Д. Иванов: Борисов се движи в правилната посока за Турция

Премиерът Бойко Борисов се движи в правилната посока за Турция. Българите не са готови да приемат пола като социална, а не като биологична категория.

Обратно в новината

Коментари - Д. Иванов: Борисов се движи в правилната посока за Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната мека китка който иска пак с благи думи и подадено дупе политика да води. Писна ми от нещастници и предатели.

това Митьо Гестапото ли е?

" ... ако ние със съвместни усилия с турската държава възстановим или поддържаме паметници на културно-историческото наследство от ислямския период в България. Това не са само джамии - това са мостове, хамами, медресета ..." НЯМА културно наследство от турците - има само разрушение, смърт, грабежи, тормоз, заробване и потурчване .... всичко под ножа - мъже, жени, деца, старци всичко се е разрушило - градове, църкви, манастири, села, библиотеки, училища !!! ВСИЧКО е УНИЩОЖЕНО!!!

"Никой не е задължен да възприема механично и без обсъждане чужди модели на поведение." - напротив, България е задължена защото е под окупацията на ЕС!

Няма по гнуснен предател от българско ДС ченге, което хвали друго гнусно ченге. Това е проклятието на България

Даже и не ми се коментира този ! Като го видя и ми се повръща !

Гестапото предава одобрението за Боко от др.Решетников. Гнъсни мекерета и ченгизи филосовстват по медиите. Срам.

Да прав сте Проф. Иванов,.... "Борисов се движи в правилна посока за Турция", НО НЕ и ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!! Това е движение, чиято цена ще платим прескъпо НИЕ след време...., когато той съответно няма да е отговорен. Добри съседи - "ДА", но не и с цената на националния интерес...

Малко ли попара са изсърбали тук , че се хвърлят на голямата ...

Какво да очакваме от Митьо Гестапото?! ДЕмокрацията и плурализма на мнения не е неговата жизнена среда. СПоред него поредната "оперативна комбинация" е завършила с добър резултат въпреки 7-те трупа и нито един обвинен... Какво да коментираме, предполагам всеки избор на генерала-милиционер е подобна "успешна оперативна комбинация" както и огромната част неразкрити убийства... Тия хора са заменили морала с валута още приживе, когато са били младежи.

Ако Борисов вървеше в '' правилната посока'',сега щяхме да сме държава,а не жалки останки.И....колкото добро е направил Борисов за България,толкова добро да му се върне...

Да бе, професоре - с гъза напред!!!

Как няма да е правилна посоката,нали ти и тия около теб му указвате посоката !!!

България трябва да внимава с Турция. Добре, реставрирана е църквата, но хора българи там няма. След разпада на Османската империя, Турция методически е прокудила и унищожила и българите и арменците и гърците. На кого ще служи църквата в Истамбул? Кой каза преди две години, че дето по света има турци там е Турция. Външната политика на Турция пряко ни засяга и не е време за толкова голяма радост. Дипломацията на Турция винаги е била на ниво, особено сега когато имат и пари от развитата си икономика, за разлика от нашата, така че трябва много, много да внимава Борисов с Турция.

свиня трябваше да бъде драна жива и опечена на шиш публично...но в свинарникът робите са преклонили глави ;-(

До кога тази черна сянка от миналото ще поучава и дава наставления.Първо през следствието и затвора Митьо Г.Повече уважение към хората и българския народ!

Движи се натам накъдето му дърпате конците. А този въобще не трябва да се показва в медии.

да подкрепим Буцата че нещо съ клатим непрекъснато! В коя правилна посока върви Бойко бе алоооо полит ченге миризливо? Онзи ден нали го видяхме стои от страни на Ердоган заедно съ брадатата мумия дет се води патриарх и клепи като буто куче! А през това време Ердоган си прави рекламата на чужд гръб! ДПС се обади да защитава другачето си! ГЕРБ и ДПС са съпруга и съпруг отдавна!

