Коментари - Баща и син обвинени за боя над полицаи в Ихтиман | dnes.dir.bg
назад

Баща и син обвинени за боя над полицаи в Ихтиман

Двама мъже - баща и син, са задържани и обвинени за нападението над двама полицаи в Ихтиман.

Обратно в новината

Коментари - Баща и син обвинени за боя над полицаи в Ихтиман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бой ама до посиране в карцера

Абе, ДИР-ници ограничени, от подобна криворазбрана "етническа толерантност" сме стигнали на това дередже да имаме такива новини! Докато не се научим да назоваваме нещата с истинските им имена, а не да крием истината зад всякакъв вид "толерантност" (което на обикновен език си е чиста проба скриването ѝ!!! ), никога няма да дефинираме проблема, което значи и да не го решим! Ако това е целта ви - постигате я! Но за мен вие със сигурност не сте българи!!!

И ви пожелавам и вас и родата ви да бият напитките и тогава да говорим с вас пак за етническа толерантност!

Пак роми, пак ромска... Драги журналя, вие носите огромна вина за лигавенето с циганите. Няма ром, освен в менюто на бар или ресторант! Има цигани, цигойнер, сиган, циганы, джипси! Откъде си го измислихте това "роми", че дори и забранявате на хората да си използват хилядолетното цигани? Нима така ще ги укротите да не крадат, убиват и живеят на наш гръб, без данъци, без сметки за ток, вода и осигуровки! Айде, стига с такъв подход към циганите - та те самите не разбират какво е това ром и ромска колиба... Питайте ги и сами ще се уверите.

Преди години реда в циганската махала в Ихтиман беше поверен на полицай циганин.Счупиха му краката,пребиха го, написаха че е най големият престъпник, уволниха го дисциплинарно, българското МВР го разследва и българският съд го осъди. Идеха избори.! Те, тва е оперативната обстановка.

"Агресивният мъж дърпал и скъсал униформата на младши автоконтрольор полицейски служител при РУ Ихтиман, след което нанесъл удари в лицето му. Престъпното деяние се отличава с изключителна дързост," Извадка от инструкциите за оцеляване на територията. "4. Ако станете обект на нападение на територията, то оказвайте пълно съдействие на нападателите тъй като, ако окажете съпротива и нараните някой от тях е много вероятно да бъдете заловен и осъден. 5. Ограничете до минимум преминаването си през териториите с преобладаващо малцинствено население, тъй като техните обичаи и културни особености не попадат под влиянието на националното ни законодателство. 6. В никакъв случай не се разхождайте по улиците сам, ако сте дете, възрастен човек или младеж с нежна физика и черти, тъй като това може да се приеме като накърняване независимостта на териториите завладени от улични банди."

Черните лемури в някоя уранова мина.

без много шум пращате 2-3 коли жандармерия, а може и от някоя частна охранителна фирма. Бой бой бой 1 седмица докато им вдлъбнете нисшите кухи лейки и това е. Повече срещу полицай няма да скочат.

всякакви помощи..това с апати хвъркени на вятъра ! И кажете на тези полицаи за какво се ползват пистолетите в нормалния свят! Къф шенген чака бибтко като ние не сме нормална страна?!?

ОТКОГА БЕДНИТЕ РОМЧЕТА КАРАТ СКЪПИ ДЖЕПОВЕ "МЕРЦЕДЕС"???

В клиповете от тубето,съм гледал ,че руските катаджии патрулират с ,,дългоцевно"...АК... Нещата у нас са по-зле.... Така,че нашите,да ходят в ,,маалите" с АК и поне една сумка с пълнители!

И да отстрелват безнаказано "ромските" чаавета,които мирно и кротко ходят на училища,образоват се,помагат за облагородяване на "маалата" и вършат само добрини в полза на обществото.

Оставете семейството на мира. Те не са ги били. Този етнос така изразява своята различност, своята радост, ако щете. В светлината на евроатлантическите ценности да дадем любов, топлина, дърва, вода и ток на всяко човешко същество.

Ихтиман е абсолютно цигански град.Там полицаите ги бият редовно.Това е втори случай

ей в такива моменти ми липсва комунизъма...не ми се мисли каква съдба щяха да имат при такива действия през 1979 или 1983та примерно...

обаче това е било в зародиша на комунизма ,заедно с цялата престъпност ,която изведнъж избуя . цялото ни общество е в безсъзнание и памет на инвалид . като че ли е толкова трудно да се осъзнае един човек . затова е необходимо да е просто нормален ,а не ментален инвалид .

България може и да е най - бедната в ЕС, най - корумпираната, с най бързо топящо се и измиращо население, може цигани всеки ден да пребиват и дори убиват българи, да пребиват редовно полицаи, да карат с купени шоф книжки,може кметове като тотев и тн. да крадат нон стоп и да уреждат куцо и сакато с обществени поръчки с нагласени конкурси, може да надува яко цените за тлъсти комисионни,но аз тиквата ви казвам:По важно от председателствяото ни няма.Там се уреждат големите евродалавери, за да можем да управляваме още дъълго, да теглим заеми, да крадем и ви лъжеме в очите.Да не пропускаме и джендър конвенцията.В ЕС лобито на гейовете , лесбийките и педофилите е много силни, у нас също има много извратеняци.Щем не шем ще я въведем и ще унищожим и развратим нормалното бъдеще на българските деца.За нас най важни са циганите, не го ли разбрахте ?

Не си тиква, умен човек си. Говориш истини които за съжаление са много болезнени.

Полицаите са си заслужили боя,те се държат отвратително с гражданите !Така е,те удрят гражданите и после те им го връщат тъпкано !Така трябва !

имал ли е книжка младежа или не/

В САЩ тези щяха да ги изпозастрелят на място. На никого не трябва да му хрумва, че може да вдига ръка на полицай. И после се питаме що полицията не си върши работата. 100 цигани срещу 6 полицаи, дето законът им вързал ръцете.Тъй че, както пееше Тодор Колев "Как да ги стигнем американците?"

Според дир.бг ,бутилки "Ром" са нападнали и пребили полицаи.За цигани изобщо не иде реч.

циганска работа

Ако днес не респектирате тази нагла, лъжлива и крадлива паплач, утре ще е късно. Щом посяга на полицаите ,какво да кажем за обикновените граждани. Искаме статистика колко възрастни хора са пострадали, нападнати, изнасилени, убити , ограбени от циганските престъпници, не искащи да учат или работят и живеещи на нашия гръб. Време е да се съди държавата за неосигуряване на ред и сигурност, за което плащаме данъци и заплати на стотици хиляди служители на МВР, Прокуратура, съд, както и десетки комисийки, комитети и пр. държавни софри за свои хора, клатещи си краката срещу високо заплащане. Писна ни!

Не е случайно, че това изказване събира над 30 плюса. При национално допитване ще събере и над 3 милиона. Просто това за което пише човека е крайно време да се случи. То толерантност, търпимост и др. подобни си имат граница.