Босия пред Dir.bg: Спирам стачката, вече изпих първия си чай с мед

Условието ми за оставката на министъра е изпълнено, имам стратегия за разпускането на парламента, обяви той

Обратно в новината

Коментари - Босия пред Dir.bg: Спирам стачката, вече изпих първия си чай с мед | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съмнявам се, че е гладувал 81 дни. Навсякъде в литературата пише, че човек, ако приема вода, може да издържи между 40 и 60 дни в зависимост от теглото му към момента на спиране на приема на вода, а смъртта настъпва между 41 и 60-ти ден. Според мен е хапвал по нещо по тъмни доби.

Сините тролове Хуйло и БОРИЛ де си намерят горе-долу достоен човек за да го подкрепят. Тази отрепка Босия го познавам от зората на "демокрацията" и за толкова години нямам никакви съмнения какъв боклук е !

Каква клозетна паплач коментира по-долу един достоен човек!

Само Николай Колев ли се бори с корупцията за останалите статуквото ги устройва - прост народ

Не виждате ли че човека е психично болен.Какво сте го емнали :) Поне да се навери някой да го остриже

Тоя не чай, а кураре да изпие и само ще пръдне по миризливо !

Тоя докога ще се прави на интересен. Да не си мисли, че министрите са си подали оставките заради него? Съвсем друг е повода. като е толкоз ербап да си беше останал да гладува докато парламента не си подаде оставката.

Същото си мисля! Огладня завалийката, Московски ако ще да се беше гътнал от инфаркт тоя щеше да каже "ама да, изискванията ми са изпълнени, айде че софра ме чака..."

Нека сподели, как е гладувал толкова много дни и е още жив. Целокупният български народ ще му бъде много признателен. Да се впише в книгата на Гинес за рекордите.

босия, ама честно: да еба майка ти мнемърлива свинмскя,. царска! и тя смърдеше като тебе, докато я ебаха другите! да еба в гъза честната цензура на педераса мнегър, харлан александров!

босия, ама честно: да еба майка ти мемърлива свискя! и тя смърдеше като тебе, докато я ебаха другите!босия, ама честно: да еба майка ти мнемърлива свинмскя,. царска! и тя смърдеше като тебе, докато я ебаха другите! да еба в гъза честната цензура на педераса мнегър!

босия, ама честно: да еба майка ти мемърлива свискя! и тя смърдеше като тебе, докато я ебаха другите!

босия, ама честно: да еба майка ти мемърлива свискя! и тя смърдеше като тебе, докато я ебаха другите!

Прочетох всички коментари и вярвам, че вие не сте представителна извадка за българската нация, защото ако сте - определено си заслужаваме всичко, дето се случва.

Точно това е извадката. 80%.

От утре и аз започвам гладна стачка. Моля да ми осигурите денонощно линейка пред дома с лекарски екип и апаратура, охрана и минимум по 1 журналист от всички медии. Всеки ден ще споделям каузата си - искам да махнат шеффовете на приходните агенции, щото са корумпирани!

А някой знае ли дали е ял пържоли ? Свински.

Браво, през деня чай с мед, към полунощ шишчета с Каменица! "Мъжете знаят защо"!

Народът ликува! Хиляди се стекоха по площадите с цветя! 31ви обявен за народен празник! Голия, Босия, Кьоравия и Сакатия с бронзови монументи във всички областни градове. Урааааааааа Вече можем да спим спокойно

Ама шампионът по гладни стачки не е ли Едвин Сугарев ?

вече не е!

Не го закачайте човека той е правил частично гладуване-не се е хранил между яденетата!!!

Озлобени нещастници виждам в коментарите. Независимо какво, що, това е един човек който има будно гражданска позиция и се бори за кауза. Кой от вас е готов да отстоява нещо? Най е лесно да се плюе и злобее. Просто племе.

Аз съм готов, на бира и скара! Ще отстоявам докото ми се пръсне шкембето!

Толкова дни гладуване и толкова бодър....,а кой ли му е правил клизмите - при гладуване всеки ден се правят клизми.А вероятно вие сте от умните малцинства,които могат да гладуват по 80 и кусур дни...,то бива наглост,но чак пък толкова...

Въобще НЕ ме интересува "Стачкуващият" "бос" или без крака !?!?! Неосъществени "литературни"дейци ,като него бяха БЪЛ!!!!!Сега ни занимавате с тъпанари!!!Нека гладува!!!!!На времето 39-"гладуваха"в НС, но ходеха с приспособления за преливки!?!???

