Борисов нареди Царските конюшни бързо да станат културна ценност

Премиерът събра представители на отговорните институции и настоя за пълна координация помежду им

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди Царските конюшни бързо да станат културна ценност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Борисов трябва да бъде произведен в "национална ценност". Без него,никой чиновник в държавата не си гледа работата и не спазва законите,вменени му по задължение.Ако не е той, България ще загине.

Рече ТОЙ

Особено след пожара са супер културна ценност!!!

Защо винаги се реагира когато стане късно Тези дето сам си ги избра винаги ли трябва друг да им върши работата

А случайно някой да се сети да разследва да намери подпалвачите и техните поръчители и да ги накаже строго за назидание ? Това май пак няма да се случи !

Бряяя,най-напред прочетох: "Царят нареди културните конюшни,бързо да станат Борисова ценност...":))))

Вчера ви казах само ТОЙ ще оправи нещата.....

мутрата и герберастите - в трудов лагер!

Бе ако не я оправят, що не я срутят тая кочина в центъра на София - мръсна, с излющена и падаща мазилка, грозна, цялата издраскана с графити, а кой се помещава вътре, един Бог знае, или я реставрирайте или взривявайте!!!

Най добере тази сграда да се направи Музей на българската корупция и безхаберие . Да идват чужденците да дават пари за да видят българската алчност и простотия !

КОЕ ТОЧНО ТРЯБВА БЪРЗО ДА СТАНЕ КУЛТУРНА ЦЕННОСТ ? ТОВА ДЕТО Е ИЗГОРЯЛОТО ЛИ ?

Благодарим ти, бащице, ти огряваш навсякъде, без тебе България ще загине, а култура ще замре!

по тези критерии: мръсна, с излющена и падаща мазилка, грозна, цялата издраскана с графити - трябва да съборят 80% от София (Фъндък-сити)

Колко е гот да има нещо като диктатура :) Той нареди и само си представям как разни чиновници са се разтърчали като мравки в разбутан мравуняк да изпълняват заповедта иначе може да им изстине мястото. Предлагам да направим списък с най-важните неща за нареждане и да Му го изпратим :)

заподозрян един клошар. Ще го съдят, май.

Като за премиер от такава ''ВЕЛИЧИНА'' - доста гл..во изказване да не кажа друго ! Те досега не са били никаква ценност 3 мандата , а сега БЪРЗО да станат ''културна ценност '' - А КУЛТУРА откъде ''БЪРЗО''ще внесем г-н Премиер , че проблема не са само конюшните , ако не сте чули досега ???

Уф, добре, че е премиера, медиите тръбят повсеместно как бил "наредил" ! А това, че избраните от него калинки само пърхат и бездействат някак си не е проблем на премиера нали - вероятно е наследство от предишните управляващи ... Работата на премиера е да избере най-подходящите хора с професионален опит и образование за тези постове, а се оказва, че повечето са неграмотни и некадърни калинки ! Но сега "нареждал" ... а къде спа като ги назначаваше бе тюфлек ?

Ами, президентска република.

Правилно. ха.ха.ха.

Ааааа - да сетих се - Култура можем да си внесем от Западните Балкани !!

И Радецки пристигна със гръм.

Ех, да можеше и малко мозък бързо да си внесат отнякъде

какво културно има в една конюшня? това ли ви е гордостта? баси! добре че се махнах Овреме

Не ми е ясно, като има министри, депутати, комисии, вицета, армия от администрация, що чакат Бойко да им нареди, та нещо да свършат. Та това или онова да се случи в държавата? Кво става, бе хора!? Институции, а, ма за кво им плащаме заплати на всичкото институции, бол!?

А защо до сега не го е сторил?

цялата държава трябва да съборят, след София, Варна, Пловдив и голяма част от Бургас. За останалите населени места въобще .... багер и фадрома.

На всички ни е ясно защо толкова месеца не се решаваше казуса. А някой чиновник да беше направил конюшните културна ценност, а веднага в колата му едни 70 000 евро поставени от някой, който е разговарял с бизнесмена собственик на конюшната.

Не че не си прав, но ако вЕрваш че чужденците са по стока объркал си се.

Ми щото те са там на хранилка бе...а и въпросът е деликатен и може да секне на някой дажбите.

Айде пак постановки и ПР. Абе как така уж не знаете даже кой е собственик на сградата, тя общината така държи да си прибира данъците? И как така нещо което е било държавно (на интендантството), изведнъж стана частно? Да вземете да потърсите отговорност на разни бивши и сегашни станали милионери в общината?

Ами и ти си прав - щом овчарите и конярите като теб се махнаха - не ни трябват конюшни вече.

