Коментари - Босия напусна първото заседание на комисията, създадена заради него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато пулсът на този миризлив наглец стигне 120, предлагам да го включат към НЕК. Така и така няма да го оставят да пукне - нали е "ценен" инструмент на дестабикизаторите на държавата (да пукнат дано!).

Дори обучение няма Сядаш караш и ако можеш ти дават книжка даже много место се явяваш на изпит със собствения си автомобил Но после има контрол с жестоки санкции Има едни полицаи там където си вършат работата и даже често доста грубичко А тук каквото и да направиш черпиш ушатия с 20 или 50 лева и продължаваш и това няма нищо общо със способностите да караш Всички сте идиоти и много добре знаете какъв е проблема Включи си в исканията и Русия да се разоръжи незабавно Защо никой не говори че най големия виновник е КАТ пътна полиция които нищо не правят - нямат бензин нямат обарудване нямат никакво желание да са полза на обществото а само вегитират и стоят на пусия що си без шапка що си със шапка и ако не изкарат днес няколко стотака не могат да спят после

Не книжката кара колата а задкормилното устройство И всички проблеми са от чувството за безнаказаност от това устройство А теб те използват но явно нямаш нищо против Катастрофи с жертви стават навсякъде Тия момченца до тебе кънчо и иво цял живот книжки са продавали будала такъв но явно освен че си бос си и ПРОС

Дивотии... :-(

Пак едни комисии, пак едни анализи

Какво коментираме ,всички заобикаляме закона крием данъци подкупваме не плащаме реални осигуровки гледаме ден да мине друг да дойде всичко което ни се случва си го заслужаваме

Босия (навярно поради изисканото си възпитание и богат речник) нарича министър Московски черен гъз. Нека, който смята това за нормално (какъвто и да е Московски) да започне с минусите СЕГА...

Необутият е крайно невъзпитан и сълзливо- драматичен , като всички червени г...ве.

Когато става дума за Московски и прекия му началник, "черен гъз" е най-гальовното сравнение, което заслужават.

Не мога да разбера какво толкова не ви харесва от исканията на Босия ? Явно е , че визуално не ви харесва , но никой и не иска да го харесвате , човека прави саможертва за някаква добра кауза , има доказателства срещу тея продажници и иска да промени нещо , а тук и 80процента от безумниците , които явно са останали в БГ пишат някакви тъпотии , че бил луд,смърдял,ял и не знам си какво , даже и така да е , аз шапка свалям на всеки , който има куража да се изправи срещу тези помияри , за нещо по добро. Пожелавам успех на истинските българи , защото повечето сте купени за 2лв Миндили .

ми не ми харесва, щото първата фалшива шофьорска книжка вероятно е още втората издадена от всичките книжки, но босоголоводника сега се е сетил! не ми харесва, че един нищоправец нарича народното събрание престъпно, и настоява да се разтури! не ми харесва, че нищоправеца вече 50 години работи десидент! неми харесва, че е мърляв и миризлив!

Браво. Това е най- верният анализ на ситуацията с протеста на Босия. Московски отдавна е за сваляне. Има много "защото"...…….

Да се чудиш да плачеш ли- да се смееш ли... Основният, очевиден проблем на българите е БЕДНОСТТА - голямата ножица между ниските доходи и високите цени, а нашият човек взел, че се затръшкал за шофьорските книжки...

На този може да му повярват само хора, които никога не са гладували! Нямате представа, какво се случва с човешкото тяло, когато не приема никаква храна с дни наред. Най-малкото след 40 дни глад, ако въобще човек е все още жив ще е скелет, като тези, които сме виждали на снимките от концлагерите. Тук нищо такова не виждам, няма как 40 дни без храна положението да е такова. Май някой тайно похапва кюфтета нощем - впрочем сценарият на тези гладни стачки го разиграха в един популярен български сериал "Столичани в повече" и иронично показаха как се случват нещата.

Аб е това не е вярно. 30 дни можеш без вода, без храна е повече.

на третия ден ще опасеш на майка си всичките цветя, драги! гладът е по силен от тока!!

3 дни без вода и ще питаш къде пикаят гладуващите...

Не е важно чия е клаузата,а дали е справедлива,и не трябваше ли обществото ни да я подкрепи.и преди да напишете каквото и да е,помислете какво искате,корупция или честност

Напротив! Психично неуравновесени хора не бива да бъдат насърчавани по никакъв начин към подобни изяви - не е добре най-вече за тях. А ако ти все пак искаш да го подкрепиш, заповядай, отивай при него и започвай да гладуваш с него, защото иначе само с писане тук не се различаваш по нищо от останалите НЕ подкрепящи.

Написах " не е важно чия е клаузата", чети последователно,а не избирателно.а,ако психично болни се борят за справедливост,а ние,здрсвите стоим и гледаме,дали те са лудите,или ние сеирджийте

така и не разбрах, кога точно отивате да подкрепите Босия и да гладувате с него, защото до тук само едни празни приказки, как трябва да го подкрепим, аз искам действия да видя от вас, не само празни приказки.

