16-годишно момче с 8 шева на главата след роднински бой

16-годишно момче е с осем шева на главата след скандал между роднини, които от години спорят за имот.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишно момче с 8 шева на главата след роднински бой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко са му! Следващият път да му пукнат тиквата куха.

...и аз на това се чудех... :))) Празноглав баща се запива с непълнолетния си спуканоглав син :))) После стигнах до заключението, че джурналиста лошо е написал листа ;))) или от меверето обяняват по амери кански

Това е проблема в България че ,закона НЕ се ПРИЛАГА !

Прилича на толбухинска селска свада......

Българския закон изисква , след запой баща и непълнолетният му син ,Бащата да бъде съден за съзнателно натряване на ДЕте и отнемане на родителските Права !

Да направиш от циганска разправия главна новина ... абе и за това се иска майсторлък

Полицията да не се меси а да гледа сеир.

И тук вероятно е валиден бисера от полицейските сводки "лицата говореха на непознат език" :D

цигани.

Мангали - полицията да им раздаде по един нож и да им вземе телефоните.

"Той бил стар познайник на МВР, често засипвал полицаите с най-различни жалби" така написано звучи като престъпление. по тази логика аз съм още по-голям престпник, защото от години засипвам с жалби милицията, но и общината, защото циганите (заселени в къщи около блока от общината) постоянно ми блъскат и удрят колата. напият се, сбият се и накрая колата ми е потърпевша. следователно трябва да започна да ги стрелям, за да не съм престъпник търсещ по законен ред правата си на данъкоплатец и желаещ циганите да бъдат изселени.

В този материал няма новина. Не ни занимавайте с глупости.

Хайде сега, трябва ли да се пише и за това, всеки знае, че роднинският бой е в традициите на този етнос. Или може би е опит да се вкара "новината" в мейнстрийма на ИК (?!?)

Ромче се пише с "Р", а не с "М".

Дайте снимка, знаем, че чавето е Циганин.

тежка миризма на тъмнозелено се носи от тази "новина". единствен въпрос-платени ли са здравни осигуровки за използването на медицинска помощ и платени ли са данъци, за губенето на време на полицията?

Сига.нска му работа. Но, защо харчат пари от моите данъци за тъмнозелените? Това е въпросът!

Спомяте ли си един нечистоплътен фъфлещ патриот как обещваше ред в гетата. Обещаваше ревизия на концесиите и какво ли още не. В крайна сметка ще се запомни с това, че обслужи Цеко с 48% от Пирин. Толкова за лъжептариотите. Мислех, че нещо полезно все пак може да свършат, но не.