Бой с юмруци и камъни между индийски и китайски войници в Хималаите: десетки загинаха

Двете страни се сблъскаха по т.нар. линия на фактически контрол, която заменя границата между тях

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятай ако имаха пушки, колко щяха да умрат.

Ей тази новина ми оправи деня и вчера като я прочетох и днес отново. :) Това е бой, не като в бгто... тук се бият две агитки и я има два избити зъба я не. Бият се два цигански рода ... един заклан един насран и това е ... много тъпа държава... тука даже от коронавирус не успяхме да се заразим като хората...

Е, колко да е една агитка или един ромски род? Бият се по 10 човека. Колко избити зъба да има? А там, един взвод индийци 100000 човека са нападнали взвод китайци пак от 100 хиляди. Мащабите са други.

Голем коментар брато и мен много ме изкефи. Жив и здрав

Мой състудент пише в различни форуми, включително и този. Ходил съм в квартирата му, има служебен лаптоп и доста сложна апаратура сложена преди модема от доставчика му. Та този младеж ми сподели, че нищо не му се плаща за коментарите. Има супервайзор който го следи. Само, че всеки месец лети до Брюксел като част от антуража на някой евродепутат. Та толкова за герберите!

Брейй, тези са се изтрепали повече отколкото, ако се бяха гърмяли с пушкала. Чиста работа за природата - юмруци и камъби. Да продължават в този дух. И двата народа сериозно втедят на природата си.

Да се върне каменна ера хе хехе

Абе, и без това са много ...

Това е само изпитания на оръжията разработвани за след третата световна воина

Отбора на Чун Чан срещу Вайдалъхара

Две гранични роти от по приблизително 60 човека всяка оставили настрани всизките си оръжия , съблекли се голи до кръста и си устроили 6 часов бой до смърт само с голи ръце ( разборка) Резултата е следния : Всички до един ранени в средна или тежка степен Убити : 43 китайци 20 Индийци

Много ма... 6 часа :) тия спирали ли са за тоалетна и закуски или?

Две гранични роти от по приблизително 60 човека всяка оставили настрани всизките си оръжия , съблекли се голи до кръста и си устроили 6 часов бой до смърт само с голи ръце ( разборка) Резултата е следния : Всички до един ранени в средна или тежка степен Убити : 43 китайци 20 Индийци

Тръмп рекъл на Си с тон на превъзходство :Хаха ако велика Америка изстреля целия си ядрен арсенал от Китай нищо няма да остане.На което Си му отвърнал спокойно че ако всеки един китаец хвърли само по-един камък през Тихия океан от Америка нищо няма да остане.

За 'Тъпотия на Данея' засега водиш убедително.

ама коя е тая данея ? искам и аз да участвам :)

Към дадения момент популацията само на тези 2 държави е съответно на първо и второ място. Като тази статистика може да не отразява на 100% действителността защото в отдалечените селски райони има ужасно много хора които нямат паспорти и реално не се водят че съществуват в регистрите. 1 China 1,439,131,483 2 India 1,379,531,439 Популацията на двете държави заедно гонят вече 40% от световната популация. Другия голям дял се заема от Африканците Тоест общо пренаселеността на света идва основно от Азия(без Руската част и Монголия) и Африка и частично от САЩ(предимно от черни и латинци ) и Бразилия( предимно от черни и латинци). Популацията в света нараства със ужасна бързи темпове благодарение на популациите от горните райони. Планетата вече се задъхва. При една война между тях какво ли ще се случи?...

цитат: "смъртта на 1 човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика"

На снимката май се мернаха Джет Ли и Джеки Чан от китайска страна.... а от индийска някакъв състав по индийски народни танци и кама сутра!

Те загиналите не са от тупаник, а от падане от много високо - в чужди медии си е описано, че са се срещнали в пълен мрак на някакъв тесен път, но от едната страна на пътя е имало пропаст. Сбили са се, имало е и подкрепления от индийска страна, но много войници и от двете страни са паднали в дълбокото дере и дотам. Първият такъв инцидент в този оспорван район е бил на 10.05.2020, но тогава е имало само ранени от двете страни. Неофициално се съобщава за доста повече убити китайци (между 35 и 60), но очаквано техните власти мълчат като комунист на разпит.

Те това е ММА

Ганди и ко са попаднали на Джеки Чен

С камъне и дрве - 20 загинали и почти толкова ранени... представям си с колко милиона трупа ще осеят пътя до ядрените оръжия.

