Борисов: Темата за Главчев в МВнР не е моя. Договорът с "Боташ" не е изгоден, но ще стане

"Когато дойде забраната за руски газ в Европа, договорът ще е изгоден", категоричен е лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Темата за Главчев в МВнР не е моя. Договорът с "Боташ" не е изгоден, но ще стане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фирма гроб изпи кръвта на народа и вече иска и месо ,а дебелото черво нема наяждане и осиране

Мутрата не знаяе какво говори Сега не бил изгоден но щял да стане изгоден когато ??

Бойко, разкажи ни за времето, когато крадохте коли с Иво Карамснски и лежахте 8 месеца в затвора Панкрац, Чехия през 1990

Всеки народ си заслужава Бойко то..

До дясното рамо на началника,винаги има по една труженичка. Едната си тръгна,но луфта е запълнен от арменската представителка в герб.Нищо в живота не е случайно.

Този тъпак проваля България вече 14 години и още има идиоти, които да му се вързват на малкото акъл.

Реално темата Главчев в МВнР не е на Борисов ,след като служебното правителството е негово.Той коли той беси за да е първи на изборите и замаже золумите в обществен и личен план прин14 гидишната си власт. Нагласата е ГЕРБ и ДПС да се съберат отново с политиците от политическо криминалната пералня на ППДБ и съставят правителство в ,,името на народа”.Дали ,,народа “ при тези избори на 09.06. ще покаже отново своята генетично заложена КЪСОПАМЕТНОСТ или ще се издигне на висотата на времето ,скоро ше видим.

Ма ние се бяхме разбрали за десет години напред заедно да крадем. Пак ще си продължат така, само че този път ППДБ ще са по-тихи от мушички.

Народа е тебе Бойко! Ти пак ще си първи на изборите и заедно с ДПС ще имате цялата власт, а соросите ще квичат скопени!

няма експертиза и няма държавническо отношение, казва БиБи от Банкя.. значи няма правилна политика и няма и хората с които да я правиш е кво има?

... с тВойте камъни - по твойта глава! Борисов: "...Вие какво си мислите? Че да си премиер е лесна работа?! Ние досега ставахме премиери с над 100 депутата зад нас, първа политическа сила, с мощна коалиция - тогава управляваш с размах, защото имаш доверие зад себе си. Сега дали е шеф на Сметната палата или омбудсман или какъвто и да е шеф на БНБ, без партия, без нищо, изведнъж му се дава цялата власт в държавата. Ние сме се готвили за тези постове - аз като главен секретар, като кмет на София, с екипи, с хора, със състави. Това са сложни работи." Та с колко депутата зад гърба си ставахте Премиери? А с колко души е избран Президента бе Баце? С някакви си 1 537 347, ама това не ви попречи да му орежете правомощията, нали?

Тази особа на снимката щеше да смила някой на кайма и да го дава на семейството му да го ядат. Защо е на свобода?

Киро Простия и Божанов щяха да смилат Йоловски на кайма и после да го дават на семейството му?!

изгниеш дано някъде където да не могат да те намерят, бавно и мъчително, мутро долна, майцеубиец проклет!

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

И за кой да гласуваме бе друже, че не се сещам?

Който ти е на сърце, но гласувай.

Не подкрепям НИКОЙ

За МЕЧ гласувайте.

Всеки ден свещ ще Ти паля Боже, само се го прибери!

Ама ще стане Що ма курво продажна ще подпишеш пак губещ договор Колко кюлчета ти сложиха в шкафчето ?

Българската академия на науките(БАН) е упълномощена да заяви, че с протокол Номер 0390 от 19.04.2024г единодушно реши като единица мярка за тъпотия и кретенизъм да въведе мерната единица 1 Саб. ( в чест на Венко Сабрутев от ПП). Приема се, че 1 Саб = 1 000 кретени. Единицата мярка влиза в сила от 01.05.2024г. Изпратено е писмо-уведомление за въвеждането на новата мерна единица до Международното бюро по мерки и теглилки в Париж, Франция.

