Борисов: Това Народно събрание събира големи мнозинства по различни теми

Изявлението на лидера на ГЕРБ е по повод днешното гласуване на промени в Закона за хората с увреждания

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Това Народно събрание събира големи мнозинства по различни теми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най- голямото мнозинство са ГЕРБ и ДПС и то от 13 години.Другите са изработвани и залепени като гербови марки за това голямо мнозинство.

Що не дойде и батко да те погали по плешивата ти тиква от зад....сещаш ли се

Ако беше дал малко на хората и не нарече пенсионерите Лош човешки материал щеше да си управляваш без проблем но народа е казал Въшката като се наяде излиза на челото

Боре, това Народно събрание е верно че събира големи мнозинства по различни теми, но това което би ги обединило е, ако в Народното събрание бъде инсталирана изцяло златна тоалетна и всеки депутат да има възможност да се изхожда в нея, белким постигнат единомислие по някои въпроси !!!

Абе и в златна тоалетна да се изхождаш, резултата е един и същ ! А пък различното мислене на мнозинствата се решава единствено с полска работа, резултата е 100 % .

Е, по изхождането може да постигнат единомислие, но тези които имат запек незнам !!!

Най - големия успех на Бойко Борисов е ,че забърка огромна политическа каша ,отстрани вниманието от себе си със съдебно преследване и преряза пъпната връв ПП-ДБ с лафовете ГЕРБ и ДБ са едно политическо семейство т.е . градската десница бе натикана в ъгъла.Съюзника на Бойко най- големия български политик след 1990 г.Ахмед Доган също е доволен и то много доволен.Другите партии ,,Възраждане “на националиста Костадинов ,,,Възход “на върти опашката Янев и БСП не са проблем за Борисов и Доган и те даже не ги забелязват вече.

Бойко беше навремето пазвантин на Тато !

Политическата криза в България се казва Бойко Борисов и може да бъде разрешена, когато той се изправи пред съда. Когато чрез промени в законите бъде отстранен монтираният негов чадър Гешев. Той, както и Борисов, са част от една и съща мафиотска завера, в която влизат и купени медии. И така, нито веднъж телевизиите няма да съобщят това – че за една година ГЕРБ трети път връщат мандат без да могат да съставят правителство. И веднъж съставиха без тях. Нито един наш анализатор или водещ в големите телевизии не каза, или не зададе въпрос, че Борисов е токсичен и ГЕРБ е токсична партия, както писаха в „Политико“, както ги оценяваха във „Файненшъл таймс“ и др. Все едно живеем в паралелна реалност, за нашите медии тя е друга, в сравнение с чуждите.

Много хора точат зъби за премиерския стол, ама ще видим ! Мандат след мандата мила моя майно льо, депутат до депутата, и всеки с тлъста заплата а народа нека почака, напролет 30 партии за избори се стягат а народа нека затяга коланите, да му е здрава гърбината !!!

Това "народно избрание" прокарва пътя към президентска република май! Или "анализите" не сочат такива възможностти! Да се огледате за какво ставате преди да "анализирате"!

Това НС ако имаше достойни предстваители на България и българите на 4-я ден трябваше да се разпусне след долнопробното шоу по ''избор'' на Председателя му...Мнозинствата са единствено за да продължават да вземат високи заплати без реална работа да вършат..

ДБ зарязаха теглича-БСП и се хванаха за теглича-Герб. Особено ярък пример за това е в Столична община.

Тишината в спалнята ражда кухи тикви

Събира след получаване на пликове он Американското посолство,за да се гласуват решения срещу България.

Борисов-Радев с Пълните подлоги-Де ги Били- ДПС

Разкатаха ни тези народни избранници.Не е вярно ли?Те се гушат,всичките без изключение ,избират се,повишават си заплати,гласуват си закони които им изнася,а ние ,особенно хората с ограничени твърди доходи зеленеем докато си отидем. Всеки ден цените се покачват,и нека и Бойко и Кирил,Асен,Костадинов и всички кажат за какво в края на краищата е този орган Народно събрание?Става по лошо и по лошо,Не работи за българите.....

Понеже депутатите разбраха че няма как до март не изкарат и почнаха да се бъзикат с държавата.Боко седи и гледа сеир като цар.

