дошли. Трябва да направим това, за да възстановим европейската демокрация. Надявам се, че ще направим това днес", заяви Орбан. По-рано Орбан заяви, че Унгария разглежда своето право да приема или да не приема мигранти като показател за суверенитета на държавата. Също така той нарече бежанците "мюсюлмански завоеватели", отбелязвайки, че страната няма намерение да ги приема.

Определено ! - Унгария, дори И с Орбан - Е Държава !!!, докато у Нас - Е ВсеСъщата задунайскогубернистическа Воня .

Припомням на някои супер тъпи и невероятно ограничени в интелектулано отношение примати: Около 25 % от българите, дефакто са икономически емигранти в Англия, Германия, Испания, Феанция, Италия, Белгия, Холандия, САЩ и т.н. ....... !!! На фона на това, да правиш политически изказвания, как не щеш икономически емигранти граничи с безумие. Лично мнение.

...докъм 3М ...от 6.84М - Прави маймай докъм 45%, Колега.

По-коректно е да се смятат 2,5 млн./ 9 млн., колега

Съгласен ! ...просто се Опитвам да обхвана И децата...и Временно-отишлите (паренинираните - Отгоре)

Един вид искаш да примаме мигранти? Или просто си хронично недоволен/неспособен?

ти може и да си хронично тъп, но аз единствено искам да не се налага българите да бъдат икономически емигранти .... явно ти е трудно да се сетиш.

Значи българинът си зарязва страната и семейството заради икономическа безизходица, а в същото време ще приемаме мигранти. Ти в ред ли си? Да ги приемат западните хиени, които са им дръстили богатствата и са ги гърбили като роби стотици години. Те да ги приемат. Ти колко мангала прие и обгрижваш в дома си?

А аз пък,НЕ ИСКАМ БАЛКАНСКИЯ МИГРАНТ,дето не си знае държавата до къде се е сринала,асамо МИГРИРА от държава в държава и си мисли,че оправя СВЕТА.ЗА НЕГО и КЛИКАТА МУ ГЕРБ --САМО КОД Ч Е Р В Е Н О !!!!!!!!!!!

Нова газова тръба през България - само по суша като продължение на "Турски поток" Москва ни отряза за възраждане на проекта "Южен поток" "НАТО отдавна се стреми да разшири военното си присъствие в Европа и в частност в Черно море. Но присъединяването на Крим към Русия през 2014 г. им обърка картите", казва зам.-министърът на външните работи Александър Грушко Москва ни отряза за директен газопровод по дъното на Черно море. Това става ясно от интервю на заместник-министъра на външните работи на Русия Александър Грушко пред ТАСС. "Що се отнася до строителството на газопровод по дъното на Черно море до България, което всъщност е възраждане на проекта "Южен поток", ще кажа само, че ние направихме нашия избор. Сътрудничеството с Турция по газопровода "Турски поток" върви доста успешно. По отношение на България може да става въпрос само за продължаване на сухопътното разклонение на второто трасе на "Турски поток". Ние разчитаме, че българската страна ще завърши реализацията на проекта си за развитие на националната газотранспортна система в обеми и срокове, които ще позволят да осъществяваме доставки за европейските потребители на руски газ по транзитната сухопътна тръба от 1 януари 2020 г., в това число за обезпечаване на подаването на газ на границата със Сърбия", категорично заявява Грушко. Заместникът на Сергей Лавров коментира и строителството на газопровода "Северен поток 2", който се натъква на силна съпротива от страна на САЩ, Полша и балтийските страни. "Въпреки пречките, не бих драматизирал нещата. Да, съпротивата е голяма, но проектът вече получи одобрението на три от петте замесени държави. Несъгласието на Дания може да бъде избегнато с алтернативни трасета. Надяваме се, че в ЕС ще надделее юридическата логика, а не русофобските настроения у част от политиците", коментира заместник-министърът. "От политическа гледна точка проектът "Северен поток 2" е под силния натиск на Вашингтон, който се опитва да използва геополитически аргументи, за да продава своя собствен сгъстен газ в Европа, който обаче е много по-неизгоден икономически от руския природен газ", подчертава Грушко. "НАТО отдавна се стреми да разшири военното си присъствие в Европа и в частност в Черно море. Но присъединяването на Крим към Русия през 2014 г. им обърка картите. Западните ни колеги са добре осведомени, че всеки опит за дестабилизиращи действия в близост до руските териториални води ще доведе до бърза и адекватна реакция от страна на военноморските сили на Русия", заявява категорично Грушко.

