Бой в грузинския парламент: Депутат нападна с юмруци свой колега, спряха заседанието (видео)

Конфликтът се случва по време на обсъждането на проектозакона за чуждестранните агенти, а пред сградата протестиращи се обявиха против закона

Обратно в новината

Коментари - Бой в грузинския парламент: Депутат нападна с юмруци свой колега, спряха заседанието (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Този закон е измислен и приложен първо в САЩ" споменава един от обективните коментатори по-надолу и това е точно така! Хората искат да "препечатът" закона от Голямата и най-Демократична страна. А и протестърите изглеждат много организирани, с хубави напечатани плакати - някакси не изглежда като спонтанна проява, а повече на "цветна" такава.

Ей, генацвали, бива ли да се биете за такова!? Разбирам да беше извечния спор с какво да се запива печеното агне и какъв тост да се произнесе при това..., но по националния интерес трябва единство - всички продажни мърши следва да бъдат хвърляни от връх Казбек или давени в река Кура. Е, за Вас, за Нас и за Кавказ!

Ех че готин и интересен кютек ! А при нашите политици е толкоз скучно.Само седят и се плюят един друг.Както винаги и по кютек сме на последно място...

Този закон е правилен и логичен .Да харесваш Запада не означава да харесваш левичарските простоии в него.

Според нашите сороси - Западът това е не само благоденствие, висок стандарт и култура, ами педерастии, БЛМ, ура на всички мигранти, толерантност към престъпленията им и т.н.

браво, истински се борят и отстояват позицията си! Требва и тук да направят така.

в момента Грузия е в рьцете на руски олигарх Иванишвили,жалко, страната койти вьрвеше успешно напред, те "мечтата" я дрьпнаха назад.

Много бой има да ядат за това, че искат да пуснат НАТО на границата с Русия.

Всъщност идентинчен закон приеха в Русия, но този закон е измислен и приложен първо в САЩ !

тези грузинци ще излязът кухи парчета, къф евросъюз невиждат ли че се разпада всичко, досегашният свят се променя с дни 1во демокрацията на запада и на САЩ е илюзия иизмама - новоприелите тази демокрация биват опоскани - САЩ им слагат ръка на важните отрасли и ресурси а останалите кокали подхвърлят на Бойко Делян и останалите местни алчни кучета... айде Грузия мисията и е да дестабилизира Русия подобно на Украйна ала рова незначи че САЩ ще помогне на Грузия или Украйна.... ами Не просто ги употребяват и ограбват и голямата цел е да бъде съборена и източена Русия щото там има много ресурс мноого а САЩ са фалирали и не идват ли нови попълнения свежа кръв ресурси петрол пари и да дават кредито които да им изплащат двойно тройно и да им робуват то САЩ ще се разпадне и преди Русия и преди Евросъюз... засега разпада хлопа на вратата на ЕС в случай че Русия издържи на интригите отвън и дотук издържа

Не знам дали САЩ и ЕС ще се разпаднат, но мозъчните ти клетки отдавна са дали фира? Абе тук няма ли редактор да блокира такива конспиративни невежи мекотели?

Поредния бакшиш от Възраждане муахаах

Първо това е копие на американския закон за чуждите агенти, второ как ще се борим срещу копейките ако не ги принудим да се декларират че получават пари от Москва?! Ама май от посолството друго казват!

Тези които роптаят срещу тоя закон са именно получателите на грантове от външни интереси! Така, че няма как народът (в която и да е нормална държава) да бъде против закон, който осветлява спонсорирането на ежедневните евроатлантяги, "експерти", "политолози", журналя и др подобна зависима паплач!!! МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ТАКЪВ ЗАКОН (ПОДОБЕН НА ТОЯ ВЪВ ФАЩ) И ТУК В БЪЛГАРИЯ!!!

САЩ няма да го позволят. Грантаджиите вече са превзели държавата.

Евала! Ашколсун! Машала!

1во идва демокрацията а малко след нея емиграцията

демокрация пришла в Болгарии, потом емиграция а кто крал из государство потом скажем

Костя Копейкин внимателно да гледа!

"...няколкостотин протестиращи против приемането на закона за чуждестранните агенти" Грузински гратаджии, вероятно. Ще се разотидат - много са малко!

..скоро и Кирето така ще го изнасят..

е 'мечта' на точно определен грузинец - сатрапа Джугашвили.

незнам ама ако и там 5% окрадът на едро държавата а останалите 35% емигрират ... егати държавата то по-силна държава са имали при другаря Коба

Така бяхме и ние 1991 , както сега са в Грузия. Открихме ДемоноКрадията , това да крадеш безнаказано ! 35 год знаем какъв е резултата-РАЗРУШЕНИЕ сме повече отколкото през военно време. Това е абсолютна англосаксонска КОЛОНИЗАЦИЯ и окупация-за каква демоноКрАДИЯ говорим?

е 'демокрация' както я разбират в Мордор. Събираш чемаданите и там, да и се насладиш в оригинал!

Така е, типично американски закон е и в САЩ се прилага. Но да се приеме в други държави е против интересите на САЩ, не е демократично, диктаторско е, тиранично и т.н.

Интересно! Закона за чуждестранните агенти е типичен американски закон, доста по-късно е приет същия закон и в Русия.

65 години по-късно :)))