17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По първоначални данни водачът камион с добрички номера e навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил челно в лек автомобил "Мерцедес". Шофьорът на колата е загинал на място." Това е за "многознаещите" от този форум, диванните "специалисти.

Качат се на мощна кола и се имат за безсмъртни. Е да, ама....

Фирма Булпесконтрол не съществува. /Ако имаше такава фирма щеше да е за контрол на песове/. Има фирма Бул Пест Контрол ЕООД, която вероятно се занимава с контрол на вредители (pests).

Болницата в Разград умряла? Че как така? Там има един Лудогорец, дето върти милиони! Толкова ли нямат пари за болницата? Или футболът е по- важен?

Лошо, следващият път дядото да внимава повече!

Дядо на 49 години... Ясно, начи са от електората. Вече е ясно сичко! Брилянтно!

Ясно ти е на баба ти хвърчилото! Моята първа внучка се роди, когато бях на 48. На 54 имах вече пет внука и се моля за шести. А тази, за които си мислиш, че намекваш стават баби и дядовци на 25-6 години. Тъпанар! Сигурен съм, че у дома си нямаш ни дете, ни коте, ама акъл ръсиш, като за световно!

Що се обиждаш тогава ?Или и ти си от тоя етнос ?

Не се споменава никакво име на пострадал.От какъв ли етнос са ?

В с.Мортагоново не живеят етнически българи. Населението се състои от етнически турци.

"са настанени в реанимацията на разградската болница с опасност за живота" ами да ги изпратят и тях направо в софия или във варна или русе

Разградската болница съвсем ли е умряла, че да карат тежко пострадалите чак във Варна?

Ами, болниците в Разград, Русе, са на командно дишане.

..и Шумен

Това не е челен удар. Ако беше челен удар, от буса нямаше да има оцелели. Буса е ударил мерцедеса странично и е разпрал лявата му страна с ръба на каросерията, която е от дебело желязо.

ами поне заради децата си малко мисловна дейност не е ли се е зародила в тиквата на тоя турчин...

Това не може да бъде от удар с 90км/ч

Ми то не е и било с 90. Камионът е бил с едно 80 насреща, тарикатът с мерцедеса е бил с повече, де факто ударът е бил с минимум 180-200 кмч скорост при удара. Щетите по колата говорят за тамън подобни скорости. Отделно, защо са написали, че камионът се е ударил в мерцедеса не знам, това инсинуира, че камионът е влязъл в платното на колата, а не обратното.

мерджана лети.... и оп ко стана с тоя Разградски баровец дето изпреварва като Шумахер.... изпреварвам си от където си искам другите да правят път и да бият спирачки щото съм спешал..... но на камиона не му дреме щото е към 20 тона

Там пътя е с 3 ленти - има място за изпреварване.

с три, но се сменят по посоката на движение...

Не се сменя посоката на движение - аз гледах видео от мястото. Кръстовище е, и средната лента я прибират в дясно, защото отсреща в същата лента на кръстовището е лентата, където колите чакат за да завият на ляво. Тарикатът с мерцедеса е дал газ до ламарината, за да изпревари "балъците", които са карали нормално в дясната лента. Минавал съм много пъти покрай Разград, местните катаджии са нацвъкал забранителни табели на всеки 200 метра да цоцат пари от минаващите, но се правят че не виждат местните като "летят".

Мотористите са виновни!

Докато властва девиза аз съм прост и ..., така ще бъде! Обзела ни е тотална простотия!

Трагедия, станала зА един миг.....хора, карайте внимателно, не изпррварвайте безмослено, не навлизайте в насрещното....толков ли е трудно да се спазват правилата......

Жената и детето в Разград не са "с опасност за живота". Един счупен крак и това е!!!Виж другото дете няма да го бъде, ама родителите да им бяха сложили коланите!!!

ето това е убедителен и нагледен пример,че цените за бензин на българите са изключително ниски.При тези убийства по пътя,дори вече и учениците отиват на училище със автомобил,а и бабите водят внучетата си със джйпа на училище,всяко семейство вече със по няколко автомобила,тротоарите задръстени с паркирани автомобили така,че 100 лева за литър бензин е нормална цена!