Бойко Борисов обяви, че е настоял да платим веднага за F-16

Според премиера процедурата по концесията на летище София била пример за прозрачност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои си то да рашаваш,ти нас ли претставиаш или себе си кратуно мутринско изрут

Тоя лъже като дърт циганин. Той настоявал. И трябва да вярваме, че с окаяните си възможности е настоявал да плати нещо, което му е заповядано да купи? До вчера не знаеха дори цената. Каква цели с тези брътвежи не ми е ясно. То няма нищо ясно и в главата му. И защо няма журналист, който да задава въпроси?

Ние данъкоплатците ще платим изтребителите - това е повече от ясно. Много по-интересен е въпроса с концесията на летище "София". В момента летището е богата хранилка по политическа линия. Там се назначават за служители само тези, които имат много здрави политически връзки. Там случайно назначен няма. Дори и традиционната българска шуробаджанашка връзка трябва да е политически подплатена, за да свърши работа. И назначените са с връзки по всички политически партии. Какво ще стане сега с тези хорица? Ще се запази ли сегашното положение или ще се стигне до политическа трагедия на личността?

Простата азбучна всеизвестна истина е, че никой няма да тръгне да атакува България с военни действия ОТВЪН, и заради международната конфигурация в региона и в света, и най-вече защото спокойно може да го направи ( и го правят - например от Кремъл и Анкара, и то традиционно, от много години и десетилетия) ОТВЪТРЕ, с техните агенти и капии! Но да предположим, че някой може да го реши, да допуснем, че хипотетично има подобна теоретична опасност! И кой може да е? Наши съседи са : Румъния, Македония, Сърбия, Гърция, Турцуя и ... Русия, през Черно море. Ясно е, че Румъния, Гърция и Турция отпадат, като членки на НАТО (справка - устава и правилниците с НАТО)! За Македония няма да коментирам - от Скопие са пределно наясно, че едно подобно хипотетично нападение просто ще ги присъедини моментално към нас:) Остава единствено ... Русия!!! Всъщност точно Русия и Турция са двете империи, под чието робство сме били и с най-голямо влияние и домогваниа ба службите им на наша територия, и с най-много (и понякога много нагли) агенти. Но на всички е пределно ясно, че ако става въпрос за военни действия България не може да воюва с тях - нищо, ме е било врене, когато сме им давали болезнени уроци и на руски, и на турски окупатори! Очевидно е тогава, че нашата най-голяма гаранция за националната ни сигурност ОТ ЕВЕНТУАЛНИ ВЪНШНИ ВОЕННИ ОПАСНОСТИ ( повтарям, много малко вероятни - оставете настрана мошдници и манипулатори, кресливи лъжепатриоти и граченето им...) е ... принадлежността ни към ЕС и НАТО! И затова ние разбира се имаме своите ангажименти и отговорности, вкл. със СЪПРИЧАСТНОСТ към военните им структури и техника! Но... това може и трябва да съава само с оглед и на възможностите ни. Трагичното е, че сме разграфен двор, провалена и разпродадена държава и ме това стана и става “отгоре”, от управкенията и правителствата, и президентите ни -до един подставени лица и руски мекерета, зависими и корумпирани, като се започне от Тодор Живков и свалилите го с преврат, организиран със съгласието на Москва и координиран от руското посолство в България Андрей Луканов, Петър Младенов, ген. Добри Джуров, Огнян Дойнов, Акександър Ллов, Георги Атанасов и др. от БКП (целият преврат на 10 ноември, цялата операция е била ръководена от генерала на КГБ Шарапов и оше седем руски генерали), мине се през Жельо Желев, Иван Костов, Димитър Попов, Любен Беров,..., Гоце и СтаниШеф, и стигнем до Симеон Кобурготски и Борисов! Напомням тези очевидни истини, защото те отлично показах популизма и слугинажа и манипулативността на Борисов и шайката му авери и кукловоди, вкл. Доган!

КАКВО ТИ ПРАВИ КРЕМЪЛ МА, БУЛКЕ???