Това не беше ли този Иванов, шефът на шесто политическо управление на ДС дето масово ви вкарваха в Белене. Ех драги ми антикомунисти и фашисти, много лесно почнахте да се въртите и да лижете подметки. А дали само е откривал църква и е затоплял отношения или е уреждал някаква друга далавера.

Когато ДС говори за свои чеда, никой да не се намесва, че ще последва примера на Ермангаля от миналата година. Мръсна, комунистическа, долна ДС шайка. Целия Библиотекарски да отива в Аушвиц.

Няма защо да се правят подмолни опити за вменяване на половете всякакви роли, освен тая дето им е дадена от природата или ако някой иска - от господ. Социална роля в обществото има само отделната личност! Няма общество няма социална роля. А социалната роля се играе от всяка личност, до толкова до колкото другите личности и или обществото му позволят. И голяма част от българите, със своя здрав и малко селски консерватизъм, ясно са разбрали за що иде реч и какво им пробутват, и няма защо да се чака да узреят или не.

бате ви Бойко дава кон за кокошка. Една църква срещу стотици джамии, И сега Българите ще изреват от денонощните високоговорители във всеки бъкгарски град. Идиот! Ще се правим на толерантни - а те са унищожили всичко българско при завладяването на България. Смо тан Борко

И нещастният ни цар Иван Шишман си е мислел , че се движи в правилна посока, като станал васал на турците, а пък тя каква стана - всички знаем. И Иван Срацимир и той, и Крали Марко и той, и сръбския княз Стефан и той така...

Това е защото Шишман не спазва васалитета си. А всеки път когато западните войски наближавали границите ни, той се отмятал от споразуменията със султана и вместо да покаже покорство той се опълчил многократно на далеч по-силните турци. И много ясно накрая това завършва много зле за него и за държавата ни. Ако се беше покорил на султана и не се беше бунтувал, може би щяхме да имаме своя държава още няколко века.

Глупости на търкалета , колега. Княз Стефан е ходил по гайдата на Баязид 1 като паленце и едвам е отървал кожата в битката срещу Тамерлан през 1402г. при Ангора. Но това не е спасило държавата му, а само е удължило агонията и'. А Крали Марко? Този нещастник е изцедил последните сили на своя народ срещу христянските войски на войводата Мирчо Стари , но това не е спасило владенията му. А само е отслабил власите, които са били покорени по късно. Ако не бяха масовите случаи на робски васалитет от балканските владетели, турците нямаше да стигнат до Виена.

И друго да те питам, кога Иван Шишман се опълчи на турците? Дори столицата си изостави, а последните дни народа ни е бил воден от патриарх Евтимий. Остави обаче НЕДОКАЗАНИТЕ твърдения, че бил влязъл някакви си преговори с не знам си кой. Заклан е като яре по заповед на вбесения Баязид 1, след неуспешен поход срещу власите. Без съпротива, без героична смърт и без доказана вина- смърт на роб, заклан по прищевка на господаря.

тъ п продажник - продаж ник и в червата

Напротив. В грешната посокаа се движи бг политическа класа от 28 години. С Турция на Ердоган, мечтаеща за Османска империя,трябва да се разговаря само от позицията на НРБ с ракети,икономика,народ,и СССР зад гърбаси. Русия е държавата,с която трябва да сме близки,а не Турция.

Не съм му фен, но е прав в много отношения!

е прав бе ? Полит ченгето дава мозък? Та той и маркс не е прочел, да не говорим и ленин! В кои че постепенно ставаме васална държава ли? Нали сме уж приятели и васали на САЩ, сега ставаме на Турция ми те накрая щени разкъсат!

Единственото спасение на България се нарича Русия. Заради Русия изобщо съществува държава, наречена България. Само руснаците при определени обстоятелства биха разположили в България въоръжение, заради което Турция не би си и помислила да гледа на север. Никой друг! Или Русия, или скоро нова Османска империя и то без никой да се интересува какво мислите вие.