Да, прави си кеф с гъза ти. Пълни го нон-стоп с човечетата си и сере в устата ти несмляни наденици, е не е ли това кеф!

ГЕРБ са сколонни по-скоро България да загуби 9 млрд. лева от плана за възстановяване, отколкото да се разделят със старите схеми и зависимости. Защо е така ? Ами защото ГЕРБ и определени икономически субекти, свързани с тях, ще изкарат повече пари, ако не подкрепят промените в НПК и "Закона за съдебната власт". "Шефът на следствието и заместник-главен прокурор Борислав Сарафов обясни, че всички негови колеги и приятели, както и съпругата му, смятат предложението промени в закона за "открит опит за овладяване на съдебната система и за отстраняване на главния прокурор и председателите на двете върховни съдилища"." Някой чувал ли е нещо по-абсурдно - дори съпругата на зам.главния прокурор не одобрявала промените.... Нима не можем да се поучим от опита на съседна Румъния в това отношение ?

"Тва народно събрание много голем го вади"

Този закон дава възможност на Боко да лежи в една килия заедно с психопата, садист Андрей Райчев.

Този как не го е срам да се пявява изобщо

този изгони 2 млн и направи Бългрия клоака, но щом е първа сила, занчи българите са за клоката си. България епълна дупка и провалена държава. Емигрирайте Емигрирайте и пак Емигрирайте, не за БОГА,за вас си!

Гръм гъза ти да разцепи,крадлива мутро!

1:0 за Герб и СДС

Баце пак изклати шарлатаните на Киро следващия парламент няма да има парапети а Лена и Асен ще са клатени на задна прашка

Този Борисов много голяма паламарка имал бе. Вече 2 години го няма а гъзягите на червените боклуци още кървят.

Мечо пух се събуди

безбожник си ако да ходиш по църкви и манастири и да раздаваш нашите пари за да си купиш благоволението на Всевишния! Ще страдаш,ако не ти ,поколението ти!

Мачкай Бойко сините камуняги!

Те сините са към тях бре!

Нямаш право да коментираш! Ако си искал думата, да беше останал като депуте, ама си проз циганин и си страхлив лигоч! И да пукнеш, никой няма да зажали за теб!

Не искаш да има правосъдие в България и това си е.Ще гледаме през оградата шенген и еврото

Балгарска Комунистическа Партия другаря Бойко Борисов....късата памет на народа

И най-гнусното мнозинство е хартиената коалиция, гнусен шопар- да пукнете с открадените пари!

Меси не можа да събере мнозинство.

Щото другите са за Роналдо.

Какво стана с изчегъртването на ГЕРБ бе, идиоти? Чагъртате се едни други и накрая народа май наистина ще ви изчегърта. ГЕРБ расте на 26%, ПП намалява на половина, ДБ се срива на 5%, а ИТН на Чалгаря, Маяма, миризливия Бабикян и Хаджи Генчо - адвоката на Черепа изчезват в небитието. Радев стана президент само с един милион и триста хиляди гласа. Що не блокирате пак булеварди и кръстовища и влачите ковчези та дано ви забележат. Нещастници!

Виж , че не могат да управляват(крадат).

Кирчо и Корчо затова сега крадат и с гъза си

Ами Харвард си е Харвард. Не като милиционерското в Симеоново .

от ОПГ ГЕРБ за миене на чинии и за пране на мръсно бельо в цеховете на Централния софийски затвор.

Иванчева, ти ли си, ма? Га краде не рива, а сега ривеш!

Големите мнозинства са напоследък само по теми важни за марионетката Зеленски.

Ко каза бе, каун? Българи, трябва да ви е срам че този австралопитек сте го избрали и ви управлява. Но, явно, тези които го избират този бабун, са по-питеци и от него.

Този “питек” народа го избира 12 години за Министър председател, а на последните избори и с машините на Кирчо и Кокорчо пак ви би като тупани. Жалки и смешни сте!

Сигурно те е дупил теб и жена ти яко, за да си го харесваш толкова много.

Ти знаеш ли, че си много простичко момче или момиче!

големите мнозинства се правят с големите заповеди или на Правилният Посланник или на Оправящият ни Цар или на Великият Вожд, Господ здраве, пари и Власт над туземците да им дава, ако не го е срам!