Само като ти го прочете човек това "справка - устава и правилниците с НАТО" и му става ясно, колко си зле с тоя матрял. В НАТО има много AAP и STANAG, но няма устав и правилници. По време на войната в Залива (първата) немските пилоти просто отказаха да заминат за Турция - евентуално ако бъде ударена от Ирак. А за войната на Турция и Гърция за Кипър няма какво и да ти напомням. НАТО тогава просто не се намеси преди бойните действия да приключат. Нямаше как да го направи, ама ти очевидно не си наясно с това, как точно функционира НАТО. Сигурно и Северноатлантическия догово не си го ипрочел даже. Направи го и може и да вденеш някои неща.

Скрий се, бе лайно!

Браво на премиера - той знае че след три одини оставя кормилото на държавата на младите и не иска те да се провалят

Хахахааахх

А трите немски фрегати с хеликопер на всяка кога ще дойдат

Ма защо толкова бърза премиера да плати за нещо което ще получим евентуално след 5 години? Какво ли крие? Да не го е страх за нещо?

Гордея се че живея в държава, която само с излишека от бюджета може да си позволи супер моерна авияция и флот

Неслучайно ние имаме бойна авиация, но всичко ново до този момент, което сме придобили, е годно само да натовари щаба и да избяга - само транспортни самолети и хеликоптери, без нито една пушка - не ракета, не торпедо, пушка няма, за стотици, стотици милиони, над милиард, повече, отколкото за F-16, коментира още Бойко Борисов.

Споко бе човек. Следващият премиер ще добави към тоя списък и Ф-16-ките. Кво толкова - некви си 3 милиарда, които с инфрастуктурата ще скочат поне на 6-7? Нищо работа е.

Гърците направиха над 200 милиарда дълг, който и поколенията им посмъртно няма да платят, но живеят три пъти по-добре от българите. Много развити държави с висок стандарт имат високи дългове (но поне хората знаят защо)! А този - Конграчулейшъна се фъчка пак пред материала, че плащал (той!?!?!) авансово милиарди, и че нямало дългове (което също не е истина, разбира се)... Що за идиот трябва да си, за да гласуваш и подкрепяш този измислен герой и шайката тунеядци, негодници, тъпаци и мошеници около него! (И не знам защо се сещам тук например за министрите му, за Горанов, Рашидов, Банов и останалата пасмина..., събирана като от кръстовищата)

Простият човек се гордее с нещата, от които трябва да се срамува! Уикиречник идиот (български) идиот ± ед.ч. иди·от непълен член иди·о·та пълен член иди·о·тът мн.ч. иди·о·ти членувано иди·о·ти·те бройна форма иди·о·та звателна форма — ======== Съществително нарицателно име, Кодове за род: м, ж, ср, тип Пълна деградация на личността, превръщаща човека в животно. imbecile.Вродено слабоумие, неизличима психическа болест, съпроводена с пълно разрушаване на нормалната умствена дейност. ======== Етимология гр. “частно лице, прост човек”

Така чадо , така , признат грях не е грях , но може да е подсъдно за вреда която си нанесъл на държавата!Че кой глупак ще плаща авансово за срок на доставка след 3 години?Ами то дотогава , я камилата , я камиларя , я Тръмп , я Бойко!Много глупава постъпка чадо , във вреда на народа , но в услуга на янкито!А колко ти кихна това янки , да видим барем струва ли си този сакатлък?

Сега може спокойно да се отегли като почетният хидро....А ние клетите с робска душица ще плащаме за щайгите,стар модел ,но с милиярди и лихви.Но дали ще си изхарчи комисионните от ,,народните благословий,,Бесен беден пенсионер .

"Добри българи събраха половин милион за болно бебе". Друг един българин, без да е събирал лични пари, реши да похарчи накуп над два милиарда лева пари на данъкоплатците, за да си купи осем американски играчки, които ще му ги доставят след 4-5 години.

Нима ще платим по малко като плащаме ,,кеш,,Колко ли комисионни ще се вземат.Обречени,вечно бедни,жестоки са с нас бедните

Този пост е показателен за състоянието на което се намира мутро-държавата

...се разпорежда един нагъл, прост и изключително дразнещ неприятен човек. Дано този срам за държавата ни приключи по-скоро.

Той май няма такива права- да се бърка в условията по договорите.

Здравословното състояние на този е в пъти по зле от това на Меркел. Защото е на психическа основа.

