Коментари - Бой заради поставена скоба: Шофьор нападна служители на ЦГМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяндурковците негодуват марш на село там няма зона неандерталци прости

Малко им е на тия от градската мобилност. Държанието им е ужасно.

Това прасе сере в гащите си/вж снимката!/

Бой по слугите и после по техните господари.

Може ли да уточните биячът от кое село е дошъл. Очевидно е,че не е от София, и не живее в квартала(хората от квартала ползват преференциални цени за паркиране-и не стои въпроса за заплащане). От кое село, някъде от пограничните изтомни области идва този с дебелия врат.

9999

Най-обичам пишман гъзарите, спре на синя зона с колата, ама му се свиди да пусне 2 лв за зона. После друг му е бил виновен, били го драли. Еми ще го дерат. Като се прайш на тарикат и не пускаш смс ще си мълчиш. Ще ви еба в селяните. Значи аз правя по 50 лв сметка от смс- а ти ще ми се прайш на тарикат.

Най-изумителното е,че от другата страна-например ул. Борис Христов, Хемус, малко по-надолу по Шипченски(около зала универсиада) НЕ Е зелена зона-паркирането е безплатно, безплатно е паркирането и по всички улици между ул. Хемус и преките с блоковете към Шипченски проход, има и паркинг при зала универсиада-отстрани при пряката на Жендов и Шипченски проход-преди се плащаше, в момента будката на чичката, който събираше такса я няма. Но не и поискал да мръдне 100-200 метра, а спира в зелената зона на Шипченски проход, където от 2 години е платено паркирането, и струва не 2, а 1 лев ! За един лев става дума, а въпросът е ако не иска да го плаща-на Борис Христов не е зелена зона-трудно, но все пак места за паркиране има. А на 800 метра(не е съвсем близо, но в града е така) е зала Фестивална-където има огромен БЕЗПЛАТЕН общински паркинг-там винаги места има. ЗалаФестивална е на 10 минути пеша от пазар Ситняково(толкова е-изглежда повече, но е толкова), на запад колата ти да е паркирана на 10 минути от дома е нещо нормално.

ама тоя мое е бързал за по нужда...

Бой ми,те друго не заслужават Тея боклуци.

Можеш да ги осъдиш без проблем за тази скоба,и то за доста пари ако се заядеш и имаш време.Може да ти лепнат стикер с глоба но не и да ти блокират колата И да само бой и то як ама само да не те видят

преди около 2 века в англия има едно движение ЛУДИЗЪМ - скоро ще го има по целия цивилизован свят, ако една ядрена война не го изпревари

Селяните.до.околовръстното!

95% от коментарите са на необразована и некултурна паплач която си заслужава скотския живот ,а торбата със сланина която посяга на човек ще си плаща за греха.

На клипа видях само някаква свиня с женска пола да блъска със шкембе служителят на синя зона.

ви се осрахте! На човек му е писнало да го дерете непрекъснато!

Който не му се плаща синя зона ,да си стои на село.

В статията пише,че няма данни за неговия номер скоро да е плащано с СМС. За какво дране иде реч, като този няма данни изобщо в скоро време да е пращал СМС за платено паркиране, досвидяло му се е 1 лев-толкова струва паркирането в делена зона. И къде по света паркирането в столиците е безплатно? Безплатно е пракирането в родното село. А и друго-описаното място е платената част на Шипченски проход-при жк Яворов. На 100 метра по-нататък паркирането е безплатно-и на ул. Хемус, и на Борис Хлистов, и на Шипчески проход пред зала универсиада НЕ е зелева зона, и знаците ясно го показват къде е края на зелената зона.

Малко им е на тия боклуци от Градската Дебилност, майка им да еба мръсна нещастна, само курви работят там и изпадняци!!!

Ами,цървул,като нямаш пари за паркиране,стой на село,бе.

Ми бегай на запад или на изток, ако мислиш, че там е по-рехаво.

Стига,бе.Не знаех,че родата ти работят там.

Тоя със сложената скоба беше един раздърпан дебелак. Приличаше на клошар. Спокойно си изчака полицията. Нямаше драми когато те дойдоха

Тия трябва да се бият яко ,гадни оберджии .

Евала АЗ СЪМ ЗА ДА ГИ БИЯТ !!!!

Такава е цената на градския живот,всичко се заплаща. За селяците има ненаселени места за паркиране!

след година-две цяла София ще е с платено паркиране. С други думи - всички ще плащат на общинарите и пак няма да има къде да се паркира. Полза за хортата - никаква. Така че бой наистина трябва, но да се започне с онези в офисите!

