Борисов: Толерирал съм Трайков, не Младенов

Премиерът Бойко Борисов подкрепи външния министър Николай Младенов и го похвали за свършената от него работа в Катар.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Толерирал съм Трайков, не Младенов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсолютно си прав!бб пак застана твърдо зад политиката си да пази интересите на своя върховен повелител в.златев.помните как му се моли и му целува ръка за 1 месец мораториум в/у цените.и какво сега ги увеличава всеки ден и ни продава боклук.

Господина се взе много насерьозно. По-глупав МП до сега не сме имали в цялата си история от 1878 година насам. Как беше избран... всички го знаете добре, а дали ще бъде преизбран, зависи от вас. Гледайте да гласувате по правилния начин и да имате МП Борисов и вътрешен министър Цецо Апартаментов....

Много е грозно лично премиерът да се ангажира с изявление,че едни министри толерира,а други не?Да не се изживява като рефер на мач?

Е, па ти да си видел досега да го интерисува нещо друго освен "кога ще рита с момчетата" и "кое добро момче , дето ритата" да сложи , като отговарящ за строеж на магистрала ..... бил се държал като рефер, а ти като Збигнев Бжежински ли очакваш да се покаже ?

Интересно как 47 хиляди пъти ПО-МАЛКИТЕ (и то потенциални) инвестиции у нас се коментират като УСПЕХ???

абе така и не става ясно кой за какво е бил отговорен и кой за какво е виновен и реално какви инвестиции са привлечени за булгария от визитата - май никакви за момента а бойко си ги върти и говори нещата винаги както му изнася май. викнете и трайков и младенов и бойко в едно предаване на живо да гледаме панаир и цветанов може

Както винаги Тиквеникът изкривява истината през гладкия си, призматичен мозък. Мекерето Младенов е най-слабия и смешен министър, който сме имали някога. Ползва се с протекцията на Боко, защото вероятно защитава мафиотските интереси много по-добре от Трайков. Ужас, направо ни се подиграват в очите. Няма нищо чудно, че мутрата има свои и чужди хора в правителството - това е модел, по който са свикнали да работят всички комунистически отрепки, каквато без съмнение е и той.

val55

По големи глупости не бях чел до сега, но те са базирани на отработен популизъм. Ало, управляващите вземете се в ръце, ако все още можете. Предишните ги знаем, сегашните видяхме до къде я докараха, а бъдещите Господ да ни е на помощ. Трябва политици и професионалисти с по друго мислене от Макиавели, ама като гледам какви са им заместниците, леле леле какво ли ни чака........

Ми как няма да му удари рамо, нали е издънка на стар комунистически род? Да живее БКП!!!

simeon

давай БОЙКО СУПЕР си винаги ще има драскачи които се прават на отворковци.

юли

Подкрепям.

И двамата сте изкукали... . Прочетете "Баба Меца"(19.03.2012 08:22) отгоре, Тя ви е написала голата истина!

Те това ми ареса: лично Уорлик извършил инспекцията в Лукойл и одобрил направеното, ама по консултантски договор или като част от длъжностната му характеристика е извършил инспекцията сиреч кой ще плаща одита не става много ясно от думите на ББ.

Досещах се ,но не бях сигурин , че ЩЕФА на нашия премиер Боико Борисов е ПОСЛАНИКА на САЩ , и че той дава нарежданията , одобренията ,разрешенията и всички други "ята" в нашата страна наречена Република България . И щом той е казал ,че всичко в Лукойл е добре ,значи нашия премиер няма къде да отиде ,слуша шефа си и казва ,също ,че всичко е ОК.Ега ти държавата ,няма ли да си внесем и министри от Америка ,та да е ясно на всички ,че сме един от щатите на САЩ.Боже пази България .

Е па то Дянков е внос от хАмерика и всички виждаме какви ги дроби,представям си какво ни чака ако "внесем" още двама трима.

юли

ББ пак на място реши проблема. Винаги е едни гърди пред другите. Е, изброявайки успехите на България и правителството забрави да спомене "залата", но случва се, всеки може да пропусне някоя подробност.

напускате територията на България заедно с джамиите и погано-мангалските изтресляци.