... Шибан. ... Задунайски. ... С.Кот.

;) чак пък нолсоз псувни, професоре!? Що?

Г-н, Премиер! Това, че ни осведомявате, че не искаме икономически мигранти е добре. Имам, обаче, дребна забележка. Ние и политически не щем. И два въпроса. Казахте ли го това на Меркел и Макрон? Ако, да, те какво Ви отговориха? И една препоръка. Под отговор разбирайте нещо написано, придружено с подпис. Щото думите са безплатни. А безплатен обяд, както всички много добре знаем, няма.

На прерстъпниците ограбили БГ народа не се казва ГОСПОДИН

Това е патент на светиня му от банкя.Обича да си говори сам/ друго си е да споделиш с интелигентен човек/ и винаги резултата е кой ми ,,,,,,,в гащите и той така каза да направя .......

N. S.

Накъде не ги искаш, от вътре навън или от вън навътре ? Че кой икономически мигрант ще дойде в удавената ти държава, бе Боко ?

Доходите са като африканските,пътища като Уганда.Те не ни искат,а ние изобщо

Цялата истина се крие в едно изречение : "Департаментът на САЩ вече ни издигна на по-висока позиция" Ума ли нужда от коментар?!

Абасраксъ, тов. Задунайшкин.

Казала тиквата на "колегите" да учат повече география, та да знаят границите на Европа...А помните ли как се окарикатури в неговия тарикатско-просташки стил, че не бил чувал за Косово, когато тато му казал, докато го охранявал, да предаде нагоре ,че Косово ще стане проблем. Но панта рей.....

Айде пенсионирай се вече бе! В катедрата по пожарна безопасност, търсят преподавател по разтягане на маркучи.

икономическите мигранти не искат в България те искат в ГЕРМАНИЯ силна икономика сигурнос работа и да ги върэваме ще иэбягат от България

Всичко е до време :) ББ работи по въпроса. Ето какво е казал вчера за мигрантите: "В един момент може да им хареса, да си кажат, че не Германия, ама България се развива добре. Правиме България все по-хубава. Но това не значи, че за сметка на българските граждани трябва да понесем такава огромна тежест."

Вярно ,ББ не е ходил в "командировка" в Африка,или аз не си спомням.Нека иди ,да им обясни как стоят нещата,виж как управи Западните балкани,защо и Африка да не управи. България я превърна в Бълхария с 6млн.население,от което само 2млн.работи за 250евро до гроб и с тях издържа и семейство и всичките други,-на държавната хранилка.Боже,къде си?

Бойко Борисов: Не искаме икономически мигранти Икономическите мигранти: Не искаме България! СИЧКО Е ТОЧНО.

Чудесно! Взаимно не се искаме, какво по-хубаво от това! Дигай сега заплатите на българите и ше имаш пак "работна ръка" (то е ясно, че ти не работиш) и България нама да е вече най-бедна!

стана патриот, като видя народното недоволство смени плочата...

Въобще не ми се коментира глупостите МУ, а да вземе да каже направо, кога идват тия мигранти дето не ги искаме. Немците като тръгнат да ни ги връщат няма да ни питат, какви бежанци искаме. Категорично ще ни отрежат с факта, че са регистрирани у нас. Тиквата пак ни баламосва с глупости, щото знае, че всякакви лъжи приемаме. Важното е стабилност да има.

Така е г-н Борисов, тези ояли се 'въшки", нямат и най-малка представа от живота на бедния и ял попарата на османското иго БЪЛГАРИН! И така изводът е НА ПЪРВО МЯСТО националния интерес и в съглашение с Вишеградската четворка, най-вече ПЪЛНА ПОДКРЕПА И СЪГЛАШАТЕЛСТВО с Виктор Орбан, на ония тъпанари меркел и франсето да им се тегли една майна! Вие г-н Борисов, правете КАКВОТО ТРЯБВА, а с тия тиквеници ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ...за да не стигаме до кръвопролития!

Боико е КУПИЛ острова Фидониси краи Кавала за да РАЗСЕЛИ там мигранти ,явно е че далновиден политик купува грьцки острови а после ги заселва с сириици иафрицанци коти никои не иска

Кой те пита тебе , като фактора са турците, на тях се усланят всички, на тях им се плаща от тях зависи, тука няма мигранти и да се появят изчезват на бегом, скоро няма да има никой и нищо, за да ни е по спокойно.