Пред офиса ни често се появяват от ЦГМ, тези с паяка. НИКОГА не съм видял с тях да има полицай от КАТ. А доколкото знам, това е задължително, за да се констатира нарушението. Така че, ако обичат, първо да си отравят собствената кочинка.

На мен също ми сложиха скоба там преди два месеца. Тия са брутално нагли. Спрях да си купя цигари, на аварийки. Докато плащах получих смс, че съм закопчан (нямаше опашка, директно мой ред). Не знам дали бяха минали минута и половина. И аз се чудех дали да не им счупа главите на двете жилетки, но реших да си взема детето от градината, вместо да вися в районното.

Така ще е, докато се разминавате с висене в районното.

Друже, не бих искал да те обиждам или квалифицирам. Но самият факт, че първата ти мисъл е за физическа саморазправа и то за нещо което ти си се одрискал ...... Знаеш каква зона е нали ? Спираш да си купуваш цигари с " бутона за спиране на всякъде" и имаш наглостта да риташ срещу наложената ти санкция ??? Интересно ако го направиш в страна като Австрия, Германия та дори и Хамерика какви ще са последствията глобите и тн ? Имаш невероятният късмет да живееш в страна в която за такова нарушение се разминаваш само с пари и то в рамките на 15 мин. Всеки си плаща за гяволъка ! Срещу 1 смс нямаше да платиш 60 кинта нали ?

Овчи, в нормалния свят тези първо извършват "обзървинг" на автомобила за 2 мин. чак след това се предприемат действия. Чака се 2 мин. именно за случаи, като отишъл за цигари или да си прибере детето.

Чочко, в нормалия свят в момента в който си заключиш колата ще те глобят. Пробвай в Германия, в Швейцария, в Автрия, в скандинавските страни или САЩ. Спи на аварийки където не може за 2 минути да си вземеш цираги и виж какво ще стане. Спри на аварийки на което и да е летище в щатите и виж какво ще стане. Пробвай там да скочиш на бой, в Европпа ще ти се размине с бой и глоба, в щатите може и да те застрелят. Мен лично са ме глобявали в щатите за 2 минути над това за което бях платил ... нямал съм късмет, че точно тогава са минали, плащаш си за грешката и по живо по здраво.

на аварийки значи? та да си купиш цигарки??? ми кат си на аварийки що не свали двете задни гуми, та да е по убедително?? и да знаеш, пушенето е вредно!!

В България ми направи впечатление че всичко живо изпозлва хазартните да спират до вратата. Спира на нормално правилно парково място...пак пуска хазартните да мигат. Тия мигачи съм ги виждал на запад 2 пъти в живота си и то бяха пуснати защото не можеха да я преместят на тротоара заради щетите.

Сетих се как на един шеф на ЦГМ му запалиха входната врата и се задуши в дима. Грозна смърт за общински чиновник, нали?

Тези от ЦГМ когато и да ги пречукаш все е късно.

Защо напада служителите на ЦГМ? Тези скоби може много лесно да си ги премахне и сам.

За теб знаем ! Ти не само скоби сваляш ! И гащите си сваляш мигновено като видиш служител на ЦГМ !

Само с един стар модел съм успявал да се справя - Отиде скобата в кофата. Но новите не мога.

Дотук от десет коментара - девет ганювци селяндури, и един нормален, уважаващ правилата човек. Ами такава си ни е нацията като цяло (изключенията са малко, и все по-малко стават). Ще си стоим в кочината и ще се радваме на помията, която сами бълваме.

Там не важат правила. Слизаш от колата и ония изскачат от ъгъла и се снишават зад колата за да не ги виждаш, докато слагат скобата. Повече просто не спирам там - нито искам да пращам смс за левче за да си купя минерална вода, нито да ги спонсорирам тия крадливи нещастници с 30 кинта.

Г*лупости, на търкалета. Вярно са бързи, но не съм виждал да слагат скоба, докато някой си е в колата. Даже не се разправят с него. А па най- ме дразнят хитреци, които си отварят капака все едно колата има проблем и така седи половин ден без да е платил зона-

В момента в който полицията създаде респект, ако се налага и страх, няма да има боклуци, които си позволяват, грубо и арогантно да нарушават

Ако полицията всява страх, ти ще искаш ли да живееш в такава държава?

Естествено бе, тикво, всеки нормален ще иска да живее в страна с правила. Ако не спазваш правилата, еби се в гъз.

