Борисов във Варшава: Страните ни доказаха, че могат да бъдат "кормилото" на ЕС

Българският премиер подчерта, че страната ни ще продължи да работи прозрачно и отговорно

Обратно в новината

Коментари - Борисов във Варшава: Страните ни доказаха, че могат да бъдат "кормилото" на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бацето забравя ли че кормилото се върти от шофьора и че накъде го завъртиш натам оди колата,така че пак се изказва по нашенски

Полиглота от Банкя хвана кормилото и качи РБ в потъващия ВИП асансьор. ... На снимките - когато думите липсват, говорят ръцете...

Няма край на тези идиотски изказвания на Борисов. Срамуваме се заради този човек.

ББ стана голям международник, щото го е страх да се появи в България пред хората да му се порадват !

Кор милото !Полша е получила от влизането в ЕС над 70 милиарда Евро субсидии. За БГ не знам точно колко са присвоили и какво е останало за народа??!! Пълен лъжец ! С две думи бандит.

събрали се другари,наяли се напили и глупости изръсили

Първата снимка, ме изкефи !!;)) Има ли друг, с такъв НАКЛОН на главата???;)) Дали, това не е,... от многото папи които са я галели тази глава???;)) хахаха

Този проверяват ли го , да неби да смърка забранени наркотични вещества ! Такива глупости плещи че заслужава да му кажа силно до него ОСТАВКА !!!!!

Глупака отново не разбра защо се случва BrExit и какви са били идеите на тези които са създали ЕС ! Жалко !

Така е, 90% от политиците в Европа са кормила, а шофьорите им са отвъд океана.

миризливото на ЕС си, а не кормилото си бе тикво изгнила

Този ББ е Болен и веднага да го вкарат в ЛУДНИЦАТА , когато си дойде ! ОСТАВКА за ГЕРБ и нейната политика на Авторитарен Режим ! България се върна в 18 век при управлението на ГЕРБ ! Каква прозрачност Афери , Афери и кражби ,ако не беше БиБи Си , никой нямаше да разбере че ГРОБ крадат тотално Европейски средства , каква прозрачност !!!!!!

Местителят на блатни кокичета, Господин Тука Всички Парлеву Франсе, Награденият с погалвания по кратуната от 3ма Папи, Унищожителят на енергийни проекти в интерес на България, мечтателят за газови платформи по черноморието и потенциален куповач на газ от майната си, резеча на ленти и лапача на евро пари от магистрални проекти, бивш пожарникар, бодигард и доказана мутра и нарко трафикант, Покровителят на Западните Балкани и селският идиот на Европа! Да се слави името му Тиквун Хъбчев Мутрафоний Простий!!!

на нинова под полата бе мите

Пред участниците в Полша българският премиер подчерта, че страната ни ще продължи да работи прозрачно и отговорно за бъдещето на европейските граждани.... Борисов,вземете и работете за българските граждани прозрачно и отговорно,а Европейските граждани ги оставете на Брюксел.

"Заедно за Европа" или "Заедно в Европа" - това е големия въпрос? Иначе и аз съм за ама съм извън Европата.

Що дириш в Варшава бе селфаджия ,на един празник не си бил с нас Българите уууууууууууууууууууу

ЧАСТ ОТ ОЦЕНКАТА НА ЗАПАДНИ ЕКСПЕРТИ ЗА БОКО-ТИКВАТА: „ИНДИВИД С НИСКО НИВО НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, ФАЛШИВА ОБРАЗОВАТЕЛНА СТЕПЕН, ЛИПСА НА ЕТИКА В ПОВЕДЕНИЕТО, НЕЗНАНИЕ НА ЧУЖД ЕЗИК, ПРИМИТИВНИ ПРОТОКОЛНИ ОБНОСКИ, ПЪРВОБИТНО И ЧУВСТВИТЕЛНO ЕГО, ТОТАЛНО ОТСЪСТВИЕ НА САМОКРИТИЧНОСТ, БОЛЕЗНЕНО САМОВНУШЕНИЕ ЗА НЕПОГРЕШИМОСТ, БОГАТА МАФИОТСКА БИОГРАФИЯ И СИЛНО ИЗРАЗЕНА СКЛОННОСТ КЪМ КОРУПЦИОННИ ДЕЙСТВИЯ….”.