Плаща наведнъж,щот тогаз комисионната е по-голяма ,а пък и не се знае до кога ще го бъде...на власт де.. и гледа да си оплете кошничката/демек само той да гушне парата,а ние си го знаем,че е един такъв алчничък,простоватичък ,примитивничък..и гледа човечецът /нали си е сиромах-само филии с мас ял/.и той да се облажи с някой и друг милион.."кво" толкоз...

Колко още остана от мандата на Бпйко за да успее да досисипе страната ни.

Вместо да се хвалиш как си направил нещо полезно за родината като АЕЦ Белене или ЮП, ти се хвалиш как пълниш джобовете на американските олигарси. Само народния съд ще ви излекува престъпници мръсни.

..Няма какво да се хвали ,ние си го знаем ,че е натеглив и готов с цената на всичко ... ,дори държавата си да продаде /..което вече е в процес на реализация ../ ,...но да изглежда послушен, услужлив и удобен на чуждите интереси ,пък пенсионерите и майките ще има да чакааат да им вдигне социалния статус...!?..И винаги готов ,както го прави винаги ,за да се оправдае за своите гафове ...-предишните управления са му виновни ,макар,че днешното управление доопоска и приватизира всичко останало ..след Костов и царчето ..и продължават ..., с тия калпави строежи от техните фирми ...!?

stankow

С чужда пита помен прави (с народните пари). Добрата търговската практика изисква, ако се подобрят условията за плащането (веднага, накуп, а не разсрочено) да се иска в замяна друго - увеличение на доставката, намаление на срока на доставка, стока с по-високо качество. Ако не се направи - това са пропуснати ползи. Не ми се мисли как ще обяснява пред народния съд срещу какво е пропуснал тези ползи за фиска. "Особено крупни размери" и т.н. Щом Иванчева за искани 60,000 и дадоха 20 години, тогава за пропуснати лихви за 3 години върху няколкостотин милиона ... Та по-добре да не се хвали, хич не е за хвалба !

Естествено, че ще настоява да се плати незабавно. Щото така Той ще получи цялата комисионна. А иначе - ако е разнесено плащане в годините, част от плячката ще я хапнат тези, които ще свалят ГЕРБ от власт на следващите избори. Така ме, единственото интересно нещо в изявлението на Баце, е че той очевидно разбира, че пее лебедовата си политическа песен. Заради това и гледа да се нагрби - колкото повече, толкова по-добре.

С една дума - българоубиец.

Ей тва ще ни докарат:))) Чукнете адреса отдоло в ютуб. Честито... OMG! PHILIPPINES BRAND NEW FIGHTER JET FROM CHINA grabe napa aka Ganda walang Sinabi and F35

Браво на Премиера и Правителството. как няма да печелят избори като мислят по 25 часа на денонощието доброто за България.

Премиера и правителството ни упорито крачат по пътя на народния съд.

Тоя как още не се е сетил да предложи България за 53 щат!! Толкова номерца прилага вече от неговия бивш началник и съпартиец "другаря" Т.Живков, а не се е сетил като него тогава да ни присъедини пък сега към държавата на актуалния си началник Тръмп!!!

stankow

Че нали ни присъединиха ? Двайсе и не знам коя държава в ЕС. Т.Живков може да е мислил да ни присъедини, ама седесарите реално го направиха !

А стига, бе! Значи американците са се дърпали да получат парите накуп, молили са се да не им платим веднага, даже са се сърдили, че сме ги принуждавали насила да ги вземат, ама накрая ся кандисали, за да не счупят хатъра ня бат' си Батман.

stankow

Така беше - колко сенатори и посланици се изредиха, колко молитвени закуски се проведоха - молиха ни - сакън, не ни обърквайте бюджета за 2019-та. Борисов обаче - железен ! Накуп. Натресе им ги и фертиг ! :D :D

Трябва тази сделка да бъде завършена по бързо и дори да се поръчат още осем F-16 за да ги получим навреме и да окомплектоваме бойна ескадрила! Като прадължаваме със закупуването на още по нови самолети и обарудването и въоражението за тях

∆ американски трол ∆

Браво, бай Онзи! Дори ти препоръчвам да предложиш на Боце да вземе и 35-те самолета, които САЩ отказват на Турция. Какво е за България да плати авансово още 5 - 6 милиарда долара, след като не харчи пари за болници, заплати на мед. персонал, прилични заплати на работещите и пенсии, детски надбавки, безплатни учебници и лекарства за децата и т.н. А тогава комисионната знаеш ли каква ще бъде- е-е?!