Боко, не се прави на умряла лисица. Никой емигрант не си признава, че е икономически, а се води бежанец и никой не може да докаже, че не е така. Така че ти искаш да ни натресеш 60 000 емигранта, а популистки заблуждаваш, че искаш друго. Голям актьор си верно, но не си български политик.

Гледам най-отгоре на хаотичната нововизионна страница на дира , състояща се от някакви шарени парчета като пачуърк, та гледам блажено усмихващия се ББ и си мисля..... няма да ви кажа какво, защото ще ме изтрият

Бацето за какво си пуща брада , В.Радев да не може да го фане ли?

маскира се като Пелов- да не го познават

Брадяса от зор днес!:)))))

Бойко, една поправка- не искаме ислямски и африкански мигранти, независимо дали са икономически, политически, сексуални, или други. Аз лично няма против икономически мигранти от Китай, защото те не режат глави и не карат всички да ядат патица по Пекински.

Ше се дигнат българите и ше ви помета вас, олигарсите! Да знаеш! Няма да търсиш най-ефтиното, а ше плащаш, щото работата ти я осигурява работника, а не ти на него му осигугяваш работа!

са най-непредвидими- усмихватти се, ядат с теб, пият...и накрая вазат нож и колят Справка- 10 българи, заклани при тезе обстоятелства прези 25 г.

Колко е жалък тоя, сигурен съм, че е обещал, че ще приемем доброволно "политически" емигранти. Гърците също са обещали да ги пращат на островите, ОБАЧЕ ....срещу хапка от 15 милиарда евро и разсрочване на всички дългове и редуцирани лихви!!!!!

Представям си на някое КПП на границата. ББ ги пита - ти икономически емигрант ли си или политически ? Винкела зад него - Имаш ли кинти или си за каналджиите ? Цвъкчо - Знаеш ли че Държавния департамент е повишил доверието си към Герб ? Бялата Златка - Съгласен ли си да излезе България от НАТО и ЕС ? Мигат мигрантите на парцали и се чудят как да се върнат обратно, щото това тук е по-скапано и от тяхното там - хахахах

Външнополитически сте добре, но вътре работите са другояче. Ако разликата между инфлацията и доходите надвиши 25%, дотам сте. Друг на ваше място би стегнал бизнесменията да си развърже кесията. Такива работи- да плащат по 500-600 лв. заплати, а децата им да трошат мерцедеси- не. Вдигате задължително минималния праг на доходите- който не иска- да си продава бизнеса и да отстъпва място на някой по-читав- ама бил той германец, ама бил китаец, африканец- все едно.

Най-мъдрото в тоя индивид е брадата му , но и тя е вчерашна.

"но им казах на колегите да учат повече география и да четат, за да знаят, че сме граница с Турция" - Баце направо ги е напляскал по еврогейските дупета!

Да им прати специалистката по география - виетнамската патица по пекински.

А бе ти това вероятно го вярваш като служебно задължение, но нормалните хора отдавна са му свикнали на лъжите.

Той и интересите на българския народ!? Кога е било това чудо,че съм го пропуснал? Какво ли не се говори за Лъжата.....но тук,тя е превърната в първобитно изкуство. Всички говорели за другите,А за нас-не. Бъди и ти като другите,може и нас да споменат. А с ДП на САЩ хич не се хвали. Че се не знае,какво може да ти дойде на главата от там наесен. Което няма как да махнеш току така.

какво се учудваш?

Мда, не го слуша главата този човек. Жалко, че възрастта не позволява да се лекува, а за други учебни процедури няма време.

Боко, а каза ли на дъртата бабичка, че не искаме никакви мигранти защото сме най-бедната държава в ЕС И НЯМАМЕ СРЕДСТВА ЗА ДА ГИ ХРАНТУТИМ? Каза ли и, че Българските пенсионери преживяват с едва 100 евра на месец? КОЙТО ГИ ПОКАНИ ДА СИ ГИ ХРАНТУТИ!!!

може да каже подобни истина на Началника си. Някак си неуважително ще бъде. Пък и той си е свикнал да бъде под катедрата и да си трае на воля !

Не, разбира се, Фрау Меркел ще изпадне в шок от мисълта как е възможно човек да живее със 100 евро в Европа един месец

Не знае чужди езици и нд казва ,че 90%от пенсионерите живеят с минимум са ,,света,, Но доходите на българите не го интересуват,важни са мигрантите,малумщината на бабата

200 вица!