Прашка ¥-2 най - новото оръжие на въоръжение в Китайската Гранична Полиция

Шаолин си каза думата :Д То само да подпръцкваш по цял ден не може :Д

Китайците пак крият колко са избити от техните войници, при убити 20 индийци, поне толко са били и убитите китайци. Не вярвам индийските войници да са толкова слабителесни, че да не могат да пукнат китайска глава с камък и ритници.

Ти пияния майстор не си го гледал предполагам.

Значи към Холивуд сме скептични ама към китайските бози претенции нямаме, а пиле ватно?

43 жертви от китайска страна

Дано Господ да даде здраве и дълъг живот на Тръмп за да победи дълбоките рептилианци.

Така става, когато няма обединение на държавите както е ЕС и НАТО. Слепи трябва да сте за да не признаете това.

трол евролиберастки.

Един слепец се обади. Факти няма , само лични нападки.

Факт? За отан? Кипър. троле скапан!

Колко още ще го дъвчете тоя Кипир а, руски сволачи? И да ПОЯСНЯ- ТРОЛОВЕТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ САМО РУСКИ. Само те се мъчат да те убедят че масквич е по-добра кола от Мерцедес...

Тос ибаси кретена...

Важното е, че циганите са с 12 поне по-малко!!!

А загубите сред 'скакалците' не са ли важни?

Двете най-населени страни на света са дали десетки жертви.... На кого му пука.

Бият се с камъни за някакви камъни. Иди ги разбери тези маймуни.

По последни новини мачът Пулев -Джошуа щял да е на Еверест .Билет на първия ред бил 100 000 долара . 20 000 за билета и 80 000 за шерпите дето ще те изнесат до там,

Мамуни, сър!

Т'ва да не са били футболни агитки бе?! Просто са се събрали на отдалечено от полицията място и се млатят.:)

когато китай нападнат Русия. Искат си сибир хората.

в тубата, без ядрено оръжие - побеждават със завземане на източните районе

На север от Китай ИМА ДРУГА ДЪРЖАВА преди Сибир... Простите шорошорасти са ви написали една опорка и я повтаря до премаляване без да сложите 2гр мисъл. Малоумнико, китайците СА СТРОИЛИ СТЕНА!!!! СТЕНА СА СТРОИЛИ повече от 200години, ЗА ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ НАБЕЗИТЕ ОТ СЕВЕР! ОТ СЕВЕР МАЛОУМНИКО! В гените на китаеца има запис "Север - Много лошо!" Как пак никой от вас не седна да прочете за Китай и хилядолетната им история... Маломни тролски подлоги шибани.

пфффф, в по-голямата част от коментара си дрънкаш глупости

1. 'Великата ' китайска бутафорна стена не е опазила Китай от НИЩО. 2. Продължавай да вярваш че Китай е добър и верен съюзник на Русия и че Сибир бил много студен за завземане - местните руски жители са на съвсем друго мнение, но когато се надигнаха на протест ядоха палките на собствената им полиция.

Щерев, Сибир беше лошо място преди 1000 и преди 2000 години може би. Но тази зима в Сибир имаше екстремални затопляния до 25 градуса...

Хаха Китай няколко пъти е нападал Русия заради един остров. Последния път е било жертвите са били 20:1000, когато руснаците са извадили катюшите и са изпепелили площ от 1 кв.км. От тогава им седи мокро и не смеят много да шават.

Ми те тия двете държави съставляват около 35 - 40% от световното население, ако вземат да се поизтрепят с камъни ще направят голяма услуга на всички. Виж ако се подпукат с оръжия вече може да стане тегаво...

великия китай напада с юмруци и камъни! Явно много ги надценяваме, не са мръднали от МАо!

Тъпите соросорастчета явно предпочитате Китай да употреби ядрения си арсенал?

преди дни, че третата световна щяла да бъде започната от китай, но не срещу блядовете или срещу сащ... и такава новина добре се вписва в прогнозата...

Ама от китайците колко са загинали? Никой не казва, китайците едва ли ще си признаят. Ама не е минало без жертви.

така е честно юмруци срещу юмруци :) китайския юмрук кърти :)

нема лабаво при тях! Джендърството не ги е докоснало!

Според индийски източници, пожелали да останат анонимни, по време на конфронтацията нито една от страните не е произвела изстрели, водел се е ръкопашен бой, използвани са били и камъни. Двайсет индийски войници са загинали в сблъсък с китайски военни високо в Хималаите Ало, натотолерастите, 20 убити без нито един изстрел!? Осъзнавате ли, че жълтите са 1,5млрд???