Супер! Като го прокара пак да пишете :)

След чая с мед какво следва? Омари в сос винегрет с пюре от варени кестени и френско вино?

Не, това беше менюто му за вчера..

На тоя козел кой му обръща внимание, та се пъчи с тая клошарска физиономия...някой му плаща за банички и боза!

Не ядял, само пиел /течна храна/.

и ти си в кюпа,май?!

Смех, баце, смех!

Интересно Колко ли щеше да гладува Босия, ако не беше станала тази трагедия - година-две?

ха-ха-ха голям смях! гладна стачка 81 дни ха-ха-ха

Не се смей! Вярата е в основата на християнството. Две хиоляди години милиони хора вярват на сценарий (фентъзи с елементи на хорър), написан и преправян от шепа хора 300-400 години след описаните събития. Просто тогававашните управници и духовници са имали интерес да впрегнат "стадото" и да го доят. И сега някой има интерес от шоуто.

Иска да каже, че 81 дни е само на вода ли!? :) Смехурко!

Да защитим др.Кутев,ЗАЩОТО СЕ ОКАЗА,ЧЕ И ТОЙ Е В КЮПА!!!...

Прав ли беше - прав беше! Троловете могат само тихо да квичат и да сведат глави пред жертвите на корупцията в България!

харлане да еба и цензурата ти китайска но да обсъдим цензурата на джендърите, харлан александров, та нима харлан алексндров е наритан в гъза от децата, които ,еба? като социалистите със своята пенсионна раформа?

Да защитим др.Кутев,ЗАЩОТО И ТОЙ Е В КЮПА!!!...

Еееее падна ми камък от сърцето! Нема такова животно!!!! Питон да беше щеше да е умрял! Вероятно диабета и псориазиса са го спасили. Или езотиричния контакт със Майката Земя, осъществен през босите крака. Сега да се готвят Путин, Асад и Тръмп. Просто не знаят какво ги чака

Обуй се и пийни една ракия !

обработиха ли го?!

Бившият председател на БСП и бивш министър на вътрешните работи Михаил Миков призна за акциите си в "Трейс груп холд" АД Както вече стана ясно, в списъка на притежателите на акции в "Трейс груп холд АД са още Данаил Кирилов от ГЕРБ - описан като областен управител и депутат, Румен Порожанов, описан като депутат и шеф на кабинета на финансовия министър, настоящ министър на земеделието, храните и горите. Там личат и имената на Трайчо Трайков, вписан като министър на икономиката и енергетиката в първото правителство на Бойко Борисов, както и Антон Кутев - като депутат от БСП.

Всички заедно могат повече ,........да крадат !

Във форума голяма борба пада между "европейците" от ГЕРБ и "комунистите" от БСП. Зад кулисите обаче...

Бойко пак победи! Само ГЕРБ! Мрете комунисти! Босия е червен боклук, мри псе путлеристко! Бойко е ВЕЛИК!

Еднакви сте с Бойко !

...човек кат гладува - задължително ли трябва да ходи мърляв, брядаясал и некъпан ? Май само поза е това ....

Троловете на ГЕРБСП пръскат пяна в амок.

Браво, Бос! Всички видяха, че си прав за корупцията в транспортното и не само министерства!

Оставете го да си вярва, че са му изпълнили условието, не виждате ли как благо се усмихва.

Не го мислете босия.ще си живее като пчеличка.Само медец ,иначе ще си гладува.

Боже,колко помия има в България.Човекът се бори за добра кауза,а всички палячовци го критикуват.Ето защо се наричаме Абсурдистан.

IИзвикаха ли вече представител на Гинес за да му запише рекорда?Жалко за Ренета,че не можа да погладува щафетно в Родопите.Такъв и бил късметът!

IИзвикаха ли вече представител на Гинес за да му запише рекорда?Жалко за Ренета,че не можа да погладува щафетно в Родопите.Такъв и бил късметът!

И аз така секи ден гладувам , даже по два пъти- от закуска до обяд и после от обяд до вечеря. Тай че е спорно кой има по-голям опит в гладуването в Булгаристан

81 дена гладна стачка?!?!! Тоя за мезе ли ни взема? Баси цирковете, баси малоумието

Своге е в следствие на проблемите заради които гласуваше босия.

Е,сега като започне пак едно гладуване,ще отпере 6 месеца.Бре,наивен народ.