А парите ще ги вземем от голия ти г.з, нали? Щото все на наш гръб са досега!

май комисионната трябва веднага.

stankow

Борисов скоро ще се пенсионира. Омръзнало му е всичко. Онзи ден Рашидов ачик го каза - щял да се оттегля като Ахмед Доган, да теглел конците отдалече. Ама Борисов няма акъла на Доган, ще му се разпадне ГЕРБ-ът веднага. То и ДПС-то не е онова, когато го водеше Доган ...

"Като отговор бих казал на тези знатни военни, че аз настоях да си платим веднага," - типична поредна нагла лъжа на корумпирания фюрер "Ало, Ваньо". видни американски представители вече обясниха пред българското общество, че 100% авансово плащане е изискване на американските закони при пърда сделка с непознат, нов клиент!

Боко бокооооо . Ти не идваш на власт !!!! ТЕБ ТЕ ПОСТАВЯТ ТАМ НЯКОЛКО КУКЛОВОДА !! Иначе си най обикновенна ТИКВА . При това проста - а това са твой думи !!!

Бе вие май сте забравили че правехме вноска за апартамент и не знаехме къде и кога ще го видим. Вноска за Лада или Москвич дето още рудата за ламарините не е изкопана.... Много взехте да се взимате на сериозно. Българските ВВС ще летят на F-16 Свиквайте с тази мисъл

Вноски или не всички имаха жилища и нови коли. По външни данни се оказа, че сме на първите места в света по собствени домове. Да не говорим, че никой не се и замисляше как ще си плати сметките, лекарствата и лечението. За престъпността да говорим ли?! И тъй нататък... А за самолетите - по време на соца знаеш ли колко самолети имахме?

Пазя си един документ - бележка от профсъюза с който ми се разрешава (обърни внимание - РАЗРЕШАВА) да си купя ( пак внимание - не да го получа да ми го подарят и ли нещо подобно а да го КУПЯ със собствените си пари) в качеството ми на баща от младо семейство. Унизително нали? Ами по-дребните неща като банани портокали ? Хубаво че баща ми, лека му пръст, се пържи 4 години в иракската пустиня като геодезист та с доларите си можеше да си купува на внучетата бананова каша от Кореком Нямаше я по магазините просто.

Бойлер да си купя

За коя година става въпрос? Не помня и за пръв път чувам подобно нещо. Ще цитирате ли какво пише?

Бананите, да, но магазините бяха заринати с български плодове, зеленчуци и т.н. за без пари. Сега къде е българското?!

Довечера ще дам точна дата Като се прибере в къщи.... А иначе е добре че не помниш Още по-добре е никой да не помни такива простотии...... На- добре е за в бъдеще и да не се случват..... Ама явно моето поколение ( родени 1960-1965) трябва да си измре заедно с всичко което са ни набивали в главите за красотата и хуманността на социализма.....

Не ме интересува датата. По-добре цитат. Наистина сега чувам да подобни "разрешения", а съм именно от това поколение. Имаше много недостатъци соца, но фактите са си факти: България намаля с над 2 милиона, защото хората потърсиха препитание навън. Здравеопазване, стандарт на живот, образование, нямаше бездомни и ровещи в кофите за боклук, по селата имаше хора и те живееха без страх за живота си, престъпността... Има още неща за сравнение и те не са в полза на това, което е сега.

Така беше.....Нали заради такива изгонихме бай Тошо. Това ще се случи и сега. Свиквайте!

stankow

И ние искаме нашите летци да летят на нови, модерни самолети. Нека са Ф-16, не са лоши. Ама кога ще стане ? В момента имаме: 12 бр. Миг-21, на съхранение 15 бр. Миг-29 14 бр. Су-25 12 бр. Ми-24 Общо 53 машини. А сега да сметнем ако за 10 години "съюзничество" и още 4 години "изработка" ни доставят 8 броя, кога ще се видим изцяло с американска техника ? Ако на всеки 4 години по 8 доставят, значи за 26 години само ще ги подменят. А дано сме живи ! Ама не вярвам дотогава още да сме в НАТО. Като гледам накъде вървят нещата ...

Плащай на краварите кеш, а болните от диабет деца /под 2 год/във ВМИ -Пловдив ги хранят с хляб и сирене ,вместо по 6 пъти дневно!?!?!За резил сте всички "управляващи" матряла!!