Шокиран съм, че на никого от коментиращите не му е направило впечатление, че не се казва "кЛауза", а "кауза". Не разбирам това не ви е ясно или просто не четете внимателно?

Изцепката на Босия е кЛауза пердута... Ха-ха-ха... Петре, неграмотнико...

Откакто е в гладна стачка, бая е закръглил бузите.

Тоя циркаджия направи много хора на маймуни. Вместо да го освидетелствуват за психично здраве, те създали специална комисия заради него. Много демократично!

Босия напусна заседанието и си отиде в къщи да плющи кюфтаци....

Изплющи си и ти една злобарка и заминавай в ъгъла надупен.

Ами утре бай йоло денев поиска да станем империя а баба дора да излезем от нато,кво правим тогава?

Те са хора като всички нас и могат да искат.

Могат също да поискат да се присъединим към СъвеЦкия Съюз. И да се върне социализЪмът с безчовечно лице... ;-)

И какво има да разследват тези, бе! Има ли уволнени за корупция, които след това са възстановени? Има! Ами край на разследването! Босия е абсолютно прав!

Ей го на, утре и аз разпъвам една палатка пред НС и ще призова депутатите в рамките на 3 часа да гласуват и прегласуват излизане от НАТО. А до 18.00ч и последният американец да е напуснал военните бази у нас, порталите им под катинар и да се охраняват от части от 1-ви и 2-ри Национално Освободителни Партизански Отряди. А до 20.00ч Б.Б. да е предал острова си за ползване от бежанците у нас. Не го ли изпълнят - на всеки час ще изяждам по половин печено пиле, 300 гр картофи соте и 500 мл Шуменско. С което сериозно ще застраша здравето си.

Ами разпъни,кой те спира.голям залък лапни- голяма дума не казвай,българска народна поговорка

Направих си труда да прочета биографията на Босия, гледам му снимките и се чудя що за жени са и колко трябва да са се намразили тези, които са легнали до това нечистоплътно същество, че и 5 деца са му родили!

ТОВА СА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ЧУМА ДА СВАЛИ БОЙКО ВЕЛИКИ - БОСИЯ ЛУД И КОЧА НА БАБА ИМ ДОРА!

Докато ултиматуми поставят хора, които нямат самоуважение към себе си и приличат на изпаднали диваци, тази държава няма шанс да се оправи! Моите уважения към това стачкуващо същество, но когато добие човешки облик, тогава да поставя и условия и да занимава обществеността с жалката си същност!

Кой си ти , че ще казваш хората как ще изглеждат и на какво имат право ? Я си налягай парцалите и се скривай вдън земя.Клавиатурен плъх такъв.

Нещо ми се карал ли а ? Я марш в ъгъла!

Не му симпатизирам. не симпатизирам и на управляващите, но на него- още повече не.

Герберастия до шия...

Колко българи биха жертвали нещо от себе си за кауза за страната повечето са с миши сърца само мрънкащи

Ако почнете да обръщате внимание на всеки психо, цялата ДА ще трябва само със заседания на комисии да се занимава.

Всеки който подхранва шизофренията на болния човек е престъпник ! Трябва му специализирана лекарска помощ , а не заблуждение че е важен и че може да промени нещо !

Много удобно - нали? Несъгласните са луди - вие сте най-прави от всички!

Всички знаем със сигурност че корупцията е умопомрачителна при издаването на шофьорски книжки. Всички неграмотни цигани, дето за 45 минути дори не могат да прочетат въпросите, камо ли да отговорят, изкарват книжки. Акде сега ми кажете корумпирани ли са тези дето издават книжки на циганите...

Всяко живо същество има право да приема или отказва храна и вода. Не виждам причина едно живо същество да поставя условия за да ползва това свое право!?

Трудно е разумен човек да приеме начина на действие на този човек и неговия ултимативен подход. Все пак той не е последна инстанция , нито е господ-бог. В последно време тези с ултиматомите станаха май много - Радев, Нинова, Манолова, Босия и т.н. ....

Услужлива памет имате - забравили сте как ОПГ ГЕРБ си игра на "влез-излез" от парламента, докато не падна Орешарски.

А вие явно страдате от склероза и не помните, че бесните стари пенсии първи започнаха с тази тактика и твърдяха, че кворомът е задължение на управляващите.

Федя, бъркаш ПОРЕДНОСТТА на събитията. Отдавам го на възрастта ти.

