Коментари - Борят се за живота на жената от колата, блъсната от влак край София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах, този лош непослушен влак как е могъл да си сложи релсите пред колата ми и на всичкото отгоре наглеца му с наглец да се бутне в нея....

Е-е-ех, няма да се свършат бабаитите и бабаитките, що се със влак борят! Нищо че там нещо святка и звъни....

Идея каква е травмата при такъв инцидент на самия машинист. Поне няколко дена е неадекватен.

Предполагам. Спасението е да мисли по следния позитивен начин: - Ало, КАТ ли е? - Да, кажете! - Ами тука, между Бухово и Мухово сгазих с камиона две кокошки. Какво да правя? - Абе, хвърли ги там в канавката и си карай по пътя! - Добре, а с мотора им какво да правя?

не е мотора а какво да правя с Пежото....

За съжаление това не се забравя и не преминава. Познавах машинист, който през годините беше станал свидетел на няколко самоубийства на релсите и така и не можа да го преодолее, накрая се разболя и почина.

моят син е на 22г, помощник машинист с три инцидента , последния беше в с. Труд ония малоумник който мина на спуснати бариери . Тате ми вика, този съм го влачил 300м, и реве.........

За да те прасне влак на прелез с работеща сигнализация трябва да си изключително тъп. Между другото, наблюденията ми са, че жените около 50-те стават изключително безхаберни и нагли, опитват се да докажат, че още са тийнейджърки и купонът е на мах. Слава богу, след шейсетака се кротват и се задоволяват само да тормозят мъжете си.

От НКЖИ казват, че имало включена сигнализация на прелеза в този момент. А дали е вярно? Защо всички обвиняват водача на автомобила, без да е минало разследването? На този прелез бариери няма, има само светлинна и звукова сигнализация. И е напълно възможно тя да не е работила тогава. Няма да е за първи път.

И да не е работила сигнализацията (макар че е работила) , какво от това? Ти, на кръстовище без светофар, не се ли оглеждаш? Или с главата напред, пък каквото стане....

Дядото

Неее, той Мирославчо спира и чака да мине някой чичко да го преведе.

Мирослав

Когато минаваш от запад на изток (в посока центъра на Кубратово) през този прелез нямаш добра видимост.

Това го е имало, има и ще го... Къде е проблема? Акъл се дава кога ти го искат и не анонимен Мухльовци

Проблема Григоре, е че в българските земи не е прието да се иска акъл. Виж пари, ако имаш... Нальииии!

Проблемът, дядо, е в това, че пак не можа да не плюнеш и да не направиш гаден коментар по адрес на жените - не си щастлив мъж явно! Но сигурно и не заслужаваш, щото не обичаш да обичаш.

Най-лесното нещо е камери по прелезите и огромни глоби за преминалите. Минавам по Суходолска и всеки ден е пълно с такива тарикати на прелеза - бързат, изпреварват колоната, бутат се в насрещното... Преди години бях първа кола пред бариерата и един моторист мина на косъм от влака - 1/2 секунда и щеше да го попилее. Не ми се мисли как щеше да го изпрати отгоре ми, а бях и с детето. Оттогава, ако се случи да съм първа кола, спирам по-назад. Осъзнайте се, бе хора, затова, че искате да бъдете някъде с 2 минути по-рано, съсипвате сума ти животи...

Ако не си разбрала щом българина седне зад волана става безсмъртен ! Питай всеки шофьор и те ще ти кажат , че колата ги пази ! Колата не може да пази от влакове и трамваи , но това не ги спира безсмъртните !

Ето затова при всяко преиздаване на СУМПС трябва да има опреснителен курс + изпит !

За жените след петдесетте на опреснителния "с"-то можеш да го махнеш.

Добре де, какъв идиот трябва да си за да преминеш през прелез при положение, че сигнализацията си работи изрядно? Бързала, бързала и стигнала.

каквото търсила намерила. Без коментар.

Как какъв? Български!

Може би влакът е карал в настрещното?