Този защо не настоява веднага да се вдигнат пенсиите на хората като държавата ни се е толкова замогнала за да кредитираме САЩ! Този се вживява в ролята на феодал, а нас възприема като крепостни селяни. Само да го светна този от снимката ГЕРБ си отива и идва времето в което ще трябва да платят сметката за всичките си безумия и кражби!

Ама той ли ще плаща/от джоба си,щото за 10 години бая пара натрупа/ -или всички ние?Ако е той-добре,но откакто е на власт все с чужда пита помен прави..

Кой си ,че ще нареждаш нашите пари за Ф-16 да се превеждат предварително през 2019г- , а самолетите да получим през 2023г.? Ако искаш такава сделка финансирай я от личните си офшорни влогове,а в 2023г. ,ако не си в ЦСЗ,вземи парите от бюджета..България имала бол пари казваш Борисов , а вече 10 г. взимаш кредити и заеми .Даже при Б1 посегна на парите от резерва на ,,Здравната каса".Колкото до концесията ,разделете 2 милиарда на 35 години и на 12 месеца ще получите около 500 000лв. на месец. Тези 2 милиарда ти трябват днес ,за да запълниш дупките в бюджета и плащания по задълженията на България.Бойко очертаваш се като най-големият лъжец и манипулатор страдащ от чуство за малоценост в най-новата история на България и ЕС.

Ако на пазара платиш и не получиш нищо, а само обещания и сам настояваш да платиш как ще те нарекат хората?

Защо лъжеш бе, тъпак! Още преди два месеца казаха, че парите се дават предварително и чак тогава стартира производството!

И пак се стига до рязкото критикуване без никакви действия. Само вашите думи и думи и пак думи. Не оспорвам факта, че дизайна на Ф-16 е стар и т.н.т, даже по стар и от този на МиГ - 29, че Борисов буквално обиди транспортната авиация която е жизнено важна част от една армия и от Военно Въздушните сили, защото си возеше гъза на СПАРТАН от София до Пловдив и тнт но критикува други правителства, че са го купили както и Кугарите. Да прави се на Велик пред нас,че той е искал да се плати наведнъж, а не че Американците слагат това условие и тнт. Съгласен съм с всичко което ще кажете и за Турция също с тяхната покупка и тнт, но вместо да критикувате смело на страницата на Dir.bg кажете му го в лицето хванете го натясно в цяла тълпа да се усети къде се намира и тнт. И като не искате да ви управляват тъпи идиоти гласувайте доверие на някого различен от Борисов и ДПС или там турско ориентираните партии и ги дръжте зорко под око какво правят но и не пречете с автоматични протести защото така никое правителство няма да функционира правилно и да може политиката на ново правителство различно от горепосочените да е крайно и тежко за всички ни, но трябва да погледнем финалния резултат. Ще ви цитирам Маргарет Тачър известна с никнейма си от руснаците "Желязната Лейди" - когато идва на власт Англия удря яко дъното, страшна безработица и тнт: Тя казва"Нашата политика е като лекарството на болния пациент, в началото му горчи и не му харесва, но после той се оправя" и точно това става с Англия драги ми сънародници. Като искате промяна направете я. Не я искайте и не я коментирайте, защото и баба знае така.

kitty2@

Най смешни са тези дето му се подмазват.Утре не е далече ще се подхлъзне бате ви и ще извади комунистическия картон-БКП. Ефове няма да видиме то се видя.а и не ни трябват с Русия няма как да се сбиеме,остана само прпаганда на ционистите.

""Концесионерът ще получи Летище София за срок от 35 години. Очаква се от това държавата да спечели над 2 милиарда лева." 2 млрд. печалба на фона на 35 години е смешно. Това означава, че въпросния концесионер, който най-вероятно оперира чрез поредната офшорка, ще спечели поне 10 пъти повече. И идва резонния въпрос, защо държавата доброволно се отказва от 20 млрд., за да вземе само 2? Какво печели държавата от продажбата на естествените монополи - ЕРП и други? Какво печелят гражданите? По-високи сметки и разходи! И огромни парични потоци, които изтичат зад граница, а за българската държава остават само пасивите... Но с 80% дебили в населенито не може да се очаква нещо по-различно."