сащ са ритани вече многоктарно от Чжнокитайско море и само мрънкат и толкоз. Ако се престрашат да влязат пакполучавт шут в гъза и ги връщат обратно !

Кой ги е ритал ? Че не се сещам, САЩ си плават където си искат, Китай които са незаконно в южната част на морето, само мрънка и подсмърча.

от години реват ,че Китай прави изкуствени острови и превзема морето. Сащ се плюнчиха ама Китай действа и даже ги предупреди преди време след пореден сблъсък да внимават да не дуят мускули там!

И всичките ли са били на баира? ;-) "Жълтите" са 1,4 милиарда. А - щом ще говорим глупости, ти осъзнаваш ли, че индийците са 1,2 милиарда?

с прашки :)))

Някои от границите в Хималй между Индия , Пакистан и Китай минават на 6000 м. височина. Това е почти стратосферата. Тези водят космически войни.

Стратоса започва 3-4 км НАД Еверест. Прости хора - прости шеги.

На бас, че не си бил на 6000м извън самолет... Самонадеян простак, самонадеяни критики.

БРИКС?

A то щото в НАТО Гърция и Турция са в прекрасни отношения.

Гърците поне са стока и имат шанс. Ако аскера мине Капъ Куле... в Кърджали само ще сменят знамето над Общината. От минаретата ще продължат да си пеят както досега.

Защо изобщо има обща граница между страни, чието основно население е от различни раси? Те спорят за земи, които не би трябвало да са нито на едните, нито на другите.

Китайчетата са ги маризили яко. Бай Мангау ако не са петима срещу един - все това ще е резултата.

Старата подла тактика на англо-янките: за техните интереси да се бият други народи. Тръмп, щом си помисли за китайците, получава спазми в ректума. Използва куцо и сакато срещу тях, включително индийците.

Таман се чудех от се ще изригне простотията и как в изречението “китайци и индийци се сбиха с камъни” ще бутнете Америка. Простотията е 6+.

Да, още от времето на Вавилон и Египет! Даже ако не и от времето на Ной..............

Китайците са натрупали на индийците, доста американски компании напоследък ориентираха производството от Китай в Индия заради икономическите санкции на Тръмп.

Можеш ли да кажеш поне 3-4 да се посмеем. Индия няма, ВСЕ ОЩЕ НЯМА технологичното оборудване, да оставим настрана липсата на обучени кадри.! Индия имаше нещастието да я засипят изцяло и само с мръсни производства от тежката и неблагодарна металургия и химикалите. Индия не може да замести Китай. Приказваш колкото да не заспиш. Малоумен трол.

целата работа е, че китайците в тоа район се придвижват на малки бойни групи от по 5000 човека... :) и тия петимата, дето са се били с индийците са имали голема подкрепа от публиката! и нема начин некой да не е снимал! искам го тоя клип!!! :)))

опа! изпущил съм запетаята след "индийците", простете!

и нашите индийци ползват камъни индиецът си остава индиец и на Марс

Индия е демократична държава, а Китай е комунистическа диктатура.

Доста са те зомбирали т.н. демократични либерастко-педерастки медии....

Не товари хората с толкова познания. Тогава в Индия управляваха социалистите от рода Неру,а в Китай - Мао.

Тия вече са водили 4-тата световна. Тя нали казват с камъни и пръчки ще се води !

сега чакаме да се намеси и агент Буда...

Ядрени суперсили се бият с камъни. Колко тъпо звучи само...

Ами тия всъщност тренират за след Третата световна.Нали Айнщайн беше казал че за третата не знае но четвъртата ще се води с камъни дърва и прашки.

Две ядрени сили се бият с камъни. Мъдро. Ако продължават така, никой няма да им се меси. Това е справедлим начин да се биеш. Бройката показва, че можеш да постигнеш напълно примелив ефект и с подръчни средства.

Две ядрени суперсили, водили бой с камъни и юмруци

На бройка хора до докарват и двете страни, пък гледам, че и въоръжението им е на ниво....! Браво! Това е евтин и бърз начин да се решават съвременни конфликти. Едно дете попитало баща си "Тате, какво е шамар?" А той му обяснил " Това, сине, е бърз естествен начин да ограмотиш някого".

А ббай ганю българина казал - ела да ти покажа сине майчин :)