Държавата върна Ботаническата градина на СУ

Правителството взе от Министерството на културата правото да управлява 183 дка в комплекса "Двореца" в Балчик и го предостави на СУ "Св. Климент Охридски". За културното министерство остават сградите в Ботаническата градина.

Обратно в новината

Коментари - Държавата върна Ботаническата градина на СУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

Една добра новина сред цялата купчина помия, която прочетох!!!

Иван Илчев не става за ректор на СУ"Св. Кл.Охридски"......липсва авторитет и потенциал!

.....жалко мислих си че това е края на тъпия университет.....затворете го ..затворете го---НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ ЕДНА ДОБРА ИДЕЯ ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА ТАЗИ СТАРА И ГРОЗНА ЗГРАДА...няма полза от вишисти с/ ВИШШО /.......????????????????

Граматика, граматика...а и правопис...

това е пародията, другарю. не се усещате...

Има нужда от СУ заради неграмотни ко*елета с претенции -като теб.

....НЯМАМ ПРЕТЕНЦИ драскам си : чешам си езика .....БЪЗИКАМ ЕКЗЕМПЛЯРИ ОТ ТВОИТА ПОРОДА.....

Мекички сте, а? - казаха ви отгоре какво да направите и слушкате пак - а кълвете от баничката иначе и се тупате в гърдичките колко сте по-различни от останалата измет. Така като гледам на следващите избори пак Станишката и Доган ще поемат щафетата - единствено техните избиратели гласуват, независимо какво става. Жалка държавица сме и такава ще си останем. В Бг е хубаво да си измет, не е хубаво да си добър и честен човек, така възпитахме и продължаваме да възпитаваме децата, такава паплач и ще пожънем.....

Право си, гербероидче. А НАЙ-ГОЛЯМАТА И ЖАЛКА ПАПЛАЧ СЕ ГРОБАДЖИИТЕ ОТ ГЕРБ.

Стига сте ни занимавали с този малоумен университет...

Най-после някаква справедливост да възтържествува! Дано да е за постоянно!

Засега добре. Опазиха земята от застрояване, но предприемачите чиито интереси защитава МК надали ще се откажат. По подобен начин взеха по-голямата част от ботаническата градина в Константин и Елена, за да строят хотелчета.

Я, така ли стана - баровците да царуват в двореца, а студентчетата да им копат градината???

Уууу, предатели, убиици, не на СУ, не на образованието, пууу как им оставихте градината на тия комунета от СУ и от Сирещник да ви се не види пари нямали а гадина им се иска СерХейковци и професори разни!

някой чиновничистки цървул ще осере пак. СПОКО.

Хляб и зрелища като няма хляб зрелищата са усигорени от цирк Борисови как могат да ти върнат нещо за което години на ред си се грижил и стопанисвал в един момент пристига някакъв коита най-вероятно за пръв път чува за това и гордо заявява че ти връща труда за цялото това нещо та чак и подаръци получава Аз ли съм луд или всички около мен са луди

Aй сиктир съда не е ли над всичко ?

И тъй рече господин премиера- амин

За сметка на това профука Аерогарата, и един АЕЦ. Това може да се сравни само с делата на Костофф....

Бахти, поредната простотия на ГЕРБ. Ние ще направи това ... почва да се прави метат се едни ЛУДИ ПАРИ и после се връщат нещата както са били. Аман от малоумие в тая държава.

Решенията на съда не са ли валидни за всички?? Не съм против връщането, но всичко това е поредния цирк разиграван от управляващите. Защо бяха тези съдебни дела, тези решения..за да излезе ББ и да каже - решението на съда е нелигитимно защото АЗ решавам друго....

Решенията на нашия съд ? Тия продажници дето и майка си ще продадат за някой лев ?!?! Не съм фен на Боко тиквата, ама това е едно от правилните му решения. А колкото за това той, все пак е премиер на тая пародия на държава, мисля че има право да налага вето на решенията им.

А да сте чували за разделение на властите?? Май искате времето в което живеем да е "Цялата власт в ръцете на ББ" но незбравяйте че по днешните все още валидни закони ББ е само Премиер и все още не е дошло времето на мечтата ви и законите са валидни и за него. Когато утре някой друг като не изпълни решение на съда с право трябва да се позове на ББ.