тъпотия си надраскал..голяма тъпотия..комунистическа

stankow

Прав е човекът ! Защо си даваме ЕРП-тата, водните дружества, летищата ? По-ефективно ли ще ги управляват ? Ние не знаем как ? Значи можем да ги построим, а не знаем как да прибираме таксите !? А стига бе !

може да се перифразира като "фирмата производител не държала да и бъде платено в брой, но нашия герой НАСТОЯЛ и ония едвам кандисали"

Тъпа американска подлога

Хубаво е думите да бъдат подкрепени с факти. В тази връзка, някой може ли да посочи какво оборудване е купено за армията през последните 10 години 2010 - 2009, когато Бойко и ГЕРБ за на власт, и какво е купено през предишния период, 2000 - 2009 г. ?? Аз се сещам за следното: 1. 2003г. подписан договор за учебни самолети - 2004 г. - доставени са 7 самолета Pilatus - 6 учебно - тренировъчни и един специален. 2. 2005. подписан е договор за доставка на 18 хеликоптера - 12 транспортни Кугър и 6 бойни Пантер за ВМС , на обща стойност 383 млн. евро. 3. 2006 - 2007 г. - доставка на 85 бр. бронирани джипове и товарни автомобили Мерцедес 4. 2006 - 2009 г. Доставка на 3 употребявани фрегати и един минен чистач от Белгия, на стойност 79 млн. евро; 5. Бойната бронирана колесна машина М 1117 "Гардиън" - 7 бр. (??) 6. През 2007 - 2009 г. доставени 3 транспортни самолета „Spartan“ 7. 2007 - 2008 купени 25 бронирани машини Пясъчна котка; 8. вероятно има и други, аз намерих толкова А за периода 2010 - 2019 какво е купено ??

Екипите на бистричките тигри

stankow

Сещам се и за един друг период. И преди съм го пускал, ама като е станало дума ... От 1954-та до 1989 г. българските ВВС са получили от СССР и експлоатирали общо: 224 МиГ-21 90 МиГ-23 4 МиГ-25 22 МиГ-29 23 Су-22 31 Су-25 44 Ми-24 18 Ми-8s всичко 460 летателни машини. Всичко на кредит, който връщахме разсрочено, на вноски и със стоки. И което е най-интересното, до ден днешен, вече 30 г. след "демокрацията", с извинение, те продължават да са в основата на нашите орязани ВВС. В момента българските ВВС имат: 12 бр. Миг-21, на съхранение 15 бр. Миг-29 14 бр. Су-25 12 бр. Ми-24

Добри новини. Концесионер на летището -сериозен оператор от Германия. Зърнените калинке ще напуснат хранилката. Самолети 100% сигурни след като преведат парите(колкото и стар модел да са евреите с по-стари модификации правят за смях руската пво в Сирия за смях всяка нощ). За льотчика няма комисионна. Откъсване ва макетата от руско влияние. Само добри новини.

Брой сега минусите - това са рубладжиите на смяна:) Доклкото стана ясно, по всяко време има около 30 рублажийски трола, които пишат в десетина сайта едновременно. Едвам смогват горките,, но...за родину, за путину!:)))

Тролчетата минаха сюнет и са за родину за Ердоганю.

Ма много си отворен, бе - та нали ти плащат за всеки един минус, бе... Кажи едно мерси на хората, че ти от минусите им захлебваш, бе...

Г-н Борисов, вместо да го критикуват дс, не е ли по-добре да се освободи от тях,, доносници те на дс от преди

Тоя с кои пари ще плаща с нашите или с неговите, до кога ще се изживява като едноличен собственик на държавата??? НАРОДЕ до кога ще го търпим????

Този трябва да бъде съден за нанасяне щети и пропуснати ползи на държавната хазна! Прокуратурата да се самосезира! Рядко се вижда такава глупост в световната практика, но този е уникален!

Редник съм Бг Армията. Да ме търси военния министър. Честно никой от военния състав не уважава дебелия Васко Каракачанов. Прецака сухопътните сили, военно морските сили. Дори и военно въздушните сили. Няма военно въздушно училище. Купуват се самолети от старо поколение. Гърция има над 500 бойни самолета. Турция над 2000. Ние сме много зле.

Като иска да плаща веднага, да плаща с гол гъз. Народа не е съгласен.