Поклон пред саможертвата на Николай Колев - Босия! Но!!! Една лястовица пролет не прави... Лична полза /Валери Петров, 2010 г./ Напоследък, признавам си -в мен се ражда една мисъл, малко себична: от разрухата в нашата злополучна страна полза май имам лична. Какво стана с живота ни! Не ми се говори! Хитреци, за които вечно няма затвори, порнографии, подкупи, заплатени убийства, инсталации, клоуни, идиотски шеги и с това, дето най ти е мило, дето най ти е скъпо, словоблудстване тъпо със велики понятия и прекрасни идеи, клевети за герои и венци за злодеи, а не само у нас - по петте континента се върти тази грозна, отвратителна лента... И от всичко това, от туй време на злоби е, уви, мойта полза и тя в туй е, че май, ако друг бе животът ни, то по-трудно било би, отколкото днес е, да му кажеш: - Гуд бай! Има ли още някой, който да не разбира постъпката на Босия?

Добрите са добри.

Абе я го оставете този медицински феномен по глядуване. Да видим как преживява на фотосинтеза. Тази негова диета си е направо за някоя дофтурска докторантура. Ще смаем света с неподозираните сили на Бугарските дърти мъже. Направо ще настане бабешки туризъм на германки и скандинавки, търсещи нашенските лъвове. И колкото по дърти, смрадливи и с изгнили зъбки, толкова по расови.

Аз пък искам БСП да се саморазпусне, Нинова - в Сливенския и импийчмънт на фатмака-президент! Докато чакам горното да се случи, преминавам на винено-протеинова диета - безсрочно...

Здравейте тикви! А шайката кога ще се разпусне?

Разкарайте този кретен от новините, не гонете хората от сайта си !

Взели сте да ругаете Босия- и така плюете сами по себе си. Така ли ругаете сащо хората които се самозапалват, самоубиват и т.н.? За 30 години народа е станал наистина мърша, а вие слагайте колкото минуси искате. Утре ще дойде и вашият ред, да свършите живота си като скотове ако сте загубили добрите междучовешки отношения и силата да се борите за истината в живота.

Мършите сте ти и такива като тебе, които насърчавате по-лабилни да гладуват или се самозапалват, за да има за какво да искат оставки. Набийте си го в главите, оставките не решават проблеми. Правилна политика и своевремени мерки ги решават!

2001-та чакаме правилната политика и все не идва, та питам! Колко още да чакаме, или когато вие кажете, но пък дали ще сме живи тогава?

И крадене, Федя! Хранене на роми, тъпкане на недъгави, клане на добитък! Само Белене ви оправя вас - трудово превъзпитаване!

ФЕДЬО, МЪРШО, СОПРИ СЕ!

Кой не знае Бос Колю, кой не е чувал за него...

Call me... глaдeн Колю!

Абе Бос, ма много си бос. Земи хапни нещо и не си давай живота за НИЩО. На никой в тая кочина не му дреме че ще умреш, стига далаверата да си варви. Осъзнай се.

За съжаление, най-вероятно човекът ще умре заради убежденията си също като Исус Христос. Истината е, че на никого в тая държава не му пука за ближния. Християни сме само на Коледа и Великден! Дано успее, все пак да постигне някакъв успех, заради всички истински българи!

На този тип болни колкото по му уйдисваш на акъла, толкова по-досаден става. Ако действително умре, вината ще е на тези, които го подкрепят и насърчават. И на него му е ясно, че искането за разпускане на парламента няма как да стане, но не може да устои на мъничкия миг слава и внимание. Това обаче само насърчава останалите хора с маниакални състояния или преследвани от фикс-идеи, че и на тях може някой да им обърне внимание.

"Босия заяви...че предоставените от него факти "не подлежат на дебати и не трябва да бъдат тълкувани, а взети под внимание..." Това е азбучна истина, но гербоухите са функционално неграмотни и не могат да асимилират фактите.

Че това е Босият, бе! Четвъртият по ранг след Господ, Радев и Нинова!

Прав си , но към момента са пуснали троловете.

Тодор Шопов

... от Позитано.

Какво какво ..на един психично болен не подстриган и не обут фактите не подлежали на разглеждане ли ....я по сериозно

"не подстриган"; "не обут", "не подлежали" :((( Правописът ти "не подлежи" на съмнение... Неграмотници коментират грамотни. В България има диктатура на простаци и неграмотници...

или по налъми?

В Б-я всичко е с гъза нагоре,нищо не става нормално.......

дъртият психар да отиде при Ренетка, да му сготви и да му оплете едни чорапки

като ходи бос

Тю, викам ей сега вече Московски ще си подаде оставката. Ама те ти на, не се разбрали. А защо не могат в рамките на една седмица да се запознаят с искания, които се събират на 5-10 реда? И защо още не са наясно с исканията му като ги пише във всяка една статия? Той да не би да има някакъв изключително сложен план в 20 стъпки за оправяне на България? Или просто една седмица няма да им стигне да осмислят нещо, което се събира на една печатна страница?

Ако тръгнат да правят комисия по искане на всеки протестиращ, 240 депутати са ни твърде малко. Умножете по 1000.

Босият не иска да му бъдат изпълнени исканията. Не само защото са абсурдни. Човекът се бори за внимание. Същият дебил участва и в Кръглата маса - с такива титани като Луканов, Костов, Желев и останалите измекяри, които ни докараха този Преход.