Тоя пак се изходи! Баце ти от ГЕРБ ли си от ПП, ДБ? Тея, които не са харесали ПП и ДБ, вероятно за теб са гласували, а ти ходиш им лягаш и предава избирателите си! Баце бъди мъж поне накрая, щото тези от ДБ и ПП не са улави, след твоите изпълнения ГЕРБ под 10%, а ПП и ДБ над 40 %, общо, така че стегай се за курорт в София на Векилски.

и това народно събраниние, както и останалите събрания се занимаваха с антинародна дейност. и едни милиарди се загубиха и се прибавихя към едни други загубени около 700 милиарда, ама това никой не го забеляза! и доста народец поумря, ама туземците, кой ги брои? в случай на нужда ще пооправим и статистиката!

Целия цирк е, защото всички ги е срам да си признаят, в чия служба искат "да управляват". А след като цялата държава, със всички нейни служби и институциие собственост е на ДпС, очевидно може да управляваш само в интерес на ДПС. Всеки друг, който иска да се прави на независим, няма никакъв шанс да се задържи повече от няколко месеца. Е Виденов изкара повече от година, но и постигнатите резултати се помнят още. Така че, просто трябва да се избере някакво правителство, което да положи официална клетва в Сарая и да си живеем, както сме си свикнали. Така че, боцата е отново прав. Той изкара 12 години, защото отлично знае, чии наребдания трябва да изпълнява и колко усърдие трябва да влага.

А събира ли по: Хартиените бюлетини Магистралите убийци Посредническата фирма на Мутрата за газ Пловдивския панаир Гешев

Майка България е раждала и продължава да ражда Велики синове! Двама ще останат в новата история на Родината. Единия е Стефан Стамболов, който успя с цената на живота си да запази независимоста на България за да не стане Задунайска руска Губерния, а другия е Бойко Борисов най успешния и дълго управлявал Министър председател на България. Не случайно народа го избира за водач повече от 15 години!

Смени си хапчетата.

С какво ще ги запомним ? При Бойко имаше опашки на границата за гръцките курорти, при Киро имаше опашка за олио.

Велик ,че даже полу велик построил на Путин и Доган руско турския газов поток с нашите и твоите пари.Активист от борческата групировка СИК.Забъркан с Барселона гейт и Мата Хари и като капак като с-р на МВР наредил публично с гранатомет да бъде ликвидиран един дребен крадец.Сравнението на Борисов със Стамболов показва примитивизма ти и е цинизъм спрямо исторически личности.Единия Борисов комунодоид ,корупиращ,присвоител на обществени средства а другия Стамболов се е борил и жертвал за България. ..Велик” не е лошо за да го изравниш със Стамболов поне физически е нормално да го цапнеш и цепнеш тиквата му с камата си пред ,,Театъра на народната армия”.

България само печели от балкански поток. За девет години си го изплащаме и от там само на печалба. Печелим от транзитни такси по 280 милиона€ на година. И сме незаобиколим фактор на Балканите. Ако ГЕРБ-СДС не бяхо го построили щяха да го направят гърците. Ние ги изпреварихме! Браво на Борисов!

Престани с манипулациите меко казано и лъжи,,Ти си идиот” наистина си идиот и политически примат и как определи ,че инвестицията ще се изплати за 9 години като Бойко Борисов каза ,че изплащането ще е в рамките на 25 години без инфалацията за 4 години .Ако знаеш да смяташ България и българите са на 100% загуба.Аман от неуки политизирани Толупи по форумите.Важното е ,че Ердоган и Путин са доволни ,че държавите им печелят и газта върви в пълен обем към Сърбия ,Унгария и Чехия на най- ниските цени в Европа ,а ние духаме супата и търсим втечнен газ при два газопровода или купуваме руска газ наречена турска,азърбейджанска или гръцка.

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

Господ здраве да дава на Бойко Борисов!Много добрини направи за Родината. Много се построи, беше евтино и хората живееха добре при него. Плюят го сега само крадците, далавераджиите, корумпирани митничари, контрабандисти, черепчета и Иванчева, на които Бойко им секна далаверите като Южен поток, Белене, заменките и изсичането на горите. Да знае че много българи го оценяват положително, а другите след време ще го признаят.

През третия ти мандат оряза хората с увреждания,като извади придружаващите заболявания.Аз съм онкоболен и имам диабет и хипертония.По твоите разпореждания ми отпадна диабета и хипертонията .Проклет да си.