Има някаква грешка - от доста време е прието да се смята 1Кир /в чест на КирЕ КанАдецо/за единица мярка за простотия...

Ах ти ,мастийке ...

Настървено, журналистите не задават въпроси на Василев и Петов за деругацията на руския петрол, дето се оказа и че без него може?

Тоа е много скромен, па се и прай на уапан по главата.

Русите дълго запрягат, но бързо пристигат. Не си стройте въздушни замъци, те най-лесно от всичко се издигат, но най-тежко се разрушават. ПЛЪХОВЕТЕ първи напускат потъващия кораб 29 март 2013 17:27 Асен Василев: Имаме огромния шанс да пренапишем правилата в енергетиката https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/03/29/2032320_asen_vasilev_imame_ogromniia_shans_da_prenapishem/

Единия малоумник прави Турски поток, за да захранва кремълските подлоги с газ, а другия малоумник иска да им продава през Боташ.. тиква до тиквата, братче. Станахме за смях в цяла Европа!

SirBob

Мутрата пак си измива ръцете, правейки се на ни лук ял, ни лук мирисал. Вече не върви тази поза, прозрачен си. Като те изпраха аверите от ПП-ДБ е готино, а???? Твари нещастни, всичките от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС сте за затвор.

Боко,а за българската земя,която изкуват турските холдинзи??Договорът "БОТАШ" ще задлъжни и неродените българчета за още 50 години напоред!

кой как ще изтъргува транзита за Украйнските газохранилища към 30 млрд куб м По една ескадрила чертежи на Еф ки или по няколко ескадрили Су та кацащи и на писти за селскостопански самолети

FSRU на Александруполис ще шприцва FSRU на Ревитуса Так точно са го измислиле Братушките и от там FSRU Ревитуса ще шприцва цяяяяяла Усрайна да диверсифицира цеееелия ЭврогЭиски союз Абе с две думи Шантава вода неееема освен сглобкаджиите да са измислиле новата гравитация шкартиранье на Овергаз от пазар О

Винету е най-големият лъжец в България.Преди имахме Правешки овчар,а сега Банкянска мутра.

Не страдам по комунизма ,но "Правешкия овчар" построи цяла България ,всички пътища и мостове по които се движиш,всички около 250 язовира от които пиеш вода,всичките административни сгради,театри,кина,музеи...и това за 35 години!А в демокрация 35 години вече НИЩО от това.Така,че когато даваш оценка нека е реална.Сега само се краде.Влизат в политиката само за да крадат.

Идеалната система за ВРК включва хиляди детектори с пренебрежимо малък обем и чувствителни само към неутронния поток. http://ntne.phys.uni-sofia.bg/BG/Manuals/MP/NFP_20_full.pdf

Наглец,простак,крадец и огромен лъжец! Мястото му отдавна трябваше да е затвора!

Съд и затвор за тебе бе, Тиквооооо !

Както винаги от Боко

Бойко, кажи нещо за затвора Панкрац в Чехия през 1990. Защо лежа там?

Ами да питаме тогава.....Кога ще ни осветлиш за времето когато крадохте коли с Иво Карамански и лежахте 8 месеца в затвора Панкрац, Чехия през 1990. Архивите на затвора вече са отворени.......

Бойко, тоя Асен ти го предложи за финансов министър. Ти се съгласи на този бюджет. Спа ли тогава? Когато предложи 20 долара такса за транзита пак ли спа? Ами за Конституцията? Пак ли спа? Ама ти и за Коцев ли спа? Ами гнома как праща в службите лица да му докладват лично. Или да вербуват хора за него. И за това ли спа? МНОГО ПОСПАЛИВ СИ СТАНАЛ БОЙКО. Асен те прави на нищо, даже гнома и мравояда те работят. А са некадърни. САМО ТИ СИ ОСТАНА ЗАБЛУДЕН И ТЕ УПОТРЕБЯВАТ КАТО ЛЕКА ЖЕНА. ЗАПОМНИ ЕДНО. В СГЛОБКА НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ИЗЛЪЖАТ / ТЕ НЕ СА ТИ ПРИЯТЕЛИ НИТО СЪМИШЛЕНИЦИ/. ИЗЛЪГАЛ СИ СЕ САМ.