независимо на кого е сградата, независимо с каква далавера е купена, това НЕ Е ПАМЕТНИК нито на културта нито на архитектурата! Това са едни грозни конюшни! никой ли не вижда?

Ами и теб никой не те вижда колко си тъп и грозен, но с това не си станал по-умен и хубав.

ВЪН!!!!!!!

баце вече и от култира разбира! утре баце ще ви каже вазов и ботев да останат в учебниците, а новите актуални автори никога да не влизат! след това боце ще програмира софруер, най накрая ще композира музика за радиото, за да звучи на хооооората. боцка! браво бе! за култура точно ти ли ще се изказваш?

Хубаво ама има стотици хиляди нередности в тази държава за които ЗАКОНЪТ Е НАРЕДИЛ и няма никакво развитие! Значи ТОЙ е над закона! Е... за какво ни е Народно събрание! Имаме си съвременен бай Тошо! Егати правовата държава!!!

с кое не съм станал? не те разбрах? грозно е това, човек, ГРОЗНО! отиди и го виж!

како кате? ти ли си? знаеш ли като казали на иванчо да направи изречение с К?

Премиерът НАРЕДИ????????? Тоя премиер дали ЗНАЕ елементарни неща по законите в която и да е област или се вижда като някакъв бабаит на мутренска групировка дето се разпорежда кого да нацелят....Не ви пи е унизително бе хора да дледате и слушате тоя как се разпорежда в бащиния без да му пука от законност, разделение на властите парламентарна а НЕ преимиерск астрана??Не се ли чувствате поне малко. става дума за мислещи анализиращи знаещи хора, отвратителноче тоя се разпорежда с живота ви>>>> Колко години е във властта - общинска и държавна, ама сега видите ли решил да се разпорежда а НЕ когато е трябвало...

как се нарича държава в която всичко се казва от един ---------Д И К Т А Т У Р А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Каква културна цденност представляват тази съборетина! Само за развъдник на змии и гущери става. Изчистете терена и помислете с главите си какво може там да се построи от значение за всички и за доброто на града. Стига сте сънували пачки с пари. Те ще са най-лошите ви кошмари.

Теб овен ли те е правил

парадокса е, че баце хвърля оставки, а вие си го връшате. да ти кажа, дебилатура си е! той не иска, ама дебилите го искате и го преизбирате

Абе направо незнам как тая държава съществува повече от 1300 години без на нейното кормило да е бил ТОЙ. Абе за всякакви проблеми, малки, големи и още по-големи чакаме на него. Както написа някой в коментарите, за какво са ни другите които са в държавния апарат. Егати държавата, егати хората.

Време е вече в тази изстрадала страна да се появи един - единствен човек, който да каже кое е културна ценност и кое - не е ! Ето , как навремето Людмила Живкова (лека й пръст) казваше кое е културна ценност и кое - не е ! Сега разни други, некултурни хора ,взеха да определят кое е ценност и взеха та й бутнаха камбаните, ама това е друг въпрос...Бутнаха ги , защото не можеха да горят, я да горяха....! Та, слушайте Боко! Човека знае кое е културно и кое- не е !

с конюшните е съвсем естествено да се реши по-този начин.Ние българите сме си "конен народ". На кон сме били заченати и родили, закърмили сме с кобилешко мляко на коне сме превземали света от Азия до до Европа.Коняри сме си та чак дрънкаме на конска пот и чесън.За нас конярника е светая светих а коня божия орисия.Е покрай това нашето най-голямо изобретение е камшика, тоягата и компюттъра.

Имам чувството, че той си мисли, че държавата е негова собственост. И най-лошото е, че май е така

от значение за всички и за доброто на града? ама... чакай, то което е добро за мен е лошо за теб?! защо иначе аз и ти нямаме едно мненеие по нито един въпрос? та последно? социална кухня добре ли ще е? ама ти нема да се вредиш щото си над минималния доход? или мол? ама пък социално слабите в мол какво да правят? пуууу, обърах се

За такива като навремето имаше Трудови войски и КЕЧ! Следващото правителство ще ги върне, че много се разпасахте.

а така, за радост на бай ганьо, най-малоумния скот мазохист в галактиката, мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла била наредила нещо. тиквата ли е принципал или тъпото от банкя не е чувало след 9 г. игра на управление за разделение на компетенциите, уредено още от монтескьо. нищо, да гласувате за кауна илитерат и сол-ташака му цвъко физкултурния интелект и лауреат на помощното училище, иде кабинетът "проЗД чиляк 4" и има оше за крадене и онождане на чалгаризирания материал, дето хвърля салфетки на фили и пили БиНВьету 318. приятен ден.