миризмата на нинова под полата и квичиш безпомощно щото и нинова е като боко

Тържествувай, но помни, че историята все някой ден ще осъди продалите родината си за 30 сребърника.

А, мен...втората, където показва с жест на ръката ,че е разпознал нашето знаме...прилича на малък дрисльо, дето току що е проходил ....още трудно говори, но вече ...РАЗПОЗНАВА някои неща и ги сочи с пръстче...

Тъжно ми е за г-н Борисов! Изнурителен , тежък труд,масите не успяват да зърнат гигантските крачки напред.....страхувам се,че се амортизира не навреме, а не е справедливо.

Това което ти казваш е ясно, че са ти го написали хора, които заедно с теб трябва да се изчервявяте! Моля свалете си розовите очила и погледнете реално на действителността! И тогава внимавайте какво ще кажете без да четете написаното от апартаментаджиите около вас!

"кормилото на Европейския съюз" са Германия и Франция. Полша се опитва, но само толкова... Ние сме 9-та дупка на кавала!

Суджука пак се е напомпал с празни лафове! Гробището за стари автомобили е Бълагрия!

И на бай Тошо не му се вярваше, ама го свалиха и съдиха.

Да, и аз се смях

А нещо за Апартаментгейт не каза ли?

No coment. Кога този идиот ще изчзне?

На Борисов му трябва, един по-силен удар в слепоочието и ще се оправи.

Баце да няма шипове на врата, че само си криви главата на една страна? Всички други са с изправени глави. Ех, старост, нерадост! А едно време как се докарваше на пич! С борсалиното, с коженото пардесю! Жив капо ди тути капи! Не че беше много умен. Нито сега е такъв, но поне се барваше по СИК-аджийски! Ех, тигре, тигре! Сега вече имаш пари, ама нямаш дупе!

Б Берлин и Париж, сигурно много са се развеселили, когато са разбрали от Бойко, кой стои на кормилото на ЕС.

е свикнал да папка и да слушка и за награда, пак да папка

Бочо е ръчната спирачка , ама нещо не държи оти от крадене не сме сменили накладките и на правителственния самальот също. Та кУрмилото го нема Цецо го открадна и го сложи но асансьора!

Много е прав човека,че сме кормило!!!Въртят ни на където си поискат!!!!Сега остана да каже и кой върти кормилото!!!

Бай Yю сплескан, кормило може да бъде всеки, но се пита кой стои зад кормилото, а след това и зад шофьора.

Боце освен да държи скоростния лост.....

Докъде ще докарате с такова кормило Евросъюз. ЯСно, че там няма да ви допуснат да кормувате, тук обаче сте ни докарали до кривата круша.

кУрмилото-Тиквоний Чофера -Физкултурника На задната- цацаратурата Тройцата не само държи кУрмилото ами разката мамата на националността -Българин!

обърках рубриките новини и вицове

Кой би си позволил на официална снимка на такъв форум да си килне главата? Дон Корлеоне, Ал Капоне или БХ???

Винету!

Нали знаеш че при Вишеград ската четворка ти си само резервната гума в багажника. Къде се пъхаш между мъжете ?

А от кога всички мъже в България са джамджии- този все за прозрачност говори...смях...

Дира, триете ли, триете нали!И вие сте едни нещастници и подлоги.... По-умен Бойко няма да стане, а въпреки че е толкова прост, все пак по инстинкт добре се е определил, че е кормило. Кой накъдето иска, натам го върти:-))

Както винаги - вдъхновяващо представяне на големия световен лидер д-р Борисов на този важен международен форум! Гордеем се с теб и те обичаме!

ЕХ,МЕЧТИ!А АКО БЕШЕ НЕ КОРМИЛО А ЗАДКОРМИЛНО УСТРОЙСТВО.ПУСТИ КЪСМЕТ ВСЕ ИЗТЕГЛЯМЕ КЪСАТА КЛЕЧКА.

ГЕРБ надеждата -УРААААААА,УРААААА

Не го зачетоха на срещата в Берлин за Западните Балкани, този титан на европейската и международна политика, що да е отиде на една среща на която нищо не се решава, а се отбелязва годишнина. ТОЙ ОБИЧА ДА СЕ МОТКА ИЗ СВЕТА.

Утепа ме.