Отдавна скъсахме с Русия. Спомняш си и колко техни паметници нашарихме със спрейове. Едва ли руснаците ще си си развалят спокойствието. За тях сме вече затворена страница. каквото било, било. Със сигурност ще предпочитат добрите отношения с голямата Турция и с Америка и Британия, вместо да защитават една малка България, която някой божи ден може да изчезне от картата по демографски причини. За Русия сме едно малко джудже, което е без никакво значение за тази голяма държава. Техните деди-освободители отдавна не са на този свят, а младите руснаци вече нищо не ги свързва с България, никакви сантименти.

Бегай да се лекуваш бе бастун.Или я направи хвани се гръмни,че то това вашето не се лекува. Ще ти дам аз една Русия - ненормалник такъв дечко

Коментатори ,коментари..... ,а бе никой ли не забеляза ,че Ердоган отново спомена османската империя и колко е била толерантна ...а бе никой ли не забелязва,как турчина ни крои шапка.Една църква в Турция и стотици джамии в България .Кон за кокошка.Нищо не се прави от турците без задна мисъл. Никой ли не си спомня за намесата в изборите, сега се действа на друга струна?

Ами според теб не е ли била толерантна Османската империя към нас българите? Ако беше нетолерантна сега нямаше да пишем с теб в този сайт. 9 милиона бяхме станали. И това благодарение на турската толерантност и веротърпимост. Ето тези дни турците реставрираха дори нашата желязна цръква в Истанбул. Такова приятелско отношение към нас никоя държава от ЕС не е показвала. Браво на ББ! Води много мъдра външна политика. Все едно е роден за дипломат.

Ердоган го е страх да се мери с големите Русея, САЩ, Китай....Така се става голям! Избива си комплекса и си чеше егото. Господ има (християнски, мюсюлмански, будистки....) Бог да пази България!!!

Не си бг , а си турска пуйка. нагъл демагог

една църква срещу стотици джамии в центровете на българските градове.

хехе какви 9 милиона бе цървул? Къде точно 9 си видял има няма 4 милиона сме били и то като фаниш сегашна Македония, беломорска Тракия и Одринско!! Къде ги измисляш тия глупости, ай пак взеха троловете дъ царкат, то е ясно че ГЕРБ са туркофили!

Всички, който носим в сърцата си България и вярата (християни, мюсулмани ..)в душите си сме БЪЛГАРИ!!!Бог да пази Българиял

Много правилно, и като се има впредвид и огромната прегръдка от година, година и половина между Путин и Ердоган (та те в момента са най-големи дружки) , Борисов добре се справя. И с запада добре и комшиите добре. Със съседите трябва да си в добри отношения!

киряк стеф4оФ си...!!! :::))) Дааа...!!!

и тарабел17 да види

Еми правилна политика води ББ. Сега Турция е по-силна дори от Османската империя при Сюлейман Великолепни, който е стигнал до Виена. Като нищо ще ни прегазят за 2-3 дни. Едва ли НАТО ще ни защити. Просто сега сме много кекави, а турците напротив, са много силни. Трябва да не ги дразним и предизвикваме. По-добре да се съгласяме с тях и правим дребни отстъпки. "Преклонената главица остра сабя не сече"

РАЯ ПОКОРНА ПАК ЛИ ЩЕ СМЕ?...

Защо не? Винаги сме били рая покорна. Поне до 1908 г. А сега по-добре покорни ,но все пак свободни, отколкото да паднем отново под турско.

ти кат преклониш главата ще ги влезе до мъдата! Аман от евроориентирани!

Никакво бг не си ти ! Цялата поговорка е "Преклонената главица остра сабя не сече, НО хомот тегли"

Aбе, Гестапото, Баце що още не е станал Доктор хонорис кауза на Библиотекаро-Сарайския, а?!

