Единият обирджия от Ботевград остава в ареста, търсят другия

Софийският окръжен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение - „задържане под стража”, на Димитър Иванчев-Шошора за обира на златарския магазин в Ботевград на 27 август. Пирдоп пък бе окупиран при спецоперация по издиване на авера му в кражбата Владимир Пелов Стефанов.

Обратно в новината

Коментари - Единият обирджия от Ботевград остава в ареста, търсят другия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шъ го фанем,гаранция ма ако съ предаде.Иначе сме съ размирисали от срах'

ще му хванете оная работа.първо се запитайте защо го е направил,после го съдете.същите пестъпления ги правят и в народното събрание,там някой съди ли ги

Тези (и други подобни) при залавянето трябва да бъдат убити, при опит за бягство, например. Иначе ще ги пуснат след няколко дена или ще ги осъдят условно за да продължат да тормозят хората. Това е БГ съдебната система.

А ТЕЗИ КОИТО НИ ОГРАБИХА И НИ ГРАБЯТ ОЩЕ И ЗА НАПРЕД КАКВО ДА СТАНЕ С ТЯХ. ОСВЕН ТОВА СЕ ПРАВЯТ НА ДРЪЖ МИ ШАПКАТА И ИМ СЕ ИЗПЛЪЗВА ЕДИН НЕХРАНИМАЙКО!!!

Който е осъден - да лежи в панделата. Стига с тия общежития и предсрочни освобождавания. Бахти - рецидивисти в общежитие. Да бяхте ги пратили на Слънчев Бряг.

Би трябвало да се обяви награда, платена веднага на място, от минимум 100 хиляди лева, за ливидирането на бандита. Такива като него не са необходими нито на нацията, нито на бюджета в момент на криза. Нали сме в криза, както твърди ГЕРБ? Защо трябав да си играят на котка и мишка, а не му светят маслото - той тръгнал да граби и стреля срещу хора, а лигавите педерасти го пазят... Абсурдистан.

Тоя изрод още ли не е хванат?

Адвоката:"Наложиха му мярка за неотклонение постоянно задържане под стража, която в момента считам, че е изключително в негов интерес, ние не оспорвахме искането на прокуратурата". Не може така. Да се пусне. 24 часа вече са изтекли и е имал добро поведение!

Отиди ти го хвани бре отворения,щом не могат другите!

Само че на "другите" това им е работата бе ...

а на вас каква ви е работата??? само да серете по форумите ли бе червени фъшкии??

Ето, чу су появи и първият партизанин.. Липсва му само партийна подкрепа. Ало-о-о-у, БКП-то - БСП-то спите ли бре хаирсъци?

Съобщение от радио Цецо, пардон, Ереван: "Снощи полицаи от Пирдоп, преоблечени като цигани, са водили престрелка, и са били подгонени от цигани, преоблечени като полицаи от Пирдоп."

Дали е случайно това че цяла глутница полицаи не могат да хванат един човек. След като на практика им е бил в ръцете. И след като го изпискат, една седмица не могат да го хванат пак. Да не би физическата им подготовка да не е на ниво? То от много пушене и пиене на вода така става. Или пък освен физическата, да им куца и тактическата подготовка. А може би и огневата - повече от 10 човека не могат да гръмнат един? И тук може да се направи интересен паралел с "гонитбата" на този престъпник и безучастното наблюдение на давещото се дете. Една сюрия униформени - резултат нулев. Изводът? Много хора в МВР просто не са за тази работа. Те са станали полицаи само защото за друго не стават. Че и ги мързи да работят. Пък, както показва практиката - и чеп за зеле не става от повечето от тях. Реформи трябват в МВР - този който става за полицай да остава. Другите - вън, хрантутници на държавната трапеза не ни трябват.

Много си прав, само че като се замисля, малко сякаш ме е страх да ги разкарат, защото уволненият полицай веднага става пресъпник - както каза за друго не стават. Те и така са си престъпници, ама повечето стигат само до рушвета. Поне аз така си мисля, че са по - малко тези които директно участват в престъпни групировки...

Прав си. И това е част от проблема. Един уволнен полицай, който става престъпник само доказва че той никога не е ставал за полицай. Сега как е? В полицията той работи за престъпниците.

Гледай следващия път като бягаш ТИ, да не те хванат или гръмнат тогава да видим какви ще ги пишеш....Нямате друга работа .....само плюете...Такива като тебе пълнят гащите само като видят униформен...затова се осмеляват само в нета да плюят...анонимно...

А такива като мене се навеждат да вземат камък...

А такива като мене ги правят луди като видят неграмотно написан АУАН или протокол за обиск. Просто си нямате идея какви неграмотни полицаи има. Имам усещането, че в милиционерските училища нарочно приемат такива.

Искат да си намерят "обективен"претекст, за да търбушат кога им скимне из домовете на хората и да бръмчат показно по улиците. Това ще им стане тенденция - понеже нямат законно право да влизат по къщите когато си поискат, ще си пускат по някой престъпник да им се изплъзва и ще вилнеят безнаказано, уж за да го издирват. Задава се полицейски терор над непрестъпниците , пласьорите на контрабанда НЕОБЕЗПОКОЕНИ нито от общината, нито от меверето си продават нелегални цигари пред очите на ченгетата. ГАРАНТИРАНО от ГЕРБ!- ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ВЕЧЕ СЕ НАРИЧА ТОВА ДА НЕ СИ ПРЕСТЪПНИК.

Престъпници се ловят с агентура. И в САЩ и в Русия и навсякъде. У нас няма такава. И не се очаква да има, след като агентите от миналото бяха наречени доносници, комунистически изроди и как ли не.

Пуснах ги да ми свършат малко работа, а те накъдърниците им с некъдърници нищо не направиха.

Е нищо, толкова много съм пуснал от затвора, че с тоя и без тия все тая - другите ще успеят.

Значи според мен не само ще убие някой защото си е сложил главата в торбата и няма какво да губи но и ще вземе някой за заложник в неговата къща това е моето мислене,по добре разследващите полицай да направят фоторобот на този човек с брадичка и с перука и да се разпространят тези снимки евентуално как би излглеждал така.Защото той задалжително ще се дегизира