Боко Грозният пак ли се появи. Скрийте този пещерен получовек. Децата се плашат.

Череп, ти ли си бе, или ти Копейкин , руски миндил недоклатен?

Не,майка ти е!

Бирисов,ти си мутрето на Мутрата Сакскобурготски.Допреди мадридският циганин да се появи в България и да я турцизира все още имахме шанс да сглобим държава.Дори Костов не извърши такива золуми каквито ти.Ти,Борисов,ИЗВЪРШИ И ОРОДЪЛЖАВАШ ДА ИЗВЪРЛВАШ ЧРЕЗ КМЕТОВЕТЕ ТИ ГЕНОЦИС СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! ТИ СИ БОКЛУК НА БОКЛУЦИТЕ! И МИ ПОМНИ ДУМАТА,ЧЕ ОТ ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО НЯМА ДА ОСТАНЕ НИ ЕДИН ЖИВ,ЗАЩОТО СЪДБАТА ЩЕ ТИ ОТНЕМЕ ПО ПРАВДИВ НАЧИН РОДЪТ.ТИ СИ ИЗВЕРГ !

"Бившият премиер и настоящ съпредседател на ПП Кириил Петков забърка грозен международен скандал с министъра на енергетиката на Гърция Костас Скрекас. Говорейки от негово име Петков обяви днес, че двете държави заедно ще искат нови разговори с ЕК по темата за бъдещето на въглищните централи. „В телефонен разговор с гръцкия ми колега изясних ситуацията. Той е приел неформално и като израз на любезно отношение разговора с Кирил Петков, но по никакъв начин не е поемал ангажимент за съвместно предоговаряне на задълженията на двете държави, касаещи бъдещето на въглищните централи“, поясни министърът на енергетиката Росен Христов. По неговите думи министър Костас Скрекас е силно разстроен от това, че по този начин се спекулира с неговото име." https://epicenter.bg/article/Hristov-za-vaglishtnite-tsentrali--Petkov-prichini-problema--ne-mozhe-da-uchastva-v-reshavaneto-mu/305277/2/0

добре че е Киро да оправя бакиите на руския пудел. До вчера и дума не обелваше по въпроса Росен Матрьошката

Баце, я кажи сега Преслава ли е по-яка или Галена? Дай да си говорим за неща, от които разбираш. Всичко друго ти е над нивото.

ББ не може да разбере едно нещо - в България има партии, завинаги изчезнали от политическата сцена. Напр., Атака, СДС, НДСВ, ИТН. Скоро към тях ще се присъединят БВ и ДБ, в малко по-дълъг план времеви, определено и БСП. За ПП не е ясно още. По тоя път върви и ГЕРБ - и единственият начин той да го спаси, е да се дръпне назад и встрани, по почина на Меди Доганов - Сопола. Това е така, защото ГЕРБ няма идеология /то не че другите имат, особено ПП/, единствената идеология на ГЕРБ е да се усвояват средства срещу кешбек от ЕС, но самият ЕС почва фатално да издиша като СИВ едно време. Така че - ако не го направи, отива това нещо, заедно с него, в киреча. Иначе само той отива там, но ГЕРБ остава на сцената и трябва да си измисли идеология предвид залеза на ЕС. БСП също няма идеология, освен - да вземем от работещите и да дадем на неработещите /което е точно така и с ПП/, но там процесите са вече неспасяеми - и демографски, и предвид лудориите на Корнелия. ГЕРБ все още имат някакъв шанс да се позиционират вдясно-център, зависи от ББ дали ще го оползотвори, или ще ги завлече със себе си на дъното на историята. В това време е възможно да се появи нова лява алтернатива на БСП /освен ако ПП не го играе тоя филм, но е малко вероятно предвид изключително тесния персонален капацитет на харвардчетата и още предвид много краткосрочните им ликвидни интереси във връзка с източването на публичните ресурси с външна помощ/, възможно е ВМРО да се опита да се съживи - доста съмнителна перспектива, и т.н. Добрата новина е, че Посолството е отдавна снела доверие от ПП. В тая среда, най-вероятно е и Радев да опита да конструира нещо, което да го изстреля към президентската република, та нещата са опрели до кокал. Лично мнение.