Този Борисов Банкянски , къде се слага , като народа Български не го иска ! На всяко Гърне магданоз ! До кога ще тероризира България ???

Инфантилът с мутиращият глас Никола Минчев, изобщо не изглежда добре като депутат, камо ли, като председател на парламента, но беше. При Минчев сложиха на вратата, на НС метални решетки, май, изобщо не беше демократично. Лицето Никола Минчев твърди, че Главчев не му изглеждал като дипломат?!

В държавата няма друг освен ГЕРБ с Борисов, които да я извадят от безвремието и хаоса, в който я хвърлиха мафиотите от ПП,ДБ. Факт.

ти пита ли народа какво искал или това ти го наби хер пърДенков?

Буцка, що не НАРЕДИШ на Главчо да сложи Марчето за външен министър? Ей така, да видим тя дали ще иска? И... за да докажеш какъв си евроатлантик, що не хванеш самолета до Москва и не си поискаш кученцето от Путя обратно? Тогава ще те призная че си се боядисал в евроатлантическо... :)))

Тоя от лъжене кога спи с проститутки? Вижда ми се одъртял.

Хем така, хем иначе, Бойко все невинен.

Той не знае, не може ...

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

То бот ли си? От една седмица го копираш това по темите във форума

бе Тикво.Затова сме на дъмото на всички положителни класации. По голям заличител на държава от тебе няма.

А когато Европа и СаЩ се разберат с Русия поне на търговско икономическо ниво , щото и този момент ще дойде, никоя война не продължава вечно, какво ще правим , Баце? Тва със забрана на руски петрол ми се вижда прекалено крайно дори за другарите от ЕС, САЩ дори си поддържат алъж верижа с Русия , ако им е изгодно за бизнеса

Днес е 20-ти Април една статийка няма за за въстанието Пътят на днешна България не започва от Брюксел или Москва, а от Батак и Клисура! Вечна слава на героите от април 1876 г

+++

Аз отворих 2-3 онлайн медии и никъде няма статия за Априлското Възстание

Има статия в ДИР от 10:12 - "Априлското Възстание е българската Голгота"

"Борисов за предложението Главчев да е и външен министър: Питайте каквото зависи от мен" У бугаристанко сите зависимости са тиквеностански... ББААХАХА

Хъ? К’во? Ние само сме се поздравявали с този…как му беше името..Глувчев? Гливчев? Главчев? Нещо такова май беше…Аз нИ го знам, ни по тИлифону даже сме парларели….Ко?! Не!

"Докторът на науките " се изказа.НА КОИ НАУКИ БЕ,НЕГРАМОТНИКО?

той е доктор по всичкология и по всичкознание

Ами кой друг да питат, бе Бочко.. В кюхнята на ПП ГРОБ кой е главнио готвач по забърване на буламачи? Нъл ти пръв са обади да се турне Къдравелката ти Сю за външен министъркинин..

Войната в Украйна е план на Путин да намали населението си за да упражнява повече контрол и да иззема частна собственост безпрепятствено.

Шилo

Баце, тебе Кьовеши ще те разпитва. Скоро.

Вярно е, че Бойко си търсеше министрите по кръстовища и бензиностанции, но как Президента си намираше правителство без проблеми ?

Той се бил готвил ! Като гледам как се е сготвил и за пъдар не става !

Посолствата,Тикво-мутрата,свинятаот ДПС и отпадъка от ПП... ни върнаха век назад.

Шилo

Копейка, ти ли си?

шилинга

Глупако,по твоята логика 90% от нас българите трябва да сме копейки.А ти какво си не се знае/манго,педал,траверс,компаньонка,чифу.?/.

Идолът на ориенталските аборигени-турския клозет България