Няма такива луди,които да дойдат като икономически мигранти в най-бедната и най-корумпираната държава не само в Европа.Напротив.Жителите на тази държава,наречена България емигрират и стават икономически мигранти.Тук остават само тези,които са на държавната хранилка ,които крадат от еврофондове и обществени поръчки,пенсионерите и инвалидите.

Не се заблуждавай. Боко е обещал да осигури на емигрантите такъв стандарт на живот, че да живеят тук по-добре отколкото в Германия. Плюс жилища, безплатна медицина, социални, приятна работа и т.н. и т.н. С пари и безплатни аванти и тук се живее добре.

са му икономически мигранти, след като си има близо 6 - 7 такива, тук в България ???

ПРЕМИЕРЪТ НЕ ИСКА ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ !!! В СЪЩОТО ВРЕМЕ СТИМУЛИРА ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ !!!! АКО СИ ГОВОРЕХА С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЩЕШЕ ДА ВЪЗНИКНЕ ВЪПРОСЪТ " НА КОГО ВСЪЩНОСТ СА ПРЕМИЕР И ПРЕЗИДЕНТ ???"

Приритали са да дойдат тук в мизерията . Защо не попитате някой сириец дали му харесва тук и как му се струва икономическата обстановка . Голям смях ще падне , а тиквун си е добре и мисли , че всички са така , но егоист и лакомник да сложим начело е пагубно. Няма да забравя , как не поздрави Борис Бекер , като го победи на тенис .СМЕХ , а нашия играеше федербал .

Да идват. Аз съм готов да ги назнача на работа срещъ 50лв. на месец. Е, ако не им е изгодно да не идват ;-)

ББ: "Не искаме икономически мигранти!" Това, ако не беше тъжно, щеше да е смешно - ами, вожде, те икономическите мигранти също не искат, защото няма как да не са чули коя е най-бедната държава не само в ЕС, а почти в цяла Европа! Толкова за тези, които не искаш! Сега кажи за другите - онези, дето им викат "бежанци" - от тях ще искаме ли или никой няма да ни иска съгласието?!

"" ..ами, вожде, те икономическите мигранти също не искат, защото няма как да не са чули коя е най-бедната държава не само в ЕС, а"" .. Чудесно, и ние не ги щем! Бедна ще е , като не даваш високи заплати. Като ти дойдан нови ман га ли, богата ли ше стане? НЕ, пак ше е същата, но само на теб разходите ше са ти по-малки, а печалбата по-голяма! Така, че ако това което казва Борисов е вярно и няма да идват повече манга ли - браво на него! Свършил си перфакто работата по опазване на България!

РХ---ти щтаус, заврял глава в пясъка или в г,,, за си ли си, бе?;))))))))

Аз съм на комисионен договор, глупако;)) Не съм на държавна софра, не съм наемник, нито велик бг работодател, като Кирето Гела да речем;) Чел ли си някога такъв договор - там ти дават определен %, колкото си договориш впрочем, от това, което можеш да направиш като приход! Пито-платено - малки приходи, малки суми за теб и обратното и няма на кого да се сърдиш, ако сумата не ти допада;)))

Ти Ефраимова, извинявай--ама що питаш тъпо?;))))) Кога на банкянския кретен са му искали съгласието, освен за банковата му сметка?!;))))))

И ти си прав - то , аслъ, си е тъпо да задаваш риторични въпроси;) Най-добре като бг журналята - никакви въпроси или само удобни такива;)

1.Стой ! кой идва ! 2.Стой! Ще стрелям ! 3. Предупредителен изстрел във въздуха 4. При отказ от изпълнение на заповедта - СТРЕЛБА НА МЕСО ДО НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ПРОТИВНИКА ! 5. Награждаване на граничаря за вярна служба на родината. Минал съм такова обучение в казармата и в момента съм с чин сержант от запаса. Според устава на БА при липса на друга заповед се изпълянва последната ткава. Не виждам къде е проблема.

Да, умнико! Само, че същото ставаше и когато българите се опитваха да ИЗБЯГАТ от този рай.. Даже предимно тогава се стреляше, то желаещи да дойдат тук нямаше.

И кво от тва ? Я обясни кава е ползата да приютим няколко десетки хиляди неграмотни и неспособни африканци.

Същото ставаше и когато българите се мъчеха да избягат от този Рай. Даже предимно по българи се стреляше, защото никой не искаше да дойде тук. Пак го изтрийте, ако искате, но това е истината и така беше.