ChatGPT

Че Борисов винаги се движи с гз напред... А иначе няма какво да сме "готови" да приемем измислица, целяща да обърка населението!

Ден денувам - кътища потайни, нощ нощувам - пътища незнайни; ........................................................ С враг врагувам - мяра според мяра, с благ благувам - вяра зарад вяра...!!! САМО ТОВА Е И ПЪТЯТ, И ИСТИНАТА, И ЖИВОТЪТ...!!! Дааа...!!!

Яворов вече не важи.

И кога и Димитър Иванов стана експерт по национална сигурност(че и преподавател даже)А за професор да не говорим(тя тази титла се обезмисли напълно)

Да - ние тук всичките "тюрче билир мисин" ... Кажи им, Макроне, а?

То неговите движения добре , ама Ердоганя колко кандисва на тези движения ?

ще дойде нещо като заднешком напред,а?

Чи ко да праи кат гащите са свалени и позата е ''задна прашка''. Избор нема , времето му беше преди доста години , през което и той всичко направи реалността да е такава.

Ааа, щом Гестапото е рекъл, така ще да е.

апросто раболепничи, слугува, мазни се, вре си гъза там дето големите атове си мерят големите достойнства, а ние нямаме армия, нямаме икономика, никой не вярва на властта и политиците, а ако на народа се раздаде оръжие да защити страната ще изпозастреля цялата крадлива мутренска пасмина наричана власт и държавници. Та за това и Боко е принуден да се мазни, защото знае, че никой не е с него вече. Лъжите свършиха.

Те вече ще слушкат, др. Иванов.

Точно така, БХ се движи правилно към Турция - с г.за напред!

За съжаление с нашия, не с неговия.

В КАКВА ПРАВИЛНА ПОСОКА СЕ ДВИЖИ БОРИСОВ, БЕ? НЕ ВИЖДАШ ЛИ, ЧЕ БОРИСОВ ИЗПЪЛНЯВА ЧУЖДИ ПОРЪЧКИ? КЬОРОВ ЛИ СИ ИЛИ СИ НЕВМЕНЯЕМ? ЗА ЕДИН РЕМОНТ НА ЕДНА ПРОСЛОВУТА ЦЪРКАВ СЕ ОСТАВИ ЕРДОГАН ДА МУ ИЗВИВА РЪЦЕТЕ - РЕМОНТ НА ДЖАМИИТЕ В БЪЛГАРИЯ, Т.Е. ДАДОХА НИ КАКОШКА, НО ДА ИМ ВЪРНЕМ КОН. ТОВА ЛИ Е ВЪРВЕЖА НА БОРИСОВ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА? НА ВСИЧКО ОТГОРЕ БОРИСОВ Е ЗАРЯЗАЛ РОЛЯТА СИ НА ПРЕМИЕР, НИКЪДЕ ГО НЯМА, БЪЛГАРИЯ Е ОСТАВЕНА В РЪЦЕТЕ НА ПРОСТАКА СИМЕОНОВ/НЕ ЧЕ БОРИСОВ НЕ Е СЪЩИЯ, НО ТРЯБВА ДА РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ/ НА САМОТЕК, ПО ТЕЧАЩА ВОДА, А ТОЙ СЛУГУВА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ /МЕРКЕЛ/, ЗА ДА Е НА ВЛАСТ И ДА СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ.А СТИГА СТЕ МУ ЛИЗАЛИ ЗАДНИКА НА ТОЗИ РЪФЛЯК-МУТРА, ЗАЩОТО НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мен ми се струва, че захожда малко наляво, след срещите на "високо равнище", с Ермангаля. Кога са на четири очи.

Тоя пък. Абе, кой му дава право на тоя да дава мнение от последна инстанция за всичко в тази държава, бе??? Някакво ченге смотано. Комунистическо.

Митьо Гестапото хвали премиера. Никой...ама никой не е изненадан.