Значи искаш да спазваме правилата, щото се страхуваме от наказания ли? Ти видял ли си малко дете да го напляскаш и то да не направи същата беля и то напук? Страхът не върщи работа. А полицаи, които се опитват да ми всяват страх ще ги гърмя.

Ескортира пияни, прикрива наркотрафиканти, вози наркотици.....

Дано го накажат това нерваче.

Няма ли кой да осъди градска мобилност заради скобите? Адвокат на средно ниво ако заведе дело за предумишлено убийство ще го спечели. Шофьорът може да е отишъл за животоспасяващо лекарство до аптеката и докато е чакал да му свалят скобата човека е починал.... Тема за размисъл.

Да, в игралната зала само животоспасяващи лекарства.

Интересно как в цивилизованите държави хората си плащат за паркирането, не налитат на бой за всяко нещо което са приели за даденост, и все пак успяват да си вземат и лекарства и никой да не умре? Въпросът е реторичен. Съдейки по коментарът ти, няма да разбереш какво питам така или иначе. Докато държавата не се изчисти от хора с мислене като от този коментар винаги ще сме си на последно място в Европа по всички показатели. Манталитет тип "ти ли ше ми кажеш на мен, аз цял живот....еди какво си", комбиниран с абсолютната ненаказуемост и последващо чуство за безнаказаност ще я довършат тази държава окончателно.

те и колите с инвалидни стикери като спират собственикът на стикера го няма. те направо си паркират. по правило инвалидното място е да спреш да оставиш или вземеш инвалид, след което се изнасяш. това никой не го санкцуинира.

Спрях до една аптека да купя спешно лекарства на майка ми за 5 минути , вдигнаха ми колата за секунди, докато открия колата се забавих и майка ми умря.

Лошо е, когато предизвиква съдбата.

Явно колата е била по-важна от майка ти за теб ! Ако беше обратното нямаше да търсиш колата си , а да тичаш да занесеш лекарството на майка си !

Абе от кое село ти, бе? Когато не знаеш за какво става въпрос, недей да пишеш!

Кой е ВИНОВЕН за сгъстяването на населението на София?

Селяците, прииждащи там. Да си копат нивите по селата. Други въпроси?

ОТ КАКТО МИ СЛОЖИХА СКОБА ДО БОЛНИЦА.ЗАЩОТО Е СИНЯ ЗОНА.ОТ ТОГАВА НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ ФАНДЪКА И ТИЯ.

Не че симпатизирам на ЦГМ - отвратиелни паразити са, доста по-добре щеше да е без тях, но служителят дето скага скоби и тнт - едва ли точно той е виновен за цялата свинщина на ЦГМ и едва ли точно той е за бой ...

То и за Втората Световна Война е бил виновен основно Хитлер, но като ти излезе дойчото с автомата на бойното поле не ходиш да търсиш Хитлер да го гръмнеш. Иначе трябва да има ред и глоби за нарушителите, но това с изказванията, че хората били искали зоните и огромните кражби от Центъра за градска дебилност без да се прави нищо, за да се улесни паркирането си е тотално по вина на учителката и шефа ѝ еднокнижника.

Малко му е на гадината. Понятие скоба в закона няма. Има пречеща кола, която се извозва и автомобил в някакво нарушение, за което се съставя акт и се издава наказателно постановление. Скобите са чиста саморазправа, опит за изнудване и този тюфлек съвсем правилно е изял боя. Друг е въпросът, че с извозването може също да се злоупотребява - група супернагли същества си заплюват места за паркирате, издействат си знак паркирането забранено и дебнат да видят кой външен ще заеме паркомястото им за да извикат паяка. Който по неизвестни причини не вдига всичките коли

ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА В сила от 01.09.1999 г. Отразена деноминацията от 05.07.1999 г. .... Чл. 167. ... (2) Служби за контрол, определени от кметовете на общините: ... 2. (изм. - ДВ, бр. 10 от 2011 г., изм. - ДВ, бр. 37 от 2015 г.) използват техническо средство за принудително задържане на пътното превозно средство, за което не е заплатена дължимата цена за паркиране по чл. 99, ал. 3, до заплащане на цената и на разходите по прилагане на техническото средство;

Да чуем и другата страна, мизерници от ЦГМ?

Явно и ти си от тези, за които правилата не важат. Не е случайно това че в парламетна са предимно нещастнции, все пак са хора от народа

Нация от тарикати сме, при това нагли и арогантни

Най-тарикати са тези в общината.