Борисов заговори за техническо правителство, за да мине зимата (видео)

Лидерът на ГЕРБ предложи а се създаде преброителен център, в който да се броят разписките от машините

Обратно в новината

Коментари - Борисов заговори за техническо правителство, за да мине зимата (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето Ку Ку Бенд и Слави Трифонов пееха песента - "Пред нас са блеснали житата и шат на патката главата" . Днес ако се огледаме какво правят патките на село, ще видим че те се сдружават и заедно отиват да пият вода и да се хранят. Простичко и умно, но налице е обединение на патките, така да се каже. А пък депутатите явно не могат като патките да се обединят, и всяка партия дърпа някаква своя черга. Да ама това не води към шат на патката главата, ами към президентска република !!!

И това ще стане някога, но не сега ! Трябва достатъчно много да нараснат противоречията, и едва тогава идва ред за тяхното решаване !!!

Он е последовател на тато, който казваше: българската нация е нация техническа. Оттам и техническо правителство

Еврика, техническо правителство е, да ви открехна, съставено от завършилите техникуми!

Май нешто му стана скучно дома само с унуците и секи ден почна да плешти глупостите си под форма на некви идеи......Де да беше така активен и на матурата некогаш.......

Като преспи сутрин Бочко говори едно сега за Техническо правителство- единствената политическа рационализация в света.След обедната дрямка изтирива казаното сутринта и опа нови простотии.Обкръжаващите го папагали депутати Деси от Дулово,Томиславчо ,Митов преметарката,Сачева и небеизвестния паркетен плювач Тома Биков не смогват на Боковите манипулации,лъжи и цинизми да ги обясняват на народонаселението колко велики предложения за 24 часа е родил боса на ОПГ Бочко Борисов бившия пожарникар ,недеполитизирал се член на БКП и виден активист от СИК отговарял от групировката даже за ,,Женския пазар”,осигурявайки спокойствието по сергиите.

умствено увредени не се полага да правят оценки на Боко. Първо да докажат, че са се изравнили с него и тогава - на практика НИКОГА. Отделно, че той има подкрепата и на галактическите сили, мдаа...

Много умен мутрак

ТОЯ , и мадуро-вките не моат го ИЗЧЕГЪРТАТ Он е заченат с германски пари , и абортира всичко ценно за нас !

Всеки ден с ниви коя от коя по-тъпи идеи.От куха тиква и семки не можеш да изкараш.

Технически Тиквето да си паэи от Пръч Киро дупето

В конституцията записано ли е как да се оттървем технично от дадена партия , политик , коалиция, от всички партии и коалиции ???

Записано е много добре: "Гражданите навършили пълнолетие могат да избират и да бъдат избирани." Не е нужно да гласуваш за партия.Кандидатираш се,изказваш идеи,не се страхуваш да ги реализираш,избират те, влизаш в НС,не ти пука за никой друг освен за народа и си готов на умреш дори в името на справедливостта, отказваш пари и облаги, още 200 такива биват избрани, вкарват на референдум всички болни теми и народа ги решава директно,скъсват се оковите на колониализма, после всеки си поема отговорността Дотогава ше сме рая безгласни.

Спешно се нуждаем от Дебойковизация на Нацията!

Какво представлява "техническо правителство"?

Техническо правителство е проруско правителство.

Този мафиот няма срам. Мръсният паразит изсмука милиарди на държавата и продължава да иска да краде. Изчезни ни от живота шизофреник.

Разкарай се,мутро мръсна шибана...боклук + гнусен лъжец...

Нека си е лидер, докато се освободи място

Едните купили машините /Герб/, другите ги предложили /БСП и ДпС/, а сега заедно ще ги зачеркнат и ще върнат бройкането по села и паланки и писането на протоколи. Машалла, другарю гербер!

тиквун е пълен с идеи като магаре с пръдни

Единственото правителство за този продажен Тиквон ще е правителство в затвора между колегите му затворници- там може да е министър. Пускайте му и другите записани компромати и да се свършва.

Тотално изтрещял

Медицината явно е безсилна.

Е изтрещял.Впера беше програмно или експертно правителство,днес техническо.А дали може да обясни какво е това техническо правителство?

за една зима, що пък да не са 10? Само питам...

Какво е общото между Борисов и Стоичков, и може ли Стоичков да стане министър председател.

Е че и двамата не стават за министър - председател....към тях се прибавя и ПростоКиро....

Известен в целя свят,а Борисов е откровен простак.

ПростоБаце да заминава при ПростоКиро.....в канала....може и в Канада...

Няма ли кой да им каже на Герб, че заради тях е този хаос Десет години никакви реформи Само корупция и манипулации

Явнно няма

Борисов си вкара автогол и се самосвали с джипката по селата дрънкайки простотии и сега вече яко изтрещява . Продължава да дрънка какво му дойде на устата . Унижава дипутатите си всеки ден. До кога ще се циркосва. Той си здаде сам власта на харвардските измамници. Тежко му на заблудения народ

Скрий се някъде ! Крадец !

Резултатът ще е тик-так правителство. се ще среже грешната жичка

На Бойко постоянно му минава змията. Минава му змията на Дуган през анълката :))))

Откакто реши да дадеш оръжие на Украйна си политически труп.Готви се за избори.Аз вече няма да гласувам за ГЕРБ.

Защо Боко Мадурото не си гледа внуците?! Заради Него ГЕРБ е в ИЗОЛАТОРА.

член десети от конституцията : ..........общо, равно и пряко избирателно право с тайно гласуване!! ще рече в тъмната стаичка с хартиена бюлетина, а не пред комисията която ти казва къде какво да натиснеш!

Копейкин е на друго мнение.

Добре ояден и наглеещ котарак, ако му Спрем плюскането и наглеенето .. Щрак ! : — Ще Ни помогне ЗА таковането на Вся&Всьо плъшка&плъшок !

Махайте се всичките тулупи, менти ристювци, гноми, канадци и корнели .... Махайте се всичките

А Възхождане кво да правят ?

Елементарно ! …ерго Изчистването на АвгиевитеОбори ! …Водата, Колега !

Ае Тикво проста, ко ти разбира кухата кратуна от техника?! Гледай си там кофпомпите и не се обаждай от коневръза!

Диагнозата е: Тежък нарцисизъм и сериозно скъсване с реалността. Разтроение на личността - 9 часа сутринта, 17 часа, и събота сутрин. Мания за величие и насилническо назидателно оправдание на собствените грешки и недостатъци Лечение: Скоростна терапия с летален изход

СилноВероятно. …ама Вижте това Към Маринов ако обичате…

И тая Персона май си е вече ЧУЖДА ПОДЛОГА и ОБЕЗУМЯЛА от ДИВ ЕВРОАТЛАНТИЗАМ МАРИОНЕТКА! Явно ЧУЖДИТЕ Посланици са му НАБИЛИ Манерка в Празмната Картуна и той почва да им ПЕЕ техните Песни! Пази БОЖЕ МАЙКА България от МАНИПУЛАЦИИТЕ на чужди и наши МАРИОНЕТКИ, ПРОДАЖНИЦИ и ИБРИКЧИИ !

Едър задунай. Расов. …който бидейки Дълго курдисван от Ясно#Кой - Зацепи че Същият Ясно#Кой - Ще го Захвърли. …иии - тичка ли тичка ЗА Закрила. —— Котакът и Плъховете. …тук по-преди.

Нали е и пожарникар....от маркучи разбира, инженер, като агент Сава, колеги... Няма как да не е техническо...като добавим и строителите на комунизма от бсп , мале , мале, че и менаджери от Харвард... Ще изтрепем рибата

Харвардианци охххардвавям вввсякакви …а задунайцъй - кат алибабайцъй …:-)))))))) - майтапът Настрана ! - попомислете отн. Тук по-преди…

Тоя явно много го натискат от Козяк. Стана страшно отстъпчив и загрижен за ДБ.

Последна отсрочка. …но Ако Има Резултати. ——- Котката и Плъховете, …ясно че Е яко оядена. ..и Нагла. …но Знае Вся&Всьо отн.Плъховете. - та при Съответен похват - …

18:34:31 …но Колегите с ЗахватЛокално - Да осигурят ВсичкоНеобходимо ! …ВсичкоДруго - Безпроблемно. …та Да попомислим ! …ама Експедитивно !

Колко тангенти ще има!!!!!!!! Ама много си тъп, шопар Абе що не се вземете с биволицата нинова

Тоя тъпанар продължава да се върти всеки ден, като пумпал.

Бойко иска да каже : Разбрали сме се кои сме заедно , теглим заем 20 млрд лв може и евро и избори след 4 години !

Ако не искате да си счупите или оповръщате монитора, НЕ пускайте видеото..

Струва ми се Се стигна до момента…когат Говедата просто Знаят че Трябва да “изпеят” ВсичкоНаред… - ама СА Кански притеснени че НЕ знаят На кого :-)))))))

Попозамислено : - Техническо ..(Техническо !) Уоравление ? …но Без АбсолютноНикакви от Вси”наште” ! …и при Реално Негово започване Работа - РеИнженерингът+НовНюрнбергски ? Сме ли Готови ? ..и Имаме ли Съответните АнтиИдиот/Изцепка Механизми ?

му предлагам да си ходи в Банкя или в Испания(ако го пуснат американците) и да ни остави на мира.

Охх... Баци пак ни оправи с 200..

Борисов от нищо не разбира, няма собствено мнение, но е много загрижен.

Притеснен. Кански